Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hårmodell

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallojsan.
 Idag har jag haft 2 st körkektioner och det har gått bra.
 Efter middagen for jag o Nikki på en uttagning till hårmodeller som söktes, men de ville att jag skulle färga håret kopparfärgat(usch) så sa att jag inte kunde tänka mig det haha, dom sa att de skulle ringa upp mig o nikki nästa gång de skulle hit ist eftersom de inte passade nu osv.

 Nu har jag egentligen balett men är redan sen så orkar inte fara dit. Ska nog fara hem till min älskling ist❤



Körlektion

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Har inte haft orken att skriva i helgen, och har nog inte heller orken att återberätta helgen mer än stt de varit fest och jättekul! Tänkte bara att jag ska lägga ut lite bilder från helgen nu innan jag har körlektion på körskolan.

















Bästa kvällen i mitt liv

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag hade jag sovmorgon till halv 12 och hade världens bästa dröm, men självklart så ska jag vakna innan 8 bara för de... Blev sååå arg. Drömde om världens bästa marilyn manson och att jag skulle på fest med massa men sen träffa jag han o minns att klockan va kvart i 3 på natten o vi va hemma hos han(bara jag o han) o asså ååh ville aldrig vakna.. Vi snackade om hans liv typ o hans tatueringar osvosv och hade hur kul som helst. 
 
 Började hursomhelst skolan halv 12 o vi har haft dans från då tills 4.. Vi håller på med eskon på skolan så vi har hela idag imorn på oss att förbereda(vi har haft lång tid) inför dansföreställningen som är på fredag.

 Nu ligger jag bara hemma i sängen o är extremt uttråkad, så jag beställde biljetter till Marilyn Manson i Österrike i sommar!!!!!!! Vilken jävla impuuuuls men har ketat biljetter till i sommar huur länge som helst nu(vill inte fara till typ ryssland) och ÄNTLIGEN hittade jag biljetter!!! Va asbilligt dessutom, ca 530 kr för biljetten + bokningsvgift så gick på ca 600 kr/biljett!! Köpte 2 biljetter dock haha, vet inte vem jag ska fara med än, i värsta fall far jag själv o säljer andra biljetten, MEN LÄNGTAR SÅ JÄÄÄVLA MYCKET!!!!!!
Hahah asså omg skakar i hela kävla kroppen.. AAH så glad jag är kommer aldrig kunna somna.. Haha.. 



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhopp. Har haft min första nyktra helg nu sen jag fyllde 18, och det var inte alls kul haha.. Har bara legat inne hela igår o idag typ utan att göra nånting haha.. 

Tänkte passa på att berätta att jag, Nikki, Lisse, Frida och Emelie har startat en bloppisblogg! Så tycker alla ska kika in där, vi har inte hunnit lägga ut allting än, t ex så ska jag lägga ut mer imorgon osv, men kolla gärna in där! www.megabloppisen.blogg.se heter den! 

 Nä nu ska jag ta i sova, är trött, tror jag.. Imorgon blire iaf städning o träning, sovgott!! 









Ond hand och ond käke

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej. Igår vsr vi på Nordanå och tränade på våran dans inför eskon. Efter det for jag till tandläkaren pga min onda käke. Har haft ont i käken väldigt länge nu(några månader) och har haft så pass ont att jag ej kunnat tugga, bita ihop eller öppna munnen, vissa dagar betydligt ondare än andra. Men det visar sig att jag gnisslar/gnider mins tänder så stt käken spänns och får jätteoont. Dom slipade ner mins undertänder på högra sidan(de va där ja gnissla) så jag skulle få ett jämnare bett. Ska testa med detta nu i 1-2 månader men ska få en bettskena om jag fortfarande har ont.

 Nu va jag nyss hos skolsköterskan och lindade om min hand. Den dmällde till väggen igår så har väldigt ont och är svullen osv. Men nu ska jag gå vidare och ha dans, puss!


Let's be alone together

Skrivet:    ·  Allmänt


I would trade all of my tomorrows for just one yesterday

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Suger verkligen på att uppdatera min blogg men har viktigare saker att göra haha.. Nä men har jobbat nu i helgen o igår så har inte haft tid riktigt.
 Kom just hem från streetdancen och nu har jag beslutsångest på om jag ska äta nudlar elr popcorn.. Försöker hu sluta med chips för att jag vill bli "nyttigare" iaf må bättre. Inte för att nudlar elr popcorn är så nyttigt, men det är åtminstånde inte chips jag äter och äter typ aldrig nudlar eller popcorn. HAHA asså gud vilket tråkigt liv jag har när jag sitter o skriver om den största frågan i mitt liv tydligen o de är popcorn eller nudlar...... Måste skaffa mig ett intressantare liv.. Nu direkt.

AJA i helgen blire STORFEST efterson att jag o brudarna ska fira finaste Lisse som äntligen blir 18 år!! Sen så blire premiär för henne på krogen med mig o Frida så tror vi kommer ha en awesome kväll!

 Längtar riiktigt mycket till påsklovet också. Ska ju till stockholm då och pierca venoms!! Ska dock göra de sista dagen i sthlm eftersom jag inte vill gå runt me svullen tunga där o inte kunna äta haha.. Vill njuta av stockholm först. Men ni får ha en sån bra kväll allesammans så ska jag gå och göra nudlar. Pusspuss 



Har btw töjt mitt öra till 14 mm nu, så nu får jag ääntligen igenom fingret haha!

19 månader❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag och William 19 månader tsm. Känns underbart och jag är lyckligare än någonsin. Som mänga säkert vet gjorde jag och William slut för någon vecka sen, men det fick oss bara att inse hur mycket vi egentligen älskade varann så efter ca 2-3 veckor utan att vara tsm är vi tsm igen och är båda kärare än nånsin förr. Tror att det ibland krävs att man förlorar varann för att sedan kunna uppskatta varandra betydligt mer igen. Allt känns mycket bättre nu och det är så skönt att få en "nystart". Älskar dig mest av allt på hela jorden William och jag hoppas vi är med varann många år till❤❤


Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Allt är skit nu så orkar inte skriva på ett tag. Kaos till liv.

Sitter och lyssnar på Ken Ring just nu, hans låtar är så himla sorgliga.. Älskar verkligen hans röst, han låter ju precis likadant bara när han pratar med en hehe kan typ lyssna på hans röst för resten av mitt liv haha.. Nä men gillar hans röst. Brukar ju hata svensk musik, men han har så bra låtar så kan lyssns på han.
 Ska ta o sova nu iaf och försöka sova. Godnatt



Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Har nyss vaknat. Hade en jätterolig kväll igår hemma hos Nils och hans tjej med dom, jonte, fredde, markus(?) och en till tjej(är sämst på namn..) Vi hade iaf jättetrevligt och lyssnade på massa rock musik och gammal musik osv! Sen vid 11 började vi dra oss mot Allstar men det var ovanligt lite folk där, men hörde att nästan alla va på verandan igår. Va ändå ganska skönt när de inte va smockfullt och jag for hem vid 2. 
 
 Idag ska jag städa mitt rum och sen ska jag nog träna. Har ingen dans idag så måste ju göra nånting annat haha.. Puss


Ken Ring

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Igår for jag till folkparken med ett gäng och såg på Ken Ring! Han var jättebra och sen frågade Ken mig om jag ville följa med han och resten av "hans folk" på efterfest så det gjorde jag och sedan fortsatte vi vidare till hotellet där vi fortsatte festa hehe. Va där till ungefär 4 på morgonen och då tog jag en taxi hem. Sen när jag kom hem så sov jag i typ 2 timmar eftersom jag skulle upp tidigt o fara till piteå o badar med fredde jonte alexandra och johanna! Tycker det varit en trevlig gårdag och dag. Hahah asså dagarna bara flyter ihop o allt är bara en fest haha nä men nu ska jag fixa mig o sen blire iväg för ännu mer party;) Blir nog krogen seen, men jaa ni får ha en trevlig jävla kväll!!




Design