Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

jävla hals

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej! Förlåt för dålig uppdatering men igår var jag på vårdcentralen och kollade upp min onda hals och mina svullna körtlar och det var inte streptokocker eller halsfluss. Det va körtelfeber vilket är ännu värre eftersom det inte går att ta penicillin eller nåt annat mot de som de går med streptokocker. Så jag får inte träna på en månad för då kan min mjälte spricka och jag kan förblöda. Kul va? lite jobbigt när jag går dans också och vi har dans i princip varje dag. blir att skriva en massa dansartiklar framöver.......
 
Just nu är jag i skolan för det ger ju inget att ligga hemma och ha ont och vi har engelska. Det är sista lektionen vi har för idag för vi slutar vid typ 11, egentligen slutar vi vid 12 men vi hgar ingen dansteori så det blir superbra. dock kommer jag inte få göra nåt ändå efterskolan men bättre än inget. Älsklingen sitter med mig nu också så allt könns mycket bätte, men skriver mer sen puss!
 

come on skinny love

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog mig till konsum och köpte chokladmjölk och halstabletter och nu de senaste timmarna har jag legat nerbäddad i sängen och sett på vänner och knarkat halstableter. Jag saknar william och jag är på jättekonstigt humör. Börjar gråta för allt, typ nu när jag skrev de här inlägget började jag nästan gråta och låg och snyftade ihjäl mig till ett vänner avsnitt, började gråta när william inte kom hit jag menar what up with that?!?! får typ damp.
nu hade jag tänkt måla mina naglar osv och ha ansiktsmask och börja känna mig friskare. eller iaf fräschare. har så tråkigt, hoppas alla har en bra kväll iaf.
 
 
hittade ingen annan bild på willes dator där jag inte tryckte upp mina kinder med händerna så får bli en skitsuddig dålig bild från stadsfesten..

I'm just so fucking depressed

Skrivet:    ·  

Idag är en dålig dag. Jag har ondare än någonsin i halsen, hoppas inte på streptokocker igen för då dödar jag mig själv.
Längtar efter william och hade räknat att han skulle komma hit men det blev inte så längtar ihjäl mig efter han också. Vet inte vad jag ska lra riktigt men funderar på att dra till ica o köpa chokladmjölk, mums.

Sep. 23, 2012

Skrivet:    ·  

Ikväll har jag bjudit wille på middag o sen såg vi film och åt en massa onyttigt. Riktigt mysigt har det varit faktiskt.

Imorgon ska jag vara med fina moa på dagen sen på kvällen ska jag och william göra nåt, blir nog massa trevligt! Nu ska jag lägga mig och se på vänner och sen sova, godnatt!!

Feel your pain, you feel mine

Skrivet:    ·  

Har suttit och myst med Liam och wilmer och ser filmen upp och nu for william iväg för att köpa lite vit och mörk choklad till oss, så gott!! Riktigt mysigt ha vi de. Liam ska snart sova o då ska vi se nån annan film, blir nog superbra, puss!

Fyfan

Skrivet:    ·  

Haha åh vad jag är förbannad just nu. Är så aidlsödkdlsk åååh det går inte förklara. Usch. fy. Fan så dålig stil. Det ska jag komma ihåg, är iaf glad att fina frida går i min klass❤❤❤❤❤

Påväg mot döden

Skrivet:    ·  

Idag hade jag frisör tid klockan 12 så va fär i ca 3-4 timmar och färgsde håret och klippte mig. Dock är mitt löshår mycket ljusare så det går inte att använda så nu ser mitt hår förjävla äckligt och kort ut men ska dit imorgon och mest troligt färga löshåret i samma färg, yep blir nog bra.

Igår va jag med william hela dagen. Han va på atorp med mig nästan hela dagen sen följde han mig och vi låg hemma hos mig o sov eftersom vi va/är sjuka(iaf jag) så det var mysigt. En av mina VISDOMSTÄNDER håller på växa fram och det gör ont som ATTAN och det är därför jag har feber och ont i huvet osv. Idag är det dock bättre än igår men har mycke ondare i munnen idag.. Fy säger jag bara. Vill bara bedöva ner hela munnen för just nu känns det som att jag långsamt dör.

Justnu väntar jag på älsklingen för vi ska nämligen vara barnvakter hela kvällen åt mina söta småsyskon. Än så länge är jag själv med dem eftersom han jobbar men han skulle snart få sluta så jag ska gå och lägga Wilmer nu medans jag väntar på han. Ska även ta mig en massa ipren för att lindra min tandvärk..

How I met your mother

Skrivet:    ·  

Idag så slutade jag vid halv2 och då for jag o wille på stan och jag shoppade massa sen fikade vi på waynes. Efterfet for vi hem till mig o va barnvakt åt liam o wilmer sen såg vi nån film. Det va riktigt mysigt, saknar han redan jättemyclet..
Just nu ligger jag och ser på How i met your mother på willes dator men ska nog snart ta och sova. Sovgott!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_5058f76ce087c321aa451f88.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2116256/images/2012/pic_5058f76ce087c321aa451f88.jpg" class="image">

Somewhere far away

Skrivet:    ·  

William for just. Känns trist och jag saknar han reedan.. Vi såg på Dark shadows och myste på. Nubditter jag och kollar runt lite bloggar osv och fricker sprite, nngott!

Imorgon ska förmodligen jag o frida bleka mitt hår!!!! Blir nog super, sov gott alla!

Is anybody out there? It feels like I'm talkig to myself

Skrivet:    ·  

Idag har jag varit och köpt danskläder på skolan och sen varit med älsklingen och nu kom jag nyss hem från träningen. Helst skulle jag bara vilja lägga mig och se en film och dricka massa isvatten för jag känner mig inte så frisk men istället måste jag storstäda hela rummet.. Kommer inte vara klar före imorn.. Saknar min william och vill han ska vara här så jag kan pussa på han, men får mysas med han imorgon istället. Ikväll blir det bara jag och min huvudvärk.

Love you

Skrivet:    ·  

Varit med william hela dagen idag, bi har sett ice age 4 på bio, sen gjort en massa kuligheter sen varit på wok&roll och käkat middag sen resident rvil på bio. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och knocka kudden, godnatt!

Is my eyes more red than the devil is?

Skrivet:    ·  

Tog ut mitt löshår igår. Typ 3/4 av mitt vanliga hår lossnade så det är huuur tunt och kort som helst. Tur jag ska sätta i de röda snart!
Nu ska jag och wille ta moppen tolö skehamn och vara där idag sen ska vi på bio och se ice age 4 sen käka midddag på stan nånstans sen kanske bio ikväll igen. Blir nog supermysigt!

One more night

Skrivet:    ·  

Älskade william for just hem.. Vill stt han ska vara här jämt. Nu hade jag tänkt gå och sova iaf, imorgon väntar skola sen jobb sen fixa håret. Bliiiir nog superduper bra tror jag!
Men hoppas alla har haft en fin kväll och sover gott, godnatt!

Blessed with a curse

Skrivet:    ·  

Kom just hem från skolan och märkte att jag har fått hem hårförlängningen nu!! På torsdag när jag har jobbat klart på dallas ska jag o frida ta ut den gamla och bleka mitt hår och färga det så jag äntliiigen kan få mitt hår rött!! Blir suuper, taggar ihjäl mig.

Nu väntar jag på wille, vi ska se film och äta chips, mumsigt!

Onsdag?

Skrivet:    ·  

Idag är det onsdag tror jag? Jag ska iaf börja bege mig mot skolan, slutar 4.. Riktigt tråkigt. Men jag skriver senare, fett ovärt inlägg.

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

Skrivet:    ·  

Kom just hem från akuten och nu sitter jag på mitt rum och surar. Är hugrig så jag kan dö men får inte göra nuflar och vi har ingen aromat hemma och jag kan inte äta mackor utan aromat. Är så arg så de finns inte.

Nu ska jag iaf ta och lägga mig och se the osbournes sen sova och hoppas att jag vaknar upp med bättre humör imorn.
Puss godnatt!!

Every step that I take is another mistake to you

Skrivet:    ·  

Har nyss varit och lämnat in moppen på lagning och nu är jag på biblioteket med mamma liam och wilmer, jättetråkigt.
Efter middan kommer kajsa hem till mig och sen vid 9 ska jag och william förbi akuten.

Tired of be what you want me to be

Skrivet:    ·  

Har haft en riktigt mysig kväll med william. Längtar tills på onsdag då vi kan mysa mer för imorgon ska jag vara med kajsa. Det blir nog jättekul eftersom jag inte har varit med henne på väldigt länge!!

Nä men nu ska jag ta och gå och lägge mig, har hälsosamtal halv 9 imorgon, slipper iaf första lektionen, wiho!
Godnatt alla

Suicide awareness day

Skrivet:    ·  

Idag är det 10 september och det betyder att det är Suicide awareness day. Tycker alla ska skriva love på sina handleder för att visa att man bry sig, men det är ju såklart frivilligt men kan ju vara kul att göra det endå❤

William slutar vid klockan 8 tror jag och då ska vitill akuten och kolla upp hans fot och sen ska vi hem till mig ich se black swan, blir nog jäätteemysigt. Troligtvis köper vi nå chips också hehe.

I'm lost in the streets in the city of pain

Skrivet:    ·  

Ikvälll har jag agerat pizzabagare på dallas med william, det var väldigt trevligt.
Imorgon kommer han hit efter jobbet och antingen ska vi på bio då eller så ska vi se nån film här hemma, blir nog super bra. Vi hade förresten en månad i fredags hehe, inte så myxket kanske men det är bara den första av mååånga hoppas jag❤ nu ska jag ta och sova så jag är pigg på skolan imorgon, idrott som första lektion.. Jättetråkigt.. Godnatt!!

getting drunk of the thought of you naked

Skrivet:    ·  Allmänt
Är i boliden just nuu, har inget att göra så sitter och lyssnar på musik. Har sett på scooby doo men Liam. Åh jag vill hem till william, som kanske har brytit foten..
 
Det gick väl bra när han tatuerade sig också, blev bara att han gjorde konturerna så vingarna eller nåt är ju inte där än så den ska bli myycket snyggare!! lägger ut en bild sen när jag komer hem.
 
åhhh hittar inte den här kepsen, fml

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Skrivet:    ·  Allmänt

1. Har du ett par svarta string? ja
2. Vem var den senaste du pussade? - william.

3. Har du en sjukdom? - nej
4. Trivs du med det? - ja
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? – inte så många, men över 100 iaf
6. Gillar du nån nu? – ja william
7. Vad gjorde du inatt? - va med william, sen sov
8. Och i förrgår natt? – sov
9. Vad gör du innan du ska sova? – smsar
10. Kan du prata med din mamma om allt? – nejjjj
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? – ja det hade man ju blivit tvungen att göra för dom hade ju ändå märkt det tillslut, går ju inte att hålla hemligt lixom
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? – ja väldigt glad!
14. Choklad eller glass? - glass
15. Push-up eller T-shirtbh? – push up
16. String eller hipsters? - string
17. klackskor eller sneakers? - båda
18. Kjol/klänning eller jeans? - jeans


Tio fakta
1. Hemstad/ort - Skellefteå
2. Håfärg? - just nu har jag väl typ brun/ljust? hade brunt men har slingat det massa, påväg mot blondt haha svårt att förklara..
3. Längd - 168 sist ja kolla
4. Frisyr - svans
5. Ögonfärg - melerade
6. Skostorlek - 37-38
7. Humör – irriterad för jag will hem till wille
9. musiksmak – lysssnar mest på hårdrock typ
10. Vänster eller högerhänt - högerhänt

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja
 2. Tror du på kärlek? – ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - näe de tro jag väl inte
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - neje
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – inte vad jag vet
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nee
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? -
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? – ja..
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - vet inteeee, kärlek kanske:$
2. cider eller öl? - cider
3. Dag eller natt? - båda två
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - vild fest
8. Färgfoto eller svartvita? - beror på motivet
9. Telefonkontakt eller face to face? - beror på vem
10. Bilddagboken eller myspace? - inget

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej, eller min kompis blev de och dom ringde mina föräldrar dan efter och dom fick reda på de.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - ja nångång
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej men jag vill!!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nää
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? – ja, flera gånger:$
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – nej tror inte de
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? – det har jag säkert när jag va mindre haha
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja, för många gånger


Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? – nja
3. Är du fundersam? – inte så värst
4. Är du uttråkad? - nej lyssna på musik så
5. Är du tysk? – innerst inne
7. Är du italienare? - tyvärr inte
8. Är du fransk? -nee
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej
10. Gillar du någon just nu? – ja

Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 20:29
2. Namn? - Emelie
3. Vart bor du? - Skellefteå, alhem
4. Hur många barn vill du ha? – ett eller två
5. Vill du gifta dig? – jaaa
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar
7. Har du ätit sushi? – nej och det kommer jag aldrig göra heller!
8. Favoritglass? - äter inte så mycke glass så vet inte
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? – 1 kanskee
10. Humör? – ont i magen och nacken, såå inte så glad över de..

Fyra Grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? – ne inte jagad men dom har vari ute och letat mig
2. Har du en hund? - jaa
3. Sover du helst själv eller med någon? – beror på, sover bättre sjäv, meen mysigare me nån, sover ju helt med wille men hatar att det blir så varmt:(
4. Tror du på spöken? – haha nejj, andar kanske men inte spöken:P

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - nej, eller kanske 2 cm
2. Skulle du vilja väga mer? - nej!!!
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - ja


Kan

1. Kan du röra på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - jaa vem kan intee?
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? – asså näe typ inte 
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – jaa
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja jag kan
7. Kan dina vänner lita på dig? - jaa!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – jag har gjort de-.-
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - men haha ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja säkert nångång
3. Har du syskon? -har 2 småbrorsor hos mamma och 2 småsyrror och en lillebrorsa hos pappa, träffar dock bara dom hos mamma.

4. Har du ljugit på någon fråga? - nej, vad skulle då va meningen med det här?
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? – ja
6. Har du varit full den här månaden? - ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? – ja lite
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? -ja william är 5 år äldre
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - ja william är 5 år äldre ju

Vem
1. Vem älskar du? - william
2. Vem kan berätta allt för dig? - alla
3. Vem vill du bli full med? - frida

Tatuering på gång

Skrivet:    ·  

Nuuu ska william äääntligen börja med sin sleeve!! Det har ju blivit uppskjutet så många ggr nu så är vääldigt taggad, lägger upp en bild senare, nu ska vi käka nudlar sen drar vi!

Have you ever tried smile and hide your pain even though you really not okay?

Skrivet:    ·  

Slutade vid 4a ocv då for jag till dallas för att möta upp william, blev inte att han tatuerade sig idag eftersom det va slut färg så han ska dit imorgon istället!
Nu ska jag och william göra nåt, fast jag vet inte vad än..

The rules of attraction

Skrivet:    ·  

Hejan, äntligen har jag fått blogg.se appen att funka! Har ju ingen dator så därför kan jag inte skriva annars.
Idag har jag och wille varit och planerat och fixat saker till hans sleeve, som han ska börja göra imorgon!! ÅH vad fint de kom bli!!
Ikväll har jag iaf varit med Moa, vi har sett the rules of attraction, det var en väldigt konstig film.. Men det var jättekul att träffa moa eftersom det va jättelänge sen vi va med varandra!!
Imorgon efter skolan så ska jag fara till skehamn för att kolla hur det går för William när han tatuerar sig, blir nog super!


Design