Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jobbjobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Idag började jag om och jobba och det känns lite smådrygt att jag jobbar fram tills lördag innan jag får lite ledighet.. Menmen..
 Ha hunnit med att vara med många fina personer de senaste dagarna. Emelie och Nikki har sovit hos mig väldigt mycket och i onsdas så for jag och Nikki och natt badade i hampen med Robin, pierre, adrian och några. Var riktigt mysigt. I torsdags så blev de lite tjejmys med nikki, lisse o emelie då vi bara va hemma o lyssna på musik och sen for vi ut på bishop.
 Igåår var jag med Pontus och då blev de lite party och de va trevligt och ja nu sitter jag på jobbet. 
 Ikväll ska jag nog bara vara hemma med katterna och mysa på, men vi ser väl vad som händer!








Lägenhet

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsanhejsan. I fredags flyttade jag in i Willes lägenhet eftersom han är i Barcelona i 2 veckor. Känns riktigt skönt att bo här ett tag, även om det inte är så länge. Har lyckas få till det jättefint här.
 Har jobbat i princip hela tiden de senaste 1-2 veckorna, och nu är jag änrligen ledig i 4 dagar innan jag börjar jobba igen. 

 I fredags sov Emelie H här och i lördags och söndags som Emelie L här med mig så inatt var min första natt ensam och det var inte så kul. Så ikväll ska Nikki och kanske Lisse sova här och imorgon ska jag sova hos en mysig person hihi. Sen torsdag blir det feeest och då ska Emelie sova här igen! Låter som en väldigt bra vecka dethär!
 Nu dka jag ta och släppa ut råttorna Doris och Fläcken ur buren så de får springa av sig en stund, mina gullisar!!
 

Fläcken❤❤❤❤❤

Tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej! Idag steg jag o Emelie upp där vid 5 och gjorde oss klara för att fara till Umeå. For ju till Holmsund och tatuerade mig på port royal tattoo! Va där i ca 7 timmar och tatueringen tog ca 5 timmar. Blev hur nöjd som helst, och ska fortsätta med armen den 21a juli! Är såå taggad!!
 



Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design