Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fredag

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var jag ledig vilket var väldigt välbehövligt. For hem till Emelie och myste på med henne och deras kattunge Charles. Emelie tog körkortet igår såå det firade vi med några glas vin! Vi hade såå mysigt❤
  Idag så jobbar jag 15-03, så lär vara helt slut och sen ska jag upp och jobba kl 16:00 imorgon så får sovmorgon.
 Ska strax börja dra mig mot jobbet, öppnar somsagt idag så ska ta o fixa mig nu. Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!




 

Vegan

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallojsan.

Idag jobbade jag ett kortpass. Har jobbat varje dag så jobbade bara 17:00-23:00 idag!!
  Efter jobbet for ja hem o va med mina katter och kattungen, oj vad fort han växer!!! På 2 dagar har han gått upp över 100 gram så nu väger han ca 550g!! Lilla bebis.. Han är bara ca 4 veckor, men har bestämt mig för att behålla honom. Inget jag hade tänkt från början, men eftersom att Baileys 5 kattungar dog ungder första natten, och hon fick adoptera lilla brooklyn från en annan katt så har han blivit väldigt speciell för mig.. Haft honom sedan han var 7 dagar gammal, och då vi just förlorat alla 5 kattungar så var han den enda som gett mig någon glädje så kommer att behålla honom och är såå glad över mitt beslut!!

 Tog även ett annat beslut igår. Jag har ju varit vegetarian i 7 år. Alltså jag har inte ätit kött, fisk, fågel, skaldjur eller ägg, men druckit mjölk osv. Nu har jag bestämt mig för att gå över till att bli vegan. Har ju varit det förut i omgångar men har alltid återgått till mejeriprodukter då jag inte förstått konsekvenserna för djuren. Mjölken är till för kalvarna, inte oss. Om vi tar mjölken vad ska då kalvarna äta osv. Sen sättet som de gör allt på är INTE OKEJ. Sen så älskar jag sojamjölk och sojagrädde osv, dricker/har det i maten 50% av gångerna, så är lika bra att helt sluta med mejeriprodukter. Är verkligen aspeppad på detta, och eftersom mitt jobb(olearys) stödjer detta och säljer mycket vegansk mat så kan det ju inte bli mer perfekt eftersom att jag i princip äter alla mina måltider på jobbet!!käkar ju alltid vegansk mat på jobbet, så varför inte fortsätta?? Är SÅ mycket bättre för både djuren och miljön OCH hälsan! Ska testa detta nu i några månader, men eftersom jag äter mest veganskt så tror jag inte att det blir en så stor omställning.

 Nä nu ska jag ta o sova, börjar 17:00 imorgon + att det är fotboll så lär bli mycket folk. Nattinuss!

Saknar dig Garbo..❤

Send my love to your new lover.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå. Bloggar knappt alls längre, men har haft väldigt jobbigt nu senaste månaden/månaderna + att jag jobbat typ varje dag.
 Ikväll har jag haft en del tunga tankar, fast det är väl inte så ovanligt, går inte en dag utan att jag tänker tillbaka.. Jaja har iallafall jobbat idag men har jobbat så många dagar i sträck så fick sluta tidigt då min chef sa att jag jobbat så mycket o ja va supertrött. Imorgon har jag schemamöte vid 13:00 så ska försöka ta på mig så mycket timmar som möjligt så ja kan spara pengar till tatueringar + en grej till! Ska ju fortsätta att tatuera armen nu i september så håller på spara pengar till hela armen, sen ska jag börja med ryggen, men har även en annan grej jag måste spara till, kommer skriva vad det är och mer om grejen när jag har sparat ihop pengar o de är dags!! Men nu ska ja fortsätta se vänner o sen sova så ja tar mig upp imorn. Godnatt bitches ;p


Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design