Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Cross my heart and hope to die

Skrivet:    ·  Allmänt

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen..
Vem fick du senaste sms av? William
Vem tänker du på nu? William
Vem pratade du senast i telefon med? Mamsen
Vems hus var du senast i? Mitt fast innan de va jag jubhos wille fast det är ju typ lägenhet:$
Vem önskar du var med dig nu? William såklart
Vem är din favoritsläkting? Mina syskon, Liam och Wilmer.

 

VAR

Var är din mobiltelefon? I min hand
Var handlar du mest? jaaag vet inte, typ bik bok eller carlings

Var fick du tag på tröjan du har på dig? Willes garderob hehe
Var åkte du senast bil? Eh jag minns intee hem tror jag:$


VAD

Vad åt du senast? Typ chips och dipp
Vad drack du senast? Cola light
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta är dom
Vad är den närmaste saken som är blå? Williams tshirt
Vad har du på fötterna? Svarta sockar.
Vad är din favorit färg? Det tror jag är svart faktiskt.
Vilken film såg du senast? Tape 407
Vad hör du just nu? Garbo som dricker vatten-.-

 

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Jag tror inte det
Tyckt att din kusin är het? Haha nja, eller tyckte min kusin va snygg när jag va mindre
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Ja
Dansat framför en spegel? Vem har inte haha?
Fått hicka? När jag börjar skratta jättemycket kan jjah få hicka men annars får jag väl det ibland, jätte jobbigt..
Dumpat någon? Näe eller asså när jag var liten haha-.-
Stulit pengar från en kompis? Men nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? ahaha ja
Varit i slagsmål? haha inte riktig men typ
Smugit ur ditt hus? Ja haha
Haft känslor för någon som inte känt desamma? nej
Hånglat med en främling? Ja haha
Älskar eller saknar någon nu? Älskar ja, saknar ja, vill att william ska vara här:(

 

 

But I'm a creep, I'm a weirdo

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Idag så for jag mamma Liam och Wilmer ner till vb ocg de badade medans jag bara tog det lugnt. Sen for jag ner till dallas och räddade William från hans jobb ett tag så då gick vi på stan och jag brände över 1000 spänn, fick ju halva min lön idag vilket känns förjävla bra.

Nu ska jag ta och fixa mig lite för sen ska jag och William till Simon eftersom han ska pierca ögonbrynet, väldigt snyggt kommer det bli tror jag! Nej nu ska jag skynda mig lite, ha en bra kväll.

vill så gärna göra höftpiercing!

she's running out of reasons to live

Skrivet:    ·  Allmänt
Ojojoj shiit vilken dålig uppdatering.. Ber om ursäkt, glömmer ju bort att jag bloggar när jag inte gjort det på ett tag.
Igårkväll var jag iaf hos William och myste på osv och idag har jag varit hos han hela dagen, vi har seett på saw filmerna och ätit en massa onyttigheter.
Imorgon ska jag och ora ner på stan på dagen och då ska jag förövrigt pierca örat, kan visa biler sen. Det blir alltså mitt 13e hål i örat-.-

Jaja det var allt jag hade säga just nu, skriver imorgon!

haha jag och Nora förra året!

The air around me still feels like a cage

Skrivet:    ·  Allmänt
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen, vi har varit ute och gått så vi har nyss duschat och nu ska vi slå igång Scream. Den går på 5an men vi hittade inte kanal 5 så vi laddade hem den istället.

Imorgon ska jag och Nora glida gummibåt i älven, blir nog supermysigt. Saknar verkligen min finaste Nora, det var jättelängesen vi gjorde nåt så det ska bli kul, nu hoppas jag att ni alla får en jättebra kväll för det ska jag fortsätta ha!

bild från förra sommarn

After all this has passed I still will remain, after I cried my last there will be beauty from pain

Skrivet:    ·  Allmänt
Nuu har jag tänk lägga mig och läsa ett tag. Har tyvärr ej hunnit ladda ner nå spel till min Iphone som jag fick av William än.. Nej men jag taggar sista jobbdagen nu och att få komma hem till min älskade William. Kommer nog bli suuperbra, sovgott!

I don't know the first time I felt unbeautiful, the day I choose not to eat

Skrivet:    ·  Allmänt
Funderar på att fara ut och springa igen eftersom jag inte har nått att göra alls.. Då kanske man kan få bort lite mer av den där pizzan iaf så slipper jag ha dåligt samvete när jag ska sova, japp det låter som en bra idé.

inspiration/motivation
 














I told another lie today and I got through this day, no one saw through my games. I know the right words to say, like I don't feel well, I ate before I came.

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick inte i mig så mycket av pizzan, men tillräckligt mycket för att känna av det iaf. Jag vet att jag inte har några springkläder men jag tar ett par byxor och nån kofta och far ut och springer ändå för jag måste ju röra på mig nu.. Ska bara ladda mobilen nu så att jag har musik, taggataggataggatagga!

Lägger in lite inspiration/motivation medans jag laddar mobilen




hur perfekt kropp får man ha?






perfektion


Skulle lätt döda för att se ut som nån av dom.
Och med de bilderna far jag ut och springer!

She's strong,because she knows what it's like to be weak. She keeps a guard,because she knows what it's like to cry herself to sleep

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag har varit en väldigt skön dag på jobbet, vi hade bara lite enkla målarjobb osv. Riktigt skönt efterom jag inte har mått så bra idag. Sista dagen imorgon, åh så skönt, fast det ska bli ännu skönare att äntligen få komma hem och slippa vara ifrån min älskling..  Längtar ihjäl mig för imorgon kommer bli en bra dag.

Nu har jag just ringt och beställt pizza till mig mormor och morfar. Borde verkligen inte trycka en pizza nu men what to do?





Får lite ångest när jag ser de här bilderna, vi får väl se om jag ens äter nån pizza kanske gör mig någon sallad istället♥

Inspiration/motivation

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit inne på We♥it ikväll och kollat efter motivation och inspiration så jag ska bli mer taggad på att komma igång med träningen och just nu är jag så otroligt taggad!! Om jag kunde skulle jag fara ut och springa nu direkt men har inga träningskläder och ska upp tidigt imorgon så det får vänta tills på fredag. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och jag vill att älskade William ska komma hit och se en film med mig:( Hoppas alla sover gott  för det ska iaf jag göra!





















I live and learn from my mistakes, then I forget them again.

Skrivet:    ·  Allmänt



"The world ain't all sunshine and rainbows.
It's a very mean and nasty place,
and I don't care how tough you are,
 it will beat you to your knees
and keep you there permanently if you let it.
You, me or nobody is gonna hit as hard as life.
But it ain't about how hard you hit,
it's about how hard you can get hit and keep moving forward.
How much you can take and keep moving forward.
That's how winning is done"

The sadness will never end

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag fick vi sluta en timme tidigare vilket var väldigt skönt. Nu sitter jag och kollar om det finns något bra som jag kan se ikväll, verkar tveksamt. Var även väldigt chipssugen men det har jag inte. Åh vad jobbigt att inte min William är här.. Även fast vi träffades igår så värker det i hela kroppen, längtar tills på fredag då vi träffas igen och då jobbar jag inget mer så då kan vi träffas varje dag! Blir så glad av tanken. Aja.

Nu tänkte jag gå och äta middag,vegetarisk pasta carbonara, sen hade mormor köpt nån chokladdryck, älskar chokladmjölk men eftersom jag inte dricker mjölk längre så blev jag super glad när hon hade hittat chokladhavredryck, hoppas den är god!


bild från när jag väntade på bussen igår.

I'm not coming home tonight cause dear, I fear this ship is sinking

Skrivet:    ·  Allmänt

Godmorgon! Nu ska jag ta och dra mig vidare mot jobbet. Slutar vid  fyra och efter det ska jag inte göra någonting speciellt. Blir nog bara att se nån film eller nåt skulle jag tro. Har väldigt bråttom nu för jag börjar på 20 min och ska hinna byta om inann det så hoppas ni har en bra dag och sover länge så skriver jag när jag kommer hem igen!

They say it all breaks down to keeping your feet on the ground, my sole intention is keeping my head in the clouds

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom just hem från stan, känns jobbigt att jag ska vara ifrån William i 3 dagar nu.. Hur ska jag klara mig?
Nu sitter jag iaf här i Boliden igen och ska snart gå och lägga mig. Måste gå och lägga mig tidigt på kvällarna för att orka stiga upp vid 6 på morgonen. Men det är bara att kämpa igenom den här sista veckan!

På fredag ska jag och Wille börja hårträna för nu jobbar inte jag och då blir det då att röra sig minst en gång om dagen. Superduktiga ska vi vara!!

So put a gun to my head and paint the walls with my brain

Skrivet:    ·  Allmänt
Just nu sitter jag på jobbet, slutar fyra så då ska jag duscha och göra mig glad sen blir det att fara in till stan och träffa finaste william, vi ska nog basta eller se nån film, blir nog super mysigt. Jag testade nyss att ladda ner blogg.se appen, men det gick inte att logga in? Väldigt skumt så kan inte lägga in nån bild.. Nuu ska jag iaf fortsätta skotta massa lera under sandsilon.

Pulling down her long sleeves to cover all the memories that scars leave

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter och lyssnar på Bring me the horizon och lite Architects just nu. Känner att jag vill ut och springa, men eftersom jag glömde mina träningskläder hemma så kan jag inte göra det och mår lite dåligt över det faktiskt. Men jag ska nog ta och kolla om det är någon bra film på tvn eller gå ut och gå en promenad. Det skulle vara väldigt skönt att ta sig ut faktiskt. Ja, det var jackass 3.5 på tvn! Började klockan 21 så nu ska jag ta och krypa ner i soffan!

Tänker börja blogga igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har faktiskt bestämt mig för att börja blogga igen, har ju inte bloggat här på över ett år sedan och var ju ett tag sen på min andra blogg också. Nu är det ju så att jag har en tumblr ist som jag uppdaterar betydligt oftare på, men nu ska det uppdateras här också. Orkade dock inte skaffa mig en ny blogg för jag kände att det var totalt onödigt.

Nu sitter jag iaf i Boliden hos mormor och morfar, sista veckan på jobbet här nu sen får jag äntligen komma hem igen! Imorgon får jag iaf fara in till stan och träffa William vilket gör mig väldigt glad. Vi ska ut och springa och sen hem till hohom och se nån film skulle jag tro. Nej men nu ska jag ta och kika runt lite på olika träningsbloggar så man får lite motivation till at börja träna igen!


Design