Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. Idag är det måndag den 24e februari vilket innabar tatuering för mig! Hade tatueringstid 12:30 och är huur nöjd som helst med tatueringen. Gjorde ju den på revbenen och den gjorde faktiskt inte ont alls. Eller jo längst bak på revbenen närmast ryggen typ där sved de till lite men annars så var det typ skönt. Hade förväntat mig riktigt mycket smärta men jag skulle nog säga att den på fotleden va värre haha. Skrev iaf ett citat av Tim Burton; "One person's craziness is another person's reality". Har tyvärr ingen bra bild då de är skitsvårt att ta en själv i den vinkeln haha, men ser mycket bättre ut irl! 

Ingen blogglust

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, var cirka en vecka sen jag skrev nåt nu, men det har hänt mig en massa saker så just nu är mitt liv lite kaos och jag känner bara att jag behöver en paus från allt ett tag så tar lite avstånd från bloggen.. Men jag skriver igen direkt jag mår bättre och jag har löst lite saker eller om jag får lust helt enkelt. Så håll utkik och ta hand om de ni har närmast er.. 













Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. Kom hem från tåspetsen där vid kvart över 9 ungefär och sen dess har jag städat mitt rum och skickst typ tusen bilder till Emelie på mina kläder för hon ska låna en massa plagg.
 Har även töjt mitt öra lite till, har dock  bara 10 nu, men jag kunde inte vänta haha, är så jäävla otålig, egentligen ska man töja 1-2 mm per månad typ, nu har jag töjt upp till 10 på typ bara nån dag, men de är ju för att jag haft större förut som jag töjer lite snabbare nu, började ju redan på 8 eftersom det inte hade växt igen mer än så. Normalt sätt börjar man töja med ca 2 mm. Men jaa, snart har jag 12 igen o då kan de bara bli bättre! Bara jag inte spräcker örat igen.. Men det är ett problem som jag får ta då! 

 Nu ska jag ta och fixa mina naglar inför morgondagen, skulle behöva duscha också.. Men får nog göra det imorgon. Godnatt! 




Middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhopp. Har just kommit hem från en sväng på stan med mina brudar❤ Köpte mig en skiiitfin tröja till imorgon, lösnaglar, nagellack, lösögonfransar, ögonbrynspenna, nån nagellacksbortagningspenna och massa mat till imorgon. Ska laga gomiddag till mig o wille, o senare på kvällenblire utgång på mollstar. Lär nog bli en trevlig allahjärtans dag❤

 Justnu sitter jag och äter middag. Fick bli potatisgratäng, ostfylld quornschnitzel och jordnötssås! Mmm riktigt gott! 
 Har dans sen 19:50. Tåspets o sen ska jag städa o fixa naglarna osv. 


Onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh drömde att jag slingade mitt hår ljust igen och det va jättefint haha. Har ju lite "ångest" över mitt hår jämt för jag vet inte vad jag vill ha för hårfärg haha. Jag trivs ju bäst i rött, grät jutyp när jag färgade bort de osv, men saknar även att ha ljust hår, men ska behålla mitt röda. Men nästnästa sommar kanske jag blir ljushårig! Vi får se helt enkelt hur jag gör, ska då ha kvar mitt röda lääänge, sen ska jag experimentera med mitt hår mer igen. 


















Äckel

Skrivet:    ·  Allmänt
Skrev ett svinlångt inlägg imorse, höll på i över 1 timme o sen bara raderades det?!?!? Blev sååå arg och orkar verkligen inte anstränga migför att skriva igen..

Imorse hade jg iaf sovmorgon till 12, vilket var välbehövligt, men ändå så var jag uppe 6 o grattade mamma och sen kunde jag inte somna om..
 Just nu sitter jag o väntar på att Wille och john ska komma och hämta mig. 

 Va på skivstångspass idag också, det är såå bra träning då man tränar hela kroppen, lär ha ont imorgon haha, men det är bara bra. Har dock streetdance imorgon så hoppas bara att jag inte har föööör ont..

Nä jag o wille ska ligga o se de senaste avsnitten av ahs ikv o sen ska vi väl se lost elr nåt, blir bara myskväll i nya stoooora dubbelsängen❤❤

Töjde även mitt öra igen idag. Mamma har ju tagit mina tidigare töjningar o ja råkade även spräcka örat vid 12 mm haha.. Nu gör jag nya tag, för nu kan ingen stoppa mig hihi. Började på ynka 8 små mm... Vill bara ha typ 30 mm nu.. Men det kommer!!



Gmmal bild på mig o cookie❤❤

Tjejkväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Ikväll har varit en riktig tjejkvälkll o har haft hur trevlgr som helst. Kom alldeles just hem från mina babes och ska lägga mig o rita en stund.

Har ju tatueringstid nu i februari, o ska först göra texten på revbenen o diamanten på fingret, sen blire låret o foten o sen underarmen. Är så jävla taggad haha! Min tatuering håller på klia ihjäl just nu o de är så jääävla jobbigt haha men finns inget att göra nåt åt..

Imorgon har jag sovmorgon till 12 villket känns jävulskt skönt, men ska sova nu, godnatt bitches;)


Godnatt❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Skrev ett inlägg idag men det skrev jag från surfplattan men det publicerades aldrig haha.. Fick en surfplatta och en systemkamera bland annat i födelsedags present!

Igår firade vi iaf somsagt mig och vi hade jättetrevligt! Först va vi på relaxen på edda o sen drog vi hem till Wille där de va mat i förfest. Där vid 11-halv 12 drog jag, wille, mickan, johan, oliver, frida och Isabell ut på krogen och hade jätteskoj! Va hemma där vid 3 ungefär så blev inte så sent, men hade superkul!
 I present av mina fina vänner fick jag en superfin rosa plunta där de står Ladies Night! Love it❤
 Hade ju fått 2 presenter av William också innan jag for till utlandet, och det var en frisörtid då jag fick göra vad jag ville(färgade ju rödare) och nytt löshår. Igår fick jag 2 presenter till!!! Fick mig ett eget asbra tatueringskit och jättefina nya löparskor!
 Förut har vi ju delat tatueringskit då det kitet innehöll 2 maskiner, men nu fick jag ett ännu bättre och 2 egna tatueringsmaskiner osvosvosv! Fick även flera färger(har bara haft svart o vitt) så jag är huur glad som helst!!

Idag vaknade jag utan att vara bakis. Kändes väldigt skönt och bakade direkt jag vaknade eftersom att släkten kom hit och firade mig idag! Vi bjöd på en vegetarisk buffé och snövitstårta efteråt.
 For till wille sen direkt efter de hade farit hem o vi har bara chillat hela kvällen. Kom ganska nyss hem och nu ligger jag i sängen och myser med Garbo❤ 








Parteeyyy

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. Är tillbax i kalla Sverige igen. Kom hem igår vid 5 o direkt efter maten for jag hem till Saknade wille o mina saknade missisar o råttisar<3 var kul att träffa Wille och alla igen så hade en bra kväll o vi såg Final Destinstion 2. 

Idag äre party som gäller!! Så nu ska jag ta o packa grejer till relaxen o sen ska jag väl få i mig nån lunch. Efter relaxen blire mat från woknroll o sen ska jag o tjejerna sminka oss hos wille o börja festa! Sen kommer isabell, frida, mickan o massa andra komma o sen blire krogen me de som är över 18. Blir nog en superbra kväll! 


Dålig bild på tatueringen, men så ser den ut iaf! 

Tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej! Idag ar sista dagen har i spanien.. kanns ganska sorligt och jag vill aldrig hem haha... har haft en jattefin vecka har och kommer definitivt att fara tillbaka inom kort tid! 
 
Gjorde som sagt min forsta tatuering idag. Haha tycker det later fult att jag gjort min forsta NU aven fast jag velat sen ja va typ 5 ar haha.. Men nu ar jag antligen 18 och kan gora alla de tatueringar som jag vill, vilket ar manga. Har ju flera tider bokade nu i februari, mars och april och jag langtar ihjal mig!
 Tatueringen tycker jag inte gjorde sa ont faktiskt, visst det gjorde ju ont, men helt okej smarta. Gjorde pa insidan av fotleden vid fotknolen sa just vid fotknolen gjorde det ondast och sen va de ju baaara ben dar, ar ju absout inget fett dar nere sa ja det kandes haha, men skulle latt kunnat gora flera tatueringar till idag. AAAh har saaaa manga som jag ska gora... hela armarna, benen, ryggen, halsen, brostet osvosv. kommer bli helt sjuk nice och har redan bestamt det mesta pa armar och ben. Kommer iaf bli amazing men nu ska jag sluta pladdra pa om det. Lagger ut en bild pa min forsta(och lilla) tatuering nar jag kommer hem, den blev jattebra tycker jag! Ar sa nojd. 
 
Inatt kl. 03.00 gar varan buss fran hotellet till flygplatsen och 06.00 gar flyget. Kommer vara helt sjukt trott nar ja kommer hem pa fredag, sa blir att vila upp sig infor lordagen! Na nu ska jag ga ut till mormor o mamma(som ocksa tatuerade sig idag!) och njuta i solen den sista tiden som jag kan haha.. Hoppas alla har en bra dag/kvall!
 
haha ca 1-2 ar sedan, minns inte riktigt!
 

Skriver fr``n Spanien!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan alla fina. Sitter just nu p`hotellet och har nyss insett att det finns datorer d´r man kan kñpa internet haha... Var en jobbig flygresa hit p` 6,5 timmar i v´rldens minsta och tr´ngsta s´ten.. satt v´´ldigt obekv´mt osv... Vi har v´ldigt trevligt h´r i Spanien och var p`kamelsafari idag! Var riktigt kul. N`got som ´r mindre kul dock ´r att jag blev matfñrgiftad p`min 18`rs dag s`ist´llet f´r att vara ute och fira med de andra l`g jag inne p`mitt rum o spydde hela kv´llen... m`dde lika illa dagen efter och ´ven idag har jag m`tt illa, men b´ttre! Just nu m`r jag helt bra f´rutom att jag har lite ont i magen. Fick n`supertabletter som gjorde att magen drog ihop sig direkt s` ´´r v´ldigt tacksam ñver det! Den 8e n´r jag kommer hem blir det ´ven storparty och sedan krogen, l´ngtar hihi!
 
Idag har jag bokat tatueringstid h´r i spanien, s`p`TORSDAG ska jag, mormor och mamma tatuera oss! Blir inget stort, men l´gger ut bild n´r jag kommer hem hihi, en liten impulsgrej bara. Blir nog superkul! N´nu ska ja gp ner till baren med resten och lyssna p`musik och ha kul. Tack fñr alla gratulationer och ha en bra kv´ll!
 
 
 
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design