Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

My alligator blood is starting to show

Skrivet:    ·  

Hej o hå. Drog mig upp till skolsn idag iaf.. Känns jobbigt att måsta vara sjuk för vill inte vara sjuk i luleå!!!! Ska görs sllt jag kan för att bli frisk, nu har jag köpt te och sen efterdkolan ska jag sola sen ska jag göra varmt vatten med färsk ingefära och vitlöksbröd(ska tydligen vara bra med vitlök för halsen) och sen ska jag göra varmt vatten med honung ilväll och så upprepar jag det onsdag och torsdag också. Ska inte heller vara ute eller träna någonting.. Hoppas jag är frisk innan fredag..

Sjukling

Skrivet:    ·  

Hejhej, i slutet av skoldagen började jag känna mog ganska sjuk så nu ligger jag hemma i sängen och ser på glee. Har ont i huvudet, hostar och hsr ont i halsen. Tror jag är påväg att få streptokocker eller körtelfeber igen.. Dödar mig själv..
Vi får se om jag stannar hemma imorn, Aja Nu ska jag fortsätta se glee, kanske pluggar lite inför nk provet imorn också..

Söndag

Skrivet:    ·  

Hejhej! Idag har jag varit borta heeeela dagen. Klockan 10 for jag o wille ner o öppnade dallas, sen jobbade vid ända fram till 8 och då for vi på bio och aåg Jack Reacher, gryyyyyyym film!!
Nu är jag så otrolig trött och ska sova. Godnatt kära vänner, (och ovänner?;)) hehe puss!

Goooooodmorgon

Skrivet:    ·  

Klockan är snart 8 och jag är superpigg. Börjar jobba 2 så det är ett tag kvsr men ska ligga och se på glee till 10-11 nångåg o sen ska jag äta och foxa mig. Jepp det blir bra. Hoppas ni alla sover gott, puss!

Fredag

Skrivet:    ·  

Idag har jag varit och solat och gått på stan. Solade i 27 minuter bara för hade inte råd med mer.. Men ska sola mer på söndag! Yey, kanske har råd med iaf 35 minuter då haha..
Nä nu ska jag börja dra mig mot dallas för att jobba börjar om en timme, nice nice. Puss

Snart fredag

Skrivet:    ·  

Imorgon är det fredag och jag längtar massa. Slutar 10:50 så tar 11 bussen in till stan, då ska jag solaaa och bli brun, skulle även kolla nån jacka åt mamma. William är skyldig mig 400 också men jag vet inte om jag vill ha dom pengarna så jag kan shoppa imorn eller om jag ska spara dom till luleå?? För mamma är skyldig mig ca 550 kr och dom ska jag få sen när hon får lön men är riiiktigt shoppingsugen just nu.. Och vad ska jag göra på stan i 5 timmar om jag inte ska köpa nåt? Börjar ju jobba , men kanske kan få börja tidigare, vi får helt enkelt se. Nä nu ska jag sova, blir en tidig kväll ikväll, jag o william har gymmat, sett OUAT och spelat massa kort, jag äger i stress måste jag bara få tillägga mheheh. Godnatt gott folk!

You only miss the sun when it starts to snow

Skrivet:    ·  

Har denhär låten "this is how we do iit" på hjärnan, fett irriterande faktiskt, kommer inte heller på vart den låter är ifrån, blir galen snart!!

Är iaf glad för har varit med william hels kvällen och vi har sett på once upon a time och gett varandra massage, sköööönt japp!! I helgen ska jag jobba fredag, lördag, söndag fast börjar jobba 4a på fredag och slutar 10:50! Så ska nog ta mig en sväng på stan och sen ska jag sooolaaa!! Behöver få färg, är vit som snö justnu.. Nä nu hade jag tänt lägga mig och se glee, sovgott!

I väntan på willis

Skrivet:    ·  

Sitter och väntar på william så tänkte göra ettsånthär "test" typ hehe.

Namn? Emelie Eleonora Lindberg
Vilken årstid är bäst? Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Strålande sol och helg/lov och ha nåt roligt att se framemot.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Hatar nästan allt med mig själv men hmm det går att lita på mog och det är väl bra?
Vad är du bra på? Hahah jag vet inte.. Dansa kanskeee eftersom jag ha dansat i ca 8 år och laga mat kanskee
Vem älskar du mest på denna jorden? Mina småsyskon, William, Frida, Johanna och mina djur osv.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Med någon, hatar dock att det blir så varmt så själv ibland.



- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? William, kajsa och frida tror jag, kanske johanna också.
Vem är den roligaste av dina vänner? Veeet inte men mina närmaste.
Vem är snyggast av dina vänner? Alla mina vänner är snygga men måste nog säga Frida eftersom hennes kropp är helt perfekt, jag o johanna strävar efter den;)
Vem är mest partyprisse? Nikki, Lisse o alicia kanske hehe
Vem är den du helst har filmkväll med? William frida eller johanna, kajsa är massa mysig också.
Vem av dina vänner är mest "evil"? Jag eller frida, johanna är så söt så hon kan inte vara evil.

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? William(inte min familj kanske? Men ändå)
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nej inte pappa..
Vem är farligast i din familj? Jag
Vem ser roligast ut i din familj? Vet inte
Vem är coolast? Jag
Har ni något husdjur? Jappppp
Mest gemensamt med? Ingen, fast jag o mamma kan bli riktigt förbannade båda två, kort stubin hehe
Underhållningen? Wilmer, liam
Sover du oftast med? i familjen? Ingen
Roligaste kvällen med familjen? Vet inte, jul är väl ganska trevligt? Eller när vi va på gröna lund.



TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? William
vem ringde du senast? William tror jag, eller mama
Vem sms:a till dig senast? William
Vem sms:a du till senast? William


- KÄRLEK
Är du kär just nu? Jaa william såklart
Har du kysst någon idag? Ja, william
Har du ett förhållande? Ja
Är du romantisk? Nja de tror jag inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? När jag va liten haha
Vem sov du senast bredvid? William
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 15-16 nånting
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nja inte armen, men nåt ställe som inte syns isf
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Inte hockey bög.

Spit your pity in my soul

Skrivet:    ·  

Idag är en dålig dag, en dag då jag inte mår bra. Ingenting kommer någonsin bli bättre, det vet jag men jag måste iaf försöka. Försöka tänka positivt

Fotmassage

Skrivet:    ·  

Hejhej! Idag så har jag och william varit och fikat hos hans mormor med hans syskon och mamma, det va mysigt och sen for vi direkt hem till mig och då såg vi skräckfilm och once upon a time! Megamys! Vi har även hunnit med att spela kort och just nu får jag fotmassage av världens bästa pojkvän! äldkar han så mycket❤

Glee

Skrivet:    ·  

Ikväll har jag stödat mitt rum och sen legat och sett på glee som en idiot, har sett hur många avsnitt som helst ikväll och ätit bj, hittade en hel som jag hade i frysen! Muums! Nä nu ska jag sova, godnatt!

Söndag

Skrivet:    ·  

Imorse blev jag väckt av william som kom o pussade på mig och det gjorde mig väldigt glad. När jag hade fixat mig så for vi ner på stan o åt på dallas och jag köpte även en svart tubhalsduk, båda mina svarta har försvunnit men jag förstår intr hur? Men nu har jag iaf en ny mysig❤
Jag o familjen har just varit och käkst moddag hos rickes syrra och nu ska jag städa och sen göra en tidig kväll, vill så gärna vara med william men får inte det för mamma och jag kommer troligtvis somna. Puss

What a wonderful world

Skrivet:    ·  

Kom just hem från william, vi har spelst kort, sett once upon a time osv och haft trevligt. Nu ligger alla i huset och sover utom jag som är vaken fortfarande. Jag ska tvätta bort sminket o sen be william ringa så jag kan prata med han närjag somnar. Supermysigt!!

Death is only a horizon and I'm ready for my sun

Skrivet:    ·  

Idag har varit en rätt bra dag. Vaknade halv 10 vilket är tidigt enligt mig o då gjorde jag mig klar osv o sen for jag o väckte wille som hade glömt massa mat på spisen igår så det va sönderbränt o sen for vi ner o fika på waynes o nu ska jag till dallas o vara med william och troligtvis jobba lite. William är även skyldig mig 300 kr och 3 gainomax o mamma är skyldig mig 250 kr och snar för jag studiebidrag och lön och jag fyller år pm 14 dagar och om 13 dagar far jag mamma, ricke, william anton ochsofia till luleå hela helgen för att fira mig och om ett år far jag mamma ricke william mormor och morfar utomlands för att fira att jag blir 18 och morfar 60!(för vi fyller år samma dag)! Är väldigt taggad på livet just nu! Förutom att jag har pms och får utbrott men annars är jag väldigt nöjd alltså!

It was written in blood

Skrivet:    ·  

Halloj! Idag har jag o mamsen varit på stan, bytte mina trasiga carlingsjeans mot ett par nya, lämnade igen 2 fula/för små tröjor o mch köpte ett linne och 6 ansiktsmasker och lämnade in en tröja på lagning!
Jag o William va även på bio och såg Tim Burton's frankenweenie! Jag som är världens största Tim Burton fan började självklart gråta..

Jag har även hunnit klippa till topparna lite, kan lägga in nån bild men mitt hår är risigt och ofixat nu eftersom jag har varit ute men kan lägga ut bilder iaf! På bilderna syns även linnet jag köpte idag.

Just go fuckin nuts

Skrivet:    ·  

Ikväll har jag varit med fina kajsa, vi såg på Magic Mike, som förövrigt va massa bra, och åt popcorn, chilinötter och chokladmousse!

Imorgon ska jag ner på stan och lämna igen 2 tröjor som jag inte tycker om och försöka byta en tröja och ett par byxor som gått sönder. Sen ska jag nog svänga förbi willi på jobbet o pussa på han o sen gymma, pusspuss!

Haha jag som liten!

Nobody cares unless you're pretty or dying

Skrivet:    ·  

Hejheh, kom just hem feån william, vi har sett på once upon a time och myst med popcorn och naturgodis! Saknar honom redan..

Imorgon ska jag gymma o sen på kvällen ska jag vara med fina Kajsa! Det va så länge sen vi va med varann så det ska bli superkul!

Skin to bone

Skrivet:    ·  

Kom juust precis hem från gymmet, sprang 6km på crosstrainern och körde lite ben och magövningar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen inväntas tacos!!!❤❤❤❤

Tråkigt

Skrivet:    ·  

Vem är i rummet med dig? Min hund Garbo
Vem fick du senaste sms av? William
Vem tänker du på nu? William föe jag just skrev hans namn hehe
Vem pratade du senast i telefon med? Williams
Vems hus var du senast i? Vårat.
Vem önskar du var med dig nu? Hade ju varit rätt ok om Tom Hardy eller Jimmie strimell varit här.
Vem är din favoritsläkting? Mina småsyskon
VAR
Var är din mobiltelefon? I min hand, bloggar från den
Var handlar du mest? Vet faktiskt inte, bik bok kanske
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Fick den när jag fyllde 15 av mamma
Var åkte du senast bil? Eh fick skjuta till skolan imorse

VAD
Vad åt du senast? Nudlar
Vad drack du senast? Vatten pch gainomax
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta träningsbyxor
Vad är den närmaste saken som är blå? Liams blåa leksaks hopphäst
Vad har du på fötterna? Svarta sockar.
Vad är din favorit färg? Svart
Vilken film såg du senast? Date movie
Vad hör du just nu? Garbo som kliar sig och tv:n
HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Minns inte
Tyckt att din kusin är het? Hah ja när jag va mindre tror jag
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Ja målat och tapetserat
Dansat framför en spegel? Varje dag på dansen:P
Fått hicka? När jag druckit oftast.
Dumpat någon? Nej eller när man va liten men de räknas inte
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Näe inte vad jag minns just nu
Varit i slagsmål? haha
Smugit ur ditt hus? Ja hehe
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Nja kanske
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Älskar ja, saknar ja ❤

Light up, light up, as if you have a choise even if you cannot hear my voice, I'll be right beside you dear

Skrivet:    ·  

Nu ligger jag och ska sova. Imorgon slutar jag 12 och då ska jag gymma!

Fryser

Skrivet:    ·  

Sitter ute med Garbo utanför wille o döfryser.. Han skulle snabbduscha sen sks vi till mig o mysa på!

Vad heter du? Emelie Eleonora Lindberg
Vilket år och datum är du född? 1996 den 2a februari
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? Ja William.
Gjort nåt du ångrar? Inte som jag minns
Är du blyg? Jaa väldigt
Vilken årstid gillar du mest? Helt klart sommaren
Vad köpte du senast? Bon aqua päron och naturgodis
Har du åkt moped någon gång? Ja körde hela sommaren o förrförra sommaren
Är du mörkrädd? Väldigt, iaf när jag är själv..
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Just nu är väl nästa prioritering Septum eller höften.



Saft eller alkohol? Jag tycker faktiskt inte om saft så blir nog alkohol då.
Största svaghet? Har typ aggressions problem och jag kan nog bli svartsjuk men är mer arg av mig.
Blivit rånad? Hmm asså min familj har blivit rånad föera ggr. En gång stal nån våran motorcykel, bilradion och alla skivor. En av våra bilar ochen cykel har också blivit stulen. Sen har folk snott tex en jacka osv av mig, så ja.
Humör just nu? Jag är glad men även ganska trött.
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Instagram och bloggar
Vad slösar du mest pengar på? Kläder mat och chips typ
Kan man vara vän med sitt ex? Jag tror det är väldigt svårt men det beror ju på hur man avslutat allt osv
Favoritchoklad? Hatar choklad, tycker bara om mörk choklad och kan äta lite vit ibland
Varit kär i en kändis? Tom Hardy oh god..
Har du lätt för att kunna lita på folk? Nja sådär, beror väldigt mycket på vem.
Är du lycklig? Njae men william gör mig lycklig
Använder du smink? Ja det gör jag
Hur ofta motionerar du? Jag har dans på skolan 4 ggr i veckan och på fritiden. 1 gång i veckan. Sen försöker jag gymma varje dag men brukar inte blo exakt varke dag men sen gymmar jag på skolan nån gång i veckan + gå till o från skolan nåra dar i veckan och gå ute med hunden. Det låter som ganska mycket men det är det inte..
Vad har du för drömmar? Bli piercare eller tatuerare(ritar dock skitdåligt!) och flytta till Miami.
Blivit förföljd? Inte vad jag minns..
Hur svarar du i hemtelefonen? Brukar svara "Hej de är Emelie".
Hur svarar du i mobiltelefonen? Haallå eller Hej de är Emelie om jag inte känner igen numret.
Ringer det mycket till dig? Näe de kan jag väl inte påstå. Oftast bara william mamma ricke o frida som ringer.
Ringer du mycket? Nej har aldrig över pengar på mobilen
Vem ringde did senast? William
Antal timmar sömn inatt? Mellan 6-8 timmar skulle jag tro. Hade sovmorgon(a)
Sover du ensam i natt? Ja som vanligt..
Vem sov du hos senast? Helt ärligt så minns jag inte. Jag TROR det va hos Sonia men får inte sova borta för mamma så de va över ett år sen..
Vem sov hos dig senast? William❤
Vem vet mest om dig? Jag, william, frida, johanna och Kajsa tror jag.
Vem vet du mest om? William frida o johanna tror jag.
Vad ser du fram emot? Sommaren och festivalerna! Vill så gärna till metaltown! Ser även fram emot min födelsedag som är om 23 dagar!
Vad vill du just nu? Att William ska sova här.
Vem vill du helst slippa? Alla falska människor.
Vem stör du dig på? falska människor
Vem vill du sova bredvid inatt? William eller Tom Hardy hihi
Vilken årstid är det nu? Vinter..
Anser du dig själv snygg? Nej verkligen inte.
Har du varit kär? Ja jag är kär
Är du en bra partner? Den bästa wnligt William.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
Vad åt du senast? Äpple, banan, grapefruit och naturgodis.
Är du polare med grannarna? Ja typ haha fast alla är typ vuxna-.-

I will never be the same

Skrivet:    ·  

Blev inget gym ikväll, det blev så stressigt för vi var barnvakt osv. Vi ska gymma imorn efter skolan ist, har gryym träningsvärk så ja knappt kan gå så vi får se vad jag tränar imorn, ska iaf springa eller köra crosstrainer en timme innan.

Nä jag har nyss följt William en bit hem o nu ska jsg sova. Sovgott!

I want you to want me, I need you to need me

Skrivet:    ·  

Har just lagat mat, blev nån kryddig tomatsoppa med kikärtor o mozzarella, gott!
Nu ska jag ut med Garbo och möta wille, vi ska mysa o äta massa gott hehe men semare ska vi gymma så det är okej! Har redan gymmat idag också.

BTW

Skrivet:    ·  

Glömde ju skriva att William målade mina tånaglar också! Han är jätteduktig o snäll,

Loove you!!

Du är den finaste jag vet

Skrivet:    ·  

Idag har varit en bra dag! Sista lektionen slutade 13:20 så jag Frida och Johanna tog 13:30 bussen till stan där vi träffade William o då for vi o köpte hårfärg till mig hos frisören sen köote jag o wille lite tjoller till djuren hihi, sen for vi o köpte avokado o chips o jag o William for hem till han där vi ääntligen färgade min utväxt! Känns hir skönt som helst!
Sen for vi iaf hem till mig o jag lagade mat, vegetariskt hehe, som vi åt sen har jag fått 2 timmars fotmassage av William medans jag fixade nya gelenaglar på migsjälv!! Så snäll han är! Fick även göra en nagel på han o vi hade ansiktmask, en riktig myskväll!!

Nä nu ska jag lägga mig o kolla lite thinspo osv innan jag somnar, kanske lite VS och sen ska jag ring William och säga godnatt, puss!

Uhhh

Skrivet:    ·  

Skolan börjar om idag och jag är jätteotaggad.. När mitt alarm först ringde trodde jag den va 06:00 så jag va jätteglad att jag kunde sova en timme till men i själva verket va den 06:50 så fick bara sova 10 min..

Efterskolan ska jsg ju köpa hårfärg på stan, William ska hjälpa mig att färga utväxten o han ska även hjälpa mig med att fixa naglarna! Blir nog mysigt o bra!

If I could, then I would, I'll go wherever you will go❤

Skrivet:    ·  

Idag har jag o william 5 månader! Vi väntade väldig länge med att som "säga att vi va tsm". Vi va typ tsm 2 månader innan vi riktigt blev de så att säga så det känns som längre än 5 månader men är ändå väldigt glad och hoppas på många fler o fina månader tillsammans!!

Imorgon börjar skolan om.. Är inte tagga alls kan jag säga.. Jag har nyss duschat för jag o William har varit på cirkeltränig på edda, riktigt jobbigt pass men det är ju så roligt! Har även varit ute och gått idag, så duschen var välbehövlig!
Nä nu ska jag fixa naglarna o se på once upon a time medans jag pratar/skriver med william som också ska se det, blir super. Sovgott!!

Nyårsafton

Skrivet:    ·  

Igår/inatt va de nyårs och jag o wille va här hemma hos mig o va med min familj.
Nu ikväll skulle jag egenrligen var med wille men det fixk ja inte för mamma så nu blirdet att mysa ner sig i sängwn o se på Eight Below och käka gurka o morots stavar med dipp!! Mums, william ska också se den filmen så kmer nog prata med han i tlfn. Ha en bra kväll, puss!

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design