Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Shine bright

Skrivet:    ·  

Idag har jag varit på stan med william. Jag lämnade igen ett Dyrberg/Kern halsband från bik bok som min lillebrorsa lyckades ha sönder innan jag ens använde det.. Blev faktiskt väldigt ledsen eftersom jag velat ha ett sånt halsband väldigt länge.. Menmen bytte det mot en tröja o ett annat halsband(eftersom dyrberg/kern) va slut..

Bu ikväll har jag fixat mina naglar. Jag hade köpt ett sånthär gelekit så det blev väldigt fint tycker jag! Målade även tipparna guldiga nu till nyårs!
Nä nu ska jag hoppa in i duschwn, rakabenen och klippa o måla tånaglarna så är jag redo för morgondagen! Puss!

Berättelsen om Pi

Skrivet:    ·  

Jag o william for ner på stan tvärt där vid 2 och sen for vi och åt på kungsgrillen, mums! Vid 4a impuls for vi på bio och såg Berättelsen om Pi, som jag tyckte va jätte bra!! När vi sen kom hit så gick vi en långprommis med Garbo o sen gick vi till ica o köpte frukter, supergott! Det blev att vi såg Anaconda och Snakes on a plane, det var ett tag sen man såg dom filmerna. Nä nu ska jag ta l lägga mig för imorgon ska jag ner på stan en sväng o sen blir det gymmet och sen hade jag tänkt fixa mina naglar, har köpt hem ett gele kit, sovgott puss!!

usch så mätt jag är

Skrivet:    ·  

Har nyss ätit lunch, blev nudlar hehe och nu är jag så mätt att jag kan spricka.. Nu ska jag ta och gå ut en lång prommis med Garbo och sedan ska jag o gymma, blir nog superbra. Nästa månad ska jag nog köpa ett motionsband eftersom jag inte fick nåt i julklapp, så ska försöka ta så många jobbtider jag kan få så jag får extra mycket i lön så jag har lite pengar över till annat också!

julafton

Skrivet:    ·  

Idag är det julafton. Supermysigt har jag haft o nu sitter jag o inväntar älsklingen!
Har fått massa fina grejer också. Hoppas ni har en bra jul allihopa, god jul!

Wait for the boy that would do anything to be your everything

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hopp klockan är 02.27 och jag kan ej sova. Hade lovat att dygna med Wille så har druckit redbull men jag har ångrat mig o vill sova för jag vill inte vara död imorn meeeen jag är piggast i stan. Det suger. Jag har iaf suttit nu i flera timmar och kollat på tatueringar och kommit fram till några som jag ska göra, har bara inte riktigt bestämt mig vart de ska sitta än men jag har ju gott om tid att fundera! Tänker inte skriva här än vad jag har tänkt göra för vill inte att nån ska härmas hehe. Men iaf så har jag jobbat hela helgen o veckan och jobbar imorgon också. Blir nog superbra och jag tror att jag får lönen imorgon också!! suuper nice!! Åh har jätteont i ett revben, tror fan jag har brytit det för det knakade till imorse när jag lyfte in wilmer i bilen och har haft suuuuper ont sen dess, kan knappt andas för det gör så ont. Låg o vila hela matten idag och fick några ipren av skolsköterskan men de hjälpte inte.. jag får hoppas att det ej är brutet och önska att det är bättre imorgon när jag vaknar!! Nä nu ska jag tvinga mig själv att sova, godnatt!!

Snart fredag!

Skrivet:    ·  

Nu lider torsdagen mot sitt slut och det blir en dag närmare julafton! Känner mig som ett barn som längtar efter julklappar men jag älskar verkligen julen för jag älskar att få massa saker!

Ikväll har jag varit hos william och myst på, de va längesen jag va där känns de som, fast egentligen va de ba nån dag sen thihi. Nä nu ska jag lägga mig och se Glee och sova, mitt liv är verkligen jättetråkigt nu för tiden.. Har även tid hos en naprapat imorgon!! Hare bra puss!

All star

Skrivet:    ·  

Igår for jag och mina brudar Frida och Johanna till umeå och shoppade heela dagen! Det va superkul och vi var hemma vid 10 och då va vi hos mig o såg film, Chained, till 12. Typ helt störd o creepy film, rekommenderas ej för den sög.

Ikväll har jag o William varot ute på Allstar och käkat, vi kom dit klockan 18:00 och vi väntade i TRE TIMMAR på maten!!! Vi fixk dock gratis efterrätt eftersom vi väntade så länge(de glömde bort oss..) så det va typ fett värt huhu, men nu kom jag nyss hem därifrån så nu tänkte jag sova! Har sjukt ont i ryggen,måste till en naprakat(hahah vet ej hur de stavas) och knäcka till min ryggrad som typ är sne så jag har ont i axlarna och nacken och ryggen.. Godnatt!!


Design