Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tråkiga jävla fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag jobbade jag till kl 6 och sen skulle jag festa men sen ringde de från landstinget och behövde mig på medicinska avdelningen 3 att jobba mellan 08:00-13:30 både imorn o söndag.. Hade tänkt festa ändå men mamma o ricke gnällde så jävla mycket så de blev inte.. Så imorgon ska ja jobba där till 13:30 sen kl 14:00 börja jag jobba på södergrillen där jag ska vara till 20:00 eller 21:00.. Så bli 12-13 timmars pass nu lördag o söndag o de känns väldigt väldigt jobbigt.. Men vi får se hur slut ja är imorgon kanske orkar med några öl, Kim ville ja skulle festa så vi får se hur jag gör helt enkelt..

Igår var jag med robin hela kvällen o vi såg nån kass film haha.. Minns inte va den hette men va nån skräckfilm.

Nä nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorgon, min dygnsrytm är ju sämst, sover på dagarna(somnar oftast 7 på morgon nu..) sen är ja vaken på nätterna.. Godnatt!


Party

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår så hade mamma fest hemma eftersom hon fyllt 40 nyss och då skulle jag o madde agera bartenders hela kvällen. Jag agerade istället "full bartender som däckat innan klockan slagit 2". Men roligt hade jag iaf!

Nu ska jag syrax iväg o jobba, kändes otroligt jobbigt faktiskt....




Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag inte gjort så mycket. Efter middagen så for jag in till stan och träffade Emil och han bjöd mig på en karamellatte och vi satt o pratade i ca 2 timmar. Var riktigt trevligt. Kom hem vid halv 10 o sen dess har jag legat och sett true blood.

 


I wanna do bad things with you

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj!
 Igår började jag se True Blood igen. Är ju världens bästa serie och är lika bra varje gång och älskar dialekten!

Igår fick jag även klasslistan till barskolan i sommar! Börjar närma sig nu och jag är såå taggad! 

Ska snart iväg och träna. Ska nog träna ben idag och hoppas att det går bra med mina knän.. Får så jävla ont när jag kör benpress pga att mitt knä drar snett istället för rakt så sist var jag tvungen att gå ner från 130kg till 110 och jag hatar att gå ner i vikt på maskiner.. 


Kaffemys

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på espresso house nu med Madde och snackar skit och myser på. Ska strax dra mig mot gymmet o träna lite mage!

På fredag blir det klassfest och då gäller det att hålla sig i skinnet för att inte klösa ut ögonen på en viss person, men det ska nog gå bra vi ska ut på krogen sen så behöver inte vara i närheten av människan så länge! Är faktiskt riktigt taggad och tror det kommer bli en rolig kväll! 
 På lördag ska jag o Madde agera bartenders på en fest vilket nog kommer bli riktigt skoj! 



Mr Grey will see you now.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej.

I fredags blev det somsagt fest igen och har fått höra av folk att jag var på krogen och att jag hade en bra kväll haha.. Var med johanna o Isabell och emil osv. I lördags for jag o Issa ut på calles en stund o hann även träffa Emil en stund. 

I lördags var det ju alla hjärtans dag och jag for på bio med Madde och såg fifty shades of grey.. Fy o fan vad bra den var får damp att jag inte kan se den igen o igen o igen.. Vill vara Anastasia är allt jag kan säga. VARFÖR KAN JAG INTE HITTA EN KILLE EXAKT SOM MR GREY!? Jag vill jag vill jag vill... Åhgud finns inte ord att beskriva.. Längtar till nästa film nå så jävulskt... 




Fest imorn!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej alla!

Idag var jag på skolan och sen har jag bara legat hemma. Imorgon blir det fest med isabell och då ska inte nå äcklig jävla horslampluder vara här, även om det skulle ha varit kul att slåss haha! Men blir nog en roligare kväll utan slagsmål, sen ska vi såklart ut på allstar! Hoppas alla har en bra kväll!


Äckliga slampa

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan.

 Har inte skrivit på ett tag men har inte haft något att berätta som vanligt!

Har varit ensam hemma i huset i snart 1.5 vecka nu medans familjen är i Spanien. Jag är därför hemma med vovven och tar hand om henne och huset.

I fredags hade jag fest för att fira att jag fyllt 19. Hade en jättetrevlig kväll men hamnade i bråk o fight med en gammal så kallad vän, som egentligen inte skulle ha varit här då hon är en lögnare och wn massa annat som jag inte tänker skriva ut här. Tappade 2 naglar varav en utav dem lossnade helt då ja slet lite för hårt i hennes hår, meen det var det värt! Skickade ut henne och sedan for resterande folk ut på Allstar och hade en jättetrevlig kväll.

Utöver det så har jag jobbat hela helgen! Hoppas alla haft det bra!





19 år

Skrivet:    ·  Allmänt
I måndags så fyllde jag år och firade det med bästa madde med sleepover, pizza och massa mys❤️
 Firade med familjen i lördags eftersom de for till spanien natten till söndag, och blev uppvaktad av Emelie i söndags och fick jättefina presenter❤️

Utöver det har jag inte gjort så mycket. Har jobbat de senaste helgerna sen bara varit hemma. 

I helgen ska jag jobba sen blir det födelsedagsfest här på fredag efter jobbet och på lördag ska jag festa med isabelle!

Fixade även naglarna idag. Men nu ska jag se gossipgirl och försöka sova, godnatt! 


Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design