Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Respektlösa jävla svin hoppas att ni plågas resten av erat liv

Skrivet:    ·  Allmänt
Läste just en hemsk sak i Norran, någonting som rör mig så illa.. Jag börjar må så jävla dåligt av sånthär, jag klarar verkligen inte av det och jag hoppas att ni respektlösa svin står för det ni har gjort och dör.
 
Det stod att tre stycken katter hade dittats döda och utspridda runt björnåkersskolan.. Polisen trodde först att det handlade om djurmisshandel men en privatperson har nu berättat att han hade avlivat katterna nån dag innan(jag är dock inte säker på att det är de katterna, men jag hoppas fan det för katternas skull så de inte plågades till döds...). Men någon hade alltså stulit de döda katterna innan han hann begrava dem och nån/nåra jävlar hade lagt en katt i en busskur, en katt i en soptunna och en katt hade dom tryckt och pressat ner i bibliotekets bok/brevinkast!!!!!!! FY FAN FÖR ER JÄVLA SVIN!!! HUR kan ni leva med er själva efter att ni gjort nåt sånthär??????????????  Jag hoppas att ni ångrar det ni har gjort, att ni aldrig kan få barn, att ni plågas tills ni dör och att allt och alla ni älskar tas ifrån er, ni är inte värda att leva era liv längre, ni är inte värda att bli älskade eller ens finnas kvar. Usch, äckliga människor kan ni bara utrotas. Världen behöver intesjällösa och respektlösa idioter som er. fy fan säger jag bara... Fattar inte vem som kan göra nåt sånt mot några försvarslösa djur..
 
Läste även en annan artikel om två 15åriga pojkar som hade kört en katt i tvättmaskinen på grovtvätt i 90 grader. En hyresgäst hittade katten i tvättmaskinen efter 16 minuter och stängde genast av och katten blev avlivad kort därefter eftersom den va så illa medtagen.. IDIOTER, fattar inte hur grova fel folk kan ha i skallen, börjar gråta bara jag TÄNKER på den stackars katten. Den ena killen fick bara ungdomstjänst?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!? och den andra fick ingenting eftersom han inte hunnit fylla 15 än.. Ruttna i helvetet alla ni jävlar som gör sånt här, ni borde döda varandra istället. fy. usch.
 
(google bild)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo