Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 01- Om mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja jag heter Emelie Eleonora Lindberg och är 17 år och fyller arton den 2 februari. Jag går estetiska programmet dans på anderstorpsskolan. Jag har dansat i ca 8 år på fritiden men slutade både dansen och boxningen iår eftersom jag träffade William och tyckte vi fick för lite tid osv eftersom jag hade boxning 3-4 ggr i veckan och dans 1 gång i veckan. Men nu efter sommaren ska jag börja om med båda tror jag. Skönt med ett litet uppehåll!
 
Jag ÄLSKAR djur, kan inte gå förbi en hund utan att stanna och klappa den och í framtiden vill jag jobba som veterinär, och om det inte är möjligt och jag aldrig tar mig dit så vill jag jobba som burlesquedansare i LA eller någonstans. Jag har 4 katter, 1 hund(boxer). Tyvärr så bor inte nån av katterna just hemma hos mig för tillfället, och det beror på att Vilda bor hos min "farmor" eftersom när vi flyttade hit så ville vi inte att hon skulle bli påkörd osv, men hon är fortfarande min och jag träffar henne ofta. De tre andra katterna har vi hos William hihi så träffar dom i princip varje dag. Garbo, hunden, är hela min familjs så hon bor jag med.
 
 
 
Jag är i stort sett en väldigt glad person, men jag blir väldigt lätt arg och när jag blir riktigt arg så blir det svart för mina ögon(en av anledningarna till att jag började boxning, kunde inte kontrollera mig när jag blev arg så slog alltid in i en vägg för att inte slå någon, så behövde en sport där jag kunde slå någon och få ut min aggression). Jag är väldigt långsint och är fortfarande arg på folk för småsaker som hände för 3 år sen...
 
Ja jag älskar chips. Det har jag gjort ända sen jag var liten, och äter det hela tiden.. Men jag tränar väldigt mycket så jag tycker inte att det gör nåt egentligen, men har försökt minska intaget nu och det går bra! åt inget i helgen förutom de jättelilla igår när jag var sjuk, men behövde få i mig något.
 Vi har ca 2 timmars danslektioner 4 ggr i veckan och sen föröker jag träna på gym en gång per dag, men brukar försöka ha en vilodag i veckan och när jag jobbar hinner jag inte träna.
 
Jag är väääldigt intresserad av piercingar och tatueringar och planerar att ha hela kroppen fylld av det! Längtar så sjuuukt mycket tills jag fyller 18 så jag kan börja med tatueringarna och piercingarna, har så många inplanerade som tex: Text på revbenen, text uppe på axeln, tatuering på foten, fotleden, nacken, armen, låret, höften, handen, ryggen och piercingar: septum, medusa, nedre leppen, ögonbrynet, smiley, kinderna, höfterna, nyckelbenen osvosvosvosv vill ha överallt!!
 
Hehe vet inte vad mer jag ska säga, om ni undrar över nåt som jag har missat så är det bara att kommentera och fråga, det är inte kul att ha en blogg utan kommentarer, så kom igen kommentera och fråga nåt, vad som helst!
 
 
♡Anonym♡
Skrivet: 2013-05-12,  kl. 14:48:24

Du verkar inte se vad jag skriver igen men vad gör du? Vad händer idag? Ska jag komma till dig?<3

Svar: ja du ska komma till mig, håller på städa men du kan gärna komma hit och hålla mig sällskap om du vill? får ändå inte fara någonstans..<3
Emelie Lindberg

♡wille♡
Skrivet: 2013-05-12,  kl. 15:18:29

skriv på facebook istället så skriver jag här, FÅÅÅÅÅR jag komma till dig då? har du verkligen frågat det
<3<3<3

Svar: kan inte skriva på fb för det börja lagga:( ja du far vara här en liten stund men inte hela kvällen..
Emelie Lindberg

♡wille♡
Skrivet: 2013-05-12,  kl. 15:23:16

eller så skriver du här för jag verkar inte få nått av dig heller

♡wille♡
Skrivet: 2013-05-12,  kl. 15:24:32

okej men jag ska bara klä mig sen kommer jag till dig puss love u<3

Svar: love u 2<3
Emelie Lindberg




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo