Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

stadsfesten

Skrivet:    ·  Allmänt
har haft en riktigt trevlig helg och tack all ni som varit inblandade, speciellt wille, mickan, johan och frida! nu har jag just käkat middag och nu ska jag städa klsrt mitt rum o sen ska jag förbi frida en tväris och sen dallas och sen far jag vidare mot boliden eftersom jag jobbar imorgon.. skriver när jag är i boliden, puss!

hej arg dö

Skrivet:    ·  Allmänt
Blir så arg, skulle beställa biljetrten till stadsfesten nu för jag hade presentkort på 20 kr på ticknet men det går ju inte att använda för stadsfesten är TICKNET jävla skit.ska iaf fixa naglarna nu, hejdå.

Beslutsångest..

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter på jobbet nuu, peter var snäll nog och lånade ut sin användare så jag får sitta vid datorn en stund, vi har lunch i 15 minuter till.
 Jag har suttit och kollat lite på Devon Rex och Cornish Rex och har fått smått beslutsångest på vilken jag ska välja.. Det lutar dock mer på Devon Rex eftersom den är mer "mysig" och ska med precis överallt och sitta på ens axel osv, precis en sån katt som jag vill ha och jag tycker Devon är lite finare också eftersom att cornish ser lite mer ut som en råtta haha.. men vi får se hur jag gör helt enkelt!
 om 4 timmar slutar jag och då ska jag till mormor och morfar och sminka mig och fixaq mig och sen hoppa på 5 bussen till stan för att vara på stadsfesten igen och se på Sunrise Avenue!! lääängtar!
 
 

Devon Rex

Skrivet:    ·  Allmänt
Är rikitgt sugen på att skaffa en devon rex katt! Har svajat lite fram och tillbaka mellan en sibirisk katt, ragdoll och devon rex, och jag tror det lutar mest mot en devon rex och en ragdoll! Tycker dom är sååå fina och jag vill kunna tävla med dom osv, åh vad jag längtar tills jag skaffar en sån krabat!
 
huuur fina??? vill inte ha en mörk utan vill ha en ljus med ljusgråa inslag och blåa ögon!
 
 

Tell them the fairytale gone bad

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan hoppsan! Kom just hem från stadsfesten och mina fötter väärker...Minns förra året när jag och William stod i kön till No limit och iår stod vi där igen, ganska mysigt att tänka tillbaka sådär hihi. Tycker dock att det var tråkigt att det var samma karuselleeeer, då är de ju som inge spännande.. Men nu ska jag iaf ta och sova, är helt slut i kroppen efter jobb hela dagen och sen gå på stadsfesten i skyhöga klackar hela kvällen, får dock inte ont när jag går i dom utan bara när jag tar av mig dom så jag behåller dem nästan hellre på haha! 
 Nä nu ska jag ta och krypa ner med mina 6 st mjukisdjur som William vann i "klomaskinerna" åt mig hihi, gullunge♥ Godnatt
 
 

This is the end, you know

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har William just farit härifrån, vi har varit ute i det fina vädret och spelat kort och sen har vi även sett på Lost. Åh vad det är braaaaa! Snart blir det jobb igen.. taggar så lite som man kan, skulle hellre dö. menmen.. hela veckan kvar..
 
På torsdag ska jag på stadsfesten och se på Sunrise Avenue, taggar som satan! Undrar hur det ska gå att ta sig upp till jobbet på fredag haha, men det går nog bra.. på fredag vet jag inte vad jag ska göra för det är skit dåliga äckel artister som jag vägrar se, även lördag. Men ska dit på dagen på lördag iaf, men jag ska ta och se klart Lost avsnitte´t som jag håller på att se så hörs vi imorgon, pusshej!
 
 Vilda eller issi bissi missi kissi som jag brukar kalla henne hehe, med ljusasterösten dessutom;)
 

I take a part of you with me now and you won't get it back, and a part of me will stay here, you can keep it forever dear.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Kom just hem från jobbet. Usch vad jag hatar att jobba, jag tar tillbaka det där jag skrev förut om att "jag älskar att jobba" för jag hatar fan att jobba. Älskar att jobba på dallas och det gör jag gärna alla mina lediga dagar för at tjäna pengar men det här. usch. nej inte igen. Jag lovade mig förra året att aldrig göra det här igen men dum som jag är ska jag självklart jobba här igen, kommer säkert komma tillbaka hela sommaren nästa sommar eftersom jag är 18 då. nä fy. Sen att jag har ett till jobb i rönnskär efter det här som är typ samma. Fasar över min vilja av pengar, pengar verkar leda mig var som helst.. nä jag skojar bara, men hade ändå inget bättre för mig nu i sommar, inte igen säger jag bara!
 
Igårkväll somnade jag vid 18.00 tiden och sov ända fram till 23.15??? Då vaknade jag och borstade tänderna och sen såg jag ett avsnitt Lost och sen sov jag til 06.00 imorse??? sjuuukt vad trött jag blir av att jobba.. men nu ska jag, mamma, liam, wilmer, mormor och morfar ska köpa piuzza nu och äta ute på sidtjärn, sen kommer wille, skriver sen, puss hej!!
 
 

hola amigos

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem fråmn jobbet, har varit en riiiktigt jobbig dag idag.. Vet att jag knappt har skrivit nåt men mitt internet på mobilen har slutat funka och sitter inte så ofta vid datorn för jag har ändå inga bilder här. men nu ska jag se lost, började se frösta säsongen igår och guuuud vad ra det är?!?! skiver kanske ikväll, puss hej!
 
 

I want to teach you a lesson in the worst kind of way

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit nere på bonnstan idag med familjen och sen mötte jag upp wille och vi har köpt jordgubbar och doppat i mörk och vit choklad! mums, gillar egentligen inte jordgubbar men det känns såå somrigt och gott ändå hihi. Vi ska strax ha en liten picknik med jordgubbar och chips mm ute på gården och sen ska vi grilla go middag,efter det får vi se vad vi hittar på för roligheter, oliver skulle höra av sig senare men annars drar vi nog ut nånstans bara:)
 
 

död

Skrivet:    ·  Allmänt
godmorgon... har ALDRIG varit såhär trött.. jobbdagarna går så sakta och det känns som att tiden står still och det är jättetråkigt..vill bara sluta jobba nu men jag jobbar i 8 veckor, och jag börjsr ännuuu tidigare på rönnskär.. dör inombords, vill inte jobba mer, ska typ inte fara dit..
Ikväll ska jag göra naglar på Karin som ska gifta sig på fredag! men nu måste jag fara, puss !

trött

Skrivet:    ·  Allmänt
när jag satt och såg filmen hör jag

tassar ute på golvet, då var det fina louie som va på besök!! blev jätteglad och han fick.hundgodis hihi, nu är filmen slut och jag spelar quizkampen, adda mig gärna, emelielindbergg heter jag! nu ska jag beställa gele!

filmmys med mig själv,- som vanligt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nu har jag just varit förbi OK och hyrt film hihi. Hyrde Marley & jag: de första hundåren som rä en ny film och sen hyrde jag werewolf. Köpte mig även en påse chips hehe, blir ni förvånade? svar: neeeej. jaja nu ska jag ta och se den första filmen och sen ska jag beställa hem massa nagelgrejer!! sen se ännu en film med william, skriver senare, puss!
 
 

1a jobbdagen avklarad

Skrivet:    ·  Allmänt
jobbade första dagen idag och det gick bra, kändes drygt där sista timman när vi jobbade ute i spöregn.. men annars har det gått bra, jag jobbar inte med Joel iår utan med en kille som heter Emil. Börjar 7 imorgon så blir nog inte ens så sen kväll ikväll.. blev ju ganska sent igår, somnade vid tolv eller halv 1 tror jag.. NUska  jag iaf se lite tv sen fara på ica och köpa nå popcorn och sen blir det en promenad med mormor och morfar, om jag orkar, är så mätt nu att jag kan dööö. på riktigt. Men ska se lite tv nu, skriver mer lite senare!
 
 

trött fast ändå intee

Skrivet:    ·  Allmänt
Har just sett klart filmen som va bra. Nu sitter jag och gäspar och är trött, men är liksom inte så trött att jag skulle kunna somna.. jobbigt dethär, är fortfarande helt slut och stressad i kroppen heeeeeela tidenäven fast jag inte gör någonting.. borde ta nåt lugnande helt seriöst, är hur hetsig som helst också och jag kommer säkert få ett magsår om jag fortsätter såhär.. har även riktigt vidervärdigt ont i nacken och ryggen eftersom jag har burit väskor sneett vilket jag inte fåår, ska fara till en naprapat igen när jag får min lön somsagt och lägga kotorna rakt och rätt.. aja imorgton ko´mer det vara värre så ska hålla käft nu. men jag hoppas iaf att ni ndra sover gott och att ni har haft en bra dag, själv ska jag försöka sova.
 
I ♥ this hair!

alla hans ex

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Är i boliden nu. Blev så jävla arg när jag va på hemmakväll idag för dom har u haft alla vänenr säsongerna och sen frågade jag om dom hade dom och hon sa ja men då fanns ingen nååånstans, blev så jävla arg jag menar HUR JÄVLA SVÅRT ÄR DET ATT STÄLLA TILLBAKA FILMERNA ÅP RÄTT JÄÖVLA STÄLLE OCH ÄMNA IGEN DOM I TID???? guuuuuud blir så irriterad.. Aja jag körde moppe hit iaf med typ 4 väskor och det gick hur bra som helst och nu ska jag lägga mig och se en film som heter alla hans ex, med brittany murphy. Men jag skriver npog innan jag ska sova, blir en tidig kväll, ska vara på jobbet 07:15 imorgon..
 
 

Bytt smycke för 3e gången hehe

Skrivet:    ·  Allmänt

Har bytt septumsmycke igen, i början hsde jag ju en jättestor hästsko som typ va ner till läppen sen bytts jag till en mindre redan första veckan eftersom den hade läkt så bra och jag inte hade ont alls och nu har jag bytt igen hehe! Tycker det är kul att byta, när jag får min lön ska jag köpa massa olika nya!!

Baksmällan 3

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag och William har just sett baksmällan 3, den va inte alls lika bra som dom andra, typ inte ens sevärd. Riktigt besviken.. Men jaja då vet man det iaf, fast det förstod jag nästan endå, tycker det var för mycket me en 2a så hur överdrivet är inte en 3a då? Nu ska vi iaf se vänner, sen ska jag hem. Vi får se om jag skriver då, puss!

Lörre lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Har nyss käkat och nu ska jag fara och hämta kattgömman, nu kommer nog missarna att bli glaada!! Jajs men lägger ut en bild på igelkottarna nu haha.

Dag 17- Mitt favoritminne

Skrivet:    ·  Allmänt
ojoj asså dethäär blev svårt.. har så jävla dåligt minne så jag minns knappt vad jag gjorde igår hahah:( men ja en sak som jag tyckte om var när vi var i Cypern. Jag var då 10 år gammal, men minns dock inte så mycket alls.. Men när vi var ute med en båt mitt ute på havet och badade var jäääättekul, var dock livrädd för hajar osv men när vi väl gick upp från båten såg jag ett stim med typ knallgula fiskar och lysande ålar, vet ej om ålarna var farliga, men dom gula fiskarna är skitfarliga typ, meeen har inga bilder från cypern tyvääär.
 
stranden i ayia napa, där vi var

Mördarhicka

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh har hick just nu som tar kål på mig... Riiktigt jobbigt alltså.. Mamma spillde just ut vin över alla nacho tilltug som vi just gjort så jag har just hett in nya i ugnen. dom är klara om ca 2 min tror jag. Längtar iiinte tills jag ska ut med moppen.. spööregnar ute.. shitpommes vad jobbigt alltså.. aaallt smink kommer att rinna..
 

haha ganska kul ändå

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har just varit ute med Garbo och nu håller jag på med mat, gör "igelkottar" till barnen som kommer, typ mos som kropp, köttbullar som ben, gräslök som morrhår och prinskorvar som taggar. Det är ganska kul.
Haha har haft knappt nån läsare idag bara kring 20 kanske men ändå 107 sidvisningar, det har varit så i flera dagar nu att jag har mer än 100 sidvisningar och mindre läsare, nån måste nöta min blogg;)
 
jaja nu ska jag göra klart maten, gästerna kommer sen. Efter maten ska jag dra mig till anderstorp och hämta en "kattgömma" som jag ska köpa till missarna, jättefin! kan lägga ut bild sen! Efter dte ska jag hämta wille på dallas och så ska vi hem till han, ha en bra middag så skriver jag sen!
 
 

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt

Visst är det då lördag idag?? Vet inte vad jag ska göra idag riktigt, funderar på att ha lite spa, men det är så tråkigt.. Ska iaf ut och springa ett tag nu, sen ska jag äta lunch och sen ska jag hem till Wille och umgås med missarna, william är och jobbar så han kommer inte hem förrän ikväll..

Letting people down is my thing, baby

Skrivet:    ·  Allmänt
Blir så less på världen. Jag menar ta stadsfesten som exempel, bara SKIT artister som ska dit jag menar håkan hellström???? magnus uggla?? petter?? loreen?? rebecca och fiona???? VEM VILL SE DOM?!? kan vi inte ha några RIKTIGA artister vafan?? No way in hell att jag betalar pengar för att se nån av dom, skulle inte ens fara och se nån av dom gratis. Fyfan. Blir så jävla arg att man inte ens kan fara på stadsfesten iår och lyssna på bra musik. Brukar ju åtminstånde vara någon bra men neeeej inte i år. åhvad jag blir less
 
 

This town ain't big enough for two of us

Skrivet:    ·  Allmänt
Det förra inlägget skulle publicerats igår, men min mobil är cp ibland. Nu har jag just hett in gratängen i ugnen och håller på hungra ihjäl. Ikväll ska jag iaf vara med Kajsa, men vet inte när. Jag hör av mig närmare!
 
 

Missisar

Skrivet:    ·  Allmänt

Ligger hemma i min säng nu och myser på med missarna! Jag och wille såg scary movie 2 ikväll och nu ska jag sova. Kände mig så jävla taskig mot garbo när jag gick och la mig:( i början när hon började sova i min säng så ville hon typ inte eftersom hon aldrig har fått göra det förut, men sen nu när hon vet att hon får så blir hon jätteglad och hoppar in i mitt rum, sen ikväll så gick hon till mitt rum jätteglad men sen fick hon ju inte gå in pga missarna:( hon blev ledsen och det blev jag också:(( nu ska jag somsagt sova iaf, blir en tidig kväll eftersom jag ska upp innan 7 imorgon eftersom Liam har skolavslutning.. Sovgott, puss!

Tidsfördriiiiiv

Skrivet:    ·  Allmänt

KÄRLEK:
Är du kär just nu? – jaa
Har du någon kille just nu?- jaa William
Har du dumpat någon?- nej, bara när jag va liten
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? – ja
Vem kramade du senast? – William
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? – absolut inte.

 

SKOLA:
Är du duktig i skolan? – Ja det tycker jag
Har du bra betyg? – Ja, det har jag
Har du fått göra om ett prov någongång? – nejnejnej!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? – jaja
Sköter du dej i skolan?- oftast
Har du tuggat tuggummi under skoltid? – yes
Haft mobilen på lektionstid? – ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? – ne inte vad jag minns

 

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? – hos mamma och hennes man och mina syskon
Trivs hemma? – nja, 
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?- nej
Har skrikit och slagit din mamma? – ja, har inte slagit henne i ansiktet eller så
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? – jaa
Vem betyder mest för dej i din familj? – Mina syskon
Du älskar din familj oavsett vad som händer? – 

 

VÄNNER:
Du har vänner? – Ja.
Du brukar vara med? – olika, mest med william
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? – jaa?
Är det okej att ha kill-kompisar? – ja, självklart!
Har du pussat någon av dina kompisar? – haha ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? – haha då hade dom väl inte varit mina kompisar om jag hade velat döda dom?..
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? – ja:P
Har du fått nån ny kompis denna månad?- Ja det tror jag

 

 

I don't care what you think, as long as it's about me

Skrivet:    ·  Allmänt
Vissa verkade tydligen ta väldigt hårt av inlägget jag skrev igår kväll haha, men ja det var somsagt inte menat till hela klassen,vilket jag redan har förklarat för dom,  jag uttryckte mig fel, ursäktar detta:)
 
 

haha orka..

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hemmahos wille nu och skrattar:P Vi har sett vänner och det är alltid lika roligt! Ikväll ska jag ta hem alla missarna och ha dom hos mig och jag längtar verkligen efter att sova med dom! Kommer bli supermysigt! 
 
 Va iaf och tog blodprov osv idag, det gick bra och sen åt vi en glass i bergsbyn hehe. Nu ska jag börja dra mig hemmåt och äta middag och städa till i mitt rum innan missarna kommer, ha en bra kväll, eller inte, puss
 
 

Burlesque

Skrivet:    ·  Allmänt
Har legat och sett på burlesque nu, men filmen stängdes av efter halva och det gick inte att se mer, pga internet, så nu ska jag sova istället.. Blir så jäävla sugen på att börja dansa när jag ser den filmen, dansen i skolan räknas ju typ inte ens till dans för vi gör inte ett skit och ingen kan nåt, men det här är ju en annan sortsdans också och jag vill såååå gärna bli burlesque dansare! åh det går inte att beskriva..
 

I would trade all my tomorrows for just one yesterday

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter hemma hos wille med william nu. Vi har sett på vänner hela kvällen typ och myst på. Har även ätit frysta bananer och det va skitgott! Nu ska jag ta och börja dra mig hemmåt, ska se burlesque! Jaja, jag skriver nog ikväll!
 
 

Naglar

Skrivet:    ·  Allmänt

Det förra inlägget skulle pha publicerats för flera dagar sen!!
Men nu har jag iaf nyss fixat naglarna på Sofia, det blev fina och naturliga naglar. Nu ska jag fixa mina egna naglar, men ska bara måla dom för mina naglar är så förstörda...

Trött..

Skrivet:    ·  Allmänt

Har ingen ork i kroppen att göra nåt idag.. Vill bara sova, sen är william arg också och ligger och sover bredvid mig och det gör mig bara tröttare men om jag skulle somna skulle han bli ännu argare. Vet inte vad jag vill göra ikväll, är ju förjävligt kallt men är så jääääävla less att bara sitta inne och se film varje kväll, och vi är då aldig med nån heller. Sjukt less nu. Men ja blir väl att sitta hemma i hand lägenhet och se film som vanligt. Ni får ha en bra kväll, puss

Svar på frågestunden

Skrivet:    ·  Allmänt
Anonym Om: FRÅGESTUND
-Vad gillar du för filmgenre?
sv: jag älskar skräckfilmer, men jag blir så rädd efteråt, men alla Tim Burtons filmer älskar jag också, gillar konstiga filmer.
 
 
Postat av: Anonym
-Vad är din musikstil?
sv: Jag lyssnar mest på hårdrock!
 
 
Postat av: Anonym
-Vad skulle du göra om du vann en miljon?
sv: Om jag vann en miljon så skulle jag flytta från sverige och köpa en lyxlägenhet i miami typ, och om det blev pengar över skulle jag köpa olika djur hehe.
 

Postat av: Anonym

1.favoritmat?
2.om du fick välja ett djur som är din favorit,bara ETT?
3. varför blev du vegetarian?
3. vem är din bästa vän?

sv: 1, ceasarsallad! 2, åh det är såå svårt.. kan inte välja mellan katt eller hund för dom är mysiga på olika sätt men om jag måste välja så väljer jag väl katt för att dom är mer lättskötta. Nej jag kan inte välja.. men ett favorit djur som inte är ett husdjur är snöleopard! 3, Jag blev vegetarian pga djursliga skäl. jag tycker synd om djuren och tycker inte att dom ska behöva dödas för att vi ska få våran mat osv. 4. William och Kajsa är mina bästa vänner.

 Postat av: Anonym

Vad är det du tycker att alla härmar dig med?

sv: Jag tycker det är fett irriterande om man färgar håret i nån färg och efter det ska alla ens "kompisar" också börja göra det. Det där var dock bara ett exempel, men tex piercingar och tatueringar osv. Men jag blir väldigt lätt sur direkt jag ser nån som gör likadant, vet inte varför men det är så jag är och därför blir jag sur och skriver av mig i bloggen osv, och kanske låter argare än vad jag är:P

 

hatar mitt håår

Skrivet:    ·  Allmänt
Usch börjar gråta när jag kollar mig i spegeln. VARFÖR? jag kände från början att jag inte ville färga, men jag gjorde det ändå, även fast jag visste att jag inte ville.. Varför otrivs jag såå  mycket i brunt hår?? jag brukar ju älska att ha brunt hår men neeej nu ska jag hata det. Är lika jävla vanlig och tråkig som resten av hela jävla värden. Lika jävla ful. Usch.
 Har vaknat på riktigt jävla fel sida idag.. Ska ta och hoppa in i duschen nu och gnugga ur så mycket hårfärg som det går ur håret, och sen ska jag göra glasyr till en kaka och klockan 12 så har jag en kund som ska göra naglar. efter det ska jag och wille plugga tll körkortet imorgon..
 
 

Hemma från skateparken

Skrivet:    ·  Allmänt
haha oj så omogna människor det finns. Men ja jag kom just hem från skateparken! Jag har varit med Moa och Wille, och det var trevligt! Färgade även håret ikväll, brunt och det blev skitfult och jag ska färga tillbaka det röda efter sommaren, men det blir ändå så fult under sommaren så jag gör det sen, vill inte heller slita så myckewt på håret. Är iaf jätteonöjd, men det kommer bli bättre eftersom det för det första ser svart ut nu som det alltid gör när det är nyfärgat brunt. Men hoppas det blir bättre när jag har duschat en gång. Nu ska jag lägga mig och se vänner, ha en bra kväll, puss!
 
 

Svar till "Anonym"

Skrivet:    ·  Allmänt
Haha nej är du dum i huvet varför skulle han göra det, och isf hade jag vetat om det:P
 
 

Färga håret

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag sittr hema hos wille nu och ska färga håret. Har köpt en brun färg, men är såååå rädd att jag ska sakna det röda.. aja vi får se hur vi gör, vi ska iaf till skateparken snart.. pusshej!
 
haha typ 4 år seda, men inte riktigt så mörkt blir det, men åt det hållet typ!
 

hårfärg ångest

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte om jag ska färga håret rött eller brunt.... Har så mycket ångest för är så jävla less på det röda nu men vill inte ångra att jag har färgat bort det heller. sen har ju alla andra typ brunt tråkigt hår och jag vill inte vara brun och tråkig som resten av världen. Fast vill ändå ha en förändring.. Kanske bara blir en lätt toning över som försvinner fter nån tvätt?
 
 

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade för ett tag sen och är ledsen över att det är skitväder.. börjar jobba på måndag och å jobbar jag resten av sommaren och har inte hunnit få en enda bra dag än:( aja.. antar att det knappt blir nån sommar iår då. men det gör mig faktiskt inget, för om jag jobbar och får bra betalt i år istället så har jag ju pengar till i vinter då jag fyller 18 och då kan jag ha en mycket roligare sommar nästa år när jag är 18! Hade ända inte haft nåt att göra i sommar förutom att ligga och sola hela dagarna.
 
Nu ska jag ta och göra mig nån mat och sen ska jag och wille fara ner och plugga på trafikskolan!
 
teddie är den mörka med mest vitt i ansiktet, Cookie är den mörkare med en liten vit fläck vid nosen bara och Rockie(som vi tror är en hane) är den ljustste längst fram!
Rockie!
Har inte hunnit lägga in bilderna från Kameran på missarna än, men har är 3 bilder då man ser Rockie iaf!
 

ännu mer tidsfördriv i väntan på john blund...

Skrivet:    ·  Allmänt

Allmänt test 1

Hur bor du: Jag bor i hus med min Mamma, hennes man Ricke och mina halvsyskon Liam och Wilmer och hunden Garbo.
Brukar du komma i tid: hahah ohshit nej jag är ALDRIG i tid..
Hur lång är du: 167.2 sist jag kolla tror jag!
Kan du laga mat: Jaaa faktiskt så är jag skitbra på att laga mat enligt mig. Fick MVG i betyg i hk också, men lagar dock aldrig mat längre.. men när jag väl gör det så tycker jag och dom jag har bjudit på mat att det är gott iaf, huvudsaken är ju att jag är nöjd!
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag jobbar på dallas. Jag går också skola, och då går jag estetiska programmet dans. Har även 2 sommarjobb i sommar, ett i boliden och ett på rönnskär.
Vad har du på dig just nu: Ingenting;) Nä men jag har bh & trosor hehe.
Har du någon fobi: JA jag har araknofobi(spindelfobi). Är livrädd för ALLA insekter, men gråter då jag ser en spindel.
Hade du en bra kväll igår: hmmm igår så minns jag inte vad jag gjorde:( minns att jag va ute med missarna och det va mysigt. Sen va jag med wille, så ja jag hade en bra kvälL!
Vilket är ditt senaste inköp: Var ju och handlade mat med Wille idag, men det senaste som jag köpte åt mig själv va ett par ROSA pilotbrillor!
Din favoritdryck på morgonen: Loka eller ramlösa eller apelsinjuice.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Min lön tror jag, kan ha fått nån slant av wille också♥
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, får inte sova borta för mamma... Men börden(Garbo) har sovit med mig inatt!
Vad hade du sönder senast:Oj shit jag vet inte.. Min mobil eller dator..
Vem snackade du med senast: Sa godnatt till mamma, annars har jag pratat med Garbo nu.
Varm favoritdricka: Gillar inte varma drycker.. Men typ caffe latte(A)
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Loka eller ramlösa! Älskar kolsyrat vatten!
Alkoholhaltig favoritdricka: Breezer watermelon
När gjorde du senast något riktigt dumt: Har typ aldrig gjort nåt dumt:$
Saknar du någon just nu: Ja, pappa och Kajsa saknar jag. Även alla mina missar..
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Vara en bitch, äta upp mina chips, dryga, snacka skit om djur osv.
Någon jag stör mig på: ojoj, många tjejer mest.
Intressen: Skejta, djur,  se film, vara med wille och träna!
senaste person du kramade: William
Senaste person du ringde: William
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: Sitter och dricker en bon aqua Lime just nu
Vill du ha barn: Nej jag gillar inte barn, men vill som ändå uppleva att ha ett barn så jag tror att jag skulle vilja ha ett barn.
Längtar du till din nästa födelsedag: JA SOM FAN FÖR DÅ BLIR JAG 18!!!!
Har rakat dina ben någon gång: Men haha ja antagligen
Är du sugen på något nu: Ramlösa
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Det beror på.. Brukar egentligen inte dricka kaffe, men när jag jobbade i boliden drack man väl upp mot 5-7 koppar om dagen minst, smen annars dricke rjag väl inte alls kaffe(A)
Använder du hudkräm: Ja, men mest till ansiktet. Använder dag och nattkräm varje kväll. Även handkräm varje dag, men är för lat för att smörja in hela kroppen..
Attraheras du av män med skägg: Har aldrig tänkt på det, men Tom Hardy passar bra i det;)
Micro-pop eller poppa själv: båda!
Brukar du baka: Älskar att baka men gör det aldrig längre eftersom jag typ inte gillar bakelser så äter alrdrig upp det..
Röstade du i det senaste valet: Nej vet inte ens vad rösta är typ:(
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nej, jag är inte nöjd med mig själv eller vissa folk i min omgivning.
Vilken låt lyssnade du senast på: Thnks fr the mmrs- Fall out boy
Har någon annan sovit i din säng inatt: Bara jag och Garbo
Vad tycker du är äckligt: Spindlar fyfaaaaaan
Har du pengar på mobilen: Bara gratis sms

Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? Jävlar, fan och helvette
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Skoldagar är den ställd 07.00, annars är dne inte ställd(A)
Var köper du dina matvaror ifrån? Bor ju hemma än så det är inte jag som köper dom hehe, men vi köper mest från ica morön eller ica maxi(A)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Vara med! Man vill ju ändå som ha ett "minne" och det blir inte samma sak om man inte är med på bilden ju!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Utlandsresa eller ny dator eller mobil!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? hmm nej har bara pratat med wille
När var senast någon stötte på dig? oj jag minns inte..
Vad åt du till middag senast? Idag åt jag sen lunch, och det va vegetarisk pasta carbonara!
Kan du vissla? Helt ärligt, finns det folk som inte kan vissla????
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja antagligen, jag kollar fortfarande på tecknat!
Äger du några popband t-shirts? vet inte vad som räknas till "popband" men har en "beatles" osv.
När flög du senast? nåt år sen
Pratar du några andra språk? Engelska och lite spanska.
Har du gråtit offentligt? hmm inte vad jag vet, eller jooo när jag missade introt till star wars på tvn så grät jag på ica:$
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? JAG VILL GÖRA TUSENTALS!!!!
Vad har du med dig in på bion? Popcorn, popcornkrydda, dricka, handväska osv.
Vad har du för väder? Idag har det regnat och åskat.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? hmm dans är roligast men vet inte om det gills, men typ biologin på nkn!
När sov du senast på golvet? förra året tror jag, eller året dessförinnan!
Vilken är din favorit drink: Mojito
Gillar du din boendesituation? alltså, jag bor ju hemma men jag vill flytta hemifrån istället
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? jag vet inte, men inte så jättemånga.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Har egentligen inget att göra, men har typ stresspanik ändå.. känner mig stressad hela tiden, ALDRIG FÅR MAN TA DET LUGNT.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej det gör jag inte
Hur gammal blir du nästa födelsedag? JAG BLIR 18 ÅR NU I FEBRUARI!!!
Tror du på liv på andra planeter? ja det gör jag! tror inte på människor eller aliens på andra planeter med nåt sorts levande tror jag att det finns.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att jag suger. Får alltid bara migsjälv att må sämre..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? OHJA! ETT MÅL MED LIVET!
Tycker du om att krama folk? ja jag tycker kramar är mysiga, dom är mysigast med wille!.
Äger du en digitalkamera? Ja asså en vanlig liten kamera.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Får vääääldigt ofta höra att jag och Miley Cyrus är superlika, tycker dock inte det. Sen har jag även fått veta att jag och Amanda Bynes är lika, men mest Miley.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?  Hahah det har aldrig hänt mig!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Jag äter inte kött! men om jag skulle äta kött skulle jag få jättemycket skuldkänslor osv. Är vegan/vegetarian pga att jag tycker synd om djuren,
Är du mörkrädd? Jag är riktigt mörkrädd..
Tre saker du alltid har med dig?  hmm, mobilen, typ pengar och handkräm kanske, inte jämt men kom inte på nåt annat..
 
 
 

tidsfördriv

Skrivet:    ·  Allmänt
 OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? – 17
Hur lång är du? – 167.2 tror jag sist ja kolla
Har du några piercingar/tatueringar? – ja, inga tatueringar men massa piercingar, över 18 st om jag räknar med dom i öronen också:P
Vilken skola går du på? –anderstorpsskolan
Vad vill du bli när du blir äldre? – Veterinär eller burlesque dansare!
Är du singel? – nejje!
Har du syskon? – jajaja
Vars bor du? – Skellefteå 
Är du nöjd med dig själv? – nej
Vad tror du andra får för intryck av dig? – vet inte, otrevlig kanske:P
Din favoritmaträtt? – typ vegetarisk tacos, eller nej CEASARSALLAD
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? – fisk eller kött
Din naturliga hårfärg? – typ råttfärgat eller brunt
- SENASTE -
Som ringde dig? – Mamma
Som smsa dig? – William
Som du smsa? – William
Som du kramade? – William
Som du kysste? – William
Som du slog? – William på skoj
Som du bråka med? – Nån idiotfjortis
Som massera dig? – William
Som du dela dricka med? – Wille nyss
Missade samtalet? – Mamma
KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? – ja som jag redan svarat på
Hur många har du haft sex med? – spelar väl ingen roll
Hur många gånger har du varit kär? – typ 1
Har du blivit dumpad? – nej
Har du dumpat någon? – nej, eller asså när man va liten men de räknas ju inte
Är du romantisk? – ja enligt william så är jag det:$
Kärlek vs sex? – Kärlek
Har du haft ett kk-förhållande med någon? – Neje
Vad faller du för hos killar? –Vet inte, typ ögonen och håret och att han är omtänksam
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? – Tror det är svårt men att det går
Har någon varit otrogen MED dig? – vet inte
Har någon varit otrogen MOT dig? – hoppas inte det, men det tror jag inte
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? – ja
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? – när man vill de
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? – Jag älskar dig 
- ANVÄNDER DU… -
Deodorant? – jaa
Parfym? – ja
Kjolar? – nej typ inte
Klänningar? – vid speciella tillfällen ja
Hoodtröjor? – ja
Hårmousse? – nej 
Hårspray? – ibland
Klackskor? – ja
Body spray? – ja
Rouge? – ja
Foundation? – ja, fast inte på sommaren
Ringar? – nej tappar bara bort mina ringar
Mössa? – på vintern
Hårband? – nej
Nagellack? – aa
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? – nej
Har du druckit alkohol? – ja
Röker du? – verkligen inte
Snusar du? – nä
Har du druckit så mycket att du spytt? – nej
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? – ja
Har du tagit droger? – nej
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? – nej
Har du strulat med en främling på fyllan? – nej
Ljuger du ofta för dina vänner? – nej
Har du tagit en väns pojkvän? – nej inte tagit 
Har du varit otrogen? – nej
Umgås du i kretsar där folket brukar “röka på”? – nej vafan
Har du hotat någon? – ja
Har du mobbat någon? – när ja va mindre
- VEM/VILKA… -
Är din/a närmsta vän/vänner? – William
Saknar du? – Kajsa
Vill du träffas just nu? – Vilda
Umgås du mest med? – William mest
Stör du dig på? – typ alla
Ringde du senast? – William
Skrev åt dig senast på facebookchatten? – Lydia eller William
Vem puffade dig senaste på facebook? – kommer inte ihåg
Vem skrev du senaste med på msn? – minns inte
Vem kommer du träffa imorgon? – Mamma, william, liam, wilmer 
Vem har du inte träffat på länge? –Kajsa
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? – William
Festar mest av dina vänner? – vet inte
I din klass umgås du mest med? – Typ emelie
Är snyggast i klassen? – Har typ ingen snygg i klassen, eller asså ingen som är "wow" mycket snyggare än nån annan
Hamnade du senast i grupp med i klassen? – vafan fattar inte? Typ emelie och frida
Skulle du vilja se ut som? – miranda Kerr
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? – ja
Är du glad just nu? – nja
Har du en hund? – ja
Har du en katt? – ja
Har du varit utomlands nångång? – jaa
Har du svarat ärligt på alla frågor? – ja de har ja väl
Är du blyg? – ja
Ska du ta körkort? – ja
Ska du tatuera dig/pierca dig? – jaaaa
Vill du har barn? – typ inte, men ändå
Hade du kunnat adoptera? – jaa
Hade du kunnat adoptera bort? – Nej
Har du en egen dator? – Nej den dog idag:((((
Går du i högstadiet? – Nej
Går du på gymnasie? – ja
Är dina föräldrar skilda? – yes
Mår du bra just nu? – nej har massa ont i magen:(
 

we built this city on rock and roll

Skrivet:    ·  Allmänt
hej alla glada! bloggar frpn vpran nya appelbox som man har i tvn for forsta gpngen och markte nu att dom 3 sista siffrorna i alfabetet inte finns med... men iaf sa ska jagg forbi skatteverket idag och saterhilldata. jag ska sminka mig nu medans jag vantar pa william. skriver senare nar jagar h wille, har ingen dator... p
uss!

Tattooo

Skrivet:    ·  Allmänt

Ny navelpiercing

Skrivet:    ·  Allmänt
Har köpt en ny navelpiercing som jag ääälskar, den var dock dyr.. 250 spänn kostade den, men fan det var värt det!
 

Städning hos wille

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag och wille har städat hans lägenhet ikväll, han hade så sjukt ostädat skafferi och kyl, usch bara gamla saker:( nu är det iaf ÖVER och nu ska vi hem till mig och städa mitt rum för att annars får mamma damp.. vi ska nog även köpa kattmat på vägen för det hade han också slut. jaja jag kanske köper nån frukt också, men jag skriver sen, puss
 

Skateparken

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom just hem från pappa, det var jättetrevligt och jag är glad. Har saknat pappa då jag inte har träffat han på ett år tror jag? Jo jag tror sist var juni förra året.. Men det var kul!
 
Vad har du för TV-kanaler?
Typ alla vanliga, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,sport,11, mtv, nickelodeon, discovery, animalplanet, barnkanalen osvosv.
Har du åkt moped någon gång?
självklaris, hela förra sommaren, sommaren innan det och i år!

Har du busringt någon gång?
ja när ja va liten

Har du fått felparkeringsböter?
hmm nej!

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Ja det är ett av mina mål i livet haha, är dock höjdrädd men det måste göras!

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Cypern eller Grekland.

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Scooby doo!
 
Kan du alla orden i nationalsången?
nja, typ de 2 eller 3 första verserna, och de kan jag bara eftersom jag sjöng på hockeyn.

Badkar eller duschkabin?
duschhh

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Typ evil dead!

Chips eller popcorn?
Chips!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken färg på läppstift använder du?
Rött, ljusrosa eller typ lite mörkare glitteraktigt hudfärgat, beror på tillfälle osv, men använder oftast bara läppglans.

Apelsin- eller äppeljuice?
apelsinjuice!

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
William och vi år på olearys. Jag tog en ceasarsallad och han tog en ceasarsallad med kyckling.

Favoritchoklad?
Gillar ju inte choklad... men isf mörkchoklad med havssalt tror jag.

När röstade du senast?
Vet inte hur/vad/eller när det är? har aldrig gjort nåt sånt iaf.

När åt du en hemodlad tomat sist?
tyyyp när ja va liten.

Har du vunnit en prispokal någon gång?
nej inte vad jag vet, men har vunnit medaljer på boxningen och volleyboll!

Klarar du att tanka själv?
ja gör det jämt.

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
nejj

Pepsi eller Coca Cola?
Coca cola light

Vad var det senaste du handlade?
ett par rosa pilotbrillor och fjäder örhängen!

Har du kräkts offentligt?
en gång, inför hela kollobussen... annars klarar jag inte ens av att någon är på samma våning i huset när jag spyr, alla måste typ lämna huset för annars klarar jag knappt av det..

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nej de tror ja inte..

Har du ringt något betalnummer?
asså va allt man ringer kostar ju? men har aldrig ringt nåt speciellt?

Kan man vara vän med sitt ex?
Vet inte, har aldrig försökt, men om man inte har haft några känslor för varandra utan att man gör slut pga att man inser att man bara är vänner så tror jag att det går.

När besökte du ett sjukhus senast?
I vintras tror jag.

Hade du mycket hår som liten bebis?
inte vet jag, var nog flintis om jag minns rätt.

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
har ingen

Vad har du i din väska?
massa onödigt, börs, sololja, handkräm osvosv
(det i min väska)

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
ser serie eller läser.

Vad är du tacksam för idag?
pappa♥

Hos pappa

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nu sitter jag hos pappa i Klutmark. Vi har varit ute och klappat kossorna och dom va supermysiga. Ni bloggar jag från Pappas ipad och vi ska snart käka middag. Efter det ska jag nog fara hem. Pappa ska tatuera in mitt, hilma, Oskar och Selmas namn på underarmen! Blir nog superbra. Vi ska iaf käka middag och det blir nog supergott!
 
 

stressad

Skrivet:    ·  Allmänt
Fattar inte vad som händer, men senaste dagarna har jag bara varit skitstressad även fast jag inte har haft nåt att göra? Jga stressar nu också, och har märkt att jag kan inte ens sminka mig för att jag får ont i hals, nacke, käke och ögon??? så har det ju aldrig varit förr men är helt sluuut i ögonen och käken, känns som jag har varit vaken i ett år och tuggat tuggumi under hela den tiden.. Fattar inte vad som händer.. Typ igår var jag så stressad så jag började gråta men hade inget att göra?? samma sak idag, jag vill inte vara stressad vill kunna slappna aaaav nu när jag har sommarlov...
 
en liten teddie och cookie♥

I never wanna hear you say, I want it that way

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vaknade för kanske en timme sen av att pappa ringde så jag ska förbi han senare idag. Nu ska jag städa mitt rum och toan efterdom jag inte hann det igår och sne ska jag sminka mig och sen ska jag till Wille och hjälpa han att städa och tvätta om han har skrivit upp nån tvätttid som jag har brett han göra, men kan nästan lova att han inte har gjort det.... Men ja efter det ska jag nog fara till pappa en stund, blir nog bra.
 

Stronger without you

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nu sitter jag och ser Pingu med Liam och Wilmer och William. Wilmer ska snart sova och då ska jag och William se nån skräckissssssss, ja så blir det, hehe.
 
Har inte så mycket att säga, men ska börja göra gröt åt wilmer nu så vi kan se film!
 
( 2 år sedan haha)
 

Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det lördag som ni kanske vet och det känns som en dag med mycket att göra.. Jag har nyss suttit och gått igenom alla lönebeskedspapper och kontokontrollspapper och sommarjobbspapper osv, blir helt snurrig i huvet... Har iaf satt allting i en pärm nu. Nu ska jag äta nåt, fast vi har iiinget hemma att äta, äter aldrig hemma längre, så har blivit så kräsen med maten, äter bara ute, minns typ inte ens sist jag åt vanlig hemma mat.. Men ska kanske hitta mig någonting.
 Efter maten ska jag hem till Wille och vara med han och Alex och sen ska jag och Wille städa hans lägenhet och tvätta om han har tvättid, funderar även på att tvätta här hemma innan jag far.. Har aldrig tvättat typ så fick ett sug av att lära mig haha. Ska även måla mina naglar och fara och glida gummibåt och skejta med min nya skejt! Sen klockan fem ska jag hem och vara barnvakt åt Liam och Wilm er hela kvällen med William, hur ska jag hinna allt...
 

10 månader

Skrivet:    ·  Allmänt
IDAG har jag och William 10 månader och det känns som vanligt väldigt bra! Älskar dig william, tack för de här 10 uderbara månaderna tillsammans med dig♥
idag har jag och william fyndat en stor gummibåt för 300 kr och sen provåkte vi den i älven och det var supermysigt! Efter det for jag hem och fixade mig och se åt vi på olles, som vanligt varje månadsdag, fortfarade lika god ceasarsallad!!!
 
Nu har vi nyss kommit hem från cirkusen med min brorsa, det var huuuur kul som helst, älskar att vara på cirkus!!! Fick klappa och mata elefanter och klappa zebror, det tycker jag var coolt!
 
 
 
 
 
 

EVIL DEAD

Skrivet:    ·  Allmänt
jag och william såg ju somsagt filmen Evil Dead på bo, och de var ASGRYM!!! typ de värsta och äckligaste filmen jag har sett, var späd geom hela filmen och höll för öronen genom hela filmen också eftersom det var så jäääääävla högtljud och man fick huvudvärk..
 

Skitansväder

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vaknade vid 9 trött och glad för jag och William skulle ut och åka gummibåt, vilket jag aldrig har gjort förr! Så jag hade ställt alarm klockan 9 för att äta nåt och sen skulle vi iväg och köpa gummibåten och sen glida, men mitt humör dog ut ganska direkt som jag såg att det typ va dåligt väder ute.. Gick och la mig igen men nu 2 timmar senare är jag vaken, och vi har bestämt oss för att fara ut och glida ändååå eftersom det faktiskt inte regnar och man kan ha mjukiskläder hihi, blir nog lika mysigt ändå, änså skillnaden är att jag inte blir brun, men får hoppas på att vädret spricker upp och blir bättre, det skulle ju bli bra idag.
 
mini cookie♥

10 saker som ni kanske inte visste om mig

Skrivet:    ·  Allmänt
Kör en sånhär grej nu när jag inte kan lägga ut nå bilder, kanske blir lite roligare då iaf!!!! Glöm inte bort att fråga i frågestunden!!
 
• Jag är vegetarian sen 1 år och 8 månader tillbaks, äter ingen typ av kött alls(inte skaldjur heller eller nåt sånt) äter inte ägg eller mjölk heller.
 
 
• Jag har araknofobi, vilket innebär att jag har fobi för spindlar.... (Såg en i förrgår och började gråta och kunde inte längre vara i mitt rum på hela dagen.. mår fortfarande dåligt över det och vill knappt vara i mitt rum..)
(börjar darra i hela kroppen av bilden, usch kan inte kolla på den... börjar seriöst gråta..)
 
• Jag har sammanlagt 16 hå bara  i öronen. Har även fler piercingar på andra ställen. Ska fylla hela kroppen!
 
• Jag älskar att vara "orginell", att  ha ex. lila hår eller en piercing som ingen annan har eller nåt liknande. Hatar att ha samma som andra..
 
• Jag älskar hårdrock, Slipknot, Asking Alexandria och Marilyn Manson är några favoriter!
snyggaste!
 
• Jag kan inteee spara pengar. Köpte 3 nya högklackade skor bara förra månaden...
 
 
• Jag har ett chipsberoende, äter just nu minst en chipspåse varje dag, men har alltid ätit för mycket chips. Det blir bara värre och värre.
 
• Jag äter inte godis, men om jag ska äta nått godis ska det vara laktris eller mörk choklad. Hatar vanlig choklad typ.
 
• Jag vill egentligen inte ha barn, men om jag ska ha barn vill jag ha ett eget och sen vill jag adoptera ett barn.
 
• Min favorit serie är VÄNNER
 

Studenten

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har det varit studenten och jag har jobbat.. Efter jobbet så for jag hem och sen va jag o wille på skateparken lite och sen for vi förbi hanna och kim och mangoooo och hämtade en cykel som va willes och vi pratade osv, det var trevligt! Sen efter det har vi varit på skateparken, och jag har lärt mig att droppa från den branta kanten!(stolt) jaja, nu ska jag lägga mig och se vänner, blir tråkiga inlägg nu när jag inte har några bilder osv...
 

What you meant to me will eventually be a memory of a time when I tried so hard

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade tänkt försöka städa men har ingen lust alls... har inte gjort nått alls sen jag kom hem förutom att hatat världen och ätit och sovit typ. Mitt rum är så stökigt och jag ska vara på bion om en timmeför att hämta ut biljetterna.. sen då? orkar ju inte fara hem i bara en timme.. kändes fett onödigt ju, men kanske kan dra till dallas och ta mig en powernap eller nåt, är skittrött.. Men ska försöka bädda sängen iaf, så kanske jag skriver senare. Köpte en ny laddare till min dator idag men den funkade inte(!!!!!) så är skitsur och bloggar från mamma och rickes dator, och kan inte lägga in bilder här..
 

Skolavslutning

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft skolavslutning idag så nu har jag sommarlov. Efter avslutningen så for jag och wille och käkade på lilla kina och sen for jag till min brorsas skola och kollade på en loppis grej dom hade där och köpte fika osv. Nu ska vi käka middag och sen ska jag och william ner på bio. Vi ska se evil dead, längtar! Har även hämtat ut cirkusbiljetter och de va fan inte billigt kan jag lova! ca 1300 för 3 st biljetter!!!!!(varav en var en barnbiljett!!)) SJUKT och då hade vi även 40 kr rabatt på alla biljetter.....
 
Nä men nu ska jag äta och sen sura lite framför vänner, hatar när folk gör samma saker som jag sagt, men ja jag är grinig och hungrig och önsklar att alla dör. Nä inte alla jag skojar bara för jag är hungrig.. SKA ÄTA NU så jag blir en glad människa, sen ska jag tagga bion!!!
 

Bang bang you are dead

Skrivet:    ·  Allmänt
Är riktigt förbannad just nu. Äckliga människor. Äckliga människor överallt i denhär lilla skitstaden. Så omoget att ens hålla på. Dö. Aldrig ska man få göra nåt utan att alla eller nån gör samma sak, och alltid att folk ska lägga sig i det dom inte ens har med att göra, haha varför bryr man sig ens? Jaja är bara less på alla äckliga människor, längtar tills man kan flytta ifrån alla idioter och äckel. usch. vill bara flytta nu haha, tål inte era äckliga ansikten.
 
en alldeles för glad bild för det här inlägget haha
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design