Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ensam Hemma..

Skrivet:    ·  Allmänt

Min blogg app har inte funkat därför har de dampat.. Jag har iaf varit ensam hemma sen i tisdags morgon(jag är räddast i världen) men det har gått bra! Ikväll kommer de hem ikväll och då ska jag kanske vara med Nora och på lördag blir det Pdol med Nora, Linn, Julia och Mathilda!! blir superkul!!
(skulle publicerats i torsdags...)

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag och Wille såg The Purge på bio ikväll o ja tyck den va superbra! men nu är ja supertrött så ska sova, godnatt!

(det här inlägget skulle ha publicerats i fredags.....)

I can't live

Skrivet:    ·  Allmänt

HejHej, vi hade nyss ett möte på jobbet och bjöds på bullar och dricka och det va gott. Somnade dock till några ggr och just nu fryser jag jättemycket..

I wanna scream and shout and let it all out

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår var jag somsagt med Nora på trästocks som söög... de va iaf kul att träffa henne.
Nu sitter jag på jobbet med Agnes, vi ska vattna blommor så jg skriver sen!

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

Hoppas alla sover gott, de ska jag göra o jag ska njuta av sista jobbdagen innan helg!

Snapchattar i väntan på Nora

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter o snapchattar med Thyra medans ja väntar på Nora, hon är nog ett tag bort så har inget att göra..

Trästocks

Skrivet:    ·  Allmänt

Nu ska jag ner på trästocks me Nora snart, blir nog bra, skriver sen för nu ska ja fixa håret, hejs

Inte taggad..

Skrivet:    ·  Allmänt

blöö nu slutar min rast.. nu blire bara jobb.. ska åka me dadi hem så skriver i bilen eller nå, tråkigt inlägg

KaffeKaffeKaffe

Skrivet:    ·  Allmänt

Har rast nuu och jag vill ha kaffe, glömde mina kronor i skåpet men kanske kan få låna en krona av nån.. Jag och Viktor håller iaf på att torka fönster idag, vi har 70 fönster att torka..... Men då har vi iaf nåt att göra resten av dagen heh..

Morgonkaffe med pappa❤

Skrivet:    ·  Allmänt

sitter nu o dricker en kopp svartkaffe och äter en macka med pappa. Ska snart jobba och sen ska jag o pappa käka lunch i mojjen, han jobbar bara idag o imorron under tiden som ja är här.

asså vafan?

Skrivet:    ·  Allmänt

Förra inlägget skulle publicerats vid 18:00 tiden, och VARFÖR BLIR DET MASSA SIFFROR O SKIT INNAN MINA BILDER?? fattar noll.. ska iaf sova nu, godnatt sovgott! ajjjjj faaaaaaan fick just nå neutrogena skit i båda ögonen... ser iiingentomg typ, bara rinner tårar:(

Nailssss

Skrivet:    ·  Allmänt

hejhej, haaar nyss ätit middag, västerbottensostpaj och nån sallad. Har även gjort 2 gele naglar på Sofia föe hon ville se hur dom blev bara. Jag skulle egentligen göra naglar på Sonia ikväll men det blir på söndag istället och i helgen ska Emmy o John komma förbi för Emmy ska göra sina naglar! Nu ska jag dra mot Wille, skriver sen, puss!

https://cdn2.cdnme.se/2116256/6-3/pic_51e701d09606ee2a73d09159.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2116256/6-3/pic_51e701d09606ee2a73d09159.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2116256/6-3/pic_51e701f8ddf2b3607f51c207.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2116256/6-3/pic_51e701f8ddf2b3607f51c207.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2116256/6-3/pic_51e7031f9606ee2a6274b897.jpg" class="image">

Ett ögonblick i himlen

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter just nu och njuter av en iskall Coca Cola vanilj... seriöst godaste som finns. Jag väntar på min pappa som jag ska vara med på jobbet resten av dagen<3<3 Jag träffar nästan aldrig min pappa det är därför jag är så glad när vi träffas, va superglad när vi träffades igår. NÄ nu ska ja återgå till min cola, skriver när jag slutar, hasta luego!

Jobb

Skrivet:    ·  Allmänt

Jobbar och jobbar.. Började halv 7 och jag, Elias och Henrik har målat ett garage rött men vi är inte klara än. idag skulle pappa ringa mig så att jag skulle få gå med han på jobbet. Men nu är fikat snart slut, skriver på lunchen!

Godnatt hälsningar från sängen!

Skrivet:    ·  Allmänt

https://cdn2.cdnme.se/2116256/6-3/pic_51e5ae6eddf2b320e16319c2.jpg" class="image">

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom just hem från Wille, köpte bara typ en Loka och 2 tidningar på Ica och nu ska jag göra en tidig kväll.. Sov gott, puss!

Nåt gott..

Skrivet:    ·  Allmänt

Wille har inte kommit hem än så jag ligger ensam i lägenheten med missarna och ser vänner. Funderar på att gå iväg till Ica en tväris o köpa nå gott? Ja det ska jag haha..
Haha är trött så in i helvete.. Sjukt less på att stiga upp vid 5-halv 6 på morgon..

Jävla äckel IPhone

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej, köpte nyss en ny iPhone men råkade köpa 8GB ist för 16GB så ja mitt liv suger just nu. Hoppas alla andra har de bra. Bytte även från Telia till skit Halebop som ja HATAR men de blev typ 2000 kr billigare då... Aja har iaf gråtit konstant nu sen klockan 5

Jeffrey Campbell

Skrivet:    ·  Allmänt
Här är 2 superdåliga bilder på mina skor!




Even from the start you were a thief, you stole my heart

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter o väntar på att wille ska komma hem medans ja myser på med missarna, riktigt goa är dom! just nu ligger cookie o håller om mig hihi och Rockie ligger o kurrar bredvid medans Teddie ligger i fönstret o myser<3






Fräsch citruskaka

Skrivet:    ·  Allmänt
Bakade somsagt världens godaste kesella citron kaka igår som ja gjorde klart idag och den blev jättegod hehe, här har ni receptet, ni får gärna skriva vad ni tycker om den om ni testar att göra den!
 
Ingredienser:
 
 3st ägg
 1,5 dl strösocker(kan bytas ut mot strösötningsmedel för en nyttigare kaka)
 5 stycken bittermandlar, rivna
 2 krm salt
 0,5st apelsin(skal)
 1 msk pressad citronsaft(apelsinsaft går också bra ifall ni inte har citron)
 1,75 dl kesella naturell
 1,5 dl vetemjöl
 1 tsk bakpulver
 
Glasyr:

0,5 dl Lemon curd( jag använde lime curd)
0,75 dl kesella
2 msk strimlat apelsinskal(ej rivet)
1 nypa citronmeliss eventuellt
 
 

1. Sätt ugnen på 200 C
2. Vispa ihop ägg och socker pösigt. Rör i bittermandeln, salt, apelsinskal, citronsaft, kesella och mjöl blandat med bakpulver.
3. Häll i smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter.
4. Grädda mitt i ugnen ca 10-15 min. Låt kakan kallna!
5. Rör ihop lemon curd med lite av kesellan. Rör sen ner resten. Bred glasyren över kakan. Garnera med strimlat apelsinskal och ev. citronmeliss!
 
 

bakar kaka

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej, ikväll har ja och William bakat en citronaka som är.godast i världen, men den är inte klar än för den ska stelna innan glasyren ska på, så det får göras imorgon!
Just nu ligger jag o ser nån film med Tom Cruise som verkar bra, men ska bara se ett litet tag föe ja ska upp vid 5 imorgon för ja börjar jobba på rönnskär halv 7..... jaja ha en bra kväll! puss

Mina skor

Skrivet:    ·  Allmänt
Bara för att jag alltid lägger ut så tråkiga inlägg så tänkte jag visa lite av mina skor hehe, detta är då mina "finskor" och jag har converse, Dr martens och nå gladiatorskor osv som ja inte ides att ta bild på, men dessa är de jag använder mest! de bruna som är näst längst åt höger och de 2 loaferserna är de som ja beställde från nelly förra veckan!
Har även ett par skitfina klackar till,men dom är hos wille.. de är etr par Jeffrey Campbell Lita Spikes som ja kan lägga ut bild på nån annan dag!




den senaste månaden..

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har lite av ett klädberoende har jag märkt, köper jättemycket hela tiden.. det här är de kläder jag köpt senaste månaden och ändå har jag aldrig nåt att ha på mig!(och då har jag inte ens med skorna, lägger ut de i nästa inlägg hehe)


köpte alla väskorna förra söndagen(a)







Loppis

Skrivet:    ·  Allmänt
Detta är vad jag köpte på loppisen, hade bara med mig 150 kr men är ändå nöjd med mina köp!


Djurmönstrad kudde, Djurmönstrade skor(fick dom gratis), sandaler, tshirt, jeansjacka, 2 burkar med rosa och silvrigt nagel gele, 4 fat.

We'll make them pay for the things that they did

Skrivet:    ·  Allmänt
hola! kom just hem från loppis, for dit vid halv 1 eftersom jag vaknade så pass sent men han ändå köpa en massa saker, lägger upp bilder snart! ska städa nu och sen ska jag lägga upp bilder på lite saker som jag köpt ganska nyss(inte loppis) och sen på mina skor och mina nya skor! ser ut såhär idag hehe.

naglar

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och William gick och la oss vid 3 inatt, vi hade lite svårt att somna när båda hade somnat i soffan flera ggr och sen duschat så då blir man rätt pigg haha..
Känns ganska konstigt att familjen inte är hemma, dom sovde i stugan inatt och jag har aldrig sovit "själv" hemma förr, men somtur va sovde Wille här med mig så jag slapp vara rädd.
Nu har jag gjort lite naglar, har bara gjort 3 st men de är svårt att göra akryl, helst på sig själv så har tagit en liten paus och ska käka lunch.
Efter lunchen ska jag dra hem till Wille, han for och jobbade klockan 8 imorse så jag ska umgås med mina älsklingsmissar och se film och troligtvis se nån film, funderar på snygg, sexig & singel, den är ju bra! Vad säger du Kajsa, ska du komma och se med mig hihi?
nä men nu ska jag göra lunch, blir nog bara något slappt som nudlar haha

trött som ett as

Skrivet:    ·  Allmänt
jobbade ju på dallas idag också så har varit vaken sen 6 imorse och jobbat från 7.. efter jobbet for ja o wille hem till mig och jag testade göra en akrylnagel på mig själv hihi men ska göra klart dom imorgon.

Nu väntar jag på att mamma o ricke ska komma hem så jag kan sova.. är jättetrött och har somnat flera ggr men vill inte sova själv i huset.. pusshej!




BOLIDEN AVKLARAT

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu så har man äntligen jobbat klart i boliden. Måste säga att tiden har varit tung och det har känts som att tiden har stått still, men de senast 2 veckorna har gåtrt förvånadsvärt fort. Nästa år blir det nog inge jobb där, har ju jobbat där 2 år i rad nu..
 På måndag börjar jag somsagt mitt andra jobb på Rönnskär.. Det kommer nog mest troligt vara ungefär samma arbetssysslor men det blir iaf skönt med omväxlande miljö och andra människor, sen blir det gansak skönt att sova hemma också så jag o William kan träffas mer.
 
Nu ska jag dra mig mot dallas och jobba.. Fattar inte hur jag orkar.. Men det blir nog bra och efter det ska jag vara med min willibubbi hihi, saknar honom så mycket.
 
NÄ nu ska jag trycka i mig pizzan o sen slänga mig i bilen mot stan, är förresten väldigt förväntasfull över att komma hem för HEMMA LIGGER ETT PAKET MED NAGLAR, AKRYL OCH GELE SOM JAG HAR BESTÄLLT!! Det var några som frågade när mina grejer skulle komma och om någon nu vill göra naglar så är det fritt fram att höra av sig! Ni kan kommentera bloggen eller skriva till mig på FB, emelie lindberg heter jag där.
 
 

Godnaatt

Skrivet:    ·  Allmänt
nuu ska jag sova, hoppas alla sover, puss!

middag

Skrivet:    ·  Allmänt
nu sitter jag o käkar middag, vegbullar med mos och rostad lök, ääääälskar rostad lök!!

heheh värt inlägg.. sakar min willibubbi:( vill ha han här..

Att det ska vara så jävla svårt

Skrivet:    ·  Allmänt
Heluuu,  kom just hem från jobbet, imorgon är sista dagn här i boliden! Men på måndag börjar jag i rönnskärhaha..
 
Nu ska jag ta o sminka mig litte tro ja, har inte gjort de på länge, men tror inte jag har4 nån ögonskuga.. men alltid kul att känna sig lite finare iaf, vi får se om ja orkar gå it o gå också, är fortfarande på samma pisshumör som igår men ska försöka göra nånting bättre utav denna kväll än vad jag gjorde igår!
 
 

Brinn pengar, brinn

Skrivet:    ·  Allmänt
Är ett jävla känslovrak justnu och ,mår illaaaaa och huvudvärk, orkar inte jobba mer. Har massa chips hemma men blev äcklad av chips helt från ingenstans? Kan bero på att jag bara har lättsaltade hemma som ja inte gillar och dippen är slut..Vill ha oliver, men jag hatar oliver så ska fara iväg och köpa feferonis istället och äta för dom är gröna och goda,.. åhåh. Vill bara dö under täcket, den som kommer hit med feferonis är bäst..
 
Har inget att göra i helgen på dagen, så om nån är sugen på att göra nåt så är det bara att höra av sig, finns det nån som vill vara med mig?:( Nån fin själ därute som inte har helgen planerad får jättegärna smsa mig eller kommentera här på bloggen så kanske vi kan gå ut o gå, fika eller bara se nån film, men ja nu ska jag släpa mig själv till ica och hoppas att jag inte dör på vägen. Skitdag..
 
önskar jag kunde vara glad
 

Isn't is messed up, how I'm just dying to be her?

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hemma hos mormor och morfar nu och mår inge bra. Känner mig ledsen över saker som jag inte ens förstår varför, och saker som kanske aldrig ens funnits att vara ledsen för men vet inte om jag är ledsen ens. Känner mig bara konstig, på dåligt humör, men är inte på dåligt humör heller, känner mig bara nere. Blir ledsen om nån på tvn har ett rött äpple istället för ett grönt för ag är på så "dåligt humör". Blir även ledsen över en massa andra saker, och jag vill bara sjunka genom jorden och dö typ. Ingen bra dag idag och jag har ont i huvet.
 
känner mig mer som på denhär bilden än bilden ovan, längtar tills jag får tillbaka mitt röda hår också..
 
 

SkorSkorSkor, vill ha skooor

Skrivet:    ·  Allmänt
fick just hem 3 par skor som ja beställt och en tröja, riktigt fina är dom! Skorna var dock liite trånga på ena foten, men dom går nog ut sig efter ett tag.
 
Idag har jag o wille varit duktiga på att gå en långprommis, blev dock inte i ett så raskt tempo, men bättre än inget!
Imorgon börjar jag om med träningen igen, blev sådan tvärförändring från att träna varje dag ett hårdpass på gymmet till ingenting alls, och det märks. Mitt gymkort har gått ut så måste skaffa ett nytt, men vet att det inte är en ursäkt så imorgon börjar jag om med nya tag! Ska även föra en matdagbok på vad jag äter varje dag och vikt osv, ska nog börja skriva redan ikväll, och om jag vågar så väger jag mig.. annars väger jag mig nästa månad ist.. eller inte alls.. Men ska iaf rocke med min träningsrockring nu så hörs vi sen, puss på er
 
 

Suddenly the moment's here I embrace my fears, All that I have been carrying all these years, Do I risk it all, came this far just to fall, fall

Skrivet:    ·  Allmänt
SKA ut o springa nuu, har skjutit på det ett tag, men mormor bjöd på ostbricka, men nu ska jag ut så jag skriver sen, måste rensa mina tankar massvis..
vill gå boxning och vara vältränad igeen...

Tidsfördrivvvvv

Skrivet:    ·  Allmänt
Ditt namn? - Emelie Eleonora Lindberg
När fyller du år? - 2 februari
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Juuust nu har jag septum, naveln och typ 18 i öronen
Vad har du på dig just nu? - Svarta äckliga trasiga byxor, svart linne och en tjocktröja:P
Vilken årstid är bäst? - Sommarn!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Tycker inte om nånting alls med mig själv.. men hmmm om jag måste säga nåt så.. eh.. typ min ögonfärg?
Vad är du bra på? - Laga mat, när jag väl orkar göra det så att säga!
Vem älskar du mest på denna jorden? - William, mina syskon och mina djur.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Jag sover helst med William, Garbo eller Missarna, men tycker även att det är skönt att sova själv för om lakanet är veckat och inte heeelt perfekt får jag DAMP och det måste vara ISKALLT för att jag ska sova gott..

Vem är din allra bästa vän? - William, och Kajsa finns alltid där för mig.
Vem vet allt om dig? - Kajsa, Frida, Johanna och William vet nog mest om mig, men William mest tror jag.
Vem är roligast av dina vänner? - Vet inte, Frida är väldigt rolig när vi har damp.
Vem är snyggast av dina vänner? - Jag vet inte..
Vem är mest partyprisse? - svårt att sääga.
Vem är den du helst har filmkväll med? - William och alla djuren eller en kompis hihi.
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Kajsa
Vem står dig närmast? - William
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - nej
Vem är farligast i din familj? - Wilmer
Vem ser roligast ut i din familj? - eh jag typ:P
Vem är coolast? - ingen
Har ni något husdjur? - ja 3 katter hos william, 1 hund hemma och 1 katt hos min låtsasfarmor.
Vem har du mest gemensamt med? - vetejjj
Vem står för underhållningen? - vet inte
Vem sover du oftast med? - sover oftast själv, eller garbo sover ju med mig varje natt men.
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Julafton
Vad har du gjort?! - inget:(
Har du varit ledsen idag? - Ja lite
Har du gjort något bra idag? - yeessss jag har jobbat!
Vad ska du göra nu? - Jag ska ut o springa!
Har du gjort något dåligt idag? - nopee
Vad har du ätit idag? - typ macaroner i nån sås med vegetarisk bacon:P
ar du duschat idag? - ne hatar att duscha, kanske orkar göra det sen efter springturen hehe..
Vad händer imorgon? - jobb..
Vem ringde du senast? - Wille
Vem ringde dig senast? - wille

Vem sms:a till dig senast? - Wille
Vem sms:a du till senast? - Wille

Är du hungrig just nu? -
inte ett dugg, åt middag för 3 timmar sen juu
Vad är klockan nu? - 19:59
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se, google, och spotify
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - igår
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - hmm träffade han nyligen faktiskt! typ lite mer än 1 månad sen! Innan det var det över ett år sen..
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? - bound to you-Christina Aguilera
Vad gillar du för musik? - Hårdrock och sen gillar jag Burlesque musiken, men när jag är ledsen vill jag lyssna på lugn musik, annars tycker jag egentligen inte om det..
Har du kysst någon idag? -
Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - ja
Har du ett förhållande? - Ja det har jag
När går gränsen vid otrohet? - Det beror ju på, jag ser det som otrohet om man typ "sexsmsar" eller skriver att man längtar tills nästa gång man träffas och flörtar med någon, sen tycker jag väl att det skulle vara otrohet om jag skulle pussa en annan kille och tvärtom, sen allt över det också självklart, men det räknade ni väl ut själva
Är du romantisk? - Ibland faktiskt
Är du svårflörtad? - Ja ibland, om jag är arg tex.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jaaag vet inte, har väldigt svårt för att visa mig svag inför folk, grät inför wille en gång för att jag missade introt till star wars och grät typ 30 min hahah.. sen grät jag när jag blev stucken av 3 getingar framför kajsa(A)
Har du nångång slagit någon? - ja det haaar jag
Har du lekt med någons känslor? - ja de med
Länge höll ditt längsta förhållande? - Om mindre än en månad 1 år<3
Hur länge var ditt kortaste? - nån dag, har inte haft nåt seriöst förhållande innan William, men när man va liten va de ju bara nån dag osv.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ja när jag va liten:P
Är du en bra pojk/flickvän? - jag skulle säga att jag var det ja
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - William
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - William kanske? fast han sa aldrig det, han sa bara att han älskar mig<3
När fick du din första kyss? - kommer inte ihåg..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Mamma var 16 när hon träffade pappa tror jag och pappa var 18-19
har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej inte på armen
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat, när jag va liten(A)
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Rockigggt

Föredrar du långa förhållanden istället för korta? -
Långa
Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - jadaa
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Ne
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Nja blir typ aldrig svartsjuk
Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - kanske, jag minns inte
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - ja det har jag
Somnat gråtande pga kärleken? - ja
Varit på en blind date? -
Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - snart ett år ju
Har du någonsin varit kär? - Jag är kär nu
Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig?
- inte bara en gång..


shoppiinngggg

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej, har gått lös på stan idag och köpte 6 tröjor och 1 börs för under 400 spänn på rean!! sen har jag köpt en liten nätt handväska för ynka 99 kr, och än är inte dagen över;)



skomani

Skrivet:    ·  Allmänt
Beställde just hem 3 par skor och en tröja från Nellys, det blev ca 700 kr, och det är ju inte ens säkert jag kan ha nåt av de och kanske måste skicka tillbaks, vi får se helt enkelt!
 Nu ska jag ta och lägga mig o sova, blir en tidig kväll ikväll, eller ska iaf försöka, ska slå igång Burlesque och somna till fin dans och musik♥
 
vill ha sol, värme och loov... vill inte jobba här nå mer...
 

Promenad?

Skrivet:    ·  Allmänt
Funderar på att ta mig en promenad? Har suttit inne hela kvällen och sett på filmerna Death Race och White chicks, båda va jättebra och sevärda! Det enda negativa med en promenad är att jag inte har nån musik så det kändes lite smådrygt.. Men ska nog göra det ändå, har ju inget bätre för mig!
 Ska även planera lite för helgen, blir nog inte att göra så mycket men på lördag ska jag o wille gå på stan lite och på söndag är det loppis och jag ska planera lite mer vad vi ska göra sen hihi. Nä ska gå o testa alla hörlurar nu så kanske jag skrievr senare ikväll, den här datorn är så jädrans seg..
 
 

How did we get here? Baby I got to know.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Hej, sitter ensam i boliden som vanligt och går upp i vikt, skulle aldrig ställa mig på en våg nu, vill inte veta, usch, vill inte veta min vikt..
 Har iaf varit ute och åkt inlines med Garbo idag, hon blev helt slut efter ett tag så for och lämnade henne hemma och for ett tag själv. Imorgon ska jag ta mig en springtur tror jag, om jag får hörlurarna att funka, William har mina, men annars såå åker jag bara inlines. Mitt liv känns så jävla hopplöst för det enda jag gör är att sova, se film och äta chips efter jobbet, seriöst vad är det för liv? Måste börja ta tag i mitt liv, men finns inte så mycket att göra just nu.
 
Har väldigt ofta det senaste året/halvåret fått hjärtklappning bara helt plötsligt och det är jättejobbigt och ibland gör det ont. Det känns som när man har sprungit typ 2000 meter på tid och sen bara tvärstannar, men det konstiga är att jag kan få det bara när jag sitter vid bordet bara BANGBANGBANGBANGBANG, och det slutar inte! Jättejobbigt eftersom jag får svårt att andas och blir typ anfådd osv, och det känns så konstigt nät det bara kommer från ingenstans. Förra veckan, eller förrförra fick jag jätteont i hjärtat, trodde att jag fick en hjärtinfarkt helt ärligt. Jag satt hemma hos Wille och bara kände hur det börja stickas som fan i bröstet och hjärtat och jag trodde jag skulle dö, det gick inte att röra sig eller andas och jag fick ont i armen,Wille märkte att jag hade massa ont eftersom jag börja hyperventilera och andas ut och sa att jag skulle dö så han frågade om han skulle ringa akuten, men det avtog efter ett tag, men sen kom de tillbaka och så var de ett tag men sen blev det bra. Sen dan/dagarna efter hade jag hjärtklappning och typ kramp i magen och magen kändes typ insugen och indragen mot ryggraden och började tro att det var magkatarr eller blindtarmen eller nåt, för nu var det inte hjärtat som gjorde ont.. Aja riktigt konstigt är det iaf, för får jätteofta hjärtklappning även när jag inte anstränger mig fast jag vet inte vad det beror på..
 
Nu ska ´jag iaf sova, godnatt..
 
 
 
 
 
 

haha dumskalle-.-

Skrivet:    ·  Allmänt
Visa folk verkar tycka att det är roligt att "trycka ner folk" och att man faktiskt ska bry sig om vad de tycker. Haha, men undrar ju vad de får ut av det lixom, men om dom mår bra av att avreagera sig på andra människor genom att gömma sig bakom en dataskärm och skriva "elaka" så är det väl deras problem, jag orkar inte bry mig iaf så bespara er tiden att skriva nåt då jag ändå inte kommer ändra mig oavsett vad ni tycker.
 
HEJ, jag har varit riktigt dålig på att uppdatera nu på senaste tiden, men har fullt upp med  att jobba i 9 timmar, är inne på 3e veckan nu, bara 5 veckor kvarefter den här.. Får lönen från Dallas imorgon då det blev fel och jag ej har fått den och jag får första lönen från boliden nu den 15e juli! Shit vad jag längtar efter pengaaaar så jag kan färga mitt hår nångång!! Kostar ju mellan 2500-6000 beroende på om jag sak ha löshår eller inte.. vi får helt enkelt se hur jag gör, ska ju somsagt läga undan 10000 av lönen också.. vi får se hur det går helt enkelt, jag kan inte spara pengar..
 Idag köpte jag ÄNTLIGEN ett par vita byxor, har inte funnits när jag har varit på stan och när de väl har funnits har jag inte haft råd men nuuuså! Jättenöjd är jag. Nu saknas bara ett par skor skor och håret. Vet inte vad jag ska köpa för skor, tycker loafers är så jääävla fula, ser ut som kärringskor, men dom kan dock vara sköna att använda, men aldrig att jag betalar 9000 för ett par.. blir nog bara några vanliga ballerinaskor med nitar eller diamanter eller nåt liknande hehe, vi får seee.
 Nu sitter jag med ansiktsmask och har just kommit hem från stan, ska skölja ur den nu och sen se ett avsnitt lost innan jag somnar, sovgott!
 
 
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design