Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 05- Vad är kärlek?

Skrivet:    ·  Allmänt
Kärlek är, enligt mig, när man älskar någon så mycket att man skulle göra vad som helst för henne/honom. Det behöver inte vara kärlek till en pojkvän/flickvän utan det kan handla om kärlek till ett syskon, en förälder, ett barn, ett djur osv.
 Kärlek är när man blir glad när man ser den andra personen och får fjärilar i magen, att man litar på den personen och att man känner sig trygg med personen. När man aldrig någonsin vill släppa taget eftersom man vet att man alltid finns där för varandra och att man inte vill ha det på nåt annat sätt. Man är lycklig med personen och man vet att man gör varandra glada och ger den andres liv en mening.
 Jag är väldigt dålig på att uttrycka sånthär vilket ni kanske märker, men helt ärligt så vet jag inte hur man ska beskriva kärlek. Kärlek är en känsla, man känner liksom att man hör ihop med någon och att det kommer fortsätta så. Vi behöver kärleken för att om vi inte va älskade så skulle vi ha svårt att tycka om oss själva. Vi behöver någon/några som älskar oss och tar hand om oss, på ett sätt som man själv tycker om. Kärlek är någonting bra och när man väl hittar äkta kärlek så vet man det, man kan inte beskriva det, men man känner det.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo