Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

I'd be his, if he asked.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hellohello! 
 Igår jobbade jag ju till halv 5, och sen for jag ner till stadsfesten med Lisse och Emelie! Vi åkte nån karusell och gick runt och sedan satte vi oss på Allstars uteservering där vi tänkte ta en öl. Så blev ju inte fallet utan det resulterade i att jag o Lisse stannade där i princip hela kvällen och såg Det vet du. Så de blv mycket dansande och kul! Hade en riktigt trevlig kväll!! Enda som var dåligt va att jag hade träningsbyxor och träningsskor haha... Inte speciellt glamouröst, men redo för fight haha!


Just nu är falska känslor bättre än inga alls.

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem från gymmet så vi sitter hemma hos Nikki nu och äter! Snart ska vi se shrek och mysa på❤❤

Fryser

Skrivet:    ·  Allmänt



 Usch vad trött jag var imorse.. Tror mitt alarm ringde typ 20 ggr och väckte även Nikki o Emelie hehe. Var riktigt skönt att stiga upp såpass nära jobbet.
 Justnu sitter jag i personalrummet och dricker kaffe och fryser ihjäl.. Hittade nå täckte som ja svepte in mig i haha. 
 Efter jobbe idag ska jag o Nikki iväg o gymma. Blir nog ben/rumpa idag, men har fått värre i foten igen så blir att ta de ganska så lugnt. 

 I helgen äre dessutom stadsfesten och jag är sååå taggad! Har biljett till fredag då jag ska se nause med Lisse och även till lördag då jag ska se Takida med Emelie. Verkar även som jag dka dit på torsdan med nikki, så blir nog superkul!
 Nä nu ska jag ta o börja fixa lunch till patienterna. Ha en bra dag!

22 jump street

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag varit med Nikki hela dagen och vi ha inte gjort så mycket. Vi har mest varit hemma hos mig och myst påå. Vi valde sen att fara på bio och se 22 jump street så vi ringde Emelie och frågade om hon ville följa! Så vi 3 for och såg den och alltså guuud så bra den vaa!! Inte skrattat så mycket på väldigt länge kan jag lova!
 Justnu är vi hemma hos Nikki och tänkte sova. Ska upp o jobba imorn!
 












Godmorgon.

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är somsagt min enda lediga dag fram tills lördag, så imorse va de min tur att få stanna kvar hemma o sova medans han for på jobbet, men de gav inte så mycke egentligen då jag endå vaknade av alarmet... Så nu ligger jag här klarvaken. Ska ta och äta nånting snart o sen ska jag nog gymma innan jag har körklektion. Har inte så mycke vettigt o säga, ska njuta av min lediga dag!
 


Inget o göra

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hemma jätterastlös.. Funderar på att fara hem till Wille och vara med katterna medans ja väntar, eller kanske gymma. De tror jag nog jag ska göra!
 Skadade foten förra helgen typ o sen när ja hade klackar i fredags såå blev den dålig igen, så vi får se om jag kan springa elr så.. Men mage, rumpa o ben kan jag ju träna ändå! Hoppas alla får en fin kväll!
 


You are all I need.

Skrivet:    ·  Allmänt
Helloo. Sitter justnu på jobbet och väntar på att få sluta. Slutar om 25 minuter så är inte så länge kvaar. När jag slutar ska jag hem o kanske äta om ja orkar, sen ska jag nog spela volleyboll me några. Sen ikv ska jag va med alfred men vet inte hur sent han kommer hem. Är ledig imorgon så det blir skönt att kunna sova uut... Känner mig helt död som va uppe till typ halv 5 på midsommar innan vi gick o la oss.. Kändes ju bara ännu mer drygt när ja va tvungen att fara o jobba o han fick sova.. Sen igår kunde jag inte heller somna för jag va för övertrött typ, så höll på försova mig imorse.. Kommer säkert somna rätt tidigt ikv, men vi får se. Jaja nu ska jag fixa lite mat till patienterna sen ska jag dra heem!


Midsommar

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Hade en jättetrevlig midsommar igår ute i Hampus stuga.
 Jag och Emelie blev hämtade av Alfred och Hampus där vid 5 o då for vi och hämtade Nikki och Lisse och sen for vi då ut i stugan där det var massa trevligt folk! Blev att vi va där ganska sent, tror att jag, Alfred, Hampus och en till fick skjuts in till stan vid 3, så vi var inte hemma hos mig förrän vid 4. Då gick vi och la oss direkt, va så jävla trött.. Tyckte så synd om han dock eftersom jag började jobba halv 8 så steg upp typ vid halv 7, men han fick stanna kvar o sova medans jag for på jobbet. Var förvånadsvärt enkelt att jobba idag faktiskt, men tror imorgon kommer vara värre då jag legat jättelänge nu på dåligt humör eftersom jag är trött..
 Jaja har inte så mycke mer att säga, har inga bilder från igår heller.. 














Stay with me

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj! Har inte skrivit nåt på väldigt länge märker jag haha.. Orkar inte ens försöka berätta nåt så lägger ut bilder ist från vad jag gjort!
 Igår så va jag iaf iväg en stund där på kvällen och såg film med en, och nu så har jag ganska nyss vaknat. Ska tatuera mig idag! Blev lite impulsivt då jag bokade för typ 3 dar sen, men blir bara en liten då Isabell inte har nån lucka för min vad! Jajaja lägger väl ut bild sen. 






















Mysdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Har varit väldigt dålig uppdatering, men har inte gjort så mycket. Har mest varit fest osv. I förrgår sov ja hos Emelie i urs o igår va ja hos Emelie och sa hejdå för hon for ju till Rhodos idag.. Kommer sakna henne så mycket..
 
 Igår på dagen så gled ja hummibåt me Nikki o Lisse sen låg vi ute o sola ett tag. Var väldigt skönt fast är förkyld idag..

Imorse for jag till skolan o gjorde ett matteprov och ett engelskatal. Känns skönt att allt är klart nu när jag har skolavslutning imorgon!

 Nä nu ska jag strax ner på stan me mina brudar o sen då ska jag ha ansiktsmask, duscha, hårinpackning, fixa naglarna osvosv. Ba en myskväll helt enkelt. 




Design