Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Annorlunda vändning

Skrivet:    ·  Allmänt
Den här kvällen tog en lite annorlunda vändning mot för hur jag trodde att den skulle bli! Efter skolan så for jag o wille och köpte mjukglass och satt och åt den i solen och sen for vi till AHA där jag hade körkortsteori och William pluggade. Vi tittade på en film på en som hade uppkörning hela lektionen och jag blev jättte åksjuk och började må illa så va tvungen att gå ut sista delen av teorin..
 Efter teorin for jag hem och hämtade en mysig filt/pläd och en kortlek och sen for jag och William ner till älven och hade en liten picknick med ost/chili ringar(onyttigheter haha..), loka och sallad från ica! Vi spelade kort och bara myste i solen och det var verkligen huuur mysigt som helst!När det blev kallt for vi till dallas och fortsatte "picknicken" där efter stängning. Har haft en riktigt mysig kväll med Willebubii.
 Imorgon ska jag o Wille upp vid 06.00 och gymma innan skolan/jobbet och efter det har jag 2 långa danslektioner.. Blir nog bra. Efter skolan ska jag sola och jobba också.
 
Nu ska jag ringa Wille och slå på Poseidon och mysa med Gabban tills jag somnar, hoppas alla har haft en bra dag ute i det fina vädret som jag hehe, puss!
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo