Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

As above, so below

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan!

Idag så skulle jag hem till Emelie och Sebbe för att ta en kaffe med Emelie och prata osv i deras nya lägenhet! Blev så att Emelie bjöd mig på middag, hon är ju också vegetarian så blev ju perfekt!
 Efter maten drack vi kaffe och såg en skräckfilm med Sebbe, som hette Hush, den var faktiskt bättre än vad jag trodde!

Kom hem där vid halv 10 tiden ikväll och då började jag packa lite saker i lådor, jag och Robin får ju nya lägenheten i kåge imorgon! En 3a, är så taggad för vi har inte ens sett lägenheten, vi missade visningen men såg planlösningen och Robins mamma bodde i samma lägenhetshus förut så vi vet på ett ungefär hur lägenheten ser ut! Såå imorgon börjar vi flytta!!

 Är fortfarande sjuk, trodde jag skulle vara frisk till imorgon eftersom jag jobbar imorgon och månaden ut, idag var min sista lediga dag denna månad, men får se hur jag gör imorgon. Är nog ledig ifall det finns möjlighet så jag kan bli helt frisk till på lördag!

Kände mig väldig yr och skakig i kroppen när jag hade packat 3 lådor så la mig och såg en skräckis som hette As above, so below. Den var helt sjukt bra! Blev väldigt mindfuckad så måste nog se den igen haha.. Nu ser jag vänner bara för att få bort obehagskänslan sen ska jag fortsätta packa några lådor till! Sovgott!


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå. Har jobbat sen u onsdags, och i fredags o lördags jobbade jag till stängning. När ja vaknade i lördags så hade jag dessutom blivit sjuk, men började jobba på 40 min och skulle jobba 13 timmar så var bara att härda ut, mot slutet av kvällen var jag otrooligt trött så satt i köket och rullade bestick, gick bara ut i restaurangen när någon skulle ha drinkar typ. Imorse var min hals och feber ännu värre men är bara att härda ut, jobbade från öppning till stängning men var så lugnt i kväll så blev en kortdag på ynka 7h 30 min. Skönt som fan och nu ligger jag i sängen och ser på Greys anatomy och försöker kurera mig, jobbar imorgon också. På tisdag och kanske torsdag är jag ledig(ifall det inte blir match) och sen jobbar jag i 12 dagar. Måste därför bli frisk innan fredag så jag orkar dessa dagar! Funderar på att töja upp örat till 18mm ikväll, annars blir det imorgon!

Töjde ju somsagt tjil 16 mm i onsdags så borde även få mina nya ( 20, 22, 25 mm) imorgon!! Är så taggad.

Nä nu ska jag återgå till att se Greys och mysa med Texas, godnatt! 


Greys anatomy

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Eller godkväll haha.
 Var ledig i torsdags, och då fyllde även Baileys 1 år! Köpte tonfisk och massa godsaker till henne vilket hon älskade. Sen jobbade jag hela helgen, sov typ 3 timmar.

Nu ligger jag o ser greys anatomy, Robin sitter o spelar men vi skulle mysa o spela nå spel sen, blir nog Risk vi ska spela. Ingen av oss kan riktigt reglerna så vi har gjort lite egna regler haha! Får se om ja ska fortsätta tatuera lite sen, eller lägga pussel, eller helt enkelt bara se på greys. Ha en bra kväll! 


Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design