Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 02- En sak ni inte vet om mig

Skrivet:    ·  Allmänt
hmm.. Tycker det är gansak svårt att skriva ut så kommer bara skriva lite småsaker som jag tycker osv, inget personligt mot nån eller så haha men ja, vet inte vad ni vet eller inte men kan börja med att säga att jag är vegetarian. Jag har varit det i drygt 1,5 år och det går hur bra som helst. Jag äter ingen typ av kött(inte fisk, skaldjur, kyckling eller någonting) och jag äter inte heller ägg eller mjölk. Jag valde att bli vegetarian pga djursligaskäl(tycker synd om djuren och tycker inte de ska behöva lida osv).
 
Jag tycker även att Angelina Jolie är ful. Det är nog hennes läppar som förstör henne för dom är så stora och äckliga och torra osv ser ju ut som hon alltids går runt med en fläskläpp, uäk. Men det är ju vad jag tycker.
 
 
ehm jag tycker även inte om när tjejer är muskliga, det är jättefult enligt mig, när man ser magmusklerna/magruterna så blir jag typ äcklad, hatar även när benmusklerna syns osv. Inte kvinnligt eller fint alls, men alla tycker ju olika så jag dömer ingen men jag skulle verkligen inte vilja se ut så.
 
.......
 
ja jag vet inte vad mer jag ska skriva, men ja om ni undrar nåt så kom ihåg att fråga, vill ha frågor!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo