Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ska ladda min kamera.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag orkar knappt blogga längre för det är tråkigt när jag inte kan ta bilder med min mobil(men min iphone är klar om ca 2 veckor!!) och har inga nya bilder från datorn så den enda gången jag kan blogga är från willes mobil.. men ska ladda min kamera. Kan faktiskt ta och göra det nu! Om jag hittar laddaren.. aja ska gå och kolla.. Igår såg jág och William I am legend och den filmen är så sorglig.. hatar sorgliga filmer för jag börjar må så dåligt en läång tid efteråt.. och nu ska jag se ÄNNU EN sorglig film!! Ska se the butterfly effect, sist jag såg den drömde jag så hemska drömmar om att folk dödade min ödla haha:( Inte kul alls och jag vet inte varför jag ska se sorgliga filmer för mår bara dåligt MEN håller på ladda ner scooby doo som jag kan se sen hihi! Nä nu ska jag hämta Vilda och mysa, puss på er!
en relativt ny bild på vilda gumman<3

Förra inlägget skulle publiceras för några dagar sen!

Skrivet:    ·  

Hej, sitter hemma i mitt kök nu med William och mina syskon liam och wilmer hihi. Vi är barnvakt och vi bakar chokladbollar! Wilmer har ramlat och slagit läppen så den är svullen haha ser roligt ut:(
Jag och william har iaf varit på stan igår och idag och jag har köpt och fått lite nytt, lägger in en bild efter jag har duschat ikväll!!
Vilda är även hör nu över helgen(min katt!!) och hon är finast i världen hihi!
Lägger in lite bilder från idag!

Jobbjobbjobb

Skrivet:    ·  

Hello! Sitter på dalla nu och har nyätit! Ska alldeles strax börja jobba hähä, cashen rullar in, hoppas jag. Kan lägga in lite bilder på världens sötaste och bästa missar och lite från en inlines tur! Har min kamouflage jacka men den syntes inte så mycket på bilden..

So if you love me let me go

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på skolan nu och har nk, näst sista lektionen. Vi har haft nationella idag så därför har jag med mig godis hihi, turkisk peppar. Tycker egentligen inte ens om godis, blir less direkt så har typ hela kvar haha men det är gott med lakrits och tar bara en då då. Har druckit 3 loka redan hihi, mums jag ÄLSKAR kolsyrat vatten, men tycker nog om Ramlösa mest. A nu efter skolan så ska jag iaf jobba igen. Har jobbat riktigt mycket nu den här veckan och helgen, men det är bra för ska köpa ett löpband på tisdag!! Taggar! Men missar ju dock att gå på stan ikväll när dom har kvällsöppet till 9.. Men jag tjänar pengar nu iaf ist för att slösa pengar!!! Och det är ju positivt. Ska även ut och springa sen och rocka med min träningsrockring, blir superbra!

you can' breathe until you choke, you must laugh when you're the joke, there's nothing like a funeral to make you feel alive.

Skrivet:    ·  Allmänt
Försovde mig imorse. Vaknade halv 12 och började halv 9 men jag åt hemma och var som tur i tid till nästa lektion som började kvart över. Mamma blev ju inte så gladmen det var ju faktiskt inte mitt fel att alarmet inte ringde. Imorgon kommer min katt Vilda hem till mig över helgen och jag är så glad hihi! längtar ihjäl mig!!! Ikväll ska jag iaf träna jävulskt hårt och åka inlines dit och sen till skateparken för inlinesåk där och skate. Blir superbra, har börjat åka inlines långt och det är sjukt bra rumpträning, även fast jag inte tycker det är snyggt att ha så vältränad rumpa, men vi ser ju hur det blir!

emelie, emelie och frida

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej nu sitter jag emelie och frida här på skolan och jobbar om språksociologi och hatar resten av världen(klassen) hehe. Nu är vi hungriga och undrar vad det bjuds på för mat, skriver sen, puss!

Sunshine

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är en riktigt jobbig dag. Usch. Fy. Jag sitter på skolan och har historia och jobbar om piercingar och tatueringar. Åh blir så sugen på att tatuera mig! Åh vad jag längtar tills jag blir 18 och kan göra min på låret, kommer bli så fint! Men ska göra en text på revbenen först, och 3 svalor på min axel för mig och mina brorsor. åå kan knappt vänta, vill göra alla nuuu! Men jag har iaf nått att se fram emot. Ska gymma efter skolan, har märkt att min uthållighet har blivit bätttre, förr kunde jag knappt springa en km när jag tog prestationshöjande proteinulver men nu kan jag springa på mycket längre utan det tilloch med! Idag ska jag först löpa i ca 30 min sen köra mage, ben och rumpa! Blir nog ett bra pass hehe.

Star wars

Skrivet:    ·  

Jag och william har just sett klart star wars-jedins återkomst! Imorgon är fet inge star wars utan nästa film är påfredag och det gör mig ledsen:(

Tänker dela med mig av nåt som hände idag, JAG PRATADE FAKTISK MED EN FLUGA. Jag må låta dum i hivet men jag bryr mig inteför jag tycker det var coolt. Den satt på min matta ivägen jättelänge sen pratade jag med den ett tag och sa att den skulle föytta på sig och den gjorde det, i smma riktning som jg pekade dessutom! Set låter dock inte lika coolt som det var eftersom jag inte orkar verätta detaljerat vd jag sa och vad som hände osv och jag låter korkad men jag bryr mig inte, det hände hihi. Nu ska jag sova, bjude på en risig och äcklig bild på mog själv,just nu, myser på i williams gosiga tröja!

Godmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har ganska nyligen vaknat och nu ska jag äta innan jag o wille far och gymmar. Har liksom inget att skriva om.. men ikväll ska vi iaf se star wars, som vi gjort igår och i förrgår. Dom är ju så jävla bra!! Åh längtar typ tills sista för den är bäst hihi, men ja. Kanske lägger in en nild på jackan lite senare, har ingen framkamera så tycker det är lite svårt men jag ska försöka ta en bild iaf, ha det såp bra, puss ochj kram!
riktigt gammal bild på mig o kajsa!

Leave out all the rest

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag vet att min uppdatering är urusel osv men hatar somsagt att skriva från datorn för BLOGG.SE SUGER verkligen nu????? Ja men idag har jag iaf varit på stan med william och då fick jag med mig en militär/kamouflage jacka hem. Har alltid tyckt såna är skiiiiiiiiiiiitfula och har skrattat och folk som har använt såna för det har varit så vidrigt fult men nu på senare tid när mindre folk har börjat använda dom har jag faktiskt börjat tycka om dom!?! skumt men en sån fick iaf följa med mig hem, den var på rea och det var 30 dagars öppetköp så jag tyckte det var värt! Har även hunnit fixa Alicias naglar, ska fixa Lydias imorgon hihi. Jag och william hade mysmiddag ikväll och sen såg vi star wars. Det var väldigt trevligt hihi. Var förbi frisören idag och frågade vad det skulle kosta att färga håret(säger inte vilken färg för hatar folk som härmar, usch) men det skulle bli mellan 3000-6000 iaf(beroende på om jag skulle färga mitt löshår också!). Men ska nog bara färga mitt egna, orkar inte lägga ut mer än 3000 på en hårfärg.. det känns vääldigt onödigt hehe.. Trodde det skulle bli mycket dyrare eftersom det blev typ 2 500 när jag färgade rött men det var inte så fasligt dyrt ändå! Det enda som suger är att jag måste betala själv.. men det får jag stå ut med. Nu ska jag lägga mig och äta godis(även fast jag inte gillar godis så kommer äta typ 2 st..) och se på vampire diaries men hoppas ni har haft en bra kväll, puss på er!!

TränaTränaTräna

Skrivet:    ·  Allmänt
Tränade idag efter skolan men det blev ett lugnt pass men var endå slut i kroppen efteråt! var ju ett tag sen som jag tränade eftersom jag har varit sjuk/förkyld underlovet och haft feber men nu efter nästan eh vecka är jag tillbaka i spåren hehe! Sprang först ynka 2 km.. sen gjorde jag: 3x50 vqnliga situps på balansboll 3x50 sneda sitps på balansboll 3x30 "dra in benen" under kroppen med fötterna i såna här öglor(vet ej vad det heter) 3x30 squats med stång, lätt vikt, ca 15-20 kg(hade ej tid att byta vikter) 3x30 utfall med 12 kg vikt(hantlar, 6 kg st) det var typ det jag gjorde.. William har just farit hem o´ch nu sitter jag och äter en jätte besk och äcklig grapefrkt. Aja ska skriva lite mer till svenskan och sen ska jag se glee tills jag somnar. Imorgon ska jag gymma med Lydia, blir skitbraa! puss

Design