Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hemma efter heldag på stan!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss hem från stan! Jag o Wille for ner till gymmet där vid 11 och sen körde vi ett benpass, men är inte nöjdd så ska ut o gå nån mil ikväll hade vi tänkt. 
 Efter gymmet for vi och åt på subway och sen har vi gått på stan! Jag fick en jätteeemysig ljusrosa morgonrock(hur mjuk som helst!!!) av Wille och sen fick jag 2 par lurviga sockar hihi, har typ 6 par nu:$ Köpte även ett nytt träningslinne som var en jättefin lilafärg och jag la undan ett par gråa träningsbyxor till imorgon! De va dock strl 38 så de är lite stora men dom va jättefina och sköna ändå! Köpte även ett fint kakfat och sen köpte Wille nåt också. Vi hann även med en kvällsfika.
 Nu ska jag käka middag, det blir hemmagjord pizza, och sen ska ja föölja Wille och stoorhandla mat till nya lägenheten och efter det blir de en långprommis! 


Godmorgon..

Skrivet:    ·  Allmänt
Det blir lite ändrade planer idag då min lillebror är sjuk och mamma jobbar och Ricke va tvungen att dra till umeå.. 
 Så jag är hemma med Wilmer idag till 11 och sen drar jag o Wille till gymmet! 


Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Har gått/joggat 1,5 mil idag och sen kört ett magpass och rumpa. Känns bra, tog mig en härligt prommis idag med Frida och kvällen har jag spenderat på gymmet med William och Oliver. 
 Har nyss lagt mig i sängen och ska nu sova och mysa med Vilda! 
 Imorgon ska jag börja dra mig mot gymmet där vid 9:30 med William och sen ska vi käka lunch på subban och sen köpa saker till lägenheten. William fick nyckeln ikväll ist för på fredag, så vi ska börja flytta in möblerna osv imorgon! Blir nog jättebra! 


Frågestund del 2

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte svara på lite mer av era frågor nu! Ni kan fortsätta ställa fler frågor, kommer ändå inte svara på alla nu.

Vad tror du att andra har för uppfattning av dig och vad vill du att de ska ha för uppfattning?
Sv: Jag tror folk kan ha ganska olika uppfattning, men har hört att vissa tycker jag verkar vara asbitchig och dryg medans mina vänner tycker jag är snäll och omtänksam. Jag bryr mig inte så mycket om vad folk har för uppfattning helt ärligt, jag är väl trevlig mot de jag gillar och resten får väl tycka vad de vill, men vill väl att mina vänner ska känna att de kan lita på mig och att de tycker om mig, det är väl det viktigaste!

Vem är den klokaste du vet?
Sv: haha jag har ingen aning alls faktiskt:(

Vad är det första du skulle göra om du vaknade som kille?
Sv: Typ testa kissa stående haha nä jag vet inte, få en chock typ..

Vad är dina favoritchips?
Sv: Mina absoluta favoriter är sourcream&peppar(räfflade på ena sidan, platta på ena sidan, 50% mindre fett) men dom finns inte att köpa längre.. Så mina favoriter som finns att köpa äär Västkustchips, Lays cheese&onion och Lays Mexican pepper! 

Vad är din favoritmat?
Sv: Har ingen absolut favorit men äälskar tacos, raclette och ceasarsallad!

Vad stör dig?
Sv: Det finns väldigt mycket som stör mig, tex det faktum att människor tror att de har rätten att döda djur bara för att få mat, när det finns mat vi kan äta utan att nåt djur behöver dö!! Stör mig även på folk som härmas, och sndra småsaker, men kändes jobbigt att skriva allt nu!

Favorit låt?
Sv: Har ingen favoritlåt.. Men älskar Snuff med Slipknot.

Favorit film? 
Sv: Edward Scissorhands och Burlesque!

Favorit bakelse?
Sv: oj den va svår..Jag äter typ aldrig "sötsaker", utan jag är mer en chipsmänniska.. Tycker bakelser blir så sliskigt, men typ Rocky Road om det gills som bakelse? Eller snövitstårta!



















Svar på frågestunden

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte svara på frågestunden, har tråkigt och har fått mig 15 frågor, så vi kör! 

Hur mycket väger du?:)
Sv: Hur mycket jag väger är ingenting jag vill säga då jag tycker jag väger alldeles för mycket hehe.. men någonstans emellan 50 och 60:)

Hur ofta bajsar du?
Sv: Hahah jag bajsar när det behövs, kanske varannandag:')

Vad använder du för smink?
Sv: När jag sminkar mig använder jag oftast concealer, foundation, puder, rouge, ögonbrynspenna, eyeliner och mascara! När jag vill vara finare använder jag ögonskugga och när jag vill vara "risigare" så använder jag bara ögonbrynspenna, eyeliner och mascara Vilka märken jag använder är väldigt olika från gång till gång.

Vad är dina största rädslor? 
Sv: Min största rädsla är döden. Har redan åldersnoja och gråter över att livet snart är över. Är väldigt rädd för döden och blir bara gråtfärdig då jag skriver om detta så tänker byta ämne. Min största rädsla när det gäller här i livet är spindlar. Gråter direkt ja ser en spindel typ, fy får rysningar i hela kroppen bara jag tänker på dessa äckliga varelser!( De förtjänar dock inte att dödas!!)

Vad är din högsta dröm?
Sv: Åh har så mycket jag vill göra.. Men vill verkligen flytta utomlands(typ afrika) och jobba med vilda djur som tigrar, lejon osv hela dagarna och ha en egen vit tiger! Vill även ha alla djur i världen, resa jorden runt och bara leva omringad av djur haha! 

Vad tycker du är jobbigt? 
Sv: Jag tycker det är jobbigt att tänka på alla djur som dödas där ute.. Tycker det är jobbigt att snacka om livet, framtiden och döden. Det är också jobbigt när vissa specifika människor tror att de äger världen och är bättre än alla andra osvosv. Fysiskt är det väl jobbigt att träna haha men det är kul! 

Vad är det bästa du vet? 
Sv: Djur är det bästa jag vet! Även känslan efter man tränat och pengar haha, älskar att shoppa!! 

Det var alla frågor som jag tänkte svara på nu! Svarar på resten av frågorna ikväll! Nu ska jag laga mat och sen träna. Har nyss gått 7km med Frida, så är taggad på gym! 












 

GODMORGON

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och Frida somnade där vid 1 igår. Väldigt tidigt haha men vi var trötta.
 Imorse vaknade vi vid 9 och nu har vi ätit lunch och ska dra oss ut på en lång jävla prommis! Räknar med ett antal km iaf. Skriver när vi är hemma igen, ha en bra dag! 


Vampire diaries

Skrivet:    ·  Allmänt
Just nu ligger jag o Frida o ser Vampire Diaries. Vi har pratat och myst på med vovven och bara varit roliga:') 

Börjar bli trött så ska väl snart ta o sova, om Frida nånsin blir trött haha.. Imorgon är det träning som står på schemat! Tagga! 

Fortsätt fråga i frågestunden!


Frågestund

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte ha en frågestund igen så FRÅGA PÅ, svarar på det mesta och så ärligt jag kan så passa på att fråga vad som helst! Svarar när jag känner för det! 

 

Tråkig blogg..

Skrivet:    ·  Allmänt
Min blogg är så tråkig.. Har aldrig nåt att skriva om förutom om va jag gjort på dagarna och sånt är jättetråkigt att läsa, jagvet. Men jag har inte så mycket "tankar" osv, och de jag har vet jag inte om jag vill dela med mig av heller.. Kom gärna med förslag om vad jag kan skriva om!! 

Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej. Kom juust hem från gymmet, körde ett ben/mage pass och värmde upp med att powerwalka 4km. Hade tänkt powerwalka 1mil men hann inte de då det blev tvärstressigt på gymmet, men ska ta o gå/jogga på löpbandet här hemma ett tag. 
 Efter jag har gått på löpbandet ska jag käka middag och sen dra vidare på dans och SEN kommer Frida hit och sover här! Blir nog superbra! 





Gymmet

Skrivet:    ·  Allmänt
Hellooo, idag vaknade jag klockan 07:00 och har varit vaken sen dess. Bokade om tandläkartiden till den 8e november ist.
 Imorse har jag bara legat o sett på Greys o de senaste avsnitten av vampire diaries och där vid 10 sminkade jag mig o for o mötte Wille och sen gick vi til stan. Nu sitter vi på dallas o ska käka lunch o efter maten blir de gymmet! Är astaggad. Vi har kollat lite på inredning osv, får ju nyckeln på fredag till lägenheten! 


Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Har inte hunnit skriva idag då jag har haft fullt upp med Vilda som komme hit ikv!! Har varit sååå glad hihi! 
 Till middag gjorde jag o Wille etiopisk pepparsås och såg på American Horror Story Coven och de som kommit ut av säsong 3 av Once upon a time. Nu ligger jag i sängen och ska se på greys anatomy. Vilda ligger bredvid mig och myser! 
 Imorgon ska jag upp tidigt.. Känns väldigt jobbigt då jag har lov, men jag har tid för att sätta in tandsmycke 09:10.. ska dock ringa och försöka flytta fram tiden till nästa månad men vi får se hur de blir. Sen ska jag o Wille iaf till stan o träna! Hade vilodag idag så ska bli skönt att träna imorn igen! Blir ett helkroppspass! Sovså gott! 



uhh så mätt..

Skrivet:    ·  Allmänt
Åt just stekt potatis och vegschnitzel.. jättetorrt men va stressad.. Nu ska ja till William och vi ska se de senaste avsnitten av Once. Blir iaf inge chips! Åt inget igår heller, applåder. 
Nä men ska hoppa in i duschen nu innan ja far iaf! 


så jäääääävla jobbigt.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har lock för ena örat heeeela tiden eftersom jag är förkyld och det är så jävla jobbigt!! Har just varit på gymmet, körde rumpa och är helt slut nu! Ska ta o dricka min recovery o sen ska jag bege mig hemåt för middag, ska nog göra vegburgare! Mums❤

Godmorgon lördag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sedan och har sedan dess gjort iingenting. Min hals är värre än igår, men jag antr att det bara är för att det är morgon! Ska be wille komma hit nu o ta med mina träningsgrejs, har ju all återhämtning där osv. Ska byta om till träningskläder nuu. 
Hatar när folk tror att man "härmar" dom  hela tiden fast man verkligen inte gör det haha!.. skulle hellre kunna vara tvärtom. När jag skrev att jag inte ville skriva ut mina tatueringar tex så menade jag inte "tänker inte visa dem för att jag vet att nån kommer härma mig för alla härmar mig med allt", utan jag menade mer "vill inte riskera att nån härmar mig för jag vet att de kan hända här i skellefteå". Hävdar inte på nåt sätt att alla, eller ens nån härmar mig, mer att det KAN hända. 

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Kände mig inte riktigt trött för att somna direkt haha.. Blir iaf så att fara till hamn o hämta allt imorn, kan knappt bärga mig! Längtat föera månader typ hihi iih! Åh vill så jävla gärna beställa ett par skor också... men dom är så dyra och har spenderat typ alla mina pengar nu huhu:( Får ju dock mer pengar nu om några dagar.. Har blivit typ besatt av att buda på saker på fb och vara med i budgivningar o beställa saker ahah.. 

 Imorgon ska iaf jag o William gymma, kommer bli azum, ska köra mage och på söndag är det hela kroppen som gäller! Japp ska nog köra 2-3 pass imorgon tror jag också, 1 på morgon hemma(typ springa/jogga läänge och sen köra ett mördarpass ben) och sen gymmet efter lunch när mamma kom hem o ett på kvällen. Vi får se hur halsen är helt enkelt. Har världens jobbigaste rethosta och gör ont att andas och börjar smaka blod direkt ja blir anfådd men vi får se hur de går.. är astaggad nu iaf. Men ja är övertrött. Vill ba ha hem alla träningskläder och beställa alla fina skor i världen... 
 Nä nu svamlar jag bara, hoppas alla sover gott, det ska då jag göra. Godnatt haha, igen! 

haha jättedålig bild från förra halloween, Jag, Wille, Emmy och John!

Doomsday

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag o Wille gick ut o gick en prommis o sen köpte vi redbull på ica. Nu sitter vi o ser en jättedålig film som heter doomsday haha.. värdelös..
 Har beställt min halloween dräkt nu och Wille sin! Hoppas verkligen dom passar annars blir ja ledsen.. Har även beställt hem lite andra saker i veckan, typ träningsbyxor från gina o nå tröjjor o träningskläder men dom är i hamn o har inte orkat fara o hämta allt än men ska nog kanske göra de imorn när ja ska hämta mitt solarium! 
 Nä ska snart ta o sova, har jätteont i magen och är jättetrött och sjuk.. Min hosta är jobbig och jag vill träna, vilket är dåligt när man är såhär sjuk o febrig men de skiter ja i! Har även lov nästa vecka, så jävla skönt... gillar verkligen inte skolan.. AJA måste sova så min hals får vila.. Godnatt alla! 


Dansföreställning

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej! Förlåt för att jag ej har skrivit nåt idag!! Men mitt 3g har gått ut så kan bara blogga hemma och har knappt varir hemma idag. 
 Idag har vi iallafall haft dansföreställning i Skelleftehamn och imorgon har vi uppvisning på Sörböle! 

Jag och William har bara chillat ikväll iaf. Vi har sett massa filmer typ Insanitarium, Jackass the movie och what happens in Vegas. Det var trevlig och myst på med katterna har vi gjort. Har dock frysit hela kvällen.. Tror inte jag är riktigt frisk än.. Men ska nog mysa in i Willes mysiga adidaströja som jag fått av han! Han tyckte det var bättre att ja fick den då han aldrig använde den, hihi tack love❤ Nä men nu ska jag ta på mig tröjan och se film o sen blir det väl att sova, godnatt! 


Tråkigt

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem från dansen. Min hals höll fan på dö, börja smaka blod o allt. Nu hade jag tänkt fara till wille men NÄ de får jag inte för mamma och ricke så jag ska ligga ensam i mitt rum och göra absolut ingenting. Är så jävla sur, ska se greys men måste äta nåt om jag ska se nåt men har inget att äta, förutom nudlar men dom är starka så min hals kom svida sönder... Vi får helt enkelt se hur vi gör. Imorgon har jag frisörtid på JB så vi får se vad jag gör, blev lite spontant sådär. 
 Har förresten även fått ett eget solarium!! Ska hämta det på fredag sen ska vi ha de i gästrummet i Willes nya lägenhet, han är bäst i världen hihihi❤❤❤❤


Vilda, min älskade prinsessa!

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh snart om några dagar får jag hem min katt Vilda i 2 hela veckor!!!!! Älskar och saknar henne sååå mycket! Nu för tiden bor hon hos Rickes mamma då jag inte ville riskera att hon skulle bli överklrd när vi flyttade till stan så det är ju bättre att hon får vara ute i skogen och springa. Men snart så ska jag somsagt ha henne i 2 veckor!!!! Gud är så glaaaaad!! Längtar ihjäl mig! 






You give love a bad name

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det onsdag och jag är på skolan igen. Känner mig inrte riktigt frisk dock och jag gick just till skolan i spöregn så kommer nog vara sjuk igen ganska snabbt...
 Ska snart gå och köpa mig kaffe, det bästa som finns hihi. 
 Ikväll ska jag träna, ha dans och mysa med Wille, ska nog ta nån av hans mysiga tröjor och gosa ner mig i. 
 Har även bestämt ca 3 tatueringar till som jag ska göra, men tänker inte skriva ut vad, vill ju inte att nån ska härmas och det finns ju fullt av sånna människor haha.. Ska snart boka tid iaf! Blir inte här i Skellefteå iaf hahahah vill ju ha dom bra gjorda och finns ju fan inte riktigt bra här i skellefteå så bli att fara nån annanstans, men säger inte vart än;) Nä men nu ska ja äta massa halstabletter och koncentrera mig innan jag beger mig mot stan! 


Greys anatomy

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger just nu och ser greys. Försöker "avverka" alla serier jag påbörjat (greys, lost, once upon a time, glee, SOA, osvosv..) så tar 1 serie i taget haha. Har inte ätit än men ska göra mig en varm macka senare ikväll ist. 

SÄLJES

Skrivet:    ·  Allmänt
Säljer denna Victorias Secret body mist(strawberries &champagne) för 120 kr. Den är knappt använd, har bara tagit 1-2 sprut från den! Kommentera eller skriv till mig på fb vid intresse, Emelie Lindberg heter jag där.

Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger hemma i soffan, stannade hemma idag igen.  Funderar på att göra mig nå frukost men är inte hungrig så vi får se hur jag gör. Sitter iaf och ser Jims Värld och dricker soya chokladmjölk, muuums! 

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Mår mycket bättre nu då alvedonen har verkat faktiskt! Men ska nog ta och sova nu, blir en tidig kväll eftersom jag är sjuk. Vet inte om det blir skola imorn, vi får se helt enkelt. Men hoppas alla sover gott iaf!! 

halstabletter och chokladmjölk

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej, mår fortfarande inte nå bättre.. Ricke kom just hem från affären och hade köpt halstabletter och chokladmjölk som ja mumsar på nu. Ska nog gå upp och göra popcorn också, det lät gott. Har även börjat om med vänner från säsong 1. Aja har inget viktigt alls att sägaa är så utrråkad..

Halloween förra året

Skrivet:    ·  Allmänt
Snart är det halloween igen och jag läängtar! Imorgon ska klänningen beställas och sen är det bara att hoppas den passar haha! 
 Förra året var jag en dödsängel och William var Jokern. Blev lite stressigt dock när jag skulle sminka oss båda och sen stelnade aldrig mitt jävla fakeblod så det rann ner över mitt smink och i mitt öga och det luktade jätteilla.. Hoppas att det går bättre iår haha! 




Saknar mitt ljusa hår...

Skrivet:    ·  Allmänt
Har suttit och kollat igen "gamla" bilder från förra sommaren och jag inser nu vilken fin hårfärg jag hade! Saknar mitt långa ljusa hår, man ska fan aldrig göra förändringar... Trivs ju dock i rött också men åh vad fint de ljusa va.. Kan lägga ut lite bilder från förra sommaren! Det var när jag träffade wille, oj vad snabbt tiden går.. 








Harry potter

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej, ligger och ser Harry Potter 5 och efter det ska jag skriva ner mer recept och göra en inköpslista! Ska även fixa mitt träningsschema lite, men ska somsagt se klart filmen först. Idag blir det ju inte att göra så mycket förutom att ligga här och se film.. Är yr direkt ja ställer mig upp och halsen gör ont osv..
 Valde att vara hemma idag för att vi har dansföreställning på torsdag och jag ville inte att det skulle vara värre tills då så försöker kurera mig! 

 Bjuder på en bild från dansföreställningen i torsdags!


 

Te

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså nåt som jag verkligen hatar är te. Jag menar vad är det goda med varmt vatten? Nä fy... Men brukar ändå försöka få i mig lite te när jag har ont i halsen, så nu har jag just gjort en kopp te. Vi har ganska "roliga" tesmaker hemma som lakrits&hallon, strawberry cheesecake, blueberry muffin och vanilla&caramell! Min favorit är hallon/lakrits och vanilla/caramell men tycker ändå inte om att dricka te.. men aja vad gör man inte för att bli frisk! 
 Testade nyss en huskur med honung och vitpeppar, hoppas att det hjälper! 

haha dagens klädsel.. 3 tröjor, byxor, 2 par sockar, Mössa och halsduk, och ändå fryser jag..

Lunchtime

Skrivet:    ·  Allmänt
ligger och fryser och skakar.. riktigt jobbigt faktiskt.. fryser typ på insidan och "svettas" på utsidan så det är jättejobbigt.. Nu hade jag tänkt göra mig nån lunch, blir nog nudlar , det är varmt för halsen. Sitter och ser Love Happens men den va inte så bra alls. Ganska tråkig.. 

Everything that kills me makes me feel alive

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Stannade hemma från skolan idag då jag känner att jag fortfarande har väldigt ont i halsen.. Har sett lite på greys anatomy och funderar på att leta fram nå glass att kyla ner halsen med kanske. Kanske sätter mig o spelar Wii sen också, vi får se. Ska även fortsätta skriva ner recept och mitt matschema. Nä jag har inget intressant att berätta faktiskt men skriver senare. 

I'm burning and it's all because of you.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har legat och skrivit ner en massa recept nu sista timmen, lagar knappt nå mat längre då jag är för lat, men tänkte att om ja laddar upp me nå bra o goda recept så kanske jag börjar laga mat igen ist för att bara värma upp eller låter mamma laga mat hehe. Hade ju faktiskt mvg i hk och tycker det är så jävla kul att laga mat, men är somsagt för lat för att göra det oftast. Nu hade jag tänkt se vänner tills jag somnar(om jag somnar) har så jääävulskt ont i halsen, blir mest troligt inte skola imorgon.. Har typ aldrig varit borta från skolan, brikar alltid vara på skolan när jag är sjuk, eller jo har varit borta lite när ja jobbade men aldrig annars.
 Men har iaf pyjamas, långärmad och halsduk på mig + en hund bredvid mig som värmer upp sängen men fryser ändå som ett as och mitt öga kliar sönder, det kliar aaallltid nu för tiden? Helst på kvällen.... aja sov så gott så skriver jag imorgon. 

hahah ser fan helt död ut, och man ser att ena ögat är typ sönderkliat haha, godnatt.

I feel something so right doing the wrong thing

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh har såå ont i halsen.. har legat och knaprat vitlöksbröd, halstabletter och druckit kaffe, te och vatten och sett på vänner. Ska snart sova, men kommer aldrig kunna somna med halsen.. Godnatt! 

Sjuk

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, förlåt för jävla usel uppdatering men blogg appen har raderat ALLA mina inlägg(och tro mig det är många) som jag har skrivit innan de publicerats. Blir så jävla arg och tappar fan all jävla lust till att blogga.Men för att ge er en snabbuppdatering så var jag hemma hos Sonny förra helgen på fest med Emelie, Frida, Nikki, Lisse, Wille, Sonny mm! Hade en riktigt trevlig kväll men for ganska tidigt eftersom Wille ville hem. 
 Minns inte riktigt vad jag gjort nu i veckan, men har känt att jag har varit påväg att bli sjuk så har skippat boxningen och bara varit på all dans och gym osv! Vi har även hunnit med att ha 2 dansföreställningar, vi är ju på "turné med alla dansare på skolan och far runt till skolor och dansar! Ganska trevligt faktiskt.
 I fredags var jag, Nikki, Lisse, Emelie och Frida hemma i Nikkis lägenhet och hade myskväll! Vi beställde en familjepizza och pommes som vi delade på, köpte massa dricka och gott och sen såg vi skräckfilm, Shutter. Efter filmen satt vi bara och snackade och planerade inför halloween och bestämde vad vi skulle vara! Är riktigt taggad faktiskt, vi ska hyra lokal och ha jättetrevligt! 
 Igår gjorde jag naglar oå min kusin Ida och sen hade jag o Wille myskväll och såh Harry Potter 3.
 Idag så har jag varit jättesjuk.. Kände inte av det så mycket imorse mer än att jag hade lite ont i halsen och frös, men nu har jag så förbannad ont.. Gick iaf till Wille efter lunch och spelade xbox och myste med katterna för wille jobbade. Köptw ett xbox spel förra veckan, Harrypotter, men jag spelade ut det idag(hann bara spela 2 ggr innan jag hade spelat ut det haha..) och sen testade jag spela lite GTA V innan jag fick hämtning av mamma och nu ligger jag jättesjuk i min säng. Tror jag har Streptokocker eller Körtelfeber för jag får alltid det när jag är förkyld. Fick streptokocker första gången ca 1-2 veckor innan skolavslutningen i 9an och dom sa att eftersom jag har haft det 1 gång så kommer jag garanterat att ha det igen eftersom mitt immunförsvar blir försvagat och kan inte "byggas upp" igen så på ca 1,5 års tid har jag haft streptokocker eller körtelfeber säkert 5-6 ggr.... Det är riiiktigt hemskt och man kan inte svälja alls.. Enda skillnaden egentligen är att när man har streptokocker så får man antibiotika och då går det över ganska så fort efter att man börjat med antibiotikan(men det är ett helvete då man inte ens kan svälja sitt eget saliv utan att gråta och då ska man svälja den största jävla tabletten i världen). Men när man har Körtelfeber så får man ingen antibiotika och då håller det i sig längre + att man inte får träna på ett långt tag framöver för då kan mjälten spricka och man dör, vilket är väldigt jobbigt då jag går dans. 
 Ska nog stanna hemma imorn och blir det värre bokar jag tid på vårdcentralen, för det blir bara sämre om man väntar.. hatar detta och ör ganska säker på att jag har nåt avde då jag har vita prickar på halsmandlarna(vilket man har då) och jag har jätteont.. 
 Nu ska jag sluta flänna och ta och dricka kaffe och äta vitlöksbröd ist och hoppppas att detta inlägg publiceras!!. ha en bra kväll!









åå

Skrivet:    ·  Allmänt
skrev ett aslångt inlägg för nån timme sen men damp blogg appen las ner o allt försvann, HATAR DENNA APP!!! försöker skriva om det snart

Hemma

Skrivet:    ·  Allmänt
Åhgud vilken jobbig dag dethär har varit.. Som jag skrev så startade inte moppejävlen imorse så va tvungen att cykla(hatar att cykla, går mycket hellre) sen edter första lektionen cyklade jag hem igen för att vara med Garbo och ta ut henne sedan cyklade jag i panik till skolan för att inse att vi har bad på edda så cyklarrrrr till edda och inser att jag är den enda människan där som ska vara med på gympan för INGEN annan i klassen skulle vara med. Det var ganska skönt dock att ha heela bassängen helt själv då de inte va nån annan där alls, så simmade kanske 15 längder och sen körde jag lite ryggsim och bara slappade och sen cyklade jag till skolan igen för sista lektionen som va scenografi där vi gjorde sår, och sen cyklade jag hem igen. Kommer fan aldrig mer sätta mig på en cykel igen. Visst motionscykel klarar jag av men det är verkligen inte samma sak, det brukar jag köra på gymmet, men just vanliga cyklar haaaaaatar jag. vet inte varför dock, tycke det är så jävla tråkigt att cykla... Nu ska jag iaf ta ut Garbo igen och sen blir det hårdträning här hemma. Har världens största "sår" på armen så kan inte precis fara till gymmet haahah och har även dans kloclan 7 så blir väldigt stressigt om ja ska till gymmet också! 

Music makes me high

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorse startade inte moppen.. Blev väldigt arg då jag blev tvungen att cykla och blev sen. Jag hatar att cykla då cyklar är så ostabila och man kan ramla så lätt!! Jag blir så rädd i nerförsbacke osv ahah men de är för att jag inte cyklat nåt på jättelänge.. Nu har jag nk och klockan 10 ska jag skynda hem och gå ut med vovven och sen vidare till gymmet om jag hinner, annars blir det övningar hemma!! Har jätteont i magen, men hoppas det går över..

Tagga tagga taggaaaaaaa

Skrivet:    ·  Allmänt
Åååå längtar ihjäl mig till boxningen!! Ska dock ta det litte luugnt med min rygg men ändå, så jävla kul! Varför slutade jag ens??..... 





I don't care

Skrivet:    ·  Allmänt
Hola, kom just precis hem. Slutade där vid halv 4 tiden och då drog jag vidare till gymmet och körde lite mage! Blev ett väldigt kort pass då jag skulle träffa på dallas halv 5 men nästan en timme hann jag då med iaf. Åt en falafelsallad till middag och nuu är jag hemma! Boxningen börjar om 1,5 h så innan det ska jag hinna gå ut med vovven o köra lite övningar hemma! 

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Har lyckats knäcka till en jävla kota i ryggen idag igen så har jätteont i hela kroppen. Hatar fan min rygg, den pallar verkligen ingenting... Skulle ju egentligen träna nu efter dansen och efter skolan och ha boxning ikväll men nä så bra ska de inte gå för mig:) A har riktigt jävla ont iallafall men funderar på att köra lite benövningar ändå.. No excuses!!!!
 Har nyss ätit sallad iaf o nu har ja jävulskt ont i magen... Aja. köpte ia mitt recovery idag, hoppas det är gott!! 


Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev inte att se vänner utan jag myste med Garbo istället. Nu hade jag iaf tänkt sova och imorgon tror jag att jag ska köpa ett återhämtningspulver efter skolan, minns inte vad det hette dock. Men nog om det, måste sova, försover mig varjeee morgon-.- Godnatt!!! 

Har så ont

Skrivet:    ·  Allmänt
Asså shit har så sjukt mycket träningsvärk i benen och rumpan.. Kan inte sitta på rumpan och inte gå heller.. Aja fett jobbigt iaf. Har just ätit massa mackor och finn crisp. Inte det bästa att göra jag vet, men betydligt bättre än chips iaf. Vi ficl iaf lära oss hela balettkoreografin idag som vi ska uppträda med! Nubär det bara att lärasig allt som saknas 
 Har även överansträngt ena benet så är inte rekomenderad att hoppa osv på dansen.. Fick jätteont typ i smalbenet på baletten ba när ja stod på de men det känns iaf bättre nu, fast nu har jag ju dick inte stått i flera timmar. 
 Imorgon ska jag gymma efter skolan och sen har jag boxning! Åh vad kuuul, har ju köpte ett nytt tandskydd som är svart och fiint, mitt förra var genomskinligt och fult så känns skönt med ett nytt. Hade även bitit igenom mitt förra hehe.. Näää nu ska jag lägga mig och se vänner en stund innan jag somnar, godnatt! 


Måndag-träning, träning, träning.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom ganska just hem från gymmebsom ar mitt andra "pass" idag. Hade danslektion som va va 1,5 timme på skolan och efter det foe jag direkt till gymmet i 1,5 h och tränade armar! Träffade Oliver där så vi körde lite plankan också! 
 Nu har jag just lagat mat, som förövrigt var typ det starkaste jag ätit och när jag säger att nåt är starkt, då är det starkt. Jag har förstört mina smaklökar så jag knappt brukar känna alls när det är starkt och ibland känner jag inge alls.. hade tex 5 vitlöksklyftor i en guacamole jag gjorde en gång men kände ingen smak av vitlök, och andra grejer typ cayennepeppar tycker jag inte är stark alls. Brukar sitta och äta bara ren cayennepeppar ibland (haha ja är störd ibland) men tycker somsagt knappt att nåt är starkt. Men nu jävlar bränns de och det är så jävla gott!!! Laddar upp för mitt tredje pass för idag! Har ju balett klockan sju! Nu efter maten ska jag gå ut en långprommis och sen fram till baletten ska jag göra lite rumpövningar med mitt nya träningsband! Ha en bra kväll! 


Why can't this moment last forever?

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem från gymmet för ca 20 min sen! Jag körde ett benpass på 2 timmar! Köpte även ett årskort guld, så nu kn jag både gymma och köra hur många pass jag vill typ spinning, skivstång osv. Känns asbra, men de kostar 160 kr i månaden i ett år + att jag redan betalar 100 kr varje månad till tigrarna då jag är tigerfadder + min mobilräkning på ca 300.... så lär inte ha mycket pengar att leva på resten av mitt liv.. nä men de kommande året haha men det är bra då köper jag inte lika mycket gott. 
 Nu äter jag middag, blev sesamfalafel med bulgur, majs och purjolök m vitlökssås. Helt okej! Efter maten ska jag ta en långprommis med hunden och sen ska jag göra lite rumpövningar med mitt nya träningsband som jag köpte idag! Köpte även 3 fina tröjor idag som jag kan visa sen! 



Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hhejehj, hade en trevlig kväll igår med middag och sedan umgicks jag o Kajsa med några vänner! Hade dock väldigt ont i huvet men det gick bra ändå. Gick även över 1 mil igår! 
 Idag ska jag städa rummet, ska försöka så fort som möjligt och sen ska jag fara till friskis och svettis och förnya mitt gymkort och gymma ett pass! Längtar såå mycket efter att gymma på gym för mitt gymkort gick ut i juli så har bara tränat hemma med pyramidpass, promenader och dans/boxning osv, har dock varit dit och tränat några ggr ändå men längtar för det är så kul!! 


Bio!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan! Slutade idag vid 3 och när jag kom hem så räknade jag matte för det är så kul hihi, sen lagade jag middag som jag just har ätit upp! Nu ska jag ta och stöda mitt rum som ser förjävligt ut och sen ska jag fixa mig inför bion ikväll! Jag o William har inte varit på bio på läänge nu känns det som.. Sist va Mortal Instruments.. Men ikväll ska vi iaf se insidious 2! Läängtar! 

Shoppingen från Umeå!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har kommer det som jag köpte i Umeå, även lite grejs som ja köpte i stan och jackan osv. Inte så mycket men är nöjd iaf! 


















These battle scars don't look like they're fading

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloooj. Hade somsagt boxning igår. Haha märktes att man börjat om i nybörjar gruppen igen(inget illa menat) men själva lektionen var som mindre på nåt sätt. Mycket mindre olika kombinationer och vi fick knappt slå varann haha.. Sen va styrkan väldigt lätt.. Känns somsagt ganska segt att börja om med en grupp som har boxats i 4 veckor när jag själv har kört 4 matcher och boxats i 1,5 år. Jag vet att 1,5 år kanske inte är så mycket men känns så tråkigt att börja om bara.. Men ska köra i dendär gruppen ett tag till o sen får vi se om jag byter. Men det var ändå ett roligt pass och jag har ont i armarna och ryggen o axlarna idag hehe! Vi boxade på säckarna i slutet och det var rätt jobbigt.. Man märker att man inte använt domhär musklerna på ett tag! Längtar redan till nästa vecka!

 Jag hade ju även lovat att lägga in bild på alla kläder jag köpt så det kommer i nästa inläg! Har dock inte tagit kort på exakt alla tröjor då vissa va i tvätten i jag hade på mig 1, men det är de flesta iaf! 


Rocky

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er. Idag var det ingen dans så jag har hjälpt Wilmer bygga ihop en bilbana med dinosaurier typ hehe. Efter det passade jag på att ta en prommis med Garbo och vi svängde förbi ica där jag köpte lite nyttigheter så som Froosh(smoothie), lite nyttiga nötter och frukt( passionsfrukt, mango, granatäpple). Nu har jag just gjort iordning allt och ska lägga mig och se Rocky, fan vad bra dom filmerna ääääär.
 Imorgon börjar jag även o. med boxningen.  Känns dock fett drygt att börja om i gruppen som har tränat i ett halvår bara, men min gamla grupp har ju gått vidare och tävlar mer osv. Jag har ju bara hunnit köra 4 tävlingar och det var diplom. Men ja imorgon bärjar jag iaf om. Så kommer ha fullspäckat gymschema som består av dans ca 6-8 ggr i veckan ( ca 11 timmar sammanlagt) och boxning 2-3 ggr i veckan(6-8 timmar) och sedan gym utöver det. Känns ändå kul att ha 9 pass inbokade varke vecka + att jag o emelie o frida alltid kör antongen stenhårt danspass eller styrkepass varke tosdag och onsdag på vårat 2 timmarshål. Hehe, jaa känner mig somsagt astaggad! Wiho! Längtar även efter boxningen, ångrar att jag slutade........

Från det ena till det andra så bytte jag septumsmycke idag! Nu sitter den mycket närmare näsan då jag har typ en nästan rak stav, ska dock köpa större kulor sen! 





2 oktober

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fyller min fina bror Wilmer 2 år! Det är även exakt 4 månader kvar tills jag fyller 18!!  Wihoo! 4 månader kanske låter länge, men för 4 månader sen var det Juni och jag fick sommarlov, och det var inte alls länge sen. Åh vad jag längtar. Det är även 121 dagar kvar tills när vi far till Puerto Rico i Spanien! Det är mindre än 4 månader, jag o familjen ska dit o fira att jag fyller 18 och morfar fyller 60, på samma dag!

 Jaja nu sitter jag och har Nk, ska snart börja bege mig mot banken och beställa ett nytt kort. Tappade bort mitt för typ över en månad sen men har bara spärrat de o inte beställt ett nytt, men ska fortsätta koncentrera mig på kvanttal och orbitalreorin osv nu.. 



Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design