Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jävla förbannade skit.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag hatar verkligen att vara sjuk. Är bland de värsta jag vet. Har varit sängliggande nu sen i lördags, och sen va ja även sjuk i Magaluf också sista dagarna. Hostar så att jag inte kan andas elr prata, och hostar direkt ja ska säga nåt så de kommer inte fram ord. Har så JÄVLA ont i min mage av allt hostande, även mina äggstockar typ av nån anledning. Gör så föebannat ont så kan knappt hosta och gråter typ varje gång=hela tiden eftersom magen dör och halsen också. Jag dricker mollipect och äter bisolduo och zyx, dricker te och vatten. Har inte ätit sen i lördags, är ändå proppmätt, tror jag dör snart. Febern gör så jag fryser och svettas om vartannat och jag får fan damp.. 
 Till råga på allt så har min jävla piercing i örat också blivit infekterat? Det har varit läkt i 3 år(är i brosket) och sen imorse vakna ja o örat va så jävla svullet och de rann ut massa var när ja tog ut örhänget. Superäckligt, vafan är dethär?!

Har inte varit i skolan och jag missade första veckan också eftersom ja va i magaluf då. Bra skolstart.. Men jag MÅSTE vara frisk på torsdag för vägrar fan vara sjuk i sthlm, vore ju tråkigt om vi bara låg inne hela tiden pga att jag är sjuk. Nä nu får fan denhär helvetesförkylningen släppa!!!



She will never be the same as me.

Skrivet:    ·  Allmänt
Händer inte mycket alls i mitt liv just nu. Ligger hemma sjuk och jävlig som jag gjort sen i lördags.. 

Hoppas jag är frisk tils nästa helg iaf för då ska jag till sthlm och hälsa på Kian! Så kommer bo hos han och sen på söndag far jg hem igen, blir bara över helgen så inte länge alls.
 
Nu ligger jag och myser med Cookie. Ska ge henne till mormor och morfar o de hämtar henne imorgon så är ganska ledsen idag faktiskt, men vill ta vara på hela denna kväll med henne nu. Ja har inge mer o säga så lär inte blogga på ett tag kanske, vi får se. 





Sjuk....

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså förstår inte varför folk ens går in på min blogg längre då jag aldrig bloggar haha..
  
Kom iaf hem från Magaluf i lördags, har haft en helt underbar resa och lär känna jättefina personer. Det bästa med allt var nog Grabbarna Grus, så tillslut kände man ju i princip alla där, men oj så kul jag hade!

Vi var vid stranden, var ute och åt, gick på stan, låg vid poolen och solade och var ute hela nätter. Sista dagen va ganska jobbig dock för vårat plan gick typ 18:55, och vi skulle va utcheckade från hotellet 11 på morgon så stressade tillbax till hotellet på morgon med typ 1 timme på mig att packa sen gick vi o åt, sen låg vi i nån soffa och for. Sen när ja sovit klart for ja till Kian och va med han sista timmarna och sa hejdå, sen tog vi taxi till flygplatsen. Usch va jobbigt de va o flyga hem, + att Frida va jätteförkyld när vi for till magaluf så hon smittade oss ALLA. Nu ligger jag hemma i sängen, hemma från skolan har jag varit, och är supersjuk och kan knappt andas för ja hostar ihjäl mig själv..
 Tur så har jag min fina misse Cookie som myser med mig❤

Tänkte lägga ut lite bilder, har ite så mycle på mobilen, ch vissa vill ja ej lägga ut haha!!;)


















Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design