Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Illamående

Skrivet:    ·  Allmänt
I fredags var jag ju på dansföreställning i umeå och den var helt ok. Lite långtråkig men den gick att se iaf.

I lördags hade vi öppethus på skolan och vi dansade 3 ggr sen fick vi fara hem och därför är vi lediga idag.

Vaknade för en stund sen o tänkte se prison break men måste gå upp o fixa internet men började må sjukt illa helt från ingenstans så kan inte ställa mig upp.. Mådde jätteilla igår på eftermiddan också men det blev bättre på kvällen så trodde det gått över men nu kom det tillbaka.. Riktigt jobbigt..

Hade tänkt träna idag men har mina träningskläder på sunnanå o orkar inte hämta dem sen går de inte träna me detta illamående heller.. Lär ju spy av pwon..





Så jävla jobbigt

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet att jag inte bloggat på länge men har ingen dator för tillfället och när jag skriver inlägg på mobilen brukar de oftast raderas just innan de publiceras vilket är otroligt störande, men tänkte göra ett försök iaf.

 En positiv sak just nu är iaf att jag och Nikki kommit igång asbra med träning senaste veckorna! Är så skönt att vara igång igen och se resultat.

Just nu har vi ett träningsschema som ser ut såhär:

 Måndag: Mage, även lite lätt ryggträning.

Tisdag: PLYO, seriöst jobbigaste passet på hela veckan, men såå kul! 

Onsdag Rygg, även lite lätta magövningar.

Torsdag: Armar/axlar.

Fredag: Ben och även lite lätta rumpövningar

Lördag: Vilodag.

Söndag: Rumpa och lite lätta benövningar utöver det.

Känns jättebra allt med träningen nu och är så otroligt glad att ha kommit igång igen, och träningen blir myclet roligare när man tränar med nån.

En sak som är lite sämre just nu(eller ja senaste månaderna) är att jag verkligen inte kan sova på nätterna. Jag ligger vaken till typ 06;00 många nätter men ibland lyckas jag somna vid 5, men ibland somnar jag inte alls, eller så somnar jag 7 och sover 30 min-1 timme, har därför väääldigt svårt att ta mig upp på morgonen och det är så otroligt störande för vill somna tidigare men det går inte.. Blir så less o vet inte vad jag ska göraa åh jag orkar inte..

Annars då? Händer inte så mycket. Är mest träning och umgås med Nikki.

På fredag ska danslinjen iväg till Umeå och se nån dansföreställning som heter 
Waves och jag hoppas den är bra!

På lördag är det öppet hus på skolan så vi ska visa upp en brickdans utanför matsalen osv.. Känns lite jobbigt att de lägger skoltid på helgen då vi hade fackeldans förra lördagen, kommer hem vid 23 på fredag och har "skola" lördag. Lite fritid måste man väl ändå få!!

Gud vad jag babblar på men har ingenting att göra.. Ligger och ser prison break och försöker sova men sömn är inget jag lär få inatt heller.. Ger inget att stänga av tvn o försöka sova heller för då ligger jag ändå bara vaken så har inte mycket alls att göra.

Funderar även på att färga håret mörkt men kan inte bestämma mig.. Tycker ju "vanliga" färger som brunt är så jävla tråkigt och trivdes inte sist men samtidigt är jag otroligt less mitt röda som jag har haft i mer än 2 år nu(med undantag för 1 månad då jag färgade brunt). Men funderar på att göra antingen otroligt mörkbrunt med rött inslag som skiftar lite eller mörkbrunt/svart men ha kvar det röda i topparna.. Vad tycker ni hjälp mig bestämma mig haha.. Har ju länge velat ha mörklila eller blått men då jag inte har pengar till frisör så går det bort för tillfället.. Åh vad ska jag göraaaaaa...

Vill även tatuera mig mer.. Har ju mina 10 som jag har nu men dom syns ju knappt vill ha ÖVERALLTTTTTT. Vill bara göra klart mina ben o armar så fort som möjligt men hatar att det kostar så mycket..
 Just nu har jag ju mitt stjärntecken på fotleden, 7 svalor på foten, 3st rosor på skenbenet, en sugarskull på vaden, en katt i sugarskull mönster på sidan av vaden, text på revbenen, text nedanför nacken, leoparden på underarmen, rosen på handen och diamanten på fingret.. Tror de var alla.. Sen har jag bokat tid den 30 november för att göra nå blommor på andra revbenen(va rics idé ställde upp som frivillig så vet inte riktigt vad de blir haha), sen ska jag nog fortsätta med benet hos Jonas nu i veckan. Han ville också göra nån blomma, en pion typ eller vad dem heter..

Jaja nu blev detta inlägg långt as fuck och säkert asflummigt och tråkigt men det är ett inlägg iaf! Puss på er 







Massa random bilder bara på bla några av mina tatueringar. Sovgott, önskar att jag också kunde sova..
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design