Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

Är jättttttee trött och Wilmer ha just somnat, tror jag somnade lite också. Nu ska jag o wille kanske se nån film, kommer dock somna direkt.. Sovgott alla!

New in

Skrivet:    ·  Allmänt

Detta är då det jag köpte! Inte så mycket, men jag är nöjd iaf! Det är 4 tröjor, och båda svarta är helt transparenta, men den ena är helt öppen i ryggen och den andra är typ "randig, den vita är även transparent i ryggen och armarna och det översta är bara ett linne! Sen 1 bh och 1 bustier, 5 par trosor och ett par jättesöts dockar! Fick även med mig en dubbelring!

Filmmys

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter o myser med småbrorsorna framför tvn, vi ser råttatoullie(??) och väntar på min alldeles egna älskade willibubbiiiiiii som kommer hit snaaaeert, han har dock brytit foten igen så vet ej hur han tar sig hit.. Menmen, vi ska iaf se nån film som jag sa. Ska gå o fota grejerna ja köpte nu så kika in på ett litet tag!

Shopping med bästa Lydia❤

Skrivet:    ·  Allmänt

Har försökt publicera förra inlägget i över en vecka nu.. Idag har jag varit i Umeå med Lydia! Vi hsr haft jättetreevligt och jag kan lägg ut en bild på de ja köpt sen om de går! Vi åt iaf på donken o gick runt på stan o leta affären, gick rättsåbra trots att ingen av oss hittar där haha! Nu ska jag iaf vara barnvakt åt mina syskon..

Gjorde även klart de mesta av dreadsen igåår, ska göra Willes också, typ nästa vecka tror ja de blir! Mina är väldigt olika i färgen, men de gör inte mig nått, blir som ombre typ haha, men ska ju lix h bruna sen så! Va o köpte pärlor i går också som ja trädde på, ska köpa mer imorgon eftersom ja bara köpte 4a st hehe.

Snart kommer willis hit o vi ska se film o äta gottt. Imorgon ska jag o Lydia käka på matfesten! Japp de blir suuper!

Shopping

Skrivet:    ·  Allmänt

Hola! Kom just hem från stan. Jag har gått med mamma, och sprättat lite pengar hehe.. Köpte inte så mycket, letade lite saker till mina dreads som jag kan ha sen och hittade ett fint hårband med fjädrar och diamanter, men köpte det inte.. Letade även pärlor att sätta fast men ska kolla lite mer nästa gång! Nu ska ja städa undan lite o sen kommer Nora hit, sen vid 9 ska ja va med William och sen ska jag o min broder Liam sova i tält på gården, mysigt mysigt!

Köpte en sminkväska, en metallicglittereyeliner i färgen "Deep Black", en flytande glittereyeliner från MUS i färgen "choco lyx", ögonbryns knivar, leopard halsband, ansiktsmask, örhängen, en väska, och 3 tröjor. Blev ingen storshopping men ändå lite småtjaffs!

Blir förbannad

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter vid datorn på skolan och skulle ladda hem nå body mists men de funka inte?? Fan ska skolan ha så för? Idioter....Idag kanske jag ska göra naglar på alicia, annars ska jag vara med william! Skriver ksnske sen, appen funkar fortfarande inte.. Gå inte ens infoga bild

What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Heejhej, sitter och ser vänner i myskläder och gör inte så mycket. Ska snart börja dra mig till Willibubbi och mysa lite. Ska fixa mina anglar litteeee nu medans jag väntar.
 På fredag ska Lyddan sova här, vi ska fixa naglarna lite meer och sen ska vi se skräckis och äta gott och sen på lördag tar vi bussen till umeå vid 8.30 på morgon! Tror det blir supermysigt, sen på lördagkväll ska jag vara med William. Ska även köpa hårband och speciella hårsnoddar och pärlor till mina dreads i umeå, det blir skitbra!
 
 

I'm burning because you set my soul on fire

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej jag ber om ursäkt fölr min usla uppdatering, blogg.se appen funkar ej så lånade Rickes dator nu bara. I lördags shoppade jag lite på stan men mamma, men har skrivit om de påblogg.se appen så vi får se när jag lyckas publicera det inlägget!!
 Idag har jag varit på skolan, har varit en bra dag idag eftersom det känns som att allt gick relativt snabbt, även matten på 1h och 25 min kändes som 10 min och gick superbra! Sen hade vi dans som sista lektion!
 Nu har jag nyss ätit middag, blev falafel och potatismos och broccoli bara.
 
Nuuu hade jag tänkt bädda sängen och sen ska jag sy till mina balettskor eftersom jag har ballet ikväll mellan 19.00-21.00, lääängtar!!!! Kanske skriver mer senare idag, puss!
 
 

Cut off all the ropes and let me fall

Skrivet:    ·  Allmänt

Åh fyfan är så jävla sluuuut!!! Körde just mördarpass igen, försöker köra passet 3-4 ggr i veckan så vi får väl se hur det går med det!!
Ikväll ska jag och William på bio, är på dåligt humör så behöver en myskväll, är så glad att jag har dig William❤
(skulle publicerats fredag eftermiddag)

Mitt hår

Skrivet:    ·  Allmänt

(Blir så jävla förbannad, detta har inget med inlägget att göra men BLOGG.SE APPEN SUGER!!!!!! Har försökt ladda upp det här inlägget i fleradaaaagar?!? Går seriöst bara skriva från datorn och det kan jag inte alltid göra heller, så sry om mina inlägg blir uppladdade i fel ordning och fel dagar osv, detta skulle OCKSÅ publicerats för flera dagar sen, typ måndags tisdags eller nåt sånt, minns inte men länge sen iaf, somsagt, SRY FÖR DÅLIG UPDATE men försöker blogga minst 1 gång varje dag men appen vägrar publicera mina inlägg, hoppas ni har förståelse)

Ja, har tänkt skriva ett inlägg om mitt hår väldigt länge nu men det har alltid kommit nåt i vägen så jag inte har hunnit osv. Jag har färgat mitt hår väldigt mycket och förstört mitt hår.. Jag har haft typ blont, gult, orange?, svart, mörkbrunt, ljusbrunt, ljusbrunt med svart underhår och rosa slingor, ljust med randiga slingor, rött, koppar, rödbrunt, chokladbrunt, knallrött osv, men jag färgade verkligen heeela tiden förr, bytte ungefär varje/varannan vecka och kunde bleka upp till 3 ggr på 1 kväll vilket resulterade i att mitt hår började lossna direkt det va blött..
För ca 2 år sedan färgade jag det mörkbrunt igen för att få bort det brunröda och så höll jag mig till den hårfärgen i ca 1 år vilket var rekord för mig, färgade bara utväxten och mitt hår började må lite bättre och började växa igen, dock riktigt långsamt.. I september förra året färgade jag mitt hår knallrött igen eftersom ja saknade det röda, och jag hade det i ca 9-10 månader innan jag färgade det brunt.(färgade brunt pga att utväxtfärgen som frisören sålde va mörkare än mitt hår och de va så fult och hade ej råd att gå till frissan just då, de bruna va bara tillfälligt.) Färgade det dock rött igen inom 2 månader(min nuvarande hårfärg).

Egentligen skulle jag inte färga det rött nu, jag skulle färga det lila, sen när jag va less på det skulle jag färga rosa och sen ljusblått och sen efter det färga det brunt igen och sen göra mina efterlängtade dreads, men eftersom jag saknade det röda så mycket så sket jag i dom andra färgerna.
Tanken var att jag skulle hinna ha alla färger som jag vill ha innan jag gjorde mina dreads, tänkte slita klart på håret och sen göra dreadsen.
Har velat ha dreads i ca 5-6 år nu tror jag? Men har alltid sagt att jag ska ha alla färger innan osv. Har även inte fått för mamma.. Först va tanken att ja skulle göra dreadsen innan sommaren som va nyss, men då gjorde en jag känner dreads och då kände jag att jag lika gärna kan vänta, så då skulle jag göra dom nu i sommar, men har inte hittat nån som kunnat göra dom och har inte heller haft råd med löshåret, ängel som min pappa är har han beställt hem röda dreads dom jag ska tvinna in i mitt egna hår så det blir långt, men dom är hemma hos han.

Egentligen vill/ville jag ha mörkbruna dreads, det är därför jag har väntat så länge. Tycker det ser så risit ut när dom inte är mörkbruna, men det blir att börja med röda ändå för jag känner att jag vill ha rött länge till, går ju bara färga allt mörkbrunt sen! Men har även hittat en som ska göra, MEN jag kanske ska göra dom SJÄLV, jag har ett gäng mörkbruna dreads hemma i löshår som jag gjorde för ca 2 år sedan, hade tänkt använda dom men nu blir det ju inte så, William ska ta dom bruna dreadsen ist, och eftersom jag har gjort dreads kan det ju inte vara så svårt att göra mitt eget hår och tvinna in, eller hur?
Men iaf så är det lite av det som händer nu. Vill ju somsagt testa allt med mitt hår och har alltid velat, jag vill även testa snagga mig, men det blir efter dreadsen skulle jag tro! Ni som följt mina förra bloggar vet om att jag tänkt göra dreads mååånga ggr tidigare haha men nu jävlar, men tänker inte göra dreadsen från hårbotten, vill ha vanligt hår där som längst ner på huvet i nåra centimeter för jag tycker det är snyggast! Tänkte lägga ut lite bilder, vissa är från min gaamla blogg och vissa hade jag på mobilen, men resten är från we❤it! Kommer skriva ett inlägg senare om piercingar, vilka jag ska göra osv, vi får hoppas att dt går att publicera...


Skola

Skrivet:    ·  Allmänt

Hejhopp, sitter på skolan nu och är allmänt på bra humör! Jag och Emelie har dansat och stretchat då vi hade 2 timmars hål och Frida o Malin var också med oss ett tag! Nu sitter jag, Emelie och Frida på historian och tjollrar på, försöker faktiskt vara koncentrerad, men vi går inte igenom något viktigt.. Nä nu ska ja fortsätta dricka kaffe ur min fina kaffemugg hehe!
(skulle ha publicerats vid 12 i tisdags)

Så va sommarlovet över..

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på skolan nu borta på dans och teater och väntar på att klassen ska komma tillbaka, de gick för att kolla skåp osv men orkar inte gå iväg o sen komma hit igen om 5 min. Vi ska öva på nån klasspresentation, minns förra året, shit va vi skämde ut oss HAHA, vi var "militärer" och presenterade med att säga typ : Emelie, dans Sir! och göra honör.. Riktigt pinsamt, men jag skriver sen, slutar 15:40..

Man tänker på alla drömmar man drömt, som en efter en tagit slut

Skrivet:    ·  Allmänt

Du är så patetisk och obetydlig, nästan så man tycker synd om dig, men du har bara dig själv att skylla, och det är så tragiskt att du tror du är nån du inte är.

Hej, idag har jag och Wille bara hadt LOTR maraton, vi hann bara se klart första filmen och typ halva 2an, men vi ska se klart resten idag!

Idag har jag, mamma och Sofia kört samma mördarpass som sist, hoppas på mindre träningsvärk imorgon så jag kan träna då! Sist kunde vi inte gå på över 3 dar... de va hemskt. Nu ska jag ta och sova, Sovgott!
(skulle publicerats igårkväll)

Vänner

Skrivet:    ·  Allmänt

Igårkväll såg jag vänner hel kvällen(och dagen) och gjorde även akryl naglar på mig själv, men gjorde bara ena handen för de går inte göra akryl på dig själv med vänster hand... Ska även pynta till naglarna lite sen!
Nu väntar jag på att Linn ska komma hit! Vet inte riktigt vad vi ska göra men vid 4 ska vi, Wille, Harpa och några till fara till Boden för att fara till ett nerlagt Mentalsjukhus och självklart blir det mcdonalds!! Åå längtar!! Bilder kommer sen!

(skulle ha publicerats i fredags tror jag)

Animaler

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter och ser animaler på just nu på animal planet. Det är veterinär program. Har nyss varit ute en långprommis med Garbo och försökt trotsa min träningsvärk! Började dock regna när vi var ute och gick så vi skyndade oss in. Nu har jag ont i halsen, riktigt jobbigt och ska ta o göra mig nån lunch!

Riktigt jobbigt

Skrivet:    ·  Allmänt

Har fortfarande dödande träningsvärk och till råga på de fick ja nyss hicka.. Jag HATAR hicka.. fyfan.
Ska iaf börja bege mig hem till katterna nu, ha en bra kväll så skriver jag mer sen!

Spökkväll i Vithatten

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom hem vid 2 tiden igår från Vithatten. Det var riktigt trevligt och läskigt! Det va jag, Wille, Linn, Harpa, Emil, Hampus och Pontus som for dit. På onsdag ska vi fara till ett gammalt mentalsjukhus i Boden! Längtar redan!!

Just nu sitter jag och ser på Mean Girls och sen ska jag gå ut och sola på gården. Sen efter middan ska jag hem till Wille och vara med missarna<3

https://cdn2.cdnme.se/2116256/6-3/pic_5208dd15e087c363865a8b7c.jpg" class="image">

Pizza sen spökhus!

Skrivet:    ·  Allmänt

Idag har jag kämpat med livet(benen) som insättning när jag har städat rummet. Har aldrig haft såhär ont, jag fattar inte... Har iaf snart städat klsrt och jag har nyss ringt till Wille och beställt pizza med familjen. Blr nog riiktigt gott!

IKVÄLL när William skutar ska jag wille, Harpa och Linn köra till Jörn och fara till spökhuset på Vithatten!!! Det sägs vara den 4e mest hemsökta platsen i Sverige.. Det va en man som bodde där med sin gravida fru förut(första familjen som bodde där) och han var borta nästan hela vintern och när han kom tillbaka så hittade han sin fru och barnet döda i soffan..(av svält) Väldigt sorgligt, och det är flera som har sovit varot dör efteråt som har sett massa saker.. Jag som är fegast i världen fattar inte varför jag far då jag vet att jag kommer börja gråta av rädsla redan i bilen.... Men hoppas att man får se nåt innan man far iallafall.. Förut innan dom byggde om huset och alla deras original möbler stod kvar var det massa folk som hade gått in i huset och sett att barnvaggan började gunga och gungstolen också... Barnskrik brukar folk också höra.. Usch.. Nu är ju huset ombyggt, men det händer fortfarande lika hemsökt och luckan till källaren brukar öppnas av sig själv..

Träningsvärken från döden..

Skrivet:    ·  Allmänt

(Måste bara säga att ibland ser det ut som att vissa bilder ej har lagts upp på bloggen, som inlägget med jeansvästen osv men det ser bara ut så och jag vet inte varför de blir siffror och en tom ruta och skit.. alla bilder har laddats upp iaf)

GODMORGON, jag har vaknat med träningsvärken från döden... Har sååå ont att jag inte kan gå. På riktigt, kan knappt ta mig ut ur mitt rum... Åhåh vill inte ha såhär.. de är riktigt jobbigt och jag kommer AAALDRIG kunna gå upp till övervåningen idag... Nog om det, idag ska jag storstäda mitt rum och efter det blir det väl bara att ligga o se vänner eftersom jag inte tar mig nånstans

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

For till Kajsa ett tag innan William slutade och vi såg vänner och myste på. Nu ligger William i soffan och sover och jag ska börja dra mig hemåt, hoppas att alla har haft en bra lördagskväll!

Shake it off

Skrivet:    ·  Allmänt

Åhh herregud.. Jag, mamma och hennes kompis Sofia har just kört träningspasset från dööööden.. Kommer inte kunna gå eller lyfta nåt eller sätta mig upp imorgon... Riiktigt bra pass var det, en "pyramid" för underkroppen som man gör först en övnig 10 ggr sen nästa 20 ggr sen nästa övning 30 ggr osv upp till 70 och sen gör man alla övningar ner igen utan paus osv och sen för överkroppen likadant med massa olika övningar och springa osv. De satte ihop övningarna och jag musiken så det blev ett jättebra och jätteroligt helkroppsövning!! Tog ca 1 timme och sen kan man ju göra valfria övningar efter det och stretcha!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag drar vidare till William för att äta och mysa på!

https://cdn2.cdnme.se/2116256/6-3/pic_52066890e087c3212fdef8fe.jpg" class="image">

jeansväst

Skrivet:    ·  Allmänt

Ni kan få lite bilder på min nya jeansväst'

https://cdn3.cdnme.se/2116256/6-3/pic_5205fdf19606ee47c7701aae.jpg" class="image">

Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt

Har nyss vaknat så jag ligger i sängen och gör ingenting. Ska nog dnart börja städa rummet och sen blir det att fara o kolla på fiskar, tror det blir nån sorts guppy fisk, men ska kolla vad det finns riktigt och priser osv.

Goodnight

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom just hem från William, vi har sett på Once upon a time, snart har vi sett klart allt som har kommit ut.
åå imorgon ska jag städa mitt rum.. ser ut som ett bombnedslag.. Det ska egentligen inte städas förrän söndag(min städdag) men är fan rädd att de kommer hinna växa djur här om ja inte städar imorgon haha!
Ska även ner till stan och kolla på FISKAR, ska köpa mig 1 eller 2 st, så ska kolla ut nå fiina och sen kolla efter nån skål osv och så blir de att ja köper det den 15e, på fredag alltså(tror de är fredag). Läängtar massa mycket, har velat ha nå djur jättelänge, typ en katt osv men en fisk va de enda ja kunde övertala mamma om.. men de blir nog bra! Sovgott❤

tråk

Skrivet:    ·  Allmänt

Har tråkigt just nu och äter ett gott kex. Vill hem till mina missar..

I'ts hard to dance with a devil on your back

Skrivet:    ·  Allmänt

Förra inlägget skulle publicerats för länge sen men whatever!

Har just käkat middag hos Elin och Jonas, blev quornfiléer med stekt potatis osv, mycket gott!
Va hos frisören till typ 4 idag, dom stängde dock 3 men det tog längre tid än vad hon trodde så hon fick jobba över lite hehe. Har på mindre än ett år spenderat över 7 TUSEN på mitt hår?? Helt craaaazy egentligen, men sjukt värt de hehe..

Nu ska jag ta och fara hem till William och vänta på att han ska sluta, hoppas ni har en bra fredag, puss!

Frissan

Skrivet:    ·  Allmänt

Har suttit hos frisören i 3 timmar nu och vi har bara börjar färga hårbotten än(a) Tur att jag får godaste lyxkaffet, mörkchoklad och har fått sitta i massagestol medans Lina har masserat min hårbotten och pillat i mitt hår, skulle gärna stanna några timmar till hehe! Visar resultat sen, är nån timme kvar!

https://cdn1.cdnme.se/2116256/6-3/pic_52051500ddf2b31add3f08b8.jpg" class="image">

How can you se into my eyes like open doors?

Skrivet:    ·  Allmänt

Godmorgon, jag har nyss vaknat och har huvudvärk.. Har frisörtid köpckan 12, men får inte fara för mina föräldrar föe jag har inte råd haha men vi får se hur jag gör, vill ta ut från mitt sparkonto men vi får se helt enkelt, tänker inte leva om ja inte får fara iaf.. Nu ska jag ta och fixa mig för dagen iaf, skriver lite senare om hur det blev.

Vänner

Skrivet:    ·  Allmänt

Förra inlägget skulle publicerats med 8, var klar med naglarna redan när det där publicerades haha. Nu ska jag lägga mig och se vänner och äta chips, godnatt❤

Naglar

Skrivet:    ·  Allmänt

Nu sätter jag igång och gör Sofias naglar. Kommer ta ett tag men får ju pengar!

Fick nyss min 1års present av William och jag fick hela Vänner boxen!!!!! Har önskat mig den huuuuuuuur länge som helst och är superglad för det är verkligen min favorit serie!! Har sett den typ 100000099000 ggr men blir aaaldrig less, nu kan jag se den jäämt. Har ju ingen dator så har inte kunnat se vänner på jättelänge men nuuså!!!!
Efter jag gjort naglarna blir det att krypa ihop i sängen och fortsätta se vänner, är på säsog 3, när jag har sett klart alla säsonger ska jag börja om för femtioelfte gången!!

I'll be free, I'll be free, I'll come home to my country

Skrivet:    ·  Allmänt

Vi for hem från Leos vid 4a tiden, William var med och lekte de sista timmarna ändå eftersom det va kul hehe, kommer ha blåmärken ööverallt känner jag(helst knäna..) och träningsvärken från döden..

Nu har jag just gjort middag, Haloumiiburgare med tzatziki blir det vi ska äta, mums!! Ikväll vid halv 8 ska jag även göra naglar på Sofia ikväll, tror det blir superbra!

Slushpaus 2

Skrivet:    ·  Allmänt

Efter nån timme med spring och svett tar vi oss en 2a paus och med fina muggar(dyra..) den här gången!

"Här busar vi med Leo, på Leos eget lekland"

Skrivet:    ·  Allmänt

Hejhej, jag och Wille åt lunch på subway för en dryg timme sedan och nu sitter vi på leos lekland med Liam. Jag och Liam har sprungit oss svettiga på bara de 5 första minuterna! Råbra träning kan jag lova! William sitter bara och kollar på för han har ont i knäna så han orkar inte springa och hålla på.
Nu har vi tagit oss en slush paus för att hämta krafter så vi ska orka!!

1 år

Skrivet:    ·  Allmänt

Igår firade jag och William 1år tillsammans och de känns helt underbart, tack för att du finns och är min älskling❤
Vi firade det men en liten runda på stan då jag köpte mig en fin jeansväst(bild senare idag) och sedan for vi vidare och käkade på Olearys som vi gör varje månadsdag och vi åt som vanligt en ceasarsallad! Riktigt gott var det(som vanligt..) Efter det for vi och spontan bowlade, och vi hade banan mellan 7 och 8, när klockan bli 8 böejar DISCOBOWLING och eftersom vi inte hade nån aning om att det var(sist vi va där sa han attdet bara va lördagar) så stannade vi ca 40 minuter till och hade riiktigt trevligt! Det blev en hel del strikar för oss båda och efter det for vi hem till missarna och såg The last exorcism 2 och 21& over, tycker båda filmerna var väldigt bra! Tack för ett helt underbart år älskling<3

Lycksele Djurpark

Skrivet:    ·  Allmänt

I måndags skulle jag och William ta bussen 05:40 till lycksele djurpark så vi steg upp 04:30... För mig var det inte så jobbigt då jag har stigit upp vid 5-halv 6 varje morgon för att jobba, nu när det var nåt roligt att fara på var det dessutom väldigt enkelt att stiga upp! Jag sminkade mig och var överlycklig, men när vi sedan MISSAR BUSSEN med ca 5 minuter resulterade det i stt jag grät hysteriskt i 2 timmar på busstationen och ytterliga 1-2 timmar hemma fram tills att jag somnade. Började gråta direkt jag TÄNKTE på djur eller nåt liknande.
PÅ tisdagen så gjorde vi ett andra försök och vi hann med bussen denhär gången. Vi var vid lycksele djurpark vid 08:50 och väntade i över 1 timme på att dom skulle öppna!

Hade en jättetrevlig dag i lycksele, vi klappade getter och fick en kronhjorts kompis som älskade oss, och vi fick en skymt av ALLA djur vilket inte brukar hända allt för ofta! Vi såg tillochmed Lodjuret och järvarna.
Vi hann även med en sväng i lyckolandet och avslutade sedan med middag på restaurangen och köpte lite saker i shopen.(kan visa i ett inlägg senare idag).
Hade riiiktigt trevligt!

Snabbrepris

Skrivet:    ·  Allmänt

Eftersom jag inte har skrivit på länge ska jag försöka återberätta det jag minns av de senaste 2 veckorna(har väldigt dåligt närminne) väldigt snabbt.

Jag och Wille såg somsagt The Purge på bio, och jag tyckte den va vääldigt bra! Jag och Nora tog även vårt första dopp för i sommar! Jag var med Nora, Linn, Julia och Fanny för nån helg sen och vi var hemma hos Linn och hade det trevligt.
Dagen efter det så for jag och Nora till Piteå över dagen och var på pdol vilke var riktigt kul och vi åt Langos och myste på!
Jag och familjen + en del av släkten for även och körde gokart nån dag och åt middag sen i ursviken på Santana.

I onsdags var jag med Kajsa och vi såg på vänner och åt glass och myste på, sen på torsdagen var jag med Nora och vi såg The Purge(igen) hemma hos henne!
På fredagen for jag och Nora till Matildas nya lägenhet och var med henne, linn, julia och Filippa!
Dagen efter det så gick jag och Kajsa på stan, fick med mig 5 tröjor, solpuder, läppglans och 2 halsband hem och vi hann även med att fika!
I fredags jobbade jag min sista jobbdag så därför bestämde jag och William oss för att stå på loppis på söndagen eftersom vi kunde sova ut på måndagen sen. Tjänade bara 500 kr vilket var väldigt dåligt eftersom jag alltid brukar få in minst 1000 men det var iaf bättre än ingentig!!

Detta var då en snabbrepris av det jag minns av dessa veckor.. jag har även varit med Wille och solat ute och hyrt film osv men har så dåligt minne när osv!

Jävla cp blogg app

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej, har i över 2 veckors tid nu försökt publicera samma förbannade jävla inlägg men min app har inte funkat och jag har ingen dator. Tog nyss bort appen och inlägget och installerade om den och hoppas på att den funkar nu! Detta blir som ett test inlägg hehe

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design