Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Nyttig

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, jag kom just hem efter att ha hjälpt wille städa ur lägenheten. Känns braa att de äntligen är gjort faktiskt. 
 Imorgon ska jag o Wille ner på stan, men vet inte riktigt när. Jag ska köpa nagellim och lösögonfransar så jag kan göra fina naglar osv. 
 Har bestämt mig för att iaf försöka vara heltnyttig nu ända fram till utlandet. Vet att jag ng inte kommer gå ner i vikt nåt av det, men vill bara känna mig duktig ett tag. Känns så töntigt att säga att jag ska vara nyttig typ "resten av mitt liv" haha då ja ändå inte vill det. Men ja, fram tills utlandet borde jag nog klara av! Längtaaaar verkligen efter spanien nu!! Jaja men nu ska jag ta o sova, godnatt❤


Ledig❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag varit ledig från jobbet vilket har varit väldigt skönt. Imorse for jag, mamma, ricke, liam o wilmer ner till polisstationen och fixade våra pass eftersom att vi far utomlands snart!! Efter det for vi på leos lekland, var jätte hungrig men tog 45 jävla minuter att få sin mat!!!!! Tillslut fick vi iaf maten, och den var jättegod! Efter leos så for jag o mamma ner på stan och jag fick med mig 3 st bikini överdelar hem, hittade dom på rean för 29:- st! 

 Nu sitter jag och beställer hem lite Victorias secret grejs. Fick ju 2 i julklapp så har 7 st nu! Har iaf lagt 2 body mists, 2 body lotions och 1 body butter i varukorgen och jag tror jag nöjer mig så faktiskt! 
 Får snart hämtnig av wille o hans pappa för att fara o städa ur Willes gamla lägenhet. Ska även ta och hämta ut mitt bankkort på ica. Men ni får ha en trevlig kväll!


Vill träna..

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har ju varit väldigt duktig o bra där på att träna ett tag, typ förra vintern och för nåra månader/veckor sen, men nu senaste 1-2 månaderna har jag helt tappat de känns de som.. Har inte haft tid på veckorna o då har jag varit helt otaggat på helgerna också, konstigt nog.. 
 Men sen jag började gå hos min sjukgymnast 3-4 ggr i veckan så blev det väldigt svårt att göra allt eftersom att skolan slutade vid 4 och direlt efter skolan skulle jag till sjukgymnasten och jag var där till 6 tiden ungefär, o då ska ja hinna gå hem o käka för klockan 7 har jag haft dans måndag och onsdag, den tisdag o torsdag har jag ofta haft nåt att göra, ex. Boxning.  Men har bestämt mig för att nu jävlar ska jag börja om! Inte för att jag har slutat gymma, är ju självklart där då o då, men nu ska jag försöka typ varje dag. Det svåra blir när skolan och det börjar om eftersom då kommer jag ha skola till säkert 3-4 5 dagar i veckan, och jag kommer att ha dans 5 kvällar i veckan + sjukgymnast så kommer aldrig hinna.. Men jag ska verkligen försöka. Men mitt största problem är ju maten.. För att jag ska kunna få den kropp jag strävar efter så måste jag börja äta bättre och sluta med chips, men det är inte bara det att jag inte kan, utan jag VILL faktiskt inte sluta.. Även om jag har bestämt mig för att "nä nu jävlar ska jag inte käka chips" så gör jag det. Jag kan typ känna att jag inte ens är sugen på chips, men ja måste ändå ha det. Eller jag måste inte, för jag vet att jag inte ska, men jag gör det ändå, jag trotsar mig själv o de är inte bra.. Löns inte ens att ja säger att ja ska sluta me chips o onyttigt för jag VILL INTE det.. Även fast jag vill.. Nu fattar ni kanske inte så myclet vad jag säger, men jag bloggar faktiskt för min egen skull, inte för eran.
 Har märkt att jag "gått upp i vikt" lite på senare tid. Eller "gått upp" är fel sagt för jag har inte gått upp ett enda kilo, men min kropp ändras o blir mindre fast när jag tränar mindre, och därför mår jag bättre av att träna och därför väljer jag nu att börja träna mer! När jag väl är på gymmet är det såå skönt, men det är jobbigt att ta sig dit + att jag hatar att duscha, vilket man måste göra efter gymmet:( men jaa hade ingen meningsfullt att säga, utan bara som skriva att jag börjat ta träningener seriöst nu igen. Har t om. Hunnit med lite träningspass hemma innan jobbet vilket är jätteskönt! 
 


En spindel i mitt rum:(((((

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, jag skulle just gå o sova när jag upptäckte EN SPINDEL PÅ MITT RUM!!! Är såå rädd just nu för när jag skulle bära ut den från mitt rum, vill ju inte döda den, så tappade jag bort den o jag har värsta spindelfobin!! Brukar börja gråta direkt ja ser en spindel, men asså fy så rädd jag äääär... Kanske går ut o lägger mig i soffan för jag vågar nog inte sova i mitt rum inatt.. Inte med en spindel lös i rummet..

Lilla julafton

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej! Kom just hem från boliden där vi haft lilla julafton! Var jättemysigt och är jättenöjd över allt jag fick!!! Var ju hos wille först och där fick ja också massa presenter!!! Fick detta av william från body shop: 
 Clementin Body Butter
Clementin Lip Balm
Clementin parfym
Choklad tvål
Choklad body butter
Choklad body scrub
Choklad shower cream
Choklad lip butter
2 st "Duschbollar"
Cranberry joy tvål
Cranberry joy body butter
Cranberry joy shower gel
Cranberry joy body scrub
Jordgubbs body butter
Jordgubbs shower cream
Jordgubbs body scrub.

Fick mig även en Laptop!!!! Är såååå nöölljd tack bubbi!! Har även fått detta som tidiga julklappar för nån vecka sen:
 Morgonrock(rosa)
 Coconut body butter
 Coconut shower gel
 Coconut body scrub
Mango body butter
Honey body butter! 

Fick ju även saker av mormor och morfar nu ikväll som jag somsagt är jätteglad för och det jag fick var:

Fin tröja som jag valt själv
Hårinpackning
Pyjamas shorts
2 par lurviga sockar
Britney spears parfym 
Presentkort på body shop 500:-

Så nu är julen i princip över och jag är hur nöjd som helst! Nu har jag en utlandsresa att se fram emot om 36 dagar!!! Och om 38 dagar blir jag 18... 
 Nä nu ska jag lägga mig o se film på nya datorn!! Ha en bra kväll!!





Mina julklappar

Skrivet:    ·  Allmänt
Är somsagt jättenöjd över allt fint jag fick igår så tänkte skriva vad jag fick! 

Jag fick:
Äkta uggs
Leopard resväska
Ray ban solglasögon
Kjol
Fin stickad kofta/cardigan
2 st VS body mist(pure seduction, love spell)
Kroppsskrubb från body shop
Duschkräm från body shop
Body butter från body shop
Beats by dre monster hörlurar
Torrshampoo som ger volym
Duschkräm
Touch handskar
Jättefin börs
Hårspray
Ansiktsmask
Parfym, body lotion och shower gel(christina aguilera).
 En pläd
En burk av nåt slag att ha ex. Bomull i.
Ett jäättefint halsband!!


Det var allt jag fick från familjen + rickes familj! Nu ska jag iväg till wille o byta julklappar o ha lilla julafton o sen bär de av till mormor o morfar för mer julklappar och mys hihi!! 


VICTORIAS SECRET FASHIONSHOW

Skrivet:    ·  Allmänt
hello, har nyss öppnat alla julklappar från familjen. Ska ju dock få mer av mormor och morfar o wille imorgon, men har öppnat allt för idag! Kan skriva sen vad jag fick, men fick iaf äkta uggs imorse, äkta rayban solglasögon och leopard resväska!! Skriver mer sen för nu ska vi fika och se VS, ha en fortsatt bra kväll!!! 

Julafton

Skrivet:    ·  Allmänt
IDAG ÄR DET JULAFTON och jag blir en 5årig liten flicka igen. Skuttade upp ur sängen i morse o sprang för att öppna första julklappen, som innehöll ett par äkta fina ljusbruna/beiga UGGS! 
 Efter julklappen så duschade jag och fixade mig och sen kom mina kusiner osv hit och vi har just ätit blöta till lunch! Nu ska vi dricka glögg och fika julfika och sedan gå vidare till Elin, Rickes syrra, som är hos oss just nu. Där ska vi tillbringa resten av kvällen!
 Längtar tills Kalle Anka börjar klockan 3  och sen klockan 6 ska jag och Ida se Victorias Secret fashionshow. Längtar mest av allt till julklapparna hehe!! Kan knappt vänta!! Ha en god jul allihop!! 


Dan före julafton❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Helooo, idag är dagen före julafton och det betyder uppesittarkväll! Vi bruka varje år äta en jultallrik till middag framför uppesittarkväll på tvn o spela bingo, så det blir nog mysigt! 

 Igår så såg vi ju hobbit del 2 och den va superbra! Dock såg vi i 3d så de sög, hatar 3d och fick så ont i både ögonen och huvet i slutet så satt och blundade och tog av mig glasögonen hela tiden haha.. Men ja helt klart sevärd! 
 
Idag har jag inte gjort nånting, ska strax ta o fixa mig och mamma nå julnaglar och sen ska Wille komma hit till middagen. Hoppas ni har en bra dag!


Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! 
 Jag vaknade nyss av att Wille kom hit och växkte mig, mys. Vi ska ju somsagt ut och spela hockey o åka skridskor nu snart så ska ta o fixa mig nuu. 
 Ikväll ska jag William och mamma se Hobbit på bio!! Åå vad jag har lääängtat!! Vi hade egentligen biljetter till förra helgen men mamma ville inte fara då så ikväll äntligen! 
 Nä nu ska jag ta o fixa mig!


Godnatt!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade riktigt trevligt på bowlingen, och jag VANN! Eller jag o wille hade samma poäng så båda vi vann men det var kul iaf! 
 Kom hem från Wille för ett tag sen o har suttit o kollat hotell på walt disney world, är snack om att vi vill dit, eller ja jag o mickan snackade om det haha men dom andra ville också, så har suttit o kollat priser osv! Blir nog skööjjjj!!! 
 Imorgon blire hockey spelande för mig och Wille med Mickan o Johan o några fler, vet inte vilka dock men det blir nog kul ändå! 
 Nää nu ska jag sova, godnatt!! 


Lördag❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Dagarna bara går och går.. På tosdag är det julafton och snart far vi till utlandet och jag blir 18.. Usch.. Har så mycket ångest just nu att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv... Aja..

Kom nyss hem från gymmet iaf. Jag och William körde bröst idag så jag lär ha ont imorgon då det inte är nåt jag brukar köra allt för ofta..
 Ikväll ska vi o bowla med Oliver, Mickan och Johan, det kommer nog bli superkul, hoppas jag. Aja ni får ha en bra kväll.
 



En bild från mitt rum, har alla julklappar jag köpt under bordet eftersom det är mysigt och fint och har tänt julstjärnan och mitt fina snöbollsljus! Mys❤

Natti

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft ganska djupa tankar senaste tiden. Mått dåligt osv pga lite saker, och har gjort det ett tag.. Är ganska känslig känns det som..Men har alltid varit känslig mot sånthär men det har verkligen blivit värre de senaste månaderna.. Gråter nästan direkt jag hör en låt, så kan knappt lyssna på musik längre, gråter i varje avsnitt av greys och saknar nån väldigt mycket. Nån som jag alltid saknat men aldrig riktigt tänkt på det.. Allt påminner mig bara om hur tragiskt livet är och jag vill bara sluta tönka på dethär och inte vara så känslig och rädd.. Vill vara glad och njuta av den lilla tid jag har... 
 


Dallas

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello, sitter på dallas nu på rasten och har ont i magen.. Vill äta men har ätit jättelite redan och det blev bara värre då.. Men jag dricker choklad och väntar att Hanna ska uppdatera mig om hur de går med katterna! 






Träningsvärk..

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon.
 Vaknade vid 8 imorse och fick skjuts av mamma till skolan. Är riktigt risig men har alltid varit de på senaste tiden, orkar inte fixa mig o jag har finnar osv, somnade med foundation och puder inatt.. Sämsta ever! 
 Har varit o lämnat Rocky till hanna o mango också igår, men mango vart jättearg.. Men har hör att det blev bättre under kvällen så jag hoppas på det bästa! 
 Hade förövrigt världens jävla träningsvärk i benen imorse, typ insida lår osv, jag, Wille, oliver o mickan tränade ju massa ben så det beror noog på de! 
 Men nu har jag nk så kan inte skriva, puss


Godmorgon tisdag.

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag var jag för en gångs skull uppe i tid, vilket menad INNAN 8. Stiger alltid upp 8 eller efter när jag börjar halv 9 o sen hinner ja inte gå till skolan i tid... Vaknade halv 10 igår och jag började halv 10 igår så blev sen, som vanligt,..
 Nä men idag lyckades jag ta mig upp vid 07:45(!) och sen när jag klätt på mig o borstat tänderna så inser jag att jag har sovmorgon idag till 12.... SÅ JÄVLA DRYGT att jag steg upp haha..
 Ska iaf se ett greys avsnitt nu sen ska jag fixa mig och sen städa innan jag beger mig mot skolan. Idag är min lediga dag från jobbet, jobbar onsdag o torsdag o sen är de peders vecka. Ska dock jobba då också, men vet inte när eller så, vet bara att jag ska jobba annandag jul och på lovet. Men bog babblat om jobb,.. Ha en bra dag! 



Jobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, förlåt för usel uppdatering, som vanligt.. 
 Har jobbat hela helgen vilket kännd bra, behöver pengar verkligen till bpde körkortet och utlandsresan i januari och i augusti! 
 Fick sluta vid 12 idag istället för 4 så har hunnit köpa nästan alla julklappar! Är klar med alla förutom 2 st nu, äntliigen! 
 Efter jobbet for jag, Wille, Mickan och Oliver o gymmade och jag har nu nyss kommit hem. Ska ta o rensa lite klääder osv! Sovgott! 


Dream a little dream about me.

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! 
 Har inte hunnit blogga så mycket alls, + att jag har skrivit typ 4 inlägg men alla raderades just innan de publicerades så har inte orkat haha.. Igår hade jag iaf 2st dansföreställningar som gick jättebra! Efter det for jag hem o foxade mig pch sen for jag och William ut på tatung och åt eftersom vi firade 1 år och 4 månader! Det va jättegott och sen for vi hem till william och såg på lite film! Kom hem där vid 2 nångång.
 Inatt har jag vaknat av äcklig växtvärk och inte kunnat sova så har myst med garbo och sett på greys!!
 Mamma o ricke hade lite party har igår, och duktig som jag är så håller jag på städa undan allt medans de ligger och sover. När allt är klart ska jag städa mitt eget rum. Hoppas alla har en bra dag! 


Övningskörning

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello. Idag efter skolan hade vi dansrepetirion på nordanå så va där vid kvart i 6. Sen efter det så kom ricke till nordanå med bilen så jag fick fara ut och övningsköra! Har bara kört 2 ggr förr och de va på typ ett litet ställe på en raksträcka...  Så idag va först gången jag typ körde på en trafikerad väg och svängde osv. Gick jättebra, körde först från nordanå till sjungande och körde i små rondeller osv. Sen körde jag runt på nordanå o sen körde jag hem och då testade jag även att stanna/starta i uppförsbacke och parkera! Gick somsagt jättebra och vill köra igen snart igen hehe!
 Nu hade jag tänkt lägga mig och se antingen fast ans the furious eller nån julfilm, hmm... Lutar mot julfilm faktiskt.. Jaja, ha en bra kväll!! 
 


Nattinuss

Skrivet:    ·  Allmänt
Har just kommit hem från wille. Åt chips ikväll(som alltid) och fick massa fåligt samvete osv.. Måste skuta nu ett tag. Ska börja testa 1 vecka utan chips sen 2 sen 3 osv. Men problemet är vad jag ska äta ist på helgen. För popcorn är inte lika gott och godis äter jag typ inte.. Är även less på nötter osv o de är ändå så jävla dyrt.. Men jaja. Får väl bli gurka och morortsstavar m. Dipp och nötter ändå da.. Jajaj vi får väl se hur de går helt enkelt. Dags att ta tag i träningen och maten nu ända fram till sommarn och sen lugna ner sig liite men ändå fortsätta träna och äta nyttigt osv, men inte lika mycket bara. Har dock aldrig tid att träna på gymmet på veckodagarna nästan.. För på måndagar har jag sjukgymnasten 4-halv 6 ungefär(springer ju dock löpband då och motionscykel och maskiner och övningar så de är ju iofs ett träningspass) och sen har jag dans direkt efter middagen klockan 7. Hinner inte på gymmet efter då. Samma sak på onsdagar! Men tisdagar/torsdagar brukar jag oftast hinna träna på efter sjukgymnasten och helgen, men just nu är det så mke med dansen så hinner knappt ens med sjukgymnastem... Vi har både torsdag, fredag efter skolan och sen uplvisning på kvällen,. Aja ska sova nu och drömma om sallad haha.. Godnatt! 

Kollar intresse.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag kanske tänker sälja mina "work out" byxor från gina tricot i strl xs. Känns som att alla har såna nu och man blir lite less haha.. Men kanske behåller dom också, men kanske blir att sälja dem! 




Naturkunskap.

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! 
 Igårkväll så började jag se Fast and the furious men hann inte ens se en timme innan jag somnade haha.. Men jag känner igen den filmen så jag tror jag har sett delar av den förut, typ på TV eller något.
 Nu sitter jag på skolan och har naturkunskap. Vi håller på med nåt arbete och jag jobbar om träningspreparat som PWO. Ganska kul haha faktiskt.

Ikväll har jag sjukgymnast och dans, sen blir de kanske att färga håret och vara med william och missisarna. De ska på kontroll och vaccineras till veckan, mina fina bäbisar har börjat bli stora:')


Skitsnygg tattoo jag funderar på!

Tråkigt..

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev inte att jag var med nån ikväll eftersom jag va tvungen att stöda.. Så ska sätta igån med denna helvetesstädning(mitt rum är en soptipp...). Har köpt så mycket nytt att det inte ryms i mitt rum.. Har INGEN ledig plats för kläder nånstans, och jag kan inte slänga kläder, så mitt golv fylls av högar:))) Jättekul:)

Nä men ska sätta igång nu för efter städningen ska jag se Fast and the furious(?) filmerna eftersom jag aaldrig sett nån av dom!! Killen i filmen har ju dött så tänkte se dom "till minne av han haha" typ. Kommer dock bara hinna se typ 1-2 st, men får fortsätta sen! Ha en bra kväll alla! 


Dag 17- Mitt favoritminne.

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja jag har verkligen inget favoritminne så jag kan säga några BRA minnen! 

Ett bra minne var när vi var på Cypern med hela familjen och släkten på rickes sida. Det var riktigt trevligt även fast jag inte minns det så skarpt..

Ett annat bra minne var när jag och William hämtade kattungarna.. Dom va så småå och jag var så glad! De små lurvbollarna som va så himla gulliga och i min famn, tror inte att den känslan någonsin går att beskriva❤❤❤❤❤







Ska fortsätta med min sånhär frågegrej...

Skrivet:    ·  Allmänt
I vintras och början av denna sommar så höll jag på med en sak då jag skulle skriva nånting varje dag typ. Tror jag bara gjorde typ 15 st sen slutade jag så jag tänkte fortsätta på det nu! 

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Okej det var till 16 jag hade gjort så ska skriva på 17e nu. Så jag börjar med detta nu! 


Jävla pissssssss

Skrivet:    ·  Allmänt
Är så jääääääävla arg på äckel tandläkaren. Jag bokade om min tid och dom ringde NÄR JAG LÅG OCH SOV för typ över en månad sen, och då sa dom att dom skulle skicka hem ett brev med datum/tid eftersom jag knappast skulle minnas när eftersom jag sov. Sen idag RINGDE DOM HEM TILL RICKE(inte mig?????????) och frågade vart jag var, och jag var ju hos sjukgymnasten. Så jag måste betala 600 SPÄNN eftersom ja missade tiden som jag inte ens visste att jag hade eftersom dom inte ens skickade ett jävla brev. Så kommer måsta betala 1200 kr för mitt jävla tandsmycke, SOM ÄR 2MM STORT?!?!?!?!?!?

Tisdag idag!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallooj, idag har jag haft en jobbig dag eftersom vi har många lektioner.. Direekt efter skolan for jag och Nikki till sjukgymnasten och tränade och nu är jag påväg hem. Vi är bjudna på middag hos Rickes syrra ikväll o sen får vi se va jag gör. Jag kanske skulle färga håret med Nikki o jag kanske skulle vara med Wille så vi får se hel enkelt! 
 Har även kollat tatueringar jättemycket idag och texter/citat osv. Ska ju göra min första tatuering snart! Blir somsagt en text på revbenen, men har inte bestämt vilken text än bara.. Vill inte börja med dom största jag ska göra på armen och låret osv utan jag börjar med nån liten först, sen blir det nog låret! Lääängtar!!! 


Måndag❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon... Igår somnade jag vid 8 så har sovit i 12 timmar!! Somnade med både kläder och smink,uppsatt hår,  utan att borsta tänderna, med lamporna igång och med alla kläder och överkast på sängen osv och utan att ställa larm.. Men jag har sovit hur gott som helst iaf! Börjar inte förrän om 1 timme så jag dka ta och fixa mig nu! 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
(Skulle publicerats imorse) 
Godmorgon. Inatt har William sovit här och vi såg på I spit on your grave 2 igårkväll som var bra. Vi somnade ganska sent, men hade ändå ganska lätt för att stiga upp på morgonen! 
 
 Idag är det den första decemberr vilket innebär Skyltsöndag! Får hämtning om ca 30 min ner dit med borden och då äre bara att vänta in resten av klassen! Vi säljer somsagt hembakat fika så kom gärna förbi och köp av oss! Det är skyltat med ES2c! Men måste göra mig iordning nu, puss! 


Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design