Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 03- Mina föräldrar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag glömde ju somsagt att skriva igår så gör både dag 2 och 3 idag.
 
Mina föräldrar skilde sig när jag va ungefär 2 år gammal. Sen dess har jag bott med min mamma och hennes man Rickard. Mamma och Rickard träffades när jag va ca 2,5 år gammal och har sen dess alltid funnits i mitt liv, bor med dem nu.
 
Min pappa har jag nästan ingen kontakt med, ca 2 ggr per år brukar vi träffas, vid jul/födelsedag och kanske nån gång vid sommaren osv. Det tycker jag är riktigt tråkigt, hade jag fått välja själv hade jag bott varannan vecka hos båda.. Men så blev det inte. När jag var yngre så hade vi mer kontakt eftersom mamma och pappa bodde på moröhöjden båda 2, men det har aldirg varit så mycket kontakt. Jag saknar min pappa och just nu bor han i klutmark och jag har inte träffat hen sen i somras.. Vi pratade dock i telefon förra veckan och jag blir alltid lika glad och förväntningsfull när han ringer men han har som vanligt fullt upp med jobb och sin familj att vi inte hinner träffas vilket gör mig jätteledsen..
 Ska ju jobba på rönnskär i sommar, där pappa jobbar, och då kommer vi ju träffas mycket och det var största anledningen till att jag tog 2 sommarjobb, kommer inte ha något lov, eller typ en vecka men det gör mig inget för är ju ledig varje helg osv och jag får ju träffa pappa och jag tjänar pengar.
(pappa, tog bilden från norran för jag hade ingen..)
 
 
 Pappa och hans tjej Linda har 3 barn, blir ju mina halvsyskon, och dom heter Hilma, Oskar och Selma. Vet inte hur gammla dom är men skulle gissa på att dom är mellan 4-11 kanske? Det är lite åldersskillnad på dom och jag är inte så bra på att avgöra hur gammla folk är haha. Men dom är iaf jättesöta och brukar prata med dem i telefon när pappa ringer hemifrån.
 
Mamma och Ricke har ju somsagt varit tsm så länge som jag kan minnas och de har 2 barn utöver mig. Liam som nyss fyllt 7 år och Wilmer som blir 2 år i oktober. Vi har även en hund som heter Garbo. Mamma och Ricke gifte sig för 2-3 år sedan tror jag.
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo