Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå!

Ligger hemma hos Robin och ser Greys Anatomy nu. Robin for in till stan o skulle göra något så bad honom köpa glass så ligger bara och väntar. Blev så himla sugen på glass helt plötsligt haha!

Har inte gjort mycket alls i veckan, festade i fredags vilket var riktigt trevligt. Skulle egentligen på fest hos Kim men åkte istället bil med högge hela kvällen tills vi hämtade robin o då släppte han av oss på krogen. Var ju mollstar och mötte upp Kim o de andra där. Har även jobbat hela helgen så var ledig i måndags o idag så har bara varit hos Robin. 

Ska fortsätta se greys nu, är sista avsnittet som kommit ut så måste hänga med. 


Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har även denna torsdag passerat och har inte gjort mycket alls i veckan förutom att jobba och vara med Robin. Idag var jag faktiskt ledig från jobb vilket var skönt men imorgon ska jag träffa en kvinna kl 12 som jag ska vara personlig assistent för och sedan bär det av mot södergrillen för jobb mellan 3-8 och efter det så blir det nog att festa!

Just nu ligger jag o tänkte se någon film medans Robin sitter o spelar. Han kommer väl o ser film med mig om en stund. Skriver mer under helgen om jag får tid helt enkelt!


Söndagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej!
 Jobbade idag också mellan 11-17:30 och var en riktigt skön dag på jobbet! Höll dock på försova mig alldeles för mycket och bli sen men jag hann precis i tid! För ovanlighetens skull så skippade jag lösögonfransarna och sminket haha!

Efter jobbet fick jag hämtning av Robin så nu ligger vi här och ska se nån bra film och mysa med chips o dipp. Haha bra sätt att fira att ja gått ner till 55 kilo, väger nu samma som jag gjorde i 7an-8an för 5 år sen haha! Vid jul iår vägde jag så mycket som 60 kg vilket gav mig otrolig panik då jag som mest vägt 58 förut och tyckte redan det var mycket. Missförstå mig rätt, man behöver absolut inte vara tjock eller väga mycket bara för att man väger 60, men jag är otroligt viktfixerad vid mig själv och har alltid vägt mellan 57-58 senaste åren och ville inte väga mer än det bara, inget dåligt menat mot någon annan!

Ha en bra söndagskväll allihopa! 



Jobbhelg

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev att ja jobbade till kl 6 idag och sen for jag hem, blev inget jobb på södergrillen ikväll vilket känns skönt, ska jobba där i veckan istället.

Skulle egentligen vara med Robin ikväll men då jag jobbar imorgon också så orka ja inte festa så vi ska ta de imorn istället.

Nu ligger jag hemma och ser på bad teacher. Ska väl inte göra så mycket mer ikväll, är helt slut! Godnatt


Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj.

Händer inte så mycket alls i mitt liv just nu. Har hoppat av skolan så jag jobbar och tar det lugnt.

Åkte me robin igår när han körde o vid 3 så dog i princip bilen men vi lyckades iaf ta oss hem. Somnade vid 6 tiden imorse och fick skjuts in till stan vid 10. Började jobba vid 11 så sitter på jobbet nu. Jobbar på ortopedi avdelningen idag och imorgon och även södergrillen. Så jobbar här tills 17:30 sen far jag vidare!

Efter jobbet vid 9 så vet jag inte vad jag ska göra men lär vara riktigt trött iaf. Ha en bra dag!


Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Igårnatt lyckades jag somna nångång mellan 2-3 tiden vilket är tidigt, men då vid 4-5 tiden börja nån jävla idiot ringa mig och när de ringt 5 ggr o jag inte svarar så svarar jag o frågar vadfan människan vill(vet inte vem de va) men idioten vägra såklart säga så ja la på o då ringde han igen. Seriöst någon jävla respekt kan man väl för fan ändå ha?!?!! KLOCKAN 4:19 PÅ NATTEN!!!! Jag skulle somsagt upp vid 6-halv 7 tiden men då jag blev väckt kunde jag ju såklart inte somna om förrän vid 5 igen vilket gjorde att jag blev väckt av mamma då jag va sen till jobbet.. (Blir jag väckt när jag sover har jag svårare att vakna på morgon) Äckliga jävla människa vad är de man inte FÖRSTÅR när jag trycker upptaget, svarar i tlfn o säger att jag sover MEN ÄNDÅ FORTSÄTTER RINGA. Denna person förstörde hela min jävla dag för de är fan aldrig jag lyckas somna på nätterna seriöst gå och brinn i helvetet.

Imorgon börjar jag 8 igen o då är de samma arbetsdag som idag. Först medicinska och sedan södergrillen.. Kommer vara trött på kvällen.. Sov så gott


Ska alltid räcka ut tungan på bild då jag hatar att försöka vara allt för seriös..
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design