Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

uttråkad

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger som vanligt i sängen och kan inte somna.. Riktigt jobbigt men finns inte så mycket man kan göra åt saken!
 
Jag och Nikki hann somsagt göra ett snabbt träningspass idag då vi körde mage och tänkte skriva lite vad vi gjorde även fast vi inte hann göra så mycket då vi bara hann vara där en snabbis. Det svåra för mig när det gäller att skriva ut träning är att jag inte har nån aning alls om vad någonting heter! Jag och Nikki har kommit på egna namn till flera saker som tex "dvärgen", "vindrutetorkaren" "buddah" osv.. Är väldigt svårt att förklara men kan försöka iaf även fast ni nog inte kommer fatta någonting haha..
 
Det vi gjorde var:
crunches 2x20
Övning med pinne där man ligger på rygg med en lång pinne i händerna, sedan ska man dra in ben och gå upp som i en situp och dra pinnen över benen och sedan går man tillbaka till startposition osv 3x20
Situps på en typ balansgrej, en halvboll typ 2x50
plankan 3x1min
Magmaskin 2x20
hänga i ribstol och göra benlyft 2x10
Nån annan övnin där man håller upp sig med armarna och sedan drar upp benen 3x10
"Höftdopp" 2x30
 
ja ni ser jag kan inte förklara alls.. Ska försöka ta bilder nångång för jag tycker det är kul, men är alltid så jävla mycke folk på gymmet så känns inte rätt att stå o ta bild mitt i alltihop..
 
jaja jag bara babblar på, ska försöka sova nu iaf, sovgott!
halvgammal bild haha
 
 
 
 

Julafton

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en jättemysig julafton igår i Boliden hos mormor och morfar. Är jättenöjd över alla mina julklappar som jag fick! Blev förvånad över att jag fick så mycket julklappar då jag hade önskat mig väldigt lite! Hade dock önskat mig en läppforstoring och tatuering men det fick jag inte, men är verkligen supernöjd ändå! 

Fick en klocka och plånbok av mamma som båda var marc jacobs som jag blev otroligt nöjd över!
Fick även en Iphone 5s, stor högtalare, träningskläder, pengar, prenumeration på glossybox i 6 månader, halsduk/vantar, tröjor, duscgrejer, smycken och en massa annat men det behöver vi inte gå in mer på för är inte så intressant haha!!

Imorse hann jag med att träna mage med Nikki och sen for jag hem o städade.
 Kom ganska nyss hem från bion. Jag o Emelie va o såg den senaste hunger games o den va faktiskt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara! 

Nu ska jag ta på mig myskläder, tvätta bort sminket och sätta upp håret och lägga mig o se The holiday. Hoppas ni har en bra kväll!!





Träning

Skrivet:    ·  Allmänt
idag är det 2 dagar kvar till julafton och jag har ingen julstämning än.. Har sett massvis med julfilmer tex alla santa claus filmerna, fred claus, grinchen, ensam hemma 1&2, jingle all the way, snowglobe, en galen jul, polarexpressen, belles magiska jul, black christmas, rare exports, elf osv... VART ÄR JULSTÄMNINGEN??
 
Det enda jag har i mitt huvud är träning. Tränat varje dag nästan och det känns superbra och nu ska jag iväg och träna med Nikki. Vi ska köra mage idag. I fredags o lördags körde jag ben/rumpa, igår armar/axlar/rygg så då passar det bra men mage nu! Men ska ta o byta om nu, ska gymma om 10 minuter, så ni får ha en bra dag!
min text ser otroligt sne ut här men den är inte det egetligen! sen suger min kamera jättemycket också haha!
 

Jullov

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan.
 
Idg var vår sista dag på skolan med lektioner, men blev inte så myckeet lektion eftersom vi bara hade 2 st och vi såg 2 st filmer haha. Först såg vi 7 years in Tibet ochsedan en dokumentär om delfiner. Både var bra men somnade efter ca hava av den första filmen.
 
Efter skolan for jag o Nikki o gymma och det blev ett rygg/axlar/mage pass. Gick väldigt bra men är så otroligt svag i axlarna båda 2, men känns skönt att träna det som man är lite sämre på!
 
Imorgon ska vi köra ett ben/rumpa pass. Har redan på kort tid blivit mycket starkare i benen och älskar att se o känna resultat. Märker mest resultat i benpress, för ca 3 veckor sen tog jag typ 60 i benpress haha.. var inte alls mycket, men redan nu tar jag 120. Det är inte så jättemycket, men att jag redan på 3 veckor har kunnat fördubbla vikten känns faktiskt otroligt bra! Men imorgon ska vi somsagt kra ett stenhårt pass och tänkte satsa på att ta 130 i benpress imorgon iaf, och tror att hela passet kommer bli otroligt jobbigt men jag älskar det!
 
Nu tänkte jag lägga mig o se pretty little liars och sons of anarchy. Råkade somna där vid 7 tiden och vaknade för en stund sen s kommer iinte kunna sova inatt alls känner jag, men de är väl alltid så haha..
 
 
bild från i februari när jag var i Puerto Rico
 

Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Steg upp tidigt imorse, kl 7. Minns fan inte sist jag var uppe den tiden haha.. Skulle vara på Wilmers dagis halv 8 oxh kolla på Lucia tåget och efter det begav jag mig till Nordanå för att öva på dansen som vi ska visa upp på söndag. Efter det har jag varit hos Nikki hela kvällen och vi har sett film och spelat kort! Nu väntar jag på att christoffer ska höra av sig nångång och lyssnar på musik. 



Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello everyone.

 Sitter i danssalen nu på skolan och gör ingenting för vi är bara typ 5 st här då resten ligger henna o sover eller nåt haha..

Fick just en tid den 20de för att fortsätta med min tatuering på revbenen osv, känns otroligt sköt faktiskt att få fortsätta, fågeln på axeln är så otroligt ful nu då den är gjort i astunna linjer och inte har näbb eller nåt än haha.. Har inte så mycket att säga alls , som vanligt, så ska återgå till lektionen och öva på våran dockdans.


She woke up with hope but she only found tears

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan hejsan.
 Var me Nikki och tränade efter skolan idag och vi körde lite plyo. Mådde inte lika illa idag, men nog fan skulle jag börja må illa idag när jag var påväg hem.. Så har legat i sängen sedan kl halv 7.. Blir såå rastlös..
 
Ska försöka sova nu men det lär ju inte gå.. Ska ta diklofenak nu innan jag lägger mig. Har i hela mitt liv, så länge jag an minnas, haft otroligt smärtsam "växtvärk" i mina knän. Jag har ju alltid trott att det är växtvärk eftersom det är vanligt bland barn och det var de mamma sa att jag hade och vaknade väldigt ofta(flera ggr i veckan oftast) och grät av smärtan i knäna. Det enda som hjälpte var att ta alvedon och sedan ligga och massera hårt knäna tills alvedonen började värka, att sova eller röra på sig var helt omöjligt och gick inte förrän alvedonen värkt.
 
Har somsagt haft detta otroligt länge, men när jag blev äldre började mamma säga att det var "träningsvärk". Jag är fan inte dum jag VET hur träningsvärk känns och det här är inte träningsvärk. Även förra året så var hon övertygad om att det var träningsvärk osv. Har fortfarande väldigt ont och vaknar minst en gång i veckan och gråter i sängen, sedan kryper jag upp till övervåningen(gå går inte) och tar alvedon, sedan ligger jag på golvet, med knäna mot en list på golvet och "masserar" knäna över listen typ. Det är så otroligt jobbigt att ha såhär och HATAR när vuxna säger "du ska inte sitta still om du har sådär, du måste vara uppe o gå och röra på dig för att det ska försvinna" men det är helt fel. Om det är dagtid kan jag lägga mig i sängen och ligga heelt stilla med benen och lida igenom tills alvedonen börjar verka osv, men om jag är uppe o rör mig, eller ens bara flyttar benet en halvmeter i sängen så börjar det göra ont igen haha.. måste ligga still tills det gått över. Brukar försöka undiva att ta alvedon osv på dagtid då det oftast inte gör lika ont då. På kvällar/nätter så MÅSTE jag ta något smärtstillande. Känner oftast på kvällen hur jag har en liiten dov värk i knäna som inte gör så ont, men jag vet att om jag går och lägger mig utan att ta en alvedon när det är såhär så kommer jag att vakna upp gråtande, och det vill jag inte för det gör så OTROLIGT ont, verkligen de värsta jag varit med om för kan inte göra någonting. Gör ont om jag är still, eller rör mig, eller masserar osv. Massagen på knäna hjälper mig bara att tänka på annat tills värktabletten hjälper haha.. Nä men ska somsagt ta diklofenak nu för känner hur det kommer smgande. Hade ont inatt också.. jättejobbigt. Är samma knä inatt igen. Höger. Oftast har jag ont i båda på exakt samma ställe samtidigt, men ibland är det bara ett knä åt gången, men det gör ändå ont på samma ställe som vanligt.
 
Ska till läkaren på torsdag och kolla upp min rygg och denna värk. Mamma tror nu att det kan vara RLS då många symptom stämmer, men även många som inte stämmer, annars kan de vara nån ledsjukdom eller vadsomhelst. Har ju massvis med problem med ryggen, axlarna, höfterna, knäna(har ont i vänstra på andra sätt också, inte "växtvärk" bara, men typ kan ej böja vissa dagar osv") samt att mina fotleder knäcker hela tiden när jag rör dem haha.
 
NU har jag babblat nog mycket om helt onödiga saker, godnatt!
 

Serier

Skrivet:    ·  Allmänt
Började må jätteilla idag igen, hade tänkt fara o gymma efter skolan men det gick absolut inte, höll på spy på bussen hem så tog på mig pyjamas och har legat och sett supernatural hela kvällen. Börjar äntligen må bättre vilket känns skönt! Har inte kunnat äta nå annat än feferonis som ja fick ett craving efter så har ätit upp en burk haha! Riktigt gott.
 Vet inte vad jag ska säga riktigt, lär väl ligga o se serier hela natten som vanligt. Hoppas att ni andra kan sova iaf! Men somnade vid 8 på kvällen igår och sov hela natten vilket va sjukt skumt, brukar inte ens vara trött då men va otroligt hängig osv, men känns skönt att få nån sömn iaf! Tånkte göra et nytt försök me gymmet imorgon igen, har inte gymmat på 3 dagar vilket ger mig otrolig ångest!!! Blir ett otroligt långt pass imorgon tänkte jag! Godnatt


Galen helg

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på skolan nu och gör inte så mycket. Känns ganska onödigt att jag ens är här haha..

Hade en otroligt trevlig, men våldsam, helg haha. Har ont överallt i hela kroppen haha.. Har blåmärke och ont hela hakan och rumpan, brännmärken/bitmärken på ryggen och typ blåmärken på armarna haha.. Har så ont, helst i ryggen och bakhuvudet som är som ett enda stort blåmärke! Men de är så det ska vara;)

Efter skolan ska jag och Nikki träna mage/rygg. Är otroligt taggad!



Uttråkad = tatueringssnack

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej igen. Får ofta frågor på ask om mina tatueringar osv, och skrev ju ganska nyss ut alla som jag hade, men tänkte försöka skriva ut allting igen och visa bild på alla. Har nog visat de flesta förut men jag tar dem i ordning och skriver även vad de kostade osv och hur ont de gjorde, för jag har tråkigt helt enkelt!

1.Min första tatuering(gjord i början av februari) är på insidan av fotleden och är mitt stjärntecken som är vattuman, och tatueringen föreställer 2 vågor. Tycker inte att den gjorde speciellt ont, men de yttre linjerna var det som kändes mest.
Tatueringen är gjord på Mika tattoo i Puerto Rico. Kostade ca 650:-.


2. Min andra tatuering är en text på revbenen av Tim Burton. Det står "One person's craziness, is another person's reality." Tycker inte den gjorde ont, lyckades även somna under tiden haha. Tatueringen är gjord av Isabell på White Dragon här i Skellefteå.
Kostade 1200:- 


3. Tredje tatueringen är 7st svalor på foten. Tycker inte heller att den gjorde ont, kändes ungefär samma som på revbenen. Gjordes också hos Isabell på WDtattoo i Skellefteå. Kostade 700:-.

4. Fjärde tatueringen är en leopard på min underarm. Gjorde inte så ont de första 4 timmarna, men de kändes ju. Sista timmen gjorde väldigt ont då jag var uppsvullen som FAN och han gjorde detaljer. Gjordes hos Sebastian på Port Royal tattoo i Umeå. Kostade 3000:-.


5. En tatuering långt ner i nacken/högt/högt upp på ryggen. En text där det står "Everything happens for a reason". Gjorde inte heller så ont. Också gjord av Isabell. Kostade 800:-.



6. En sugarskull på vaden. OTROLIGT smärtsam!! Gjordes hos en hemmatatuerare. Kostade 300:-.
(Dålig bild när den va nygjord!!)


7. En diamant på fingret. Gjordes i Magaluf, var otroligt full men minns inte att den gjorde speciellt ont, den sved lite bara. Kostade ca 500:-.

8. En orealistisk katt på sidan av benet/vaden. Gjorde ont på vissa ställen men i helhet så var den relativt smärtfri!(som typ de flesta haha..) Också gjord hos Jonas, gratis.

9. 3 st rosor på skenbenet. Gjorde ont men det var inte ens nära lika smärtsamt som på vaden! Även gjorda hos Jonas. Gratis. 


10. Ros på handen. Gjorde ont på vissa ställen men annars kändes det knappt alls . Gjord hos Ric på White Dragon i Skellefteå. Kostade 1000:-.


11. Denna tatuering är otroligt långt ifrån klar. Har bara gjort 1 sittning än(ca 4 timmar) och har flera sittningar kvar. Är en masa skugga, blommor, en text där det står "Find what you love and let it kill you." Och fortsätter med en fågel upp på axeln. Ska bli mer fåglar, blommor, skugga och massa mer! Den gjorde ont, speciellt på höftbenet, och blomman på revbenen. 


Supernatural

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello allesammans. Ligger i sängen och kan inte sova.. är så less på alla serier som jag ser just nu.. Har sett alla avsnitt som kommit ut av Once upon a time, Once upon a time in wonderland, Glee, American horror story, awkward osv som ja inte kom på i huvet nu. Sen har jag typ fastnad på säsong 4 på prison break, är ganska långtråkigt justnu, samma sak med lost och greys anatomy, även fast ja sett greys förut haha. Så började precis se på supernatural och hoppas att det ska vara bra, vilekt det är, men inte det bästa att se innan jag ska sova då jag är typ mörkräddast i världen haha..
 
imorgon skulle jag egentligen till sthlm o spela in en musikvideo med ett band, men då jag fick en räkning från barskolan så har inte längre råd me resan dit så blir bara Mica som far dit själv utan mig.. känns jättetråkigt för mig men jag hoppas att allt går bra och att hon har kul!
 
Nä nu ska jag se Supernatural, sovgott.
bild från magaluf, åh vad jag längtar tillbaka dit!
 
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design