Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

bloggpaus.

Skrivet:    ·  Allmänt
.

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu > fixa sig, sen skynda sig ner på nordea hämta id, sen uppkörning, sen stadsfesten! men ska skynda mig nu!

(L)

Mr Muscle

Skrivet:    ·  Allmänt

Min dator startar inte.. DÖ! jag orkare seriöst inte. Jag hade ju tänkt lägga ut bilder på kläderna och de som jag köpt ( och jag spände mig på alla bilder också, för att visa mina muskler)..

Men jag kan säga allt jag köpt iaf(under hela resan)

3 bhar
2 Bandeubhar(?)
en stickad grön tröja
2 linnen med brottarrugg
en transparent tischa
troser
en bok
2 par örhängen
ett vanligt linne
cykelbyxor.

Det kommer jag ihåg iaf, var säkert nå mer också, men inget jag kommer på just nu. Imorgon klocan 11 drar jag ner till stadsfesten, och sen sak jag ha uppkörningen, så skriver nog imorgon kväll!

Bitch I'ma pick the world up and I'ma drop it on your fucking head

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu sitter jag i Gärdsmark. Efter  5 timmars bilresa från Sundsvall så är vi äntligen hemma i skell! Men eftersom Liam har varit hos Lena och Gunnar medans vi var i sundsvall(eftersom Rickard är och har varit och jobbat) så var vi ju tvugna att hämta han. Men ska bli skönt att komma hem, men nu ska vi dricka kaffe(MUMS)´och sen blir det att fara hem, så kommer det kanske bild på allt jag köpt, för jag måste plugga har uppkörning imorgon!
Inte taggat, kommer misslyckas totalt. Kommer gå hur bra som helst!
sen ska jag åka massa karuseller!

Jag och Olivia ska även göra tragus piercing, imorgon. Taggat!

What are words if you really don't mean them?

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu sitter jag ida mama och erika i lobbyn på hotellet. Det blev inegn italiensk mat, utan det blev spanks tapas. Inte det godaste jag ätit måste jag erkänna, men det funkade. Även om jag bara åt potatis.. Men skriver snart igen! Ikväll blir det nog bara att slappa så vi får se när inlägget kommer!

Shoppiiing

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag shoppade vi loss! Slösade 1000 kr och imorgon när vi ska till birsta köpcenter ska jag slösa resten! sen har jag kvar 1000 ellre 900 till stadsfesten sdom jag har hemmaaaaaa:D:D:D::D:D:D Men nu ska vi dra och äta italienskt. Ha en bra kväll puss

SCHTAAAANNN

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår såg vi ju Bad teacher på bio. Den var helt okej! Och så innan det åt vi på nån indisik restaurand, men alla vi tog förrätter för ingen ville ha huvudrätterna hahahahA, men gott var det iaf!

Nu ska vi dra till stan och shoppa loss! Jag ska köpa massa lkinnen med urringad rygg, bhar, bikini, shorts osv skriver mer sen för nu ska vi dra! puss

Sundsvall

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu sitter jag på hotellet i sundsvall. har åkt bil och buss i 5 timmar i sträck!!!!!
Men nu ska vi iväg och äta nå mat sen blirde bio! Puss

Lost and insecure, you found me

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu tar jag och lägger mig för natten. Det blir att ta en senare buss, den går 10 över 1 så då hinner jag skriva innan jag far imorgon osv. Men sov så sött!!

Grown ups

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu slår vi igångGrown ups. Såg den påbio så jag vet att den är awesome.

älskar dig!

Circle circle dot dot

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll blir det bara en myskväll hemma med mamma. Rickard är och jobbar på travet till inatt nångån så vi skaäta pizza framför tvn och sen har vi hyrt 3 filmer, The other guys, grown ups och the last song.
Imorgon halv 10 på morgonen tar jag och mamma bussen till umeå. När vi kommer till Umeå ska vi möta upp min kusin Ida och hennes mamma Erika, sen åker alla vi 4 vidare till sundsvall i deras typ minibuss. Så kommer hem på tisdag kväll. Det blirnog trevligt, middagar ute, bio, shopping.

It's my life.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag glömde bertätta vad jag fick i konfapresent! Jag fick:

En kamera
Högtalare osv.
Halsband+valfri gravering
Örhängen
Sminkning på make up store
1500 kr + en summa på fonden.
En "resa" till sundsvall, hotell och shopping i 2 dagar.

Jag förstår det inte.

Skrivet:    ·  Allmänt

Varför bråkar människor hela tiden? Föräldra och barn, kompisar, osv. Föräldrar skäller på sina barn för att dom är så grymt arga, men medans dom står och skriker och ser sina barn gråta och må riktigt skit så tänker dom inte ens på att fråga vad som hände, varför dom gjorde det eller ge dom en chansa att förklara sig. De överdriver allting, tar ifrån dem datorer, mobiler och ger utegångsförbud. Varför skulle det hjälpa? När ungdomar är ledsna så lyssnar dem på musik, som oftast finns i datorn. De pratar med sina vänner, oftast genom mobilen eller datorn eller far och pratar meddem, men det går ju inte när man inte har någon mobil och utegångsförbud. De ska veta exakt vars man är hela tiden, och det gör at man är osäker bland sina vänner. Jag förstår det inte. De får oss att sitta i ett rum och riktigt tänka på hur dåligt man mår utan att ha någon att prata ut med, och då ältar man alltingom och om igen, och allt bli 1000 gånger värre och tillslut bryter man ihop. Kompisar provoserar varandra ibland för att den andra ska må lika dåligt som en själv,och det är inte okej. Jag förstår det bara inte.

What if god was one of us

Skrivet:    ·  Allmänt
Konfan gick bra! jag tyra thyra och kajsa sjöng one of us, och sen sjöng jag tro själv. Kankekommer nån film sen nångång, men vet inte riktigt om jag vill lägga ut den, så vi får se!
Nu har vi ätit. Lena, gunnar, elin, jonas, mormoroch morfar och kusinerna är här och när alla dom harätit klart så blir det att öppna presenter!!!

Världens härligaste person!

Konfirmation

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon är dte konfirmation, ska var i kyrkan klockan 9. Bilder kommer sen för jag vet inteopm jag hinner skriva innan jag far imorgon, så ha det bra!

This war is ours

Skrivet:    ·  Allmänt

Godmorgon. Nu är jag vaken! nu tänker ni säkert bara: nää ofta?... Men nu kommer det massa(dåliga) bilder från Munkviken!
(det kommer vara massa flumm bilder..)























































Lat

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja. Jag är lat, jag orkar intelägga in bilderna från kameran på datorn just nu eftersom jag är trött?! Inte så konstigt egentligen, för jag gick upp vid halv 8 imorse, och har gjort det enda sen i fredags, sååå har lite att ta igen känenr jag! Men skriver imorgon, och har även laddat över bilderna då(förhoppnongsvis).

Hemmaaaa

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag hemma från munkviken! Kommer nog några bilder nu framöver, men just nu är prioritet 1 att äta någonting!

Alla konfirmander hadefått nomineringar av ledarna och jag fick det här:
Munkvikens Chipsätare!
Den enda tjejen vi känner som sover med chipspåsen i handen.

HAHAH klockrent! Bevis på att jag älskar chips?..:$


Munkviken

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu drar jag till icaför att köpa lite gott inför helgen! Sen drar jag till bussen, och sen bär det av mot munkviken som är typ ute i ödemarken..... Men har somsagt ingen dator där, så skriver igen när jag kommer hem på onsdag alltdså, hare bra allihopa!

On the reg

Skrivet:    ·  Allmänt
Gooodmorgon! Nu har jag vaknat, ni ba nä ofta? Men nu är det mesta färdigpackat. Nu tänkte jag se lite tv, sen göra mig i ordningoch sen äta.

Ville bara säga att jag har haft en geting i mitt rum inatt, vid fönstret och den har surrat hur mycket som helst, hur störande som helst!

8b♥

Damn right, it's better than yours

Skrivet:    ·  Allmänt
tjaa alaaa. Kom nyss in. Jag och Tyra gick ut för att träffa Linnea och Micke, men sen när Tyra och micke drog va jag med Linnea.

Nu ska jag ta och läggamig eftersom bussen till munkviken går klockan halv ett imorgon! Önska mig lycka till, kommer där.

TyraByra

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är Tyra hääär!

ett par byxor som jag fått av mormor som jag glömt visa^

To be hurt to be lost to be left out in the dark

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har jag snart packat klart. Så nu kommer tyra när som helst. Vi skacykla iväg till ica och köpa godis och sånt och typ mat för imorn.

I like the way you work it

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss in. Josefine frågade om jag ville vara ute med henne ett tag, så vi satt i lekparken och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var gr8!

Nu snart kommer Tyrabyra hit. Vi ska somsagt se instängd 2(the descent 2) Men ska äta och packa inför munkviken först.

älsklingar♥

My drinking is killing me

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår var det ju skolavslutning och jag glömde säga vad jag fick! Jag fick 700 kr av mormor och morfar. Och jag ska få 500 kr till den 1 juli! TACK! Sen fick jag 2 dagars biljett på stadsfesten(kvällen) fredag och lördag! gr8!

Så på fredagen blir det att se Robyn, och på lördagen blir det att se Mustasch.

munkviken sist<3

Skjorta kavaj och röda byxor

Skrivet:    ·  Allmänt


Nu ska jag plugga teori. Har oppkörningen den 29onde och gör ju provet så fort som möjligt efter det! Och jag har inte pluggat mycket kan jag säga! Sen ska jag nog göra mignåt att äta, och sen plir det att packa. Eftersom jag far till munkviken imorgon, med konfan. döda mig!

Tänk på vad du säger så du inte säger vad du tänker.

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! Idag är första sommarlovsdagen, och Ricke ringer och väcker mig halv 11 för att jag ska gå ut och gå med Garbo. Gr8!

Ikväll ska jag vara med min älskling tyra som kom tillbaka till skellefteå i lördags! Har saknat henne så otroligt mycket!

älskar dig!

That smile on you face and the truth in your eyes

Skrivet:    ·  Allmänt

Vi var ute med kevin, simon och mattias. Sen drog vi till folkparken där train spotters uppträdde. Dom var sjukt bra! Måns, Lucke, Oliver och Hempa kom också dit och lyssnade på dom.










Där på bilderna ovan ser ni koftan som jag gjort på slöjden.

Med dom bilderna säger jag godnatt!

One tree hill

Skrivet:    ·  Allmänt
Kajsa skullekomma hit vid 9. Vi kanske går ut ett tag, eller bara är inne, men det blir nog att ta massa bilder iaf! Men nu ska jag se ett avsnitt av one tree hill.

godis♥

Never say never

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu äre såhära att kajsa är en ganska så störd person. Sånu sitter jag och spammarhenne medsms, och kollar hennes blogg hela tiden ihopp om att hon ska uppdatera så jag vet att hon lever.. Vill vara med henne juuu,så nu ska jag dra tummern ur röven och ringa henne! Ha en bra sommarlov allihopa!

When you say nothing at all

Skrivet:    ·  Allmänt

SOMMARLOV!

Skrivet:    ·  Allmänt















Älskar verkligen er alla!♥

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Skrivet:    ·  Allmänt
har sett ut såhär idag(ignorera att ansiktet var askonstigt osv) bara en snabb webbbild,men ska ladda över bilderna från kameran nu, sånifår mer sen!

SKOLAVSLUTNING!

Skrivet:    ·  Allmänt
hADE NYSS skolavslutning. det va awesome! har sommarlov nu wohoooo

To be kicked when you are down

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu sitter jag och lockar/vågar löshåret. skolaslutning imorn ju! Jag ska sjunga solo i en vers på en bobmarley låt, three little birds. HOPAPS ATT DET GÅR BRA!

BLOGGPAUS.

Skrivet:    ·  Allmänt

måste tyvärr ta bloggpaus eftersom jag har datorförbud ganska länge och dom har tagit min dator. Siter vid deras nu för jag skule bara berätta det. Och dom har tagit mobilen också så ni kan inte nå mig där, men fick igen den idag, men får se imorgon. Men skriver typ efter sommarlovet när jag får tillbaka datorn.

I'll be right here with you

Skrivet:    ·  Allmänt
NU ska vi äntligen äta! blir grillat, mums säger jag bara!

Over you

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och lyssnar på Daughty nu. Intedåligt iaf!menmen nu ska jag städa i rummet lite! puss

förra sommarn

Would you save my soul tonight?

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss in. Jag har legat och stekt vid älven idag med Moa! hon kom hem från turkiet igår! WIHOO! Men det blev somsagt mycket sol och bad. Just nu har jag på migen blå byxdress(tycker egentligen byxdresser är hur fult som helst, men den här var ashärlig!) eller det är typ en shortsdress. Men nu ska jag snart ut och äta. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ute ska jag iaf vara!

Jag är nog ingen ninja trots allt..

Skrivet:    ·  Allmänt

Mitt sommarlov kommer bli skit nu.

Man down

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu kom jag och olivia just in. Vi var med jesper, tobias, robin, och lukas. Vi satt i en lekpark och typ dryga hela tin. Men det var kul iaf. Nu ska vi he igång nån film och sen sova sött.

Shees hereeee

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är olivia här! har lärtmig fram till 0:35 på låten iaf, men nu ska jag gå upp puss!

Piano/Keyboard

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och spelar keyboard och väntar på att olivia ska ta sig hit, hon är påväg nu, snabb person?!

Men jag insåg att the scientist var skitsvår att spela så jag ville inte lära mig den, eller jag vill men jag orkar inte, såhåller pålä'ra mig hero nu. Det går ganska bra faktiskt!

försöker lära mig denna!

Älskling

Skrivet:    ·  Allmänt

Ikväll ska olivia sova här. Viska vara med tobias och jesper, men vet inte riktigt när, men ska dra nu!

I need to get it off my mind

Skrivet:    ·  Allmänt
Lågoch stekte idag vid kajen med thyra i 4 timmar idag, härligthärligt! sen badade jag massa också. Brände armarna och ena benet så sjukt mycket idag. Fick utslag... INTE OKEJ! kan inte sola på¨flera dagar typ och dset seräckligt ut, tycker jag iaf. Börjar typ gråta!
Nu sitter jag io långbyxor och koftan som jag gjortpåslöjden. det är27 grader uteoch jag fryser!


Det är fest i hela huset

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon är det Norrhammar kampen! Jag ska ha volleyboll/lacrosse. Våran klass ska ha vita tröjor och svarta shorts. Kommer vinna allt! hoppas jag..

Klicka för att stänga bilden

det är domhär bruttorna som kämpar i  volleyboll/lacross i våran klass!

It was only just a dream

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon ska jag, olivia och måns åka gummibåt i älven, jag och olivia i en och måns i den andra. Vi kommer ha med oss dricka och typ ligga och stekaa. Men vikommerhålla oss ganskanära kanten ändå,men det kommer bli askul!

Tearing love apart

Skrivet:    ·  Allmänt
Komnyss in. Jag och olivia var med olivia, cajsa, mickeb, lucke, bulle och hempa,sen kom oliver och alla dom, och salsbringoch dom också. Hade riktigt trevligt faktiskt!

G-R-O-V!

FRASSES

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag åt middag på frasses med familjen, SUPERGOTT! men nu känner jag mig stor som ett berg..
Nu ska jag dra till olivia, puss!

Inte nöjd

Skrivet:    ·  Allmänt

är inte riktigt nöjdmedminklänning.. skulle vilja ha en snyggare eftersom att min känns för enkel! menmen ingen tid att ändra det nu! ojojojoj.....

In my head

Skrivet:    ·  Allmänt
Har legat och stekt vidälven sen 2 idag. HÄRLIGT ELLER VAD! joel följde medmig till älven så vi satt och snacka lite senkom alicia jocke och malin å joina oss. Det var bara jag och alicia som badade...

Ikväll tror jag att jag ska ner till älven med "dom vanliga". orkar inte skriva alla här. Men vi fårse hur de blir, ska iaf ta och ringa olivia snart och sen så drar vi ut.

alicia förra sommaren♥

Älskar dig

Skrivet:    ·  Allmänt

COCA COLA

Skrivet:    ·  Allmänt
komnyss in. Jag och olivia hängdevidälven med linnea,måns, mickeb, alicia, lucke, oliver, fredrik, alexander, marcus och wå. Blev ganska drygt efter ett tag eftersom att det var så varmt, och sen blev det typ kallt.. HAH ni ba näe ofta?!:O men vissa va typ sura osv. Men men. Nu ska jag ta och dricka nåcoca cola, är så fruktansvärt törstig!

We are going out

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu drar jag och olivia ner till stan och drar igång chillmode. Men först ska aliciakomma hit. Men nu ska jag dra, puss!

Olivia is the shiiit

Skrivet:    ·  Allmänt
Är med olivia nu. Vi gör ingenting.  Ikväll ska vi dra till älven, och säkert vara med nåra. Men skriver senare.

I can do it better with broken heels

Skrivet:    ·  Allmänt

if only he know about the world without the lies and the pain..

California King bed

Skrivet:    ·  Allmänt

Nu ligger jag och ser one tree hill. Men det är så varmt i mitt rum så jag håll på dö! Ska nog öppna fönstret, men jag skriver mer imorgon.

We were always just that close

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en awesome kväll! jag for ner till stan eftersom jag skullemöta måns, linnea, micke, lucke, oliver, fredd2 och hempa. Men när jag cyklade genom stan så träffade jag lucke, oliver hempa och fredd2 och dom cyklade runt,men sen drog vi till linnea och dom. Sen kom wå och bulle dit också så vi satt vid älevn. Jag och måns och micke och fredd2 badade, det var ashärligt! vi hoppadefrån nya bryggorna, så hade somsagt en awesome kväll!

Skaka rumpa

Skrivet:    ·  Allmänt
sitter nu och lyssnar på skaka rumpa.. åhnej så töntig jag är:$

oh ah fiifan

Close your eyes and count to ten

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss hem. Vu började somsagt halv 11 och slutade 10 över 11... lång dag! jag och kajsa drog ner och keeka på frasses, sen drog vi ner till älven och stekte i typ nån timme och badade osv! hah det var 3 typ 20 åringar som stirrade ihjäl sig på oss och hälsade osv, sen märkte vi att de var david rundblad och dom! hahah awesome!
Sen drog vi iaf till kanaloch snackade med Olivia och Lucke. Sen drog jag till körskolan och plugga teori på datorerna ett tag, sen följde jag kajsa hem!

Ikväll ska jag ner och bada med hempa Lucke och wå tror jag, awesomee!

Det är så logiskt alla fattar utom du

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Nu ska jag börja till kajsa. Har ingen cykel idag, eftersom mammas bil inte startade, och då tog hon cykeln. Kul för mig,men ska skynda mig på med ett par shorts nu, puss!

Det är nån fluga som hartyp fastnat bakom persiennerna på mitt fönster och som har surrat typ hela natten.kan den inte bara dö? 

PIGG_PERSON!

Skrivet:    ·  Allmänt
somnade vid 8 ikv och vaknade 11! låg på alla täclen och allt, men nu ska ´jag gå och lägga mig på riktigt. skriver imorgon, börjar halv 11!

komtyp ha dehär imorn

The scientist

Skrivet:    ·  Allmänt
Håller på lära mig the scientist på piano. orkaa så jobbigt,men jag vill ju kunna den så
hahahh omg så snygga!saknar dig!

Life is a mystery

Skrivet:    ·  Allmänt
Har vaknat nu iaf. Nu ska jagn ta och antingen sola eller se OTH...svårt val.

I'm a living hell

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ska jag lägga mig och se det sista avsnittet som jag har på usb minnet. Sen skajag ladda över 6 nya som jag kan se ikv!

tur att håret har växt ut och inte är sådär kort längre!

Toppen är nådd, men då händer det nåt

Skrivet:    ·  Allmänt
haha gulliii linnea♥

Yeah I'm an asshole

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ska jag hoppa in i en varm och härlig dusch, om nån ville veta. Sen ska jag fixamig lite iaf, för elin jonas och barnen komemrhitoch äter middag. Så vill inte vara risig. Dessutomblirmaten godare om man inte är risig!(eller ja, man tänker att den är det iaf)

I just shot a man down

Skrivet:    ·  Allmänt

Your parent hate me cause I love you, tell them I said fuck you

Skrivet:    ·  Allmänt

Lev livet, dö ung,kom till helvetet som en kung

Skrivet:    ·  Allmänt

If you really want me, show it

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade nyss. Nu ska jag duscha sen ringa linnea som jag ska vara med idag, tror jag iaf. Ikväll kommer jag nog vara med linnea, mickeb och alla. Men skriver lite senare för jag har verkligen inget vettigt att skriva om.

The most of us can find happines in misery

Skrivet:    ·  Allmänt

Ikväll for jag somsagt ut och firade måns som fyllde 16 år! grattis till han! Det var jag, linnea, lisa, alicia, måns, lucke, theo, emil, robin och några till som var där. Sen komme även oliveroch dom dit, men det var ungefär när jag for. Nu har jag legat och sett några one tree hill avsnitt, de är awesome!

Feel your pain, you feel mine

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ska jag dra ut och träffa linnea och måns och micke och alla. Måns fyller år idag så vi ska typ gratta han,men jag ska bara ner snabbt för jag orkar typ inte egentligen efetrsom jag haront i huvet. Men en timme eller 2 kanske, sen ska jag hem och se film. Puss

sommaar(L)

Blessed with a curse

Skrivet:    ·  Allmänt
OMG JAG ÅT UPP EN HEL PIZZA. tror det var första gången:$ creds till mig!!

man kan ju aldrig vara för seriös? förra sommaren

Some days I'm a super bitch

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är pizzorna beställda! ååh så gott! glöm inte bort frågestunden>HÄR

Fuck the world. It's my life

Skrivet:    ·  Allmänt

Lev livet som du vill, du har bara en chans.

Skrivet:    ·  Allmänt
Tumblr_lm902yzkbb1qbvnkfo1_500_large

When a girl says "It's okay", "I'm fine", or "Don't worry about it", it's not okay, she's not fine, & you should definitely worry about it

Skrivet:    ·  Allmänt

If you make a girl laugh she likes you. But if you make her cry she loves you.

You lost me

Skrivet:    ·  Allmänt
Såg 2 avsnitt. Nu ska jag duscha och sen ska vi beställa pizza. gott! ikv har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanke ska ringa Linnea eller nån!

hahah förra året tro ja..

We could have it all

Skrivet:    ·  Allmänt
Harf nyss varit ute och gått med garbo nyss. Nu ska jag gå uppoch görabanan milkshake och fruktsallad och lägga mig och se one tree hill♥

vänner♥

anonym

Skrivet:    ·  Allmänt
Anonym om Brownie:
blev du så sjuuuuukt brun?
visa bild darling

sv: jag kan lägga in nån bild sen när jag har fått usb kabeln av lisseoch kan ladda över bilderna:)

Look at me now

Skrivet:    ·  Allmänt
Nä nu ska jag ta itu medmin garderob! Och ska dunkamusiiik också när ingen är hemma! kulkul.

arkiv

Brownie

Skrivet:    ·  Allmänt
Har legat ut eoch solat ett tag nu. Blev sjukt brun ör att ligga ute så liten stund! men orka inte sola röven och ryggen.. kändes jobbigt att vända på sig haha..

dööö så snygg!

As you run through my jungle al you hear is rumble

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var vi hos fredd2med en massa folk. Jag drog hem vid halv 1, och när jag drog så for dom andra iväg nånannanstans. Vet inte vars, men vi dunkade iaf musik,pratade typ som vanligt. Men trevligt var de iaf.

Idag ska jag vara med olivia.

tja

Skrivet:    ·  Allmänt
dra till olivia hooj

The final episode

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter just nu och dunkar "the final episode". har ashögt ljud hahah mamma kom bli glad när hon kommer hem.
Kom på att jag inte hann äta nåt imorse. så längtar till middagen!

Would you tremble if i touched your lips? would you laugh? Oh please tell me this

Skrivet:    ·  Allmänt

Your knife my back, my gun your head

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu for jesper. Så nuska jag passa på att dunka musik eftersom ingen är hemma!

arkiv

La, Miami, New york

Skrivet:    ·  Allmänt

godmorgon. jag vakna nyss och märkte att det typ inte var någon hemma?.. Men nu vid12 kommer jesper hit, och jag ligger fortfarande i underkläder och är nyvaken, ahaha så ska skynda mig liite iaf. Men skriver senare!

rawr!

You played it

Skrivet:    ·  Allmänt

Tidig kväll ikv. Men ska ju orka med spakväll imorgon! och jag vill ju inte somna då och vara oväckbar! men skriver imorgon, puss puss!

SKÖNASTE byxorna ever!

I won't live to see another day, I swear it's true

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon ska jag vara medolivia och ella. Skasova där tror jag, måste bara övertalamamma, men det ser inte ljust ut iaf...
 men får pussa på mammaaaa för det skulle vara härligt att ha en helkvällmed tjejerna, med peeling,bastu, massage och sånt. Kommer bli awesome, men myyckemer awesomeom jag får sova där.

Every werse every line

Skrivet:    ·  Allmänt

hahhah..

Skrivet:    ·  Allmänt
så himla glad olvah!

You need a doctor baby, you scared?

Skrivet:    ·  Allmänt

Tumblr_lcj2oapxmi1qa8pgvo1_500_large

OMG! assåååååå

Skrivet:    ·  Allmänt
KLICKA!

hahah.

But hey, what more can you say?

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll ser jag ut som en knarkad rapppare. nä men som skit iaf! vet inte vad som gått fel med mitt smink idag,men ni gillare!  Nu ska jag gå ut och gååå eftersom ellaoch olivia var sjukt segaaaaa..

tyckte mitt hår va slitet här, nu äre typ dubbelt så slitet...

I'm a motherfucking P.I.M.P

Skrivet:    ·  Allmänt

Snart kommerolivia och ella hit. Älskar eerrr<3<3<3

vill va b.l.o.n.d

Don't let them say you ain't beautiful

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu drar jag till älsklingen emil!♥

What the hell happend to rock and roll?

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ska jag lägga mig och se klart the rite, hann inte se klart den! om nån har tråkigt och vill komma hit så äre bara att komma!

As he begins to raise his voice you lower yours and grant him one last choise

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har nyss ätit pannkaka. Nu ska jkag göra mig iordning och sen göranåtkanske.

Cause I got time while he got freedome

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss hem från olivia. Vi var med ella, men annars så gjorde vi inte så mycket. Bulle och Lucke kom förbi ett tag. eh ja, värt inlägg. Jag har iaf svart hår nu. kulkul!

Hey hoe lets go

Skrivet:    ·  Allmänt
Nuuuuu drar jag tillOliviaälskling! uppdaterar ikv!

orkaaafjortisbilder...

KOM IGEN!

Skrivet:    ·  Allmänt
FRÅGA I FRÅGESTUNDEN!

You want to talk the talk, you better show me the walk

Skrivet:    ·  Allmänt

This is what rock and roll looks like

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Ikvällska jag och olivia färga håret, vet inte om ella skulle det också! men vi lägger väl in nån bild ikv.

GOTT!

Skrivet:    ·  Allmänt
satt i mitt rum och trodde att hela världen var emot mig när mamma kom och frågade om jag ville ha en bulle, och ricke kom bakom och frågade om jag ville ha en glass! haha så kul, så nu sitter jag och äter glass och bulle, gott!

Dr dre motherfucker!

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem från skolan nyss. får inte sova hos olivia för mamma, hur trist?men nu ska jag iaf städa rummet lite snabbt, sen drar jag iaf iväg till olivia för ska iaf vara med henne ikv.

saknar dig!

Design