Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

På skolan..

Skrivet:    ·  Allmänt
Kul att man trodde man hade sovmorgon till 10 när man egentligen hade sovmorgon till 11.. Men jag ska kämpa med att göra klart historia uppgiften nu och sen läsloggen också. Den här datorn SUGER. det går inte ens att lägga in bilder osv.

Jävla skitdator

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan inte skriva för min data laddare funkar inte IGEN och vägrar köpe en ny IGEN när de bara blir samma jävla äckel fel. Ska fan aldrig mer använda en dator. Godnatt
är ungefär såhär jävla arg och less just nu

dag 16- Min första kyss

Skrivet:    ·  Allmänt
Oj hur ska man minnas det?? Var ju typ jättelängesen och jag minns inte med vem heller.. Man var ju liten, och det kan ju inte ha varit nåt speciellt heller eftersom jag inte minns de hah. Ja jag vet helt ärligt inte, men min första kyss som betydde nått kanske, var med William, för han är finast i världen. Nu blev dehär ett konstigt inlägg men vet somsagt inte vad jag ska svara på det..

Dag 15- Mina drömmar

Skrivet:    ·  Allmänt
När jag har gått ut skolan tänker jag inte bo kvar här. Jag vill flytta till Californien eller nåt annat varmt ställe.Vill ha ett bra jobb som ex. veterinär så jag får jobba med djur OCH har en bra inkomst. Sen på fritiden vill jag hålla på med burlesque dans eller nån annans typ av roligare dans,( ej som strippa!! ) Jag vill bo i en lyxig lägenhet i nåt annat land och jag vill ha jättemånga djur. Typ 10 katter och 5 hundar och lägenheten ska vara stor med en pool. Jag vill träffa kändisar och även kunna sjunga och bli känd:$ Jag ska fylla kroppen med tatueringar och piercingar och även utbilda mig till piercare och ha det som ett jobb på fritiden. Jag vill ha MAX 1 barn, en pojke. Sen mina djur såklart. Haha det är typ vad jag vill på ett ungefär, heheh men så kommer det nog inte bli. Det enda jag är säker på är att jag inte ska bo kar här.
 

Dag 14- Det här hade jag på mig idag

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här skulle jag ha skrivit i lördags?? Jag hade iaf ett svart transparant linne och mörkblåa jeans och en "kofta" från bikbok över med dragkedja, tror inte jag har nån bild..
Sen idag har jag bara haft en dans body och dans shorts på mig typ för har dansat hela dagen..
 

Dans heeela dagen..

Skrivet:    ·  Allmänt
dagarna framöver kommer kanske inte att bli så jätte uppdaterade... har somsagt haft dans idag från halv 9 till 8 ikväll(det blev tidigare) och sen är det samma imorgon och onsdag fast till 9. Känns småjobbigt eftersom alla i klassen är otrevliga för alla är på dåligt humör men kul ändå att dansa. Imorgon är det föreställning och även onsdag.
Ligger lite efter nu också med den här 30 dagars utmaningen, men sak försöka göra ikapp det imorgon!
Nu har jag nyss rengjort min septum och ska lägga mig. Har haft lite ondare i näsan idag när jag har fixat till smycket, men har inte ont alls när jag inte sliter i den och är knappt ens svullen, är bara svullen liiiite i näsan, men det är bra! Längtar såååååå tills jag kan byta smycken osv, kommer bli fett nice! Sovgott!
 

städa...

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det söndag= städdag..  Hatar att städa när man inte är på städhumör, sen hatar jag att städa när jag är mätt också, haha. Jag har iaf nyss kommit hem från Wille, vi åt tacos och såg på scooby doo 2! Supermysigt! Moa kom även förbi så jag köpte ett par jeffrey campbel(stavning??) skor från henne och ett Marilyn Manson linne. Nu ska jag iaf försöka städa, ha en bra kväll så skriver jag när ja har städat klart!
 
Glöm inte bort frågestunden, skriv frågor HÄR!

Vill hem

Skrivet:    ·  Allmänt
Yeyeyeye har inget att göra. Sitter och väntar på efterrätt och efter det sak jag köra in till stan och träffa Moa-märta och tesat ett par skor och ett linne som jag nog ska köpa av henne! Sen drar jag vidare mot Willepille och vi sak se film och äta tacos hehe. matmatmat.
 
Hittade gamla bilder på datorn-.- såg ut som en gris hahah, tror de är från förra vintern, meen de gick ej att ladda upp på bloggen verkar de som.ja då får ni nöja er med en arkivbild
hahah usch hittade en annan vidrig bild från i vintras!
 
 
 
 
 

Morsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det morsdag och jag har en dålig dag. Självklart sak willes mamma jobba till 4a så han måste dit då när vi skulle träffas då. Jag är i gärdsmark och ska hem vid 4-5 tiden men då blir det ingen wille. Blir väl kanske senare då, hoppas jag. Jag har även en för tjock tröja så kan inte vara ute för då dör jag. Sen hittar jag inte Vilda någonstans(vi är hos rickes mamma). Jag måste även äta omellett som innehåller både MJÖLK och ÄGG och jag äter ju inget av det, men det var det enda hon hade som var "vegetariskt" så börjar gråta för tänker inte äta omelett heller. Har onte i min näsa också, och den sitter lite för långt fram på ena sidan och jag är rädd att den kommer stötas ut sen nån gång. Men då skulle jag få ta om den gratis, men då är jag rädd att det kanske gör skitont den gånge. Men ja jag har en dålig dag och jag vet inte vad jag ska göra. Har slut pengar eftersom jag och Ricke köpte en högtalare till mamma i morsdagspresent. Men nu ska vi äta och sen ska jag hem, förlåt för ett rörigt inlägg men måste få skriva av mig lite.
 
har denhär tröjan idag

Dag 13- Den här veckan

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Eftersom jag har minne som en guldfisk så minns jag knappt vad jag gjorde igår. Vi har iaf haft mycket dans på skolan och typ gått över skolan nån timme varje dag pga dansen och för att folk verkar ha svårt att lära sig den. Åh blir så less, men jaja sen har jag varit med William typ varje dag, sen har vi gymmat väldigt lite i veckan, men även ätat lite onyttigheter också bara. Jag har piercat septum och jobbat och varit nere vid älven. Det var typ den här veckan fast väldigt kortfattat.
 

Dag 12- Min bästa vän

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Min bästa vän är då också William. vetinte vad jag ska skriva har ju redan skrivit massa hehe, men annars så är det nog Kajsa. Kajsa och jag gled ifrån varann lite när jag och hon började på olika skolor ist för samma klass, men hon är endå den tjejkompisen som jag litar på mest av alla och som jag alltid vet finns där. Alltid om det är nåt så kan jag skriva till Kajsa eller ringa för även fast vi inte umgås så ofta längre så står vi varann väldigt nära och när vi väl är med varann så pratar vi om allt. Jag och Kajsa började samma klass i 7an och vi blev ganska snabbt bästa vänner. Men när jag och Kajsa kollar tillbaka på hur vi va då skrattar vi bara för vi bråkade heela tiden, men blev sams direkt, och vi bråkade om så töntiga saker. Även fast båda visste att båda hade fel så skulle vi ändå bråka tills vi hade rätt haha. Sen åt vi chips heeeeela tiden, och vi trodde ju att våra föräldrar inte märkte men det stank i hela husen(A) Jag saknar min Kajsa´och jag längtar till i veckan då vi ska göra nåt! Kommer bli skitakul!
 
love u<3

Dag 11- Min dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här inlägget skulle jag ha skrivit i onsdags( är lite efter med dagarna i det här....) men jag minns knappt vad jag gjorde i onsdags, förutom att jag hade skola och va barnvakt så därför skriver jag om idag istället!
 
Imorse så vaknade jag vid 12.00. Då städade jag mitt rum lite(ricke fyllde år idag) och sen tog ja på mig gymkläder.
just innan 13.00 så åt jag lunch som bestods av fil och mandelflingor/müsli typ. (rengjorde även min septumpiercing-.-)
Vid 13.00 så var jag hos Wille och hämtade honom och sedan for vi till gymmet och gymmade till 15.00.
Efter gymmet for vi till vårmässan och va där i en timme ungefär och när vi kom hem till mig vid 17.00 så fixade jag mig. Vid 19.00 så for jag och wille till lilla kina och åt, jag tog en vegetarisk pasta carbonara och Wille tog en vanlig, vi tog även små vegatariska vårrullar till det och jordnötssås. Vid halv 9 ungefär så for vi till karamelltåget och köpte en chipspåse och sen for vi och mötte mamma och ricke på hemakväll och hyrde en film som inte var så bra, den hette "When the lights went out". Efter hemmakväll så for jag och Wille till dallas och fixade rickes present som bestod av ett flak med cola light och skrev nå fina lappar. Sen for vi hem till mig och ställde up allt fint vid dörren och "busringde" och sprang därifrån. Ricke ble iaf jätteglad och tyckte att det va roligt. Vid 22.30 så började vi se filmen iaf och nu har vi ganska nyss sett klart den. Nu ska vi typ se scooby doo, den otecknade haha, den är skitbra!
 
Det var i stort sett min dag. Jag har haft väldigt trevligt och hoppas på en trevlig morsdag imorgon!
 
 

dag 10- Min första kärlek

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja jag antar att det menas den först RIGTIGA kärleken och inte små löjliga töntiga puttenuttiga förälskerser i typ 4an-.- Min första riktiga kärlek är då William. Han är den första som jag har haft ett riktigt förhållande med och som jag verkligen har varit kär i. Vi träffades somsagt genom hans lillebrorsa Hugo. Jag och Hugo var vid älven och då kom Wille dit och sen skulle Hugo käka så han lämnade mig ensam och rädd(haha blyg) med Wille vid nya bron och vi satt där och småpratade lite bara. Vi hade aldrig träffats förut så vi va ganska tysta. Efter det så fortsatte jag att vara med Hugo, och Hugo var ju med Wille så jag var med dem på skateparken osv. Efter nån vecka så hade Wille och hans dåvarande flickvän gjort slut och efter några dagar/vecka då han hade flytat ut så skrev vi med varann. Jag skrev och frågade nåt om Simon och sen skrev vi hela natten. Efter det så skrev vi konstant och vi var med varann gansak direk teftersom vi som redan "kände" varann. Det tog ca 2 månader för oss innan vi "blev tsm" men vi var ju som tsm hela den tiden som vio va med varann osv, så man skulle egentligen kunna säga att vi har ett år nästa månad ist för tio månader, ungefär. Jag och William har varit med varann VARJE dag(ungefär) sen innan stadsfesten och vi är fortfarande inte less;) Klart vi bråkar och tjaffsar ibland, men det måste man ju kunna göra. Jag älskar William mest av allt och skulle aldrig vilja ha någon annan än han, man kan säga att jag hade väldigt tur med min första kärlek!

SEPTUM PIERCING

Skrivet:    ·  Allmänt
Åhh gjorde min septum piercing idag!! jag tod även 3 i örat som ja nästan flänna över för de gjorde så ont:( men septum piercingen gjorde inte omt alls!!! var så nervös innan så jag trodde jag skulle svimma( ni ser ju hur rädd jag är på bilden...) för alla säger att det tar så sjukt jävla ont, men det gick bra! öron piercingarna gjorde dock jätteont eftersom dom satt så nära varann osv.. men är iaf jättejätte nöjd, tack snällasnälla Simon!! div>
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Imorgon smäller det- hoppas jag

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon ska jag och Wille till Simon och ta fler hål i bla örat, har flera i brosket som jag ska göra, vill inte ta dom med pistol i stan, dom är inge bra och då läker det typ aldrig heller.. Men jag ska iaf mest troligt pierca septum då också! Jag har velat ha septum i flera flera år, har alltid tyckt att det har varit så sjukt snyggt men mamma har strängt sagt nej, men jag och mamma ska diskutera okväll om jag ska få ta, och jag hoppas verkligen det, men det största problemet är nog att JAG ska fega ut för jag har sån sjuk "nålfobi" typ. Eller det är mest sprutor jag är rädd för men usch vad jag hatar nålar också, men jag hoppas att det blir så att jag får och att jag vågar framför allt. Men annars blir det några nysa i örat iaf, för william också. Kan lägga ut bilder sen, men ska ha dans nu, skriver sen puss!
 
ska göra det där och kanske 2 till på ett annat ställe.
 
blir ett sånt septum smycke också om jag ska pierca.
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

CHOW CHOW

Skrivet:    ·  Allmänt
ååå såg världeeeeeeens finaste chow chow idag och den var huur mysig som helst, ville inte släppa den:( Sen är grannarna hundvakt till nån stor hund som jag också har legat ute och myst med hihih, myyyyss!!
chow chow!!! åhhhh vill så gärna ha en sån! Men dom är ju väldigt bestämda osv.. sen är dom så svåra att få tag i..
 
en sån, borzoi, var det grannen hade hand om! Jätteee fin!
 
Nä nu ska jag ta och göra nå fika till mig och Liam medans jag väntar på William, sen när mamma kommer hem ska vi till william, puss!
 
 
 
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Frida drömmer om en dag med Ernst

Skrivet:    ·  Allmänt
Just nu sitter jag på svenskan med frida och Emelie. Vi har just haft redovisning och nu snackar Frida om en dag med Ernst, smått oseriöst, men jag tror hon är seriös innerst inne.
 
Jag slutar snart och då ska jag hem och sola i det kalla vädret, det blåser seriöst is ute men jag hoppas att det är varmt om man  ligger stilla och inte går.
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på skolan och ska göra klart en historia uppgift. Råkade just spilla uy massa loka över tangentbordet så det är jätteblött här:(  menmen, inget att göra nåt åt..
 Efter skolan så ska jag hem och vänta på att Wille ska sluta och sen tror jag att vi ska gymma, puss!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

FRÅGESTUND

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nu drar jag igång en frågestund. Fråga vad som helst om vad som helst, jag svarar på det mesta. Så passa på!
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
URSÄKTA för att jag ej skrivit idag, eller har jag det? tror inte jag har det iaf.
 Jag har haft matte heeeeela skoldagen, det var nationella och det va inte kul. Efter det for jag hem och ba chilla och sen for jag, mamma, Liam och Wilmer till nordanå lekparken och lekte och sen köpte vi mat från subway och åt vid älven. Vi hann även förbi stan och jag fick 2 nya bandeau bhar av mamma som jag kan visa sen!
 
Tänkte ha en frågestund sen, så ladda med frågor!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Everything I do, I do it for you

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu så alla kärna läsare ska jag gå och sova.. Har pluggat matte i flera timmar och fattar fortfarande NOLL. är så trött att jag kan döö.. Nä men jag pratar med William i telefon och ska prata med han tills jag somnar hihi, sovgott, puss!
 
såhär cool är jag när jag pratar i gammtelefon yao!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan hoppsan (lillebror)! Jag har just kommit hem från gymmet.. blev ett latpass idag och är inte så stolt över det.. Har ju dock haft dans i 3 timmar idag också så det jämnar nog ut sig lite..
 Nu ska jag räkna lite matte, ligger så jäkla mycket efter och kommer inte klara nationella, men ska plugga nu och sen ska jag se lite serie!
 
så ledsen är jag över matten
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Take a risk, take a chance, make a change

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har jag nyss ätit middag. Vi slutade fem idag för vi hade dans i typ 3 timmar sista lektionen.. Jag åt sojakorv med bröd och det va gott.
 Nu ska jag fara till Williams lägenhet och mysa med katterna och plugga matte, har nationella imorgon och har inte gjort ett tag på hela året.. JAJA men ska iaf vänta på wille för när han slutar ska vi och gymma, jag skriver sen , puss hej!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 09- Platser jag besökt

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja min familj är ju så tråkig och fattig så vi har typ aldrig farit någonstans. När jag va 10 år så for vi till Cypern i en vecka med hela Rickes familj. Då var det inte ens vi som betalade och jag minns inte så jättemycket därifrån. Jag har inteheller några bilder, vi har bara ett fotoalbum med bilde rså kan därför inte lägga ut nån.
 Jag har ju annars varit på standardställen som typ Stockholm, Luleå, Piteå och Umeå hahah men det är väl inget att hurra för-.- Jag var i Göteborg en gång när jag var liten också.
 
 Nu till februari ska jag,Wille,  mamma, ricke, mormor och morfar fara utomland för att fira mig som fyller 18 och morfar som fyller 60(vi fyller år samma dag) och då lutar det mot att vi ska till Gran Canaria för det fanns inte så mycket annat att välja på, men morfar vill inte fara dit och typ inte jag heller för det är så "svenskt" där. Det finns ju typ vanlig svensk husmanskost osv, man vill ju ändå testa på ny mat när man är utomlands, men tackar inte nej att fara dit iaf!
 Sen i april/maj så kanske jag och William ska fara till Egypten eller Californien. Men vi får ju helt enkelt se hur man ligger till med pengar osv!
 
(gammal bild med Kajsa)
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag är det måndag och jag hatar måndagar.. Jag slutar 4 och vi har bara tråkiga lektioner på måndagar och dagen går så segt..
 Jag har nämligen fått mitt första myggbett inatt och jag svär att jag redan nu fasar inför sommarens alla myggor och alla andra insekter. Får panik.. Aja myggbetet gör ont och är på handen, men nu måste jag skynda mig så att jag hinner i tid till idrotten.. puss
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 08- Ett ögonblick

Skrivet:    ·  Allmänt
Har valt att skriva om två "ögonblick" eftersom jag inte fattar egentligen vad man ska skriva om så haha.
 
Det första ögonblicket var den 1a Juli(tror jag). Det var när jag träffade Jimmie Strimmel(sångare) i Dead by April! Han har varit en "förebild" länge och han är ju snygg och jag avgudar alla hans tatueringar och hans töjningar osv! Jag minns att jag stod i kön iaf och var huuur glad som helst att få träffa han och de andra i gänget. De var jätte trevliga och jag "skyndade" mig förbi Zandro och de andra för att komma fram till Jimmie och jag fick en kram och fick ta en bild och jag var super lycklig.Jag frågade lite om hans töjningar och tatueringar och jag frågade om jag kunde få en puss också men det fick bli en puss på kinden eftersom han hade/har flickvän. Efter jag hade gått därifrån kom jag på att jag glömde be om autografer så jag ställde mig i den långa kön IGEN och när jag kom dit igen så skrattade de och tyckte det va roligt. De signerade trumpinnen som William fångade åt mig som Jimmie hade kastat ut i publiken och ett papper. Det var en skitbra kväll och jag var hur nöjd som helst!
 
  
 
Det andra ögonblicket Var när jag träffade William första gången. Det var i början av juni tror jag. Jag var med Hugo vid älven och han skulle träffa Wille. När Wille kom dit så skulle Hugo tydligen iväg och äta så jag och William satt ensamma vid nya bron. Vi sa ingenting och det blev lite awkward stämning haha men vi kände ju inte varandra. Wille va då fortfarande tillsammans med sin dåvarande flickvän och jag och William började inte skriva förrän efter nån vecka då dom hade gjort slut. Då låg vi uppe och skrev hela natten och det va första gången vi som skreveller pratade med varandra men det kändes jätte bra och sen va vi med varandra hela sommaren och den 7e augusti "bekräftade" vi vårat förhållande typ. Vi har nu varit tsm i 9 månader och nästan 2 veckor och det känns underbart!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

But she knows she has a curse on her, a curse she cannot win, for if someone get's too close too her, the pins stick farther in.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en riktigt mysig kväll. Först låg jag och William vid älven och solade och sen när det blev kallt så for vi hem och åt grillat och spelade kubb med min familj och städade mitt rum och sen for vi förbi skateparken men de va ingen där förutom 2 typ fjortonåriga småfjortisar som knappt visste vad en skateboard va för nåt hahah så då for vi hem till wille och såg på Once Upon a Time och åt muffins istället hehe.
 
Nu ska jag snart lägga mig och fortsätta se OUAT, börjar bli riktigt bra!
 
fick det här glaset när jag köpte cola idag!(köpte faktiskt colan för att få glaset.. drickar bara cola light..)
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

The dreams in wich I'm dying is the best I've ever had

Skrivet:    ·  Allmänt
ÅÅÅÅ detta väder är ju to die for! Vid 10 var jag hos wille och vi låg ute på gården och solade i ca 30 min sen skjutsade jag hinom till jobbet och jag for hem och solade. Låg och solade mellan halv 12 och 1 och har fått lite färg och nu skar jag ner till älven och lapa mera sol!! Vill bli mörk hehhe. Men sen ska iaf jag o wille hem hit och äta grillat osv och sen ikväll kanske vi far till skateparken, vi får se!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Söndag och Sol

Skrivet:    ·  Allmänt
Har nyss vaknat och solen skiner. Sitter i mina shorts och ett linne och ska snart ta moppen till wille för att steka hela dagen! Tar med mig mackor och festis hihi så vi kan sitta och mumsa på det, men måste skynda mig nu. Vill vara i solen idag så länge som möjligt!!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 07- I min handväska

Skrivet:    ·  Allmänt
Försökte lägga ihop allt så att det rymdes på bilen, vet inte om ni ser vad allt är så jag skriver det under bilden.
 
 
1. Body Mist-Brazil Nut.
2. Hand creme- Mango/Papaya
3. Body Lotion- Apple & Aleo Vera
4. Kortlek
5. Parfym- loverdose
6. Sminkväska
7. Pennor
8. Sololja
9. Nagelset
10. Nagellack- Laura Key
11. Lip Balm
12. Småpengar
13. P piller
14. Läppglans
15. Läppglans
16. Tamponger
17. Börs
18. Mobil och hörlurar
19.Sminkborstar/penslar
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 06- Mina syskon

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag skrev ju om mina syskon i inlägget om mina föräldrar men kan skriva det igen.
 
Hos mamma och Ricke som jag bor med och har bott med hela mitt liv så har jag 2 småbröder som heter Liam och Wilmer. Liam är 7 år och Wilmer är drygt 1,5 år. De är halvsyskon på mammas sida då.
 
Hos pappa har jag 3 syskon som jag knappt träffar. De heter Hilma, Oskar och Selma och jag har ingen aning om hur gamla de är. Jag vet att alla de är yngre än mig och att Oskar och Selma är yngre än Liam och att Hilma kanske är mellan 10-13 år. De är halvsyskon på pappas sida.
 
Har ingen bild på Hilma Oskar och Selma men lägger ut en bild på Liam och Wilmer som jag också la ut igår.
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Only teardrops

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt att jag inte har skrivit! Har haft fullt upp när det har varit så bra väder! Först låg jag ocg Wille ute och solade vid älven ca 1 timme, blev dock inge brun så jag koppas på mer färg imorgon! Efter det for vi och jobbade hela kvällen.. kändes fett drygt, menmen jag behöver pengar.
 
Nu har jag nyss sett Eurovision och nu hade jag tänkt se ett avsnitt glee innan jag somnar!
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Frrrredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag var jag o William uppe klockan 06.00 och for och gymmade. Det  kändes riktigt bra och efter det hade jag 2 danslektioner´.
 Efter skolan for jag ner till älven och stekte med Nikki, Lisse, Frida, Emelie och Ebba och efter ett tag kom ebbas pojkvän Alexander dit med sin fina hund! Vi va där ca 2-3 timmar och det va trevligt.
 
Har även varit barnvakt ikväll, åt mina syskon och vi har varit i lekparken och sen har jag o wille äta hämt kinamat! Suupergott mums.
 
Imorgon ska jag ligga och steka hela dagen med Nikki och Lisse vid älven, jag hör av mig imorgon, puss!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Annorlunda vändning

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här kvällen tog en lite annorlunda vändning mot för hur jag trodde att den skulle bli! Efter skolan så for jag o wille och köpte mjukglass och satt och åt den i solen och sen for vi till AHA där jag hade körkortsteori och William pluggade. Vi tittade på en film på en som hade uppkörning hela lektionen och jag blev jättte åksjuk och började må illa så va tvungen att gå ut sista delen av teorin..
 Efter teorin for jag hem och hämtade en mysig filt/pläd och en kortlek och sen for jag och William ner till älven och hade en liten picknick med ost/chili ringar(onyttigheter haha..), loka och sallad från ica! Vi spelade kort och bara myste i solen och det var verkligen huuur mysigt som helst!När det blev kallt for vi till dallas och fortsatte "picknicken" där efter stängning. Har haft en riktigt mysig kväll med Willebubii.
 Imorgon ska jag o Wille upp vid 06.00 och gymma innan skolan/jobbet och efter det har jag 2 långa danslektioner.. Blir nog bra. Efter skolan ska jag sola och jobba också.
 
Nu ska jag ringa Wille och slå på Poseidon och mysa med Gabban tills jag somnar, hoppas alla har haft en bra dag ute i det fina vädret som jag hehe, puss!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 05- Vad är kärlek?

Skrivet:    ·  Allmänt
Kärlek är, enligt mig, när man älskar någon så mycket att man skulle göra vad som helst för henne/honom. Det behöver inte vara kärlek till en pojkvän/flickvän utan det kan handla om kärlek till ett syskon, en förälder, ett barn, ett djur osv.
 Kärlek är när man blir glad när man ser den andra personen och får fjärilar i magen, att man litar på den personen och att man känner sig trygg med personen. När man aldrig någonsin vill släppa taget eftersom man vet att man alltid finns där för varandra och att man inte vill ha det på nåt annat sätt. Man är lycklig med personen och man vet att man gör varandra glada och ger den andres liv en mening.
 Jag är väldigt dålig på att uttrycka sånthär vilket ni kanske märker, men helt ärligt så vet jag inte hur man ska beskriva kärlek. Kärlek är en känsla, man känner liksom att man hör ihop med någon och att det kommer fortsätta så. Vi behöver kärleken för att om vi inte va älskade så skulle vi ha svårt att tycka om oss själva. Vi behöver någon/några som älskar oss och tar hand om oss, på ett sätt som man själv tycker om. Kärlek är någonting bra och när man väl hittar äkta kärlek så vet man det, man kan inte beskriva det, men man känner det.
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

All we need is love

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej, sitter i datasalen på en stol som är oskönast i världen... vet inte vad jag ska göra riktigt, kan inte koncentrera mig när jag sitter såhär oskönt... Ska iaf skriva klart en natur uppgift som ska lämnas in, sen ska jag nog bara surfa runt på datorn litte, ååå nu blev stolen skön!!!! ryggstödet åkte bak och det va de ja ville hehe.
 Efter skolan ska jag till körskolan och träffa wille, vi ska sitta där och plugga i ca 1,5 timme sen har jag teorilektion halv 5 till 6. Blir nog bra och efter det ska vi gymma, måste hinna hem och hämta gymkläder också.. Vill ut och sola.... det är ju såå fint väder... vill bara ligga ute.. jag och wille kanske gör det ett tag ist så pluggar vi bara 1 h innan teorilektionen. A vi får se hur vi gör!
 
 LargeLarge
hahah den dagen jag slutar äta chips kommer aldrig att hända :'):'):')
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Mys med vovsi♥

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Kom just hem efter ett hårt mag/ben pass.. Nu ligger jag o Myser med Gabban hehe, funderar att slå på  en film men vet inte vilken isf.. mitt internet laggar så måste se nåt som jag har på datorn, kanske glee? A jag tror det. Ska ta på mig min mysiga pyjamas och krypa ner med Garbo och he igång glee! Ha en jättebra kväll alla och hoppas att ni sover gott hihi!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 04- Det här åt jag idag

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja somsagt så har jag inte ätit världens bästa mat idag.. Men iaf så at jag Kesella vanilj till frukost, drack en festis till det(vi hade nationella prov). Sen till lunch åt jag på Big Smajl.. Jag och wille delade på en mellan pommesmeny och lökringar. Sen till mellanmål åt jag resten av kesellan.
 Till middag åt jag palt(utan fläsk i) och drack vatten till det. Kanske bara tar en frukt ikväll om jag ens äter nå mer. Men det var allt jag åt idag haha.. Inte världens roligaste inlägg iaf men måste bara tipsa alla om Kesella Vanilj för det är så sjuuuuukt gott! Det är ju dock onyttigare än vanlig kesella som är skitnyttig men då kan man äta lite mindre istället hihi!!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Easy to fall, easy to break

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hemma i sängen nu och myser med Garbo, världens mysigaste vovve♥ Klockan 7 ska jag hämta william på skateparken för då ska vi fara och gymma. Idag är det ben/mage! längtar!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Vill träna..

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan hoppsan lillebror. Sitter på skolan nu och vill träna.. har ätit så mycket skit idag så vill typ inte ens skriva inlägg nummer 4 idag.. hahah nä så farligt är det INTE men är träningssugen eftersom jag inte tränade ben eller mage igår så de känns som ja ej tränat.. längtar till ikväll hehe, då ska vi köra ett riktigt killerpass!!
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

You never really can fix a heart

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu hade jag tänkt gå och sova, har nationella prov i engelska imorgon på morgonen så måste vara i tid.. Det är läsförståelsen imorgon och den är mycket tråkigare än skrivar delen..
 Måste bara säga att William köpte världens mysigaste koftor idag, 2 st, en svart och en grå och den svarta kommer jag att bo i i framtiden, den är som min nu hade jag tänkt hihi.
 
(ungefär såhär cool är jag i willes tröja)
 
 
Och nu ska jag krypa ner och sova med den här bruttan! godnatt på er, puss! 
(hahah äger att man ser mitt dreggel i sängen, ja jag dreglar som ett svin när jag sover, mysigt va?..)
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

New in

Skrivet:    ·  Allmänt
det här fick jag med mig från stan idag, tack älskling!!:*
 Jag vet att jag suger på att ta bilder, kan knappt fokusera med en kamera så..
 
hårolja, 2st body mist/parfymer och 2 läppglans!!! (den "bruna" parfymen luktar så gott att jag döööör, typ karamell...)
 
usel bild på armbandet.. men de är iaf skitsnyggt irl!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

oh father, please father, don't you remember I'm your babygirl, how could you throw me right out of your world?..

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och William körde ett snabbt intensiv pass idag, det va armar/axlar idag, tror det kommer kännas imorgon.
Först sprang jag lite mindre än 2 km(hann inte längre så..)
Sen gjorde vi:
                   3x10 armgrejer, egenvikt skit man ska häva sig ner och upp mellan 2 stångar typ om ni fattar? haha vet inte vad de heter:(
                   3x12 lyfta nån stång upp o ner?med underarmarna ni fattar säkert
                   3x15-20 axlar m hantlar
                   3x15-25 baksida axlar m hantlar
                   sen nå andra armövningar osv, vet inte vad allt heter så jag lovar att ta reda på de haha, suger på såntdär(A) Men vi hade ca 30 min på oss att träna så vi hann inte nå mer men det kommer nog kännas imorgon ändå!!
 
Om det är fint väder imorgon ska jag nog gå ut och gå en prommis med Gabban och Wille om han vill. Kan lägga ut nå bilder från långprommisen igår, blev typ 2 timmar.
williams morfars grav
 
 
 
                  
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 03- Mina föräldrar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag glömde ju somsagt att skriva igår så gör både dag 2 och 3 idag.
 
Mina föräldrar skilde sig när jag va ungefär 2 år gammal. Sen dess har jag bott med min mamma och hennes man Rickard. Mamma och Rickard träffades när jag va ca 2,5 år gammal och har sen dess alltid funnits i mitt liv, bor med dem nu.
 
Min pappa har jag nästan ingen kontakt med, ca 2 ggr per år brukar vi träffas, vid jul/födelsedag och kanske nån gång vid sommaren osv. Det tycker jag är riktigt tråkigt, hade jag fått välja själv hade jag bott varannan vecka hos båda.. Men så blev det inte. När jag var yngre så hade vi mer kontakt eftersom mamma och pappa bodde på moröhöjden båda 2, men det har aldirg varit så mycket kontakt. Jag saknar min pappa och just nu bor han i klutmark och jag har inte träffat hen sen i somras.. Vi pratade dock i telefon förra veckan och jag blir alltid lika glad och förväntningsfull när han ringer men han har som vanligt fullt upp med jobb och sin familj att vi inte hinner träffas vilket gör mig jätteledsen..
 Ska ju jobba på rönnskär i sommar, där pappa jobbar, och då kommer vi ju träffas mycket och det var största anledningen till att jag tog 2 sommarjobb, kommer inte ha något lov, eller typ en vecka men det gör mig inget för är ju ledig varje helg osv och jag får ju träffa pappa och jag tjänar pengar.
(pappa, tog bilden från norran för jag hade ingen..)
 
 
 Pappa och hans tjej Linda har 3 barn, blir ju mina halvsyskon, och dom heter Hilma, Oskar och Selma. Vet inte hur gammla dom är men skulle gissa på att dom är mellan 4-11 kanske? Det är lite åldersskillnad på dom och jag är inte så bra på att avgöra hur gammla folk är haha. Men dom är iaf jättesöta och brukar prata med dem i telefon när pappa ringer hemifrån.
 
Mamma och Ricke har ju somsagt varit tsm så länge som jag kan minnas och de har 2 barn utöver mig. Liam som nyss fyllt 7 år och Wilmer som blir 2 år i oktober. Vi har även en hund som heter Garbo. Mamma och Ricke gifte sig för 2-3 år sedan tror jag.
 
 
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 02- En sak ni inte vet om mig

Skrivet:    ·  Allmänt
hmm.. Tycker det är gansak svårt att skriva ut så kommer bara skriva lite småsaker som jag tycker osv, inget personligt mot nån eller så haha men ja, vet inte vad ni vet eller inte men kan börja med att säga att jag är vegetarian. Jag har varit det i drygt 1,5 år och det går hur bra som helst. Jag äter ingen typ av kött(inte fisk, skaldjur, kyckling eller någonting) och jag äter inte heller ägg eller mjölk. Jag valde att bli vegetarian pga djursligaskäl(tycker synd om djuren och tycker inte de ska behöva lida osv).
 
Jag tycker även att Angelina Jolie är ful. Det är nog hennes läppar som förstör henne för dom är så stora och äckliga och torra osv ser ju ut som hon alltids går runt med en fläskläpp, uäk. Men det är ju vad jag tycker.
 
 
ehm jag tycker även inte om när tjejer är muskliga, det är jättefult enligt mig, när man ser magmusklerna/magruterna så blir jag typ äcklad, hatar även när benmusklerna syns osv. Inte kvinnligt eller fint alls, men alla tycker ju olika så jag dömer ingen men jag skulle verkligen inte vilja se ut så.
 
.......
 
ja jag vet inte vad mer jag ska skriva, men ja om ni undrar nåt så kom ihåg att fråga, vill ha frågor!
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Stääda...

Skrivet:    ·  Allmänt
HejHej, kom juuust hem från stan, jag o wille skulle egentligen o gymma men de blev så himla stressigt och allt.. Men vi va iaf förbi Hanna så jag fick träffa Mango och hon va lika fin som jag trodde hihi, riktigt mysig och busig.
 Kan visa det jag fick av wille på stan om ett litet tag, måste bara städa mitt rum först..ugh..
 
det va inte länge sen det va såhär kallt ute! shit va tiden går fort!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

How long will I try to seperate my sides?

Skrivet:    ·  Allmänt
Usch sitter på skolan och är ensammast i världe.. nä men vi ska ha historia och ja hatar historia... Men efter historian har vi dans och sen slutar vi! kortdag idag, det äger.
 Efter skolan ska jag o Wille iaf förbi Hanna och hämta nåra saker och lamper som han hade där och jag ska få träffa Mango willes/hannas katt hehe. Men nu ska jag på lektion iaf, ni få ha de så bra så kanske ja skriver när ja kommer hem, glömde ju göra dag 02 inlägget igår så jag gör både dag 2 och 3 idag ist. Blir bra, pussisar
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Just pull the trigger

Skrivet:    ·  Allmänt
Holaaaaaa, har nyss ätit och nu ska jag på en prommis med Garbo och William och efter det ska vi till gymmet och träna bröst, rygg och mage tror jag? Aja, skriver sen, skittråkigt gympass idag...
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

She woke up with hope but she only found tears

Skrivet:    ·  Allmänt
Sittar på skolan nu och har matte.. fy vad jag hatar matte, kommer inte ha bra betyg, bara typ E eller D.. måste jobba upp min matte, min mattelärare sa att jag kunde ha B om jag bara ansträngde mig så jag ska nog försöka göra det nästa år, orkar inte nu hehe.
 
Efter dte här har vi Naturkunskap och sen DANS, åååååå vill dansa, hoppas att vi har Lena idag för vi dansar till 2Somebody that I used to know" och den dansen är jättehäärlig, kan állt som vi har gjort hittils  och hoppas att vi ska fortsätta med den idag för det är fett drygt att bara upprepa samma sak igen hela tiden..
 
Men ska koncentrera mig nu, efter skolan ska jag förbi Norrmobil och se om min iphone är lagad, har haft den på lagning i 4a veckor och har haft min skitdåliga sony ericsson knappmobil i 3 månader!!!!!!!!! Är så jävla less!!
 
Aja hörs sen, puss
 
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

If it makes you happy then why the hell are you so sad?

Skrivet:    ·  Allmänt
William har nyss farit hem och nu ska jag sova, usch vill inte till skolan imorgon... hatar skola.. men men, snart är det bara 2 år kvar till studenten, vi får ju faktiskt sommarlov om typ 3 veckor!!
 
Imorgon ska jag iaf trääääänaaaaa och det blir bröst och rygg och förmodligen mage eller ben också, men ska slå igång nån serie nu att somna till, skriver imorgon, godnatt alla!
 
en stor blöt godnattkyss heheh
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Wille mys

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhopp, jag och william latar oss och ser film och nu ska vi slå på film nummer 2, death tunnel. Hoppas den är bra! Min datorladdare har damp och laddar typ inte datorn, skitglapp är den så om jag tvärslutar blogga förstår ni varför. vi äter inte nå chips och imorgon ska vi träna igen, blir skönt att komma igång igen!!
 
 
vill ha popcorn;(
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

WILLE

Skrivet:    ·  Allmänt
och min gymväska om du orkar ta den<3
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

WILLIAM

Skrivet:    ·  Allmänt
TA MED GREJERNA SOM JAG SKREV PÅ FB, SCHAMPOO, INPACKNING, ÖGONBRYNSPENNVÄSSARE OCH ÖGONSKUGGSBORSTEN!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Duscha

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte hoppa in i duschen nu innan Wille kommer hit så jag inte ger han nån smitta från igår haha, sen ska vi nog bara städa mitt rum, men ska försöka skynda mig nu, skriver roligare inlägg sen , ha det bra!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Dag 01- Om mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja jag heter Emelie Eleonora Lindberg och är 17 år och fyller arton den 2 februari. Jag går estetiska programmet dans på anderstorpsskolan. Jag har dansat i ca 8 år på fritiden men slutade både dansen och boxningen iår eftersom jag träffade William och tyckte vi fick för lite tid osv eftersom jag hade boxning 3-4 ggr i veckan och dans 1 gång i veckan. Men nu efter sommaren ska jag börja om med båda tror jag. Skönt med ett litet uppehåll!
 
Jag ÄLSKAR djur, kan inte gå förbi en hund utan att stanna och klappa den och í framtiden vill jag jobba som veterinär, och om det inte är möjligt och jag aldrig tar mig dit så vill jag jobba som burlesquedansare i LA eller någonstans. Jag har 4 katter, 1 hund(boxer). Tyvärr så bor inte nån av katterna just hemma hos mig för tillfället, och det beror på att Vilda bor hos min "farmor" eftersom när vi flyttade hit så ville vi inte att hon skulle bli påkörd osv, men hon är fortfarande min och jag träffar henne ofta. De tre andra katterna har vi hos William hihi så träffar dom i princip varje dag. Garbo, hunden, är hela min familjs så hon bor jag med.
 
 
 
Jag är i stort sett en väldigt glad person, men jag blir väldigt lätt arg och när jag blir riktigt arg så blir det svart för mina ögon(en av anledningarna till att jag började boxning, kunde inte kontrollera mig när jag blev arg så slog alltid in i en vägg för att inte slå någon, så behövde en sport där jag kunde slå någon och få ut min aggression). Jag är väldigt långsint och är fortfarande arg på folk för småsaker som hände för 3 år sen...
 
Ja jag älskar chips. Det har jag gjort ända sen jag var liten, och äter det hela tiden.. Men jag tränar väldigt mycket så jag tycker inte att det gör nåt egentligen, men har försökt minska intaget nu och det går bra! åt inget i helgen förutom de jättelilla igår när jag var sjuk, men behövde få i mig något.
 Vi har ca 2 timmars danslektioner 4 ggr i veckan och sen föröker jag träna på gym en gång per dag, men brukar försöka ha en vilodag i veckan och när jag jobbar hinner jag inte träna.
 
Jag är väääldigt intresserad av piercingar och tatueringar och planerar att ha hela kroppen fylld av det! Längtar så sjuuukt mycket tills jag fyller 18 så jag kan börja med tatueringarna och piercingarna, har så många inplanerade som tex: Text på revbenen, text uppe på axeln, tatuering på foten, fotleden, nacken, armen, låret, höften, handen, ryggen och piercingar: septum, medusa, nedre leppen, ögonbrynet, smiley, kinderna, höfterna, nyckelbenen osvosvosvosv vill ha överallt!!
 
Hehe vet inte vad mer jag ska säga, om ni undrar över nåt som jag har missat så är det bara att kommentera och fråga, det är inte kul att ha en blogg utan kommentarer, så kom igen kommentera och fråga nåt, vad som helst!
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Godmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade för ett tag sen och nu känner jag mis frisk!! Är fortfarande förkyld men det har jag varit länge, men magsjukan verkar vara borta iaf! Får ändå inte göra nåt på hela dagen för mamma,men william kommer förbi lite senare. Har hunnit se några filmer, kan skriva vilka lite senare. Ska även ha lite spa ikväll, hårinpackning, ansiktsmask osv, blir nog bra, puss
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

I got ice in my vaines, blood in my eyes, hate in my heart and love in my mind

Skrivet:    ·  Allmänt
svettas IHJÄL och soffan är oskön. Hatar mitt liv just nu.
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

I know that I've got issues, but you're pretty messed up too

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, mår lite bättre, men kan fortfarane inte vara uppe och gå så har legat här i soffan heeeela dagen... Börjar bli något less.. Vill träna!! Åh jag är så arg att jag inte kan träna, jag o wille skulle köra armar och bröst idag... Menmen jag får hoppas att jag är frisk imorgon, kommer förmodligen inte få fara och träna för mamma men kan nog ta mig en promenad på löpbandet om jag är frisk...
 
Det enda jag har ätit idag är en isglass och jätteliite chips, typ max 10 st. Lyckades även få i mig liite nyponsoppa och nu försöker jag dricka en festis. Jag äälskar päronfestis!!
 
Såg just ett glee avsnitt och väntar på att wille ska svara så att vi kan se pirates of the caribbean 2, men han har dött eller nåt för han har inte svarat på nåra timmar...
 
Tänkte göra en såndär 30 dagars utmaning, det va vissa jag inte fattade men jag gör dom som jag förstår hehe.
 
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Pirates of the caribbean maraton

Skrivet:    ·  Allmänt
Har hunnit se 2 avsnitt av vampire diaries och sen har jag sett filmern rädda willy, den va sååå bra!!! Nu ska jag ha Pirates of the caribbean maraton med william, fast han är inte här men vi ser dom samtidigt och skriver med varandra hihi, har inte sett 4e och har bara sett halva 3an så det kommer bli kul! Kan inte äta något och kan inte gå eller stå heller typ för har inga krafter och är ensam hemma men jag lyckades nyss dra/krypa mig uppför trappen och hämta lite saker att dricka och det var mina sista krafter.. Nu har jag ett glas med avslagen cola, ett glas med apelsinsaft, ett glas med vatten, ett med nyponsoppa och ett med cokladmjölk! Vi får se om jag ens får i mig nåt för har inte ätit eller druckit på hela dagen för är rädd att jag ska spy upp det.. Har dock lyckats få i mig ett liitet glas vatten imorse.. Pusspuss
 
typ jag, har världens jobbigaste förkylning så jag hostar och spyr om vartannat och det kliiiiiiiiiiar i halsen och jag kan knappt ens hosta för jag har sån sjuk träningsvärk..
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

TIGERFADDER

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår blev jag tigerfadder och det känns sååå bra! Skänker 100 kr till tigrarna varje månad och jag tycker verkligen att det är värt att lägga ut pengar på att hjälpa dem. För 100 år sedan fanns det kring 100 000 tigrar och nu finns det ara 2300.. Så genom att bli fadder hjälper man till at fördubbla entalet tigrar så de inte blir utdöda, det är så otroligt mycket tjuvjakt även fast det är olagligt... Tycker alla ska klicka sig in här och bli tigerfadder :http://www.wwf.se/insamlingsportal/fadderskap/tigerfadder/1465033-tiger-start-b
 
 
 
Cute Tiger Cub
 
 
 
 Animal Picture Mother Tiger Licking Cub HD Wallpaper
så otrooooooligt fina djur, vore ju drömmen att träffa en tiger, inte bara se en, utan träffa en och klappa den osv!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Magsjuka

Skrivet:    ·  Allmänt
Förlåt för att jag inte skrev nåt mer igår men jag har fått magsjuka.... Spydde hela natten och mår jättedåligt.. Hatar magsjuka och jag hatar att spy. Vill bara bli frisk nu, det här är typ det värsta som finns...
 
aw teddie som bebis<3
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

"Pooower to the people"

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hemma i willes lägenhet och vi har just kommit hem från träningspass 2! Första gången körde vi ett stenhårt och intensivt magpass och sen andra gången ett intensivt benpass, kommer vara död imorgon..... Men får bita ihop och träna endå, träningsvärken går ju faktiskt över om man tränar.
 
Nu ska jag och William göra upp ett träningsschema, kommer bli skitkul att leta olika övningar osv, kommer bli mördarövningar kan jag lova! Men ska fortsätta att mysa med katterna ett tag tills William har duschat färdigt, adios mis amigos!
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

william

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har svarat som kommentar i samma inlägg som du kommenterade, orkade inte göra ett till inlägg
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Respektlösa jävla svin hoppas att ni plågas resten av erat liv

Skrivet:    ·  Allmänt
Läste just en hemsk sak i Norran, någonting som rör mig så illa.. Jag börjar må så jävla dåligt av sånthär, jag klarar verkligen inte av det och jag hoppas att ni respektlösa svin står för det ni har gjort och dör.
 
Det stod att tre stycken katter hade dittats döda och utspridda runt björnåkersskolan.. Polisen trodde först att det handlade om djurmisshandel men en privatperson har nu berättat att han hade avlivat katterna nån dag innan(jag är dock inte säker på att det är de katterna, men jag hoppas fan det för katternas skull så de inte plågades till döds...). Men någon hade alltså stulit de döda katterna innan han hann begrava dem och nån/nåra jävlar hade lagt en katt i en busskur, en katt i en soptunna och en katt hade dom tryckt och pressat ner i bibliotekets bok/brevinkast!!!!!!! FY FAN FÖR ER JÄVLA SVIN!!! HUR kan ni leva med er själva efter att ni gjort nåt sånthär??????????????  Jag hoppas att ni ångrar det ni har gjort, att ni aldrig kan få barn, att ni plågas tills ni dör och att allt och alla ni älskar tas ifrån er, ni är inte värda att leva era liv längre, ni är inte värda att bli älskade eller ens finnas kvar. Usch, äckliga människor kan ni bara utrotas. Världen behöver intesjällösa och respektlösa idioter som er. fy fan säger jag bara... Fattar inte vem som kan göra nåt sånt mot några försvarslösa djur..
 
Läste även en annan artikel om två 15åriga pojkar som hade kört en katt i tvättmaskinen på grovtvätt i 90 grader. En hyresgäst hittade katten i tvättmaskinen efter 16 minuter och stängde genast av och katten blev avlivad kort därefter eftersom den va så illa medtagen.. IDIOTER, fattar inte hur grova fel folk kan ha i skallen, börjar gråta bara jag TÄNKER på den stackars katten. Den ena killen fick bara ungdomstjänst?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!? och den andra fick ingenting eftersom han inte hunnit fylla 15 än.. Ruttna i helvetet alla ni jävlar som gör sånt här, ni borde döda varandra istället. fy. usch.
 
(google bild)
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Svar till william!!!<3

Skrivet:    ·  Allmänt
Eftersom att vi inte kan nå varandra på nått sätt så skriver jag här :*
men det låter bra, när är du klar för gymmet?<3
  • sv: 

    Jag är klar nuuu, men kanske borde smälta maten ett litet tag baraa, dudå?<3

     
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

far from the others, close to eachothers

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och william tvättade liteeeee och det va inte så svårt faktiskt! Nu ska jag käka lunch sen blir det gymmet, fan vad jag taggar!!!! Älskar att gymma, eller jag haaaaaaaaaaaatar 2 benmaskiner för dom gör så ont men jag ska lära mg att älska dom hehe. Men det blir iaf sallad till lunch bara, gott som satan! Ska helt ärligt försöka sluta med chips och ostkrokar helt nu fram till sommaren, jag får äta godis istället och jag VET att godis inte är nyttigare men tycker inte om godis så tar typ max 5 st på en kväll och då tappar jag även chipssuget, så varje gång jag får ett chipssug tar jag bara en godis ist. Tror det kommer bli skitbra, ska nog köpa hem lite frukt också.
 
Ikväll blir det så att jag och wille ska ta moppen till Skehamn och hämta kläder som Hugo har snott och vägrar lämna tillbaka.. Blir nog bra, jag ska även hinna storstäda mitt rum, men jag gör de innan gymmet
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

In your head they're crying

Skrivet:    ·  Allmänt
Har sovit dåligt inatt... vaknade mitt inatten av växtvärk och det gör så ont att jag gråter så tog en alvedon och låg länge och väntade på att det skulle gå över.. Sen drömde jag en skitkonstigdröm också.
Nu är jag hemma men ska snart dra mig mot wille och tvätta, spännande...
 
Lärde mig JUST hur man fixar styckesindelningen och fet och kursivtext-.- Det har inte funkat alls som ni kanske märkt men nu gör det de!
 
Efter vi har tvättat så ska vi träna, blir ett lååååångpass idag, typ 2-4 timmarn för ska mörda hela kroppen och brukar vara där 2 timmar normalt.
 
Men skriver när jag är hos william, kanske tar lite bilder på gymmet också hihi, puss på er alla:*
bild på mig och sonia från i vintras
 
 
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Because tonight will be the night that I will fall for you over again

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag såg lite glee och nu ska jag sova litteeee, har kollat tatueringar också. Är supertaggad för jag har så många jag vill göra, vill täcka hela kroppen!! Vi får se hur mycket jag vågar göra helt enkelt! Men nu är hjärnan avstängd ungefär så jag ska ta och sova för imorgon ska jag tvättaaaa med william, har aldrig tvättat förr så ska få testa imorgon:$ hoppas jag gör rätt hehe, pussipuss!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

You brought my life back, without you I wouldn't survive

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem från william. Vi hann inte se klart filmen för det reddes ut lite saker innan filmen hehe, men det var iaf lika bra som jag minns! Iaf bilden som jag la ut idag på drömfångare är en skiss till en tatuering jag ska göra pålåret som ni kanske fattade,MEN ville bara skriva att den är ritad av Fanny Granström! Hon är verkligen skitduktig på att rita! Ni ser ju bara på bilden! Kändes iaf taskigt att inte skriva ut hennes namn så kände att jag var tvungen att göra det hihi.
(lägger ut bilden igen bara så ni fattar vilken hon har ritat) Nu ska jag lägga mig och se nån film eller serie tror jag.. Har ju sett allt av vampire diaries så jag ska nog se glee eller once upon a time, har sett ganska långt i båda hehe.
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

No one's gonna care when you are gone

Skrivet:    ·  Allmänt
Har just laddat ner Tenacious D. Skit bra film och nu ska vi se den och mysa med missarna. Har även haft mig ett gott skratt med dom på dallas idag, överdramatiserat tjafs haha. Nu ska jag trycka i mig en pizza, nä jag skoja bara har ju skärpt mig nu men det blir chips som vanligt hehe. Skulle aldrig klara mig utan chips, därför kommer jag sitta och käka chips när jag har flyttat hemifrån varje kväll vilket kommer bli väldigt farligt för min hälsa.. kommer nog inte sluta förrän jag dör jag jag har seriöst ett grymt chipsberoende. MEN det gör mig inget, för jag är lycklig och bryr mig inte om vad andra tycker, har ju ändå tid på mig att komma i form hehe. Imorgon ska jag nog iag städa mitt rum och mysa med william, om det är fint väder far vi säkert till skateparken och åker inlines, blir nog skitbra, ha det bra eller inte ni gör ju som ni behagar
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Hahahahaha

Skrivet:    ·  

Halloj, slutade just jobba, det va inte så mycket folk idag men det är ändå bra betalt eftersom att det är en röd dag idag. Nu ska jag och wille ta moppen hem och plugga på körkortet och se på tenacious D(eller hur den stavas??) den är så sjukt bra! Har iaf fått två sommarjobb, halva sommaren på boliden mineral(sjukt bra betalt, jobbade där förra året och får ännu bättre iår eftersom jag är äldre nu) och sen andra halvan av sommaren kommer jag jobba på rönnskär och det är ju typ samma sak, men bättre betalt + att då är jag garanterad ett jobb där när jag är 18 eftersom pappa jobbar där, sjukt bra med inkomst då, det är ju alltid bra. Så har då pengar till körkortet som jag tar i februari och med utlandsresan i februari och den i mars, även till mina tatueringar, skisserna är klara nu, eller bara drömfångaren men texterna behövs inte nån skiss till så det blir suuperbra. Sen ska jag göra nåt djur nånstans också(men säger inte vilket eller vars för orkar inte att folk härmar en eller gör likadant). Men drömfångaren ska jag iaf göra nu i vinter för jag vill hinna gå ner i vikt och få den kroppen jag strävar efter innan jag gör den för om jag gör den nu när jag är fet blir den bara ful sen och det vill jag inte haha, vill att den ska hålla sig fin, alla andra tatueringar också, så därför så gör jag ingen innan vintern, vore ju tragiskt om de blev fula direkt! Men nu ska vi ut i regnet...Ska även börja om med boxningen igen, har ju haft ett litet uppehåll men saknar att tävla, saknar adrenalinet man får när blodet pulserar ur motståndarens näsa och känslan när man får ett slag, man känner sig oövervinnerlig! Puss bitches

  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Stackars flicka..

Skrivet:    ·  

Idag har varit en bra dag, vaknade på fel sida, är så less på mitt hår och att alla verkar ska färga rött, men tur jag ska färga det innan sommaren iaf!
Jag jobbar som sagt nu och därför är jag glad, jag älskar att jobba, till skillnad från andra. Men det är positivt att jag gillar att jobba för jag vill inte sitta hemma arbetslös och käka chips hela dagarna när jag är 21 år och leva på sosbidrag, det skulle vara så tragiskt. Men jobbar iaf till stängning så jag skriver väl då, puss haha

  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

arg

Skrivet:    ·  Allmänt
Är på dåligt humör, äckelmänniskor. Blir så arg att jag vill skjuta nån, hatar folk som ska göra likadant, även fast det är oplanerat osv men ändå, kan bli sur om jag tex ser en film och nån har rött hår eftersom jag har rött hår och såna saker. JAJA ska snart iväg och jobba och tänka på annat, typ att cashen rullar in. Men skriver kanske innan det
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

The fresh prince of bel air

Skrivet:    ·  Allmänt
Hola mis amigos, jag och Wille har pluggat körkort hela kvällen och vi hede just igång ett TFPoBA men vi höll på somna direkt så nu ska jag sova. Imorgon börjar jag jobba klockan 12 och sen jobbar jeg till 9 på kvällen, ska försöka skriva innan jag far, men kan inte garantera nåt. Ska iaf sova nu för är dötrött, puss!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Aah workwork

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter skolan så for jag direkt till stan och jobbade och det va asmycket folk, och nu sitter jag äntligen hemma i sängen med william. Vi ska plugga till körkortet och sen blir det kanske en film och nåt gott om vi har hehe. Men skreiver senare, puss
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

an angel cant fly with broken wings.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fyfan vad jag hatar mornar alltså. Jag är iiiiinte en morgon människa och att stiga upp är bland det värsta jag vet för jag är så sjukt trött och till råga på det så är jag ju så jävla förkyld och det är så jävla äckligt för hostar upp slem och slembitar varje gång jag hostar så jag får kväljningar varje gång jag hostar vilket är varannan sekund och håller på spy. Fy fan för denna morgon...Sen har vi temadag idag också, antar väl att det är bättre än lektioner men det är ju inte kul, de4t är nå klasskamp typ. Vi får väl se hur det är helt enkelt, skriverf mer om det när jag kommer hem! Nu ska jag snabb sminka mig och sen ska jag skynda iväg till wille och ge kattterna kattsand och kattmat., puss
osminkad heheh
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

nattinuss

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss hem från bion, Filmen va SKITBRA och maten var sujpergod, har längtat efter den där ceasarsalladen i nån månad hehe. Nu ska jag iaf ta och sova för så tråkigt är mitt liv. Kan bjuda på lite fula bilder osv på mig och wille när vi var uttråkade och väntade en timme på att bion skulle börja....godnatt sötisar! kom ihåg att kommentera mer!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

9 månader<3

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag och William 9 månader, tiden går så fort! Vi ska fara och äta middag på olearys klockan 6 och sen ska vi på bio och se iron man 3. Längtar så sjukt mycket!! Åh vad mysigt vi kommer att ha!!! Men innan det har jag körkorts teori och den börjar halv 5 så nu ska jag springa på mitt löpband ett tag framför ett vampire diaries avsnitt!!
när man är hemma slipper man löpartights hähä
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

spit your pity in my soul

Skrivet:    ·  Allmänt
Har nyss vaknat och är nå så djuriskt arg..... har världens ondaste finne i pannan,en jävla inombordare, ser ut som att ett horn håller på växa ut, jag är en enhörning. Nä men idag har vi dansföreställning som vi ska kolla på efter skolan och efter det kommer jag hem, längtar massa till ikväll!!
cookie när hon va mindre!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Godnatt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Klarade en fas ikväll hehe, woho! Är iaf skittrött nu så ska ta och sova tror jag. Är helt slut i kroppen.. Ska nog gå och slå igång det senaste vampire diaries avsnittet för jag har inte sett det, puss
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Köttat på gymmet

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just precis hem från gymmet, jag och wille va där i ca 2 timmar och jag körde ett benpass som va fett jobbigt.. körde bara maskiner och sprang men det var kul iaf och det kommer garanterat kännas imorgon! Joinade även nå skit idag så om ni vill fråga nåt kan ni gärna skriva en fråga på ask.fm/emelielindbergg eller ställa en fråga här i bloggen! Nu ska jag och william plugga inför körkortet och sen ska jag soova, skriver innan det, ha en fortsatt trevlig kväll, puss!
bild från i somras, åh vad jag längtar till sommaren!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

what if I told you there is no tomorrow?

Skrivet:    ·  Allmänt
kom just hem från skolan. Vi hade ingen dans idag för vi skulle kolla på 2ornas teater monologer, dom va superduktiga! Nu sitter jag och trycker chips.. väldigt osmart men jag fick ett chipssug som vanligt och jag vill inte tvinga mig själv att inte äta en viss grej för då blir det bara att jag äter det ännu mer. Fick iaf hem mitt löpband igår så ska springa lite nu och sen efter maten ska jag och wille gymma, BLIR NOG SUPERBRA!
Såhär fin är jag idag utan smink och med min nya tigertröja som jag köpte igår hihi!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

How can you be so heartless..

Skrivet:    ·  Allmänt
tjenixen, har nyss vaknat och jag börjar ooom 20 minuter så ska snart ta moppen till skolan. Min hals är värst assåseriöst min förkylning blir inte bättre, hostar och får kväljningar varje gång... Skriver när jag kommer hem!
ska träna efterskolan idag, som vanligt hehe. bilden är från i somras
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Polis och narkotika

Skrivet:    ·  Allmänt
Ursäkta mig för att jag ej har skrivit men har haft fullt upp för i fredags ringde polisen hem mig från jobbet och pratade med mig och mamma och FRÅGADE OM JAG TOG NARKOTIKA OSV?? jag fattade ingenting, vem är så sjuk att han/hon ringer in och säger att JAG tar narkotika??? Blir så sjukt arg. Skrek massa på polisen och på alla i rummet men det är iaf över nu och dom trodde på mig(hoppas jag). Aja blir bara så ARG över såna här saker för skulle aldrig ta narkotika eller droger över huvudtaget och jag har ingen aning om vem som har ringt in och sagt nåt sånt för polisen får ju inte säga det. Riktigt idiotiskt. Jobbade iaf hela dagen igår och idag har jag och william varit på skateparken hela dagen och sen käkade vi på max.... ångrar mig men får hemmitt löpband om nån minut så ska springa direkt jag har gjort klart Mathildas naglar hehe. Köpte löpbandet av henne och hon kmmer hit med det och fixar naglarna sina, hon ska till sthlm imorgon. Måste ställa iordning allt nu iaf, peace!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

You can't run away from yourself

Skrivet:    ·  Allmänt
Åhhhh jag har så sjukt ont i halsen att jag vill döda nån... Hatar min hals för jag har ALLTID ont i den.... har haft streptokocker och körtelfeber ca 4 ggr på mindre än ett år också och det är fan det värsta som finns så blir alltid livrädd varje gång jag får lite ont i halsen att det ska vara det för då vill jag knappt leva.. Men ska dricka mycke te och äta mycket halstabletter och hoppas att det blir bra helt enkelt.. Slutar 10 imorgon så det blir riktigt skönt, då ska jag in till stan och jobba, och senare i helgen ska jag hämta mitt löpband som jag har köpt!! Längtar!! Nu ska jag lägga mig och se Vampire diaries och sen sova så godnatt på er och sov så gott!
bjussar på en bild från i somras på mig och Jimmie Strimell, en av de bästa kvällarna i mitt liv!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Lite nytt i garderoben!

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte visa lite av det jag har köpt nu dom senaste dagarna. Har varit lite på stan och hittat massa fina saker hihi!
Skorna köpte jag idag, eller jag köpte dom vita och fick dom svarta av finaste william! Resten är köpt typ förra veckan och innan de. De 2 första linnena älskar jag för de har urringad rygg! Sjuukt snyggt! Har köpt betydligt mer saker också, typ småsaker som smink och läppglans, dag/natt kräm osv och sääkert fler kläder som jag inte minns haha, har ingen koll och mitt rum är superstökigt så hittar inget.. men aja det duger iaf!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

William Backman

Skrivet:    ·  Allmänt
åh du är så himla fin och jag är så glad att jag har dig, du är bäst och jag saknar dig massa även fast det var mindre än en timme sen jag träffade dig sist hihi, tack för att du finns, älskar dig!
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Valborgs

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en jättetrevlig valborgs i tisdags! Jag och William var hemma hos Mickan och aohan och käkade middag med dem och kevin och Morgan och sen kom även Oliver dit.Lite senare kom Mathilda, Ida och Linus dit också och vi hade supertevligt, det ska vi verkligen göra om nästa år! Sen på onsdagen så stod jag wille och mamma på loppis och jag fick in 1000 spänn vilket jag tycker är bra. Sen for jag och wille till skateparken och åkte. Nu sittet jag på skolan och har skittråkigt.. Vill bara att denna dåliga dag ska vara över Nu....
  |   KOMMENTERA HÄR
Design: annadarner.blogg.se

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design