Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Blow me one last kiss

Skrivet:    ·  

Har nyss varit ute på en halvlång prommis ute med Garbo och William och nu är jag hemma.
Imorgon ska jag och brudarna till umeå och jag taggar ihjäl mig!! Har fått både lönen och studiebidraget så är supernöjd!! Sen på kvällen ska vi hem till mig och se alla bring it on filmerna! Blir nog suuperroligt!!

På lördag ska mormor o morfar komma hit och då ska jag o wille ut och äta på all star, mys!
Nä nu ska jag städa mitt rum sen julpynta sen blir de nog en dusch och sen om jag får ska jag dra till william ett tag! Han far ju till arjeplog i 2-3 veckor på söndag och tar körkortet... Kommer sakna han jättemycket..

Bad dags!

Skrivet:    ·  

Nu är jag hemma och badar wilmer, han är jättesöt för han leker med massa badleksaker hihi, nu dka liam bada med han också. Blev själv lite badsugen, ska fråga om william vill fara till edsa ikväll, först bada sen träna tror jag!

Just like a pill

Skrivet:    ·  

Förlåt för min urusla uppdatering.. Har haft en väldigt trevlig helg med älsklingen som jag kan berätta kort.

I fredags var jag och william hemma hos han i lägenheten och bakade julgodis och pepparkakor osv. Det var riktigt mysigt och efter de såg vi nån film.
I lördags var jag med Willam från att jag vaknade för vi for och gymmade och sen for vi hit och åt middag med min familj och sen sovde han hör och vi låg och såg American horror story och myste på.

Just nu ligger jag hemma i min nya mysiga pälsjacka(självklart fejk!!!!) för jag har just kommit hem från älsklingen. Vi har inte gjort nåt speciellt ikväll utan bara myst på som vanligt för har haft en sån fruktansvärd huvudvärk hela dagen och kvällen..

NU tänker jag iaf lägga mig och se på vänner i mitt iskalla rum. Superskönt att det är kallt, ska ta och krypa ner under täcket nu!

My heart is just to dark to care

Skrivet:    ·  

Jag kom ganska nyss hem. Åt lite ostkrokar, känner mig så fet:( vinsåg iaf House Bunny och den va lika rolig som varje gång man ser den, gillar den filmen.

Nu ska jag sova och imorgon blir de skola sen hem o träna lite för sen ska jag o wille gymma när han slutar jobba! Blir skitbra!

Mot min älskade pojk

Skrivet:    ·  

Nu ska jag bege mig mot min älskling, är jätteglad för jag har inte träffat han på hela dagen, wieee längtar!!

Har gjort Bsolut ingenting sen jag kom hem från skolan, bara väntat på att wille ska sluta och spellat pet shop story på mobilen-.- aja nu ska jag väl börja gå, hoppas ni har haft en roligare dag!

Nov. 18, 2012

Skrivet:    ·  

Let's set the world on fire

Skrivet:    ·  

Goodmorgon!
Vaknade ganksa nyss av att William ringde och växkte mig. Nu ska vi iväg o tränaa!! Vi måste komma igång med träningen igen för vi var verkligen duktiga där ett tag men sen tppade vi liksom det så nu äre bara att blrja om. Blir nog super bra, åh är supertaggad på stt träna! Och jag äälskar att träna på friskis o svettis, det är så fräscht där. Mycke bättre än 360 o friskvårds!

Igår va vi ju på bio och såg Breaking Dawn part 2 som va suuperbra!! Alla va ju skitsnygga i denhär filmen?!? Känns lite sorligt nu att det var den sista.. Får lite ångest..
Nä men nu måste jag skynda mig för får hämtning att willes fars på 30 min!

I love you boy

Skrivet:    ·  

Ikväll har jag bara myst på massa i lägenheten med missarna hela dagen för jag slutade 12, sen klockan 4 så började jag jobba och sen efter jobbet for jag o wille till lägenheten och myste på.

Imorgon ska vi på bio, myys!! Vi ska såklart se Breaking dawn part 2! Är sjuuukt taggad faktiskt. Jobbar imorgon gör jg också, mellan 3-8. Men jag älskar att jobba på dallas eftersom då får jag vara med William heela dagen!! Då slipper jag vara hemma själv när han jobbar hela dagen och kvällen.

Nä nu ska jag lägga mig och läsa boken Bakom stängda dörrar.
Den handlar om en flicka som blir våldtagen av sin pappa och blir gravid, och pappan börjar prata om att skaffa ringar och att de ska gifta sig för han verkligen älskar henne och han ser verkligen fram emot att de ska ha barn.
Boken är en sann historia och hon som utsattes för detta har skrivit boken, den är vääldigt hemsk och grotesk kan jag tycka. Man blir så jävla förbannad när man läser den för han är helt sjuk i huvet!! Rekommenderar den starkt till de som tål lite mer!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_50a6d487ddf2b31d110040eb.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_50a6d487ddf2b31d110040eb.jpg" class="image">

Goodnight sweetheart well it's time to go

Skrivet:    ·  

Den senaste tiden har jag och william mest bara chillat i lägenheten och myst med våra söta små kattungar. Dom är riktigt mysiga nu!

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om längre.. Så tänkte göra en sändör 30 dgars utmaningagrej nivet? Ska försöka hitta nån till imorgon. Då kommer jag iaf ha någonting att skriva om haha!

Nu ska jag ringa till william och säga godnatt, saknar älsklingen så det gör ont.. Åh vill att han ska vara här nu. Klarar inte ens en halv dag utan honom.. Men ska bli skönt att hör hans röst för har inte träffat han nånting sen 4a idag.. Det blir nog bra, då kan jag sova gott!! Thihihii godnatt och sovgott ni också och dröm bra drömmar och inte mardrömmar som jag har gjort varje natt sen i somras........

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_50a02b4cddf2b338b1003bc0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_50a02b4cddf2b338b1003bc0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_50a02b7addf2b33891003a62.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_50a02b7addf2b33891003a62.jpg" class="image">

Tränatränatränaa

Skrivet:    ·  

Är så sjuuuukt sugen på stt träna! Men kan inte göra de ikväll för jag ska vara barnvakt åt liam och wilmer.. Men tror dock jag ska ta mig ut på en långprommis nu direkt efter maten och sen göra några övningar här hemma! William slutar vid 8-halv 9 och då kommer han hit så de blir perfa!

Skip dinner, be thinner

Skrivet:    ·  

Älsklingen for juust.. Känns så tomt utan honom. De senaste dagarna har jag bara varit på skolan och sen varit med wille o h på lovet va jag med eilliam och sista helgen så jobbade vi och tjänade peengar. Yeye nu är jag helt ensam i mitt rum med en cola light, red bull och pringles. Ska lägga mig och slicks på dom hahahahah för jag orkar inte tugga... Imorgon är de skola sen william sen fredag är det skola sen ska vi träna på fackeldansen och på lördag ska jag o william och kolla på hundvalpar!! Sen på lördagkväll är det fackeldansen uppvisning. Ja men ni får ha de så braaa så ska jag försöka komma ihåg tt skriva haha😉


Design