Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Kan inte sova..

Skrivet:    ·  

Har haft skräckfilmskväll me william nu ikväll och när han for vid 1 så låg alla i huset och sov så jag kan inte somna för jag är så sjuuuukt mörkrädd!! Så ligger i soffan nu och kollar på mtv, vågar inte vara i mitt rum.. Jobbigt..

Låt ditt hjärta slå

Skrivet:    ·  

Hejhopp! Igår så jobbade jag i s 2 timmar efter skolan sen for jag och eilliam och gymmade. Tycker vi har blivit fett duktiga för idag är 5e dagen på raken och minst en gång per dag ska vi alltid gymma!! Är grymt taggad.
Vid 8 ska vi och gymma på friskos o svettis och blir mog mage och ben idag tror jag.

Imorgon är det fredag och halloween och det innebär att vi ska se en jävla massa skräckfilm och mysa på hos mig, sen jobbar vi nästa helg men blir nog nå roligt efter jobbet för då är de ju all helgona;)

Lose yourself

Skrivet:    ·  

Godmorgon. Har försovit mig laglmt mycke idag.. Sen är set snö o iskallt ute sp måste gå till skolan.. Fettdrygt, typ en mil att gå.. Men vi har idrott första lektionen sen har vi långdag idag till 4... Skriver sen för har jättebråttom nu!!

Anybody seen my baby?

Skrivet:    ·  

Hej förlåt för urkass uppdatering men hinner knappt med. Jg har varit med william varje kväll/dag men det kanske ni förstår hehe.
Igår så var jag och william hemma hos honom, vi såg grinchen och åt massa gott och de va riktigt mysigt, lite julstämning såhär i slutet på oktober haha!

Just nu sitter jag på dallas och har på mig mina fina klackar med nitar som jag har fått av william, love them! Han slutar vid 7 så jag väntat på han för när han slutar ska vi fara och se paranormal activity 4 på bio som har premiär idag!!! Längtar megamycket!!

Godmorgon

Skrivet:    ·  

Nu har jag nyss vaknat och ska börja begr mig mot skolan på en halvtimme ungefär. Idag ha vi bara dans hela dan för vi har dans första lektion och sen är det dansdsg och då ska vi fara till pansalen och dansa.
Ikväll ska jag vara med william, vi ska se grinchen! Blir supermysigt, men nu måste jag skynda mig ha en bra dag

Bring me back to life

Skrivet:    ·  

Idag så for jag o william hem till han vid 12 kanske och då såg vi film och myste på medans det regnade och va iskallt ute. Vi såg "road stop" och "mirrors 2".
Sen for jag in till stan för jag hade träning och sen for vi och kollade på kattungar!! Det var 4 vi skulle välja emellan först hade vi bara tänkt en eller max 2 stycken men det blev 3 söta små kattungar som vi ska häma om 2 veckor!!! Åå längtar såå mycket!! Den fjärde som blev över kändes skittaskigt att inte köpa så john köpte den! Åh vad perfekt det blev. Det blev 2 långhåriga orangea/vita och en creme färgad som va lite mer korthårig. Tog bara bild på en katt men har en gammal på de andra som jag kan lägga in!

Det är den orangea i hörnet och de 2 längst fram. Den orangea som ligger bakom dedär 2 köpte john och emmy!(den svarta som man ser pyttelite av var redan såld)

This is gonna hurt

Skrivet:    ·  

Har inte gjort så mycket har bara vari med wille hela tiden hela dagarna hehe. Nu vä tar jag på mins kusiner för de blev inte tt jag o wille for o bada nu. Synd. Men jag får skriva sen för jag har bråttom puss

Slow dancing in a burning room

Skrivet:    ·  

Slutade vid 12 idag och då for jag o träffade älsklingen på dallas sen for jag o tränade. Nu håller jag på att storstäda och sen ska jag duscha och äta för sen kommer william hit och vi ska ha massa mys med chips och popcorn och film, sen kanske han sover här men vi får se, blir nog superbra!

Imorgon jobbar jag från 12-20 och efter det ska jag vara med william, fast han jobbar från 11-21 så måste vänta en timme på han.. Men det blir nog bra, skrive nog mer sen ikväll, vi hörs!

Natur äckel prov

Skrivet:    ·  Allmänt
åå fick veta Nu att vi har prov imorgon. på typ 81392 e7329 sidor om olika saker. kul att jag inte kan en enda sak. fml. igår var jag iaf med william och vi såg på sons of anarchy. ikväll ska jag varea med han igen och då ska vi nog fortsätta se det eller nn annan serie och äta massa gott, saamt plugga! nu har jag unch och pluggar på datarn, kan inte med den här samarbeta skiten, man fattarju noll så håller på slå sönder datorn, hur svårt ska de vara?? jaja nu ska jag försöka hitta rätt kurs och sluta dampa.

Some days I just don't want to wake up

Skrivet:    ·  

Idag fyller världens bästa lillebror Wilmer 1 år!!! Grattis broor! jag har bakat snövititstårta och nu sitter vi och äter smörgåstårta, fast jag äter ingenting för det är superäckligt. Väntar på tårtan hihi.

Slutade vid 11 idag och då träffade jag älsklings william på stan och vi for och åt lunch på subway och kollade runt lite och vid halv 2 så for jag hem.

Nuu väntar jag på att william ska ta bussen hit och sen ska vi fara till Nordanå och kolla på dansföreställningen "neighborhood".

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design