Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

31 januari 2014

Skrivet:    ·  Allmänt
NU ÄR ÄNTLIGEN DAGEN KOMMEN!! Har väntat i 186 dagar på denna dag(haha) och nu är den ääääntligen här! Om ca 9 timmar åker vi till luleå och sedan tar vi flyget till Spanien därifrån. Åh kommer bli så jääävla kul...

 Har just packat det sista i resväskan, egentligen ska jag ha mer saker där, men har en så liten resväska så rymmer inte en hårsnodd till, stod o stänge den nyss och va tvungen att lägga hela min vikt bakom och jag trodde den skulle gå sönder hahah. Tur jag har en stor handbagage väska! Har inte hunnit ta någon bild, men har en bild från internet som jag kan lägga ut. Har nyss duschat, rakat benen haft ansiktsmask o hårinpackning osv. Har så jävla dålig hy just nu? Whats up with that, riktigt jobbigt haha, men finns större problem i världen! Det enda jag har kvar att göra nu innan jag far är att måla naglarna, klippa/måla tånaglarna och packa tandborste. Tror jag. Har garanterat glömt nåt, men jag ha då allt det viktigaste. Nä nu ska jag ta och sova, vill att det ska bli morgon snabbt nu!!!❤


En sån väska är det, fast banden är lite ljusare, fanns en mörkare o en ljusare variant! 

Bury all your secrets in my skin.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloo, william for just hem och han har somsagt hjälpt mig att packa! Känns alltid som att man har glömt en massa saker + att resväskan och handbagaget bara får väga 20 kilo!:( min resväska är redan full haha.. Måste ha 2 par skor och massa annat i handbagaget, men de funkar ju också!
 
 Imorgon ska jag ner på stan och köpa mig en väska för handbagage. Har en hemma, men den är bara svart och tråkig, vill ju inte "skämmas" på planet utan man vill ju känna sig lite fin iaf. Och om man är superrisig så ser man ändå fräschare ut om man har en fin stor väska hihi, den jag ska köpa är ändå jättebillig och kostar bara 499 kr! Riiktigt värt, som fått hehe! 
 
 Har ju förresten inte berättat om den 8e heller. Jag kommer ju hem från utlandet fredagen den 7e på eftermiddagen, så lördag den 8e har jag o wille hyrt relaxen på edda där jag, wille, nikki, lisse, emelie, frida, linn, Lydia, mickan, johan, oliver och amanda (kanske även några fler) ska chilla på. Efter det(vid 5) ska vi festa med några till o sen dra ut på krogen! Blir nog en jättetrevlig kväll tror jag! Men nu ska jag ta o sova, ska på ett "möte" imorgon på scandic så börjar 1 timme tidigare än vanligt, sovsött. 


All you need to do is love your body

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh har suttit o tänkt tillbaka på gamla minnen nu på kvällen haha.. Typ när jag o wille träffades och när vi hämtade missarna osvosv.. Jag o wille har ju varit tsm i snart 1år och 5 månader (egentligen 1år och 7 månader). Vi träffades ju i början av juni o blev "tsm" nån vecka efter det bara. Eller vi va som alltid tsm men vi gick inte ut med det förrän vi sagt att vi älskade varann första gången, vilket var den 6e augusti, men jag fattade inte att vi "gick ut" med att vi va tsm då, så den 7e bekräftade som båda att det var så och därför blev det den 7e augusti! Haha lite rörigt osv. Men känns så konstigt att säga att vi bara varit tsm i 17 månader när de egetnligen är 19 men ja, vi fick ju smyga mycket i början av vårat förhållande pga att vi inte visste vad mamma skulle tycka då han är 5 år äldre osv, så sa alltid att jag skulle ut o träffa Hugo när jag träffade Wille hahaha( sa så eftersom hon visste vem hugo var). Åh det måste ha varit den bästa sommaren faktiskt... Nykär, stadsfesten var PERFEKT, har aaldrog haft så kul och fick se Dead by april också osv. Var en väldigt lyckad somma faktiskt! Även trästocks va jättekul och åh allt var underbart haha.. Hade tur att jag träffade honom innan skolavslutnigen så vi hade hela sommaren med varann än att vi skulle träffats i slutet❤ Känns jobbigt att fara till Spanien nu utan Wille, men kommer bli så kul när jag kommer hem igen. Älskar dig Willebubii!!❤❤❤❤

Spanien om 2 dagar❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Blev ganska stressigt imorse då jag vaknade o gjorde mig klar på 2 min för att få skjuts haha.. Åh om 2 dagar far vi till spanien och jag längtar såå mycket!! Har dock inte packat klart nåt än, tiden har gått så jäävla fort nu i slutet så ska stresspacka lite ikväll innan dansen. Men det blir nog superbra! 
 Nog om det, just nu sitter jag på dallas o chillar o gör ingenting, men ska rensa lite bland mina bilder tro jag o läsa min skvallertidning, puss 


Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Har börjat få ont i halsen och känner mig uttråkad så jag ska ta och sova nu.
 Imorgon har jag dans(streetdance) halv 8, men ska försöka hinna på gymmet innan det! Jag och Wille fick ju hem en maaassaa nya träningssaker nu för nån dag sen hihi, älska gymgrossisten❤ fick mig även en sprillans ny rosa shake, min rosa hade gått sönder så nu mår jag bra igen hehe.
 Har även beställt ett par skor som jag ska hämta ut imorgon, riktigt fina är dom och jag hoppas verkligen att dom passar!! Annars får jag göra som i askungen(grimms version) och skära av mig tårna hahah.. Nä men det blir nog bra. Godnatt allihopa! 


The winner takes it all

Skrivet:    ·  Allmänt
Alltså måste bara få säga att Nikki är så sjuuukt jävla bra på att rita... Den bästa jag någonsin träffat haha... Seriöst.. Skulle göra vad som helst för att ha hennes talang.. Hon är så sinnesjukt duktig... Hon ska även rita upp de tatueringar som jag ska ha på lååren nån kväll, för att se hur det ser ut! Kommer bli så awesome.



Alltså detta lejon har hon då ritat på sitt egna lår, UPPOCHNER??? Då är man duktig kan jag lova.. 

Träna

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj! Var uppe ovanligt tidigt idag faktiskt och det känndes väldigt bra. Efter skolan så for jag på jobbet och jobbade till 8 ungefär och sen har jag gått på löpbandet i ca 20 min. Tar en liten drickespaus nu på 5 min sen ska jag fortsätta gå. Håller på se mamma mia medans jag går! Men ska fortsätta nu, sen ska jag rita! 

Hungrig..

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter just nu och håller på hungra ihjäl.. Vet inte vad jag ska ta mig till haha:( ska inte äta nånting efter 8 på kvällen så kan inte äta nåt heller.. Riktigt jobbigt och grym huvudvärk har jag.. Men ska nog lägga mig o se på greys ett tag, bästa ever, men ja.. Hoppas alla andra sover gott, godnatt❤


Matschema

Skrivet:    ·  Allmänt
Siiiitter o skriver matschema nu för de kommande veckorna! Blir spännande att testa massa nya recept osv. Har förövrigt inget annat att säga.. Förutom att jag saknar min älskling o mina missisar o råttisar..

Bra ljus osv-.-

Kindpiercing

Skrivet:    ·  Allmänt
Som jag skrev igår så ska jg pierca kinderna också nu när jag fyller 18! Har velat göra det suuuuperlänge för det är så jävla snyggt!! Simon avrådde dock mig från att göra det då han inte tyckte att jag skulle förstöra mitt ansikte, men jag tror det kommer bli hur fint som helst. Vi får dock se om jag bara börjar med ena sidan eller om jag gör båda på en gång. Men ska göra mina venoms först, men sen så! Längtar sååå mycket!!! 












Förändring

Skrivet:    ·  Allmänt
Ganska kul att kolla bilder ändå, på hur man förändras, speciellt kroppen. Har kollat på några bilder från i somras då mina revbenen syntes jättetydligt, se ba nån vecka efter är jag jättetjock, sen nån vecka efter det är mina revbenen jättetydliga igen och mina ben går inte ihop haha, har en tjock period nu, även fast jag äter mindre chips osv, men tror de beror på mina "nya" ppiller. Men med träning ska det nog bli bättre! Ganska kul att se bara hur snabbt man ändras! 

Happyland

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter just nu och ritar denna jävla fjäder, blir uttråkad så fort, VILL DANSA! Är så glad att jag faktiskt hittat nåt som jag verkligen gillar, eller ja har dansat i 8-9 år så har inte hittat det nu haha men ja ni fattar.
 Funderar på att ta och dansa ett tag nu innan baletten som börjar 19:00. Blir nog superbraa. Är på superbra humör idag! Vet inte varför, no one can bring me down typ haha. Känns skönt faktiskt! Nä men ska ta och dansa lite nurå. Wiho!



Frisören

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhopp! Hade ju somsagt frisörtid 9 idag och va där till ca 12:30. Blev jättebra tycker jag! Kanske inte syns så stor skillnad för de som ej brukar vara med mig osv, men är mycket ljusare och rödare nu och är ungefär samma färg som löshåret. Förut va läshåret typ 10 nyanser ljusare än mitt eget haha.. Så nu har jag äntligen fräscht hår igen! Känns riktigt skönt och är riktigt nöjd, bra start på dagen! Va även förbi polisstationen idag som sagt och sen träffade jag Nikki på stan o då gick vi o åt på dallas och snackade om en massa saker haha, var riktigt trevligt faktiskt! Åh kommer sakna så många när jag far utomlands... Kommer sakna William jättemycket.. Och mina bästa vänner Nikki, Lisse, Frida och Emelie... Kommer även sakna mina 3 missisar, min vovve och mina råttor doris och fläcken:( åh.. Kommer vara så jobbigt att vara utan mina 11 närmaste.. Menmen, när jag kommer hem kommer det bli aaaskul!! Åh shit så kul..

 Ska ta o gå ut o gå med Garbo en prommis nu efter jag druckit upp min latte och sen ska jag rita. Vill ju verkligen lära mig bättre och då gäller det att öva och inte kalkera haha, då blir man ju aldrig  bättre.. Men ska kolla om jag hittar nå inspiration, har påbörjat en fjäder så ska nog försöka göra klart den!  Skriver sen, pusspuss:) 

Dålig bild från idag då jag går hahah, orkade inte stanna då det var iskallt ute!

Godmorgon måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello. Är ju ledig idag, men kan ändå inte sova ut för jag har frisörtid nu klockan 9. Fick av william i tidig 18års present att jag fick fara till frisören o göra vad jag ville + nytt löshår, så ska färga håret ännu rödare! Har ganska nyss vaknat och har legat och myst med Garbo ett tag, min fina vovve,❤❤❤

Sitter o funderar på vad jag ska göra idag efter frisören... Har tid till 11:30, o sen ska jag till polisstationen o anmäla en person för en grej. Känns skönt! Ska även hämta ut mitt pass, har skjutit upp det flera dagar nu haha.. 

6 dagar kvar tills jag blir 18 nu... Längtar så otrooligt mycket! Att äntligen bara kunna skaffa allt jag vill.. Kommer bli såå awesome! Har ju första tatueringstiden den 24e februari på white dragon, så vi får se om jag vågar göra den på revbenen.. Är rädd att den ska ta så ont+ att jag inte riktigt bestämt vilken text jag ska göra än.. Så vi får se vilken jag gör, men nån på övredelen av kroppen iaf, vill vänta lite med dem på låret så dom inte blir helt förstörda när jag har gått ner i vikt, men har inte heller helt bestämt vad jag ska ha på högra låret än... Och vill göra dem ganska samtidigt!! Nä men nåt fint blir det iaf, jag har mina idéer! Är rätt nervös över den på revbenen.. Wille har ju gjort en stor på revbenen o de va de värsta han hade gjort och han avrådde mig från det haha.. Men men, blir nog kul!! Nä nu måste jag ta och sminka mig innan jag far, bussen går om 25 min!



Williams jättefina praying hands❤ är dock 2 sittningar kvar, men jättefin är den!!

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår så hade jag skola från halv 10 till 1, vilket har fått mig att blanda ihop dagarna lite och trott att de varit lördag hela dagen haha, fast så äre ju inte. 
 Idag har jag hunnit packa det mesta till utlandsresan, vi far på fredag(!!!) och jag har även hunnit städa hela rummet och renbäddat osv. William har även varit här och vi har sett på film och diskuterat tatueringar och piercingar. Har ju 3 tatueringstider bokade och sen ska vi även till stockholm i februari eftersom att jag ska pierca venoms! Blir supernajs. Vissa människor passar verkligen inte i piercingar heller hahah så vi har suttit och kollat bilder och skrattat massa. Nä jag är då glad att jag passar i det. Har såå många som jag ska göra nu när jag blir 18. Har ju många redan, men ska göra både venoms i tungan, kindpiercingar, frowny,  mer i näsan, höften osvosv! Vill dock inte ta mina venoms här i stan för de känns som att de är en sån viktig piercing.. Min septum sitter snett + att den togs på en nerv så har fortfarande ont och han sa att det mest troligt skulle fortsätta göra ont och göra ondare ju mer ja töjer den.. Så ja, vågar inte riskera nåt mer! Haha det jobbiga med just min septum(förutom att den gör ont och näsan fortfarande är "hård" och lite svullen) är att den känns som snor direkt de är kallt ute, och man kan inte heller torka bort snor när man är snuvig  för då gör de jätteont hahah! Fast har blivit lite bättre nu men ändå. Ska även ta en till septumpiercing bakom denna har jag tänkt! Kommer bli awesome!! Vill inte ha samma som alla andra heller så vi får se vad mer jag gör. Hatar folk som gör likadant som en själv hahah men ja det är ju inte mitt val och man kan ju inte styra över andra heller, tyvärr hahah. Men jaa, ska även boka en till tatueringstid nu så snart som möjligt, har ju flera inplanerade så den första blir texten på revbenen, sen blir det massa svalor på foten/fotleden och sen en uggla/ugglor på underarmen(orkar inte förklara den nuu, vill inte att nån härmar, och sådant händer ju så visar hellee bild då den är klar) och sen har jag 2 stora inplanerade på låren och en till text på fingret! Har massa fler också, men det är dem som jag prioriterar just nuu! Kommer bli jättebra tror jag, och jag ska även töja mina öron igen! Mamma tog mina töjningar då hon hatar sånt haha:( men nuu jävlar;) på söndag blir jag 18 och då kan jag göra vad jag vill! Åh är så lycklig hihi! Men nu ska jag ta och sova, godnatt;)







Dålig uppdatering

Skrivet:    ·  Allmänt
(Skulle ha publicerats för typ 14 dar sen hahah??)

Hej på er. Vet att det har varit dålig uppdaterig nu senaste dagarna men har helt enkelt haft annat för mig! 

I fredags så for jag och William ut och åt middag på Allstar och firade att vi hade 17 månader❤
 Igår så firade jag och mina tjejer Frida som fyllde 18 i torsdags! Hon fick presenter och hade trevligt, men eftersom jag va sjuk for jag hem vid 10 och la mig o såg greys.
 Imorse vaknade jag vid 12:30 och har sedan dess legat och sett greys anatomy. Är fortfarande sjuk, men ska på dans nu klockan 4 så måste orka dra mig dit..



Tråkigt

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom juust hem från skolan. Belönar mig me lite ostkrokar hähä, fett onödigt att ha som regel att ja inte får äta, äter hellre lite när ja vill än att få "återfall" varje kväll o vräka i mig. Vi ska snart iväg på födelsedags middag hos rickes syrra. Blir noeg trevligt! 
 Nä nu ska jag ta o fixa mig, vill inte vara helt ofixad haha.. Ha en bra dag så skriver jg sen!!


Tåspets

Skrivet:    ·  Allmänt
Oj, trodde att jag hade bloggat mer än jag hade haha.. Men både igår och idag har iaf bestått av att skissa. Färgläggde min döskalle och la in lite ljusbruna nyanser av hjorten och sen skissade jag upp en liknande hjort på en tavla, som jag började måla på idag. Skissade även upp en uggla som jagska tatuera på underarmen eller låret. Är en uggla som har en sugar skull också. Svårt att förklara men jag kan lägga upp en bild sen. Nä men idag har jag inte skissat mycket alls, började måla på tavlen bara och fixade bland alla mina rit/målar grejer för jag hade världens oordning haha.,

 Nu har iaf dansen på fritiden börjat om! Igår hade jag street dance, men jag for inte dit eftersom att jag var sjuk. Kommer även att fortsätta dansa balett, modern dans/jazz, tåspets och kanske också bara vanlig modern. 
 Så just nu har jag 4 dansträningar i veckan på fritiden som är ca 2 timmar + 4 danslektioner i skolan varje vecka. Känns väldigt bra + gym och sjukgymnast utöver det.
 Idag är det tåspets som gäller. Det är alltså balett, fast på tåskor. Blir nog jättekul, men nu ska jag ta o skissa vidare lite och sen göra mig iordning för dansen! 

Jag och wille har förresten fått de nya tatueringssakerna nu! Ska dit ikväll efter dansen och försöka tatuera in dendär hjorten. Älskar hjortar. Om jag inte ska ha ugglan på benet så kommer jag nog att ha en hjort där!! Ska ju ha drömfångaren på andra låret, så vi får se vilken det blir! 

(Google bild)

Otrött

Skrivet:    ·  Allmänt
Klockan är alltså 2 och jag kan INTE somna..  Är även jätte förkyld så kan knappt ens andas längre, men har inget bättre för mig än att sitta o skissa.. Har hittils bara lyckats rita en hjort och en döskalle. Själva hjorten är klar, men ska lägga till en massa saker runtom sen så skissen är inte klar än! Döskallen är inte klar alls, den ska jag färglägga osvosv, måste även göra klart konturer och har inte skuggat den än heller. Men nu ska jag ta och göra en stor typ guldfisk/japanskfisk. Eller ja jättestor lär den nog inte bli alls , men lär nog ta ett tag iaf! Lär nog skriva igen innan jag somnar, men om jag inte gör det så önskar jag alla en god natt!! 




Slutat

Skrivet:    ·  Allmänt
Skutade för ett tag sen o då for jag, Nikki o Lisse på stan o köpte/kollade presenter åt frida som fyller 18 om 2 dagar! Efter det tog jag o Lisse bussen hem och bussen vi åkte med va värsta läskig o konstig haha.. Vi överlevde dock!

Nu ska jag hoppa in i mina myskläder och sen ska jag käka middag. Ska somsagt till älsklingen efter middagen vi hsr 1 år och 5 månader idag! Alltså 17 månader. Har verkligen hittat den finaste och bästa killen någonsin, ingen kommer nånsin hitta en sån fin kille och jag kommer aldrig heller släppa honom heller. 




 

Sjuk

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj.. Kände mig ju sjuk igårkväll och har känt mig sjuk idag också... Har dock inte lika ont i huvet, men är jätteförkyld, nyser, är snuvig och har ont i huvet.. Har som tur är bara 2 lektioner idag dock, så ska hem och ta på mig myskläder när ja kommer hem sen ta med mina skissaker till Wille och där ska vi mysa på.. Ugh.. Hatar skolan.. 


Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är första skoldagen och jag börjat 13:25. Riktiiigt skönt att börjanså sent.. 
 
Nu ska jag ta o sminka mig o sen ska jag ta och skissa upp lite mer innan bussen kommer. Har så jävla dålig fantasi och ve aldrig vad jag ska rita.. Vill inte heller "kopiera" nåt så måste ändå komma på nåt eget.. Men det är så svårt.. Men jag ska göra nån ny bild, blir lite less av att håls på med samma hela tiden. Ska försöka mig på en speciell döskalle som jag va velat göra länge.. Men vi får se hur det blir haha.. 

 Ååå nu i veckan får vi hem de nya tatueringssakerna! Vi har ju redan ett tatueringskit men de följde typ ba me 50 nålar så vi har redan använt upp alla dom och allt övningsskinn så vi har beställt massa mer. Har även beställt rosa handskar, rosa sladd, massa mer färger osvosv. Så nu borde vi ha vad vi behöver ett tag framöver hahah! Ååå älskar att tatuera, har inte gjort de på några dagar nu då nålarna varit slut, men snart så! Känns inte som att de ger lika mycket att bara skissa, vill ju göra båda. Är ju en helt annan sak att hålla i tatueringsmaskinen och tatuera än att skissa med en penna, och det är så kul!! Aja, riktigt förväntansfull är jag. Vi ska även beställa ett till kit så jag kan ha ett hemma. Har hittat det jag vill ha, så ska beställa de då jag kommer hem från utlandet!

 Pratade med Mickan igår och vi har hittat en jättebra stuga nu i fjällen! Den har 4 sovrum och 8 sängar. Just nu är det jag, Wille, Mickan, Johan, Oliver och Amanda som ska fara, men vi ska prata med några till om dom vill följa. Det kommer bli såå kul!! Jag åker dock ingenting och vägrar göra det också, men jag kan sitta o dricka choklad elr nåt medans de åker haha.. Menmen, blir nog hur bra somhelst! 


Skissat

Skrivet:    ·  Allmänt
Har hållit på skissat lite efter maten o de böev bara en liten diamant. Ska dit mer grejs sen, men har haft så ont i huvet o skit så har inte orkat skissa nå mer.. Nu ska ja ta o göra mig nå kvällsfika o se vänner, godnatt❤

Haha sämst bild men kan inte skriva snyggt så ville inte att texten skulle synas så bra.. Haha ja inte världens snyggaste diamant, men har somsagt inte nån erfarenhet av att rita på fri hand, kalkerade mycket när jag var liten men sånt gills ju inte. Så när de gäller rita själv är jag inte alls så duktig, men övning ger färdighet och jag tycker det är jättekul! 

Barnvakt

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej! Igår gick jag o Wille på stan hela dagen o sen for vi o gymmade. Efter det så for vi hem till han o åt och sen for vi på bio och impulssåg Paranormal Activity! Tycker den var jättebra, men inte så läskig.. Eller ja det var ju scener som man hoppade till i vissa ggr, men filmen i sig var inte läskig, men bra var den iaf!
 Idag har jag hunnit fara på gymmet och sen har jag varit barnvakt hela kvällen... Ingen av dom sover än även fast båda borde sova nu redan..... Blir såååå less.. Ååå.,  men jaja ska fortsätta försöka få nån av dom att sova iaf. Lär ju knappast hinna se nån film sen men.. 


Tatueringar

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej! Har jobbat både igår och idag och har farit till Wille varje dag efter jobbet. Han beställde ju ett tatueringskit för 1-2 månader sen, äntligen!! I början var jag inte så intresserad av kitet, utan jag tänkte att de ändå inte va nåt för mig då ja fullkomligt suger på att rita, men senaste veckan har jag suttit vid tatueringsmaskinen typ varje kväll!! Det är inte ens svårt att använda den, visst det blir ju ganska skakigt osv, men jag märker redan att jag börjar bli lite bättre och gör rakare linjer! Är ju låååångt ifrån bra än, men ska beställa mig ett eget kit nu ikväll för det är så jävla kul!! Har juat gjort en jättefin tjej, eller jag har gjor konturerna 1 gång o ja måste göra dom några ggr till, men hinner inte det ikväll. Vi måste dock beställa mer övningsskinn för allt är typ slut nu haha.. Tatuerar på sista just nu. Men jaja jag hoppas ni haft en bra kväll!! 
 
Skissen innan jag började tatuera på den hehe. 


Design