Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Underbara lördag❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. Imorse for min familj till Umeå så jag har varit själv hela dagen. Det var egentligen tänkt att jag skulle med, men eftersom jag ska stå på skyltsöndag imorgon med klassen såå kunde jag inte följa..
 Idag for jag iaf på en julmarknad och köpte mig 3 jättefina ljus! Efter det for jag till stan och shoppade loss. Köpte leopardträningsbyxor, 2 linnen, pyjmaströja, nagellack, mascara, svart/guld kofta, grå kofta, svart linne, starkt salt och nån stark sak man ska ha i mat. köpte även lite mer saker och saker att äta ikväll. Nu ska jag ta och stoppa alla kakor för imorgon i påsar och paketeta fint! Sen blir det nog middag och vid 9 kommer wille hit, ha en bra lördag! 


Tacoskväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er! Det var ett tag sen jag bloggade, men appen tar som vanligt bort mina inlägg varje gång ja skrivit nåt + att jag bara har internet hemma eftersom mitt 3G har tagit slut o jag är aldrig hemma sååå då vet ni! 

 Ja igår var jag först hos sjukgymnasten efter skolan. Är där 3 ggr i veckan ungefär. Sen efter de for jag på en dansföreställning o sen for jag på gymmet! Har ganska ont i låren idag haha...

Snart så ska vi iväg till Rickes syrra för tacoskväll! Blir nog suupergott!! Efter det ska jag till Wille o vi ska förbi coop osv. 

Bild från i onsdags. Jag och Nikki ar i ett rött rum och framkallade och tog bilder! jätte kul hehe! 

Freeeedaaaag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallåhallå! Idag är det fredag och jag är glad! Ska ta och börja fixa mig nu lite smått inför kvällen hehe! Ikväll ska bli en rolig och bra kväll har jag bestämt! Hoppas alla andra har en bra fredag så skriver jag nog sen! 

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj. Efter skolan idag så stannade jag och dansade afrikansk dans. Det var obligatoriskt men de va bara jag och TVÅ TILL från min klass där.. ganska dålig stil av de som inte va där o som inte ens hade nån anledning men jaja.. KUL va de iaf!! Det var 3 st från afrika som va där o lärde it litegrann i 2 timmar. 
 For till wille sen där vid halv 9 och kom just hem. Ska ta o sova nu för jag är supertrött.. godnatt!! 

bild från halloween 

cookie och rockie❤

Paradise Hotel

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er. Efter skolan idag for jag o Nikki till sjukgymnasten i nån timme. Vi är hos samma sjukgymnast och har samma tider och ungefär samma övningar och det är hur skönt som helst! 
 Efter jag varit på RE KO for jag hem o käkade middag och sen for jag till Nikki igen. Där såg vi avsnitt 2 och 3 av paradise hotel och myste på med toffifee och annat gott! Riktigt trevligt har vi haft iaf!
 Har också lyckats dra på mig en jävla förkyldning..... Det är inte heller som en vanlig förkyldning för nu lr det ONT när jag andas, helst direkt de är kalt eller jag bara blir lite anfådd.. Jaja hoppas de går över snart iaf.. 
 Nä nu ska ja ta o sova, blev en sen kväll igår, sovgott❤

Nikki är vigast i världen typ...

Godnatt❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom juust hem från Hungergamesnight! Tyckte 2an va jättebra, meeeen 1an va bättre!! Nu är klockan nästan 3 och jag ska försöka sova. Är inte trött alls än så länge, men imorgon lär jag ju vara det.. fy och fan.. jaja, sovgott!! 
halvflummig bild från idag(a)

HUNGERGAMESNIGHT

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er!! Har skrivit en massa inlägg den senaste veckan men allt har raderats:(( 
 Har iaf varit mycket med mina brudar på senaste tiden, vi har bara myst på osv.
 Sen i lördags var det dansuppvisningbpå Nordanå! Började med fackeldansen, som min klass gjorde förövrigt, och det gick jättebra! Mycket folk och ingen ramlade och allt var bara jättelyckat!! Sen direkt efter det började Dans i Novembermörkret och där uppträdde jag med 3 andra danser. Först med Baletten, sen med moderna och sist med Vuxenmixen!! Allt gick bra och var jättetrevligt och efter föreställningen for jag hem till Willebubbi och myste på!
 
I söndags for jag, Nikki, Lisse, Frida och Emelie på en dansföreställning av Norrdans på nordanå. Vi skulle egentligen fara hela klassen men va bara vi som for dit. Dåligt av de andra men inte mitt problem! 
 Igår var jag me Nikki och vi var hemme i Willes lägenhet(han jobbade) och va med katterna och såg på film. Vi såg "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" och den va lika bra som jag minns! Vi hade även ansiktsmask, snackade och åt nudlar. Det var mysigt❤
 
IDAG har jag varit på skolan och sen varit hos sjukgymnasten. Ska tillbaka dit imorgon också, jag och nikki ska dit samtidigt så det blir perfa!! 
 Just nu sitter jag och längtar efter att klockan ska bli 9!! Jag och William har nämligen biljetter till Hungergamesnight ikväll!! För er som inte vet vad det är så är det på bion så visar de Hungerspelen 1 klockan 9 och sen vid 00:00 inatt så är premiären för 2an!!! Är jättetaggad på att se dom!! Åå är så glad aha!! 
 Nä nu ska ja sova lite eftersom ja får så lite sömn inatt. Ha det bra!    



Oh happy day

Skrivet:    ·  Allmänt
Tjena tjena. Idag så har jag varit på skolan, som de flesta dagar i veckan.... Har dock bara haft 3 lektioner men det var jobbigt ändå. Käkade lunch med mina brudar på stan idag och ikväll blir de tjejkväll hemma hos nikki<3 Emelie kunde tyvärr inte vara med oss ikväll men hon ska vara med oss imorgon iaf!! 
 Ikväll skulle vi nog se kick ass iaf, jag och nikki va skittaggade på att se den heheh!!
 Tänkte lägga ut en bild men tror inte jag har nån på alla oss:O eller jag har en men då är alicia medpå bilden också, men kan lägga ut littee bilder iaf!!
här är den på alla oss. Alicia längst ut till vänster sen Emelie, Jag, Nikki, Frida och Lisse! 










Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Har juust vaknat och ska snart börja dra mig vidare mot skolan. Börjar om 1 timme så har ett tag på mig. Har långdag idag på skolan och efter skolan ska jag iväg på gymmet med Wille och Oliver! Kommer nog bli jättebra. Gymmade med dom igår och då körde vi bröst så jag tror vi skulle köra mage idag. Efter gymmet ska jag iaf vidare till Nordanå och dansa i 2 timmar, har genrep inför dans i novembermörkret med alla 3 danser så det blir kul! Men nu ska jag skynda mig, skriver sen! 


Godnatt❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag gick på stan idag med Wille ett tag och vi åt lunch osv och efter det mötta vi upp nikki lisse och viktor och for till Jacks! Efter det gick jag nikki och lisse på stan ett tag och hottade 2 fina linnen och 1 klänning! Köpte även ett par gråa träningsbyxor och farsdagspresent!
 Efter middagen for jag vidare till Nikki och var med henne Lisse, Viktor och At och william kom dit efter en stund. Egentligen var det tänkt att vi skulle bowla, men det blev inte. Istället så så vi på massa gamla bilder och hade trevligt! Där vid 10 tiden for jag och William hem till han och vi ha sett film. Kom ganska nyss hem och nu ska jag äntligen ta och sova, är trött som attans... Imorgon blir det gym! Har inte gymmat på länge, så det ska bli skönt! Sovgott! 


Godmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jagvet att jag har uppdaterat väldigt dåligt, men mina inlägg har raderats, igen...
 Igår så var jag iaf med Wille ett tag på kvällen och sen for jag vidare till Nikki och var med henne lisse och Frida! Vi såg nån dokumentär som vi va tvungna att se i läxa och hade trevligt! 

 Idag ska jag o Wille fara och träna och sen ska vi gå på stan ett tag o sen ska jag möta upp Nikki o Lisse på stan och gå med dom ett tag. Sen ikväll skulle jag vara med Wille, men tror det blir så att jag Wille, nikki, lisse, frida och Viktor far o käkar nånstans o sen bowlar eller ser bio! Blir nog huur trevligt som helst och sen kommer jag nog fara hem till Wille efter det!
 Nä nu måste jag skynda mig att städa både toan o rummet för ska strax till gymmet! 


Ugh måndag..

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag var första skoldagen efter lovet och jag var helt jävla död imorse. Tur att jag hade sovmorgon till halv 10 iaf, annars hade jag aldrig tagit mig upp... 
 Jaja skolan idag gick förvånadsvärt snabbt och nu hade jag tänkt ta o göra nån mat! Har ju dans ikväll klockan 7 så hinner inte iväg till gymmet, meeeen jag kanske gör nåt hemmapass innan.... 
 Jaja jag ska laga mat nu!


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Jag och Wille vaknade där vid 10 och då for han till jobbet och jag har legat ocv sett greys. 
 Igår såg vi skräckfilm och ät massa gott, somnade inte förrän 6 imorse hahah så har bara sovit 4 timmar, men är faktiskt inte trött alls! 

Idag ska jag städa klart lite här hemma och sen blir det stt träna.Vilade igår och i fredags eftersom jag har kört så hård träning medans jag varit sjuk så det bara blovit sämre, men idag då jävlar! 
 Har ju dock tränat hemma på löpbandet och gjort övningar osv, men tycker inte att "hemmaträning" räknas haha..! Nä ska bli skönt att fara på gymmet och göra nån nytta! 


Godmorgon lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade för ca 30 min sen av att ricke ringde och nu ska jag ta ut Garbo. Hade jättetrevligt igår, även fast de spåra ut och en ruta krossades haha:( Men tackar ändå alla inblandade!

Idag är det all helgona och det betyder att jag och Wille ska hyra jätte många skräckfilmer och ha maraton så länge vi orkar och sen sover han här. Blir jättebra! 

Nä nu ska ja ut me Garbo, städa och kanske förbi lägenheten och hälsa på missarna! puss

 

hoppas alla får en bra kväll!

Skrivet:    ·  Allmänt


FREDAG OCH HALLOWEEN

Skrivet:    ·  Allmänt
hej allihopa! Idag är det halloween(eller egentlgen va de igår) och jag är göad. Har varit på dåligt humör där ett tag men har legat och sett greys anatomys halloween avsnitt och sen har jag inte gjort så mycket. Ska hoppa in i duschen nu och sedan ha lite spa, vilkett innebär, raka benen ha hårinpackning o ansiktsmask o fixa naglarna osv för ikväll är det FEEST! Jag o några kompisar har hyrt en stor lokal och hoppas det ska bli jättekul! 
 Min halloweendrält kom igår och jag ska vara Greta(hans o greta ni vet) för vi tjejer i klassen körde på temat "disneyfigurer/sagofigurer" så vi ska vara rödluvan, snövit, alice i underlandet, greta och mimmi pigg!
 Egentligen skulle jag vara ariel pga mitt hår, men hittade ingen fin dräkt så blev greta ist hihi! 
 Hoppas att alla har en trevlig kväll, det ska jag ha!! 


Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design