Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Igår efter jobbet följde jag med Wille hem. Vi såg film och åt en massa gott osv, vi såg Prisoners och den va jäättebra!
 Nu ska jag iväg och jobba igen o sen får vi helt enkelt se vad som händer. Ha en bra dag, puss.
 



Magaluf

Skrivet:    ·  Allmänt
Om exakt 74 dagar åker jag och mina favoritbrudar till Spanien och jag längtar ihjäl mig. Vi kommer att vara borta i 11 dagar. Vi flyger från Skellefteå till Stockholm, där vi ska sova en natt. Sen på morgonen flyger vi till Zurich och därifrån till Mallorca. Är några mellanlandningar, men tycker det är skönt för jag är lite flygrädd faktiskt haha. Inte jättemycket, men är ändå alltid väldigt orolig när jag flyger. När vi kommer fram till Magaluf ska vi bo på ett hotell som heter Mallorca Rocks apartments. Där har vi en lägenhet för 5 st! Skrillex ska uppträda på hotellet när vi bor där så det kommer bli jätteroligt!! När vi flyger hem så blire exakt samma som påväg dit fast tvärtom då, och vi sover en natt i Zurich istället för Stockholm.
 
 Tycker verkligen att detta blir jättekul för det blir våran första resa själva, och jag brukar aldrig vara utomlands. Var ju där nu i februari som jag fick av familjen i födelsedags present, men är ju en annan grej att fara med vänner. Jag är super exalterad över denna resa och längtar såååå mycket!!
 
 Tänkte lägga ut lite bilder från hotellet där vi ska bo!
 

And it feels like I am just too close to love you.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. Hade en riktigt trevlig gårkväll faktisk som jag inte tänker gå in så mycket på! Idag så blev vi väckta typ vid halv 12-12 och då började jag bege mig hemåt, och sen for jag vidare till folkparken med familjen och hade trevligt. Ikväll har jag inte gjort sådär jättemycket förutom att se på film och mysa.

 Imorgon börjar jag jobba 14:30 så det känns skönt. Är ju ledig från skolan imorgon(va de idag också) och snaart har jag även sommarlov!! Känns skönt.
 Den 9onde har jag inskolningsvecka på psyket där jag ska sommarjobba, så har gjort en HLR utbildning här hemma idag som ska vara godkänd tills då. 100% fick jag hehe så känns bra.
 Nä nu ska jag nog kanske ta o sova, kanske skulle få besök eller dra iväg ett tag men vi får se hur de blir, är ganska trött. Puss



Målar naglarna

Skrivet:    ·  Allmänt
Någonting som jag hatar att göra är att måla naglarna, men det är ju så fint så jag gjorde det ändå och det gick faktiskt förvånadsvärt bra! Blev en turkosaktig färg och det blev jättefint! Har dock ett rosa på tånaglarna som jag ska ta o måla om ny till tyrkost så att det matchar haha. 
 Efter det ska jag ta o duscha osv för ska iväg ett tag sen. 
 
Åh är såå taggad på utlandsresan också! Det är bara 78 dagar kvar och det är nu sommaren så den tiden kommet gå såå fort! Sen har jag ju tatueringstid för min underarm också den 3e juli! Åh livet är så bra just nu, men blir att leva fattigt.
 Vi har inga mer lektioner nu förräns på onsdag då vi har dans.
 Börjar även jobba den 9onde juni så tiden kommer bara springa iväg!

Lite bilder från nu i februari då jag också var i spanien, fast i Puerto Rico istället för Magaluf.








Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan.
 Igår så for jag och Nikki ner till älven där vi myste på och efter en stund kom även Lisse och Emelie dit. Lite senare kom även Mica, Adam, Manne, Tim, Lydia och en till kille dit och höll oss sällskap och det var riktigt trevligt ända tills de började åska.. Då drog typ alla utom jag Nikki Lisse o Emelie ut på krogen och där vid 12 så cyklade jag hem i spöregnet. 
 Idag har jag varit och röstat, städat och käkat middag på Olearys. 

Nu ska jag ta o sova, godnatt!
 




Godmorgon..

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår så blev de fest såklart och vi började i boviken med några. Efter det for vi ut på krogen men de va ganska dött där så har inte så mycket att säga haha..
 Vaknade för kanske en timme sen men började gå hemåt ganska nyligen och är hemma nu. Ska strax på max o käka och sen ska ja glida gummibåt me nikki o Lissee, puss


En bra dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan! Idag är det äntligen fredag, åh vad jag har längtat! 
 Att det ska vara såhär bra väder va inte heller något jag räknat med, gick runt i kjol igår och ska även göra det idag. Är så underbart väder och åh allt är så bra!

 Idag ska jag o Emelie ner till älven o ta nån öl och sen ska jag o andra Emelie på stan o köpa saker inför ikväll då de blir party. Kommer nog bli en superbra dag! Puss på er.


Tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj. Idag hade jag ju tatueringstid och skulle egentligen göra mina ugglor, men då mina pengar ej hade kommit in på mitt konto än så fyllde jag bara i den på revbenen och foten istället! Vi bokade en ny tid istället åt min arm och även åt min vad, så nu får jag setill att ha pengar till nästa gång haha.. Kändes iaf supertrist att inte göra någon ny tatuering.. Men så äre ibland!
 Nu ska jag ta i städa mitt rum o sen får vi se vad som händer! 


Only doing things out of frustration

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. Idag har jag varit på skolan och dansat mest hela tiden. 
 Har verkligen ingenting att berätta som vanligt.. Händer inte så mycket i mitt liv för tillfället förutom dans haha. Nä nu ska jag ta o göra mig klar för jag ska iväg en stund sen, kanske träffa Lisse. Puss!


Master cleanse

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj! Idag började jag o Emelie på våran "diet". Vi får alltså BARA dricka en blandning utan citron, vatten, sirap och cayennepeppar de kommande 10 dagarna. Alltså ingen mat eller nånting, bara 2-3 liter av detta varje dag + vatten. Kommer bli en utmaning men än så länge har det gått bra. Är inte så äckligt faktiskt, är bara starkt i halsen av cayennepepparn när man sväljer fel osvosv. Men är riktigt peppad. Detta ska då rensa ut alla dåliga slaggprodukter som man har i kroppen osv. 
 Nä nu har jag just betalat utlandsresan(!!!) och är super taggad asså åh vad kul det kommer bli. 



I know what you are baby.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. 
 Kom just hem från den sista dansföreställningen! Båda 2 gick bra så det är jag glad för! Har nyss övningskört hem och nu ska jagstäda rummet innan jag far iväg. Har inte så mycke mer att säga. Puss






Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår blev det krogen och jag blev fullare än vad jag tänkt, vilket inte va så bra med tanke på att jag hade 2 dansföreställningar idag! 
 Har även varit och ätit på big smajl med mina fina brudar och fixat allt de sista med utlandsresan! Nu är allting klart förutom att jag måste betala flyget, vilket jag ska göra på måndag! 
 Imorgon har jag 2 st dansföreställningar till, och efter det ska jag iväg ett tag innan jag far hem! 
 Nä nu ska jag ta o sova, har bara haft en myskväll hemma framför Vänner och ätit chips osv. Godnatt!



Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss hem så nu ska jag lägga mig o sova. Höll på somna typ massa ggr så ska bli skönt att sova faktiskt! Har verkligen ingenting intressant att blogga om haha. Men ja.. Får funka ändå helt enkelt. Godnatt


Genrep

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj, hade just precis genrep på Nordanå för den ena dansföreställningen, den som är i helgen. Har varit där sedan 16:00 och dansat, och innan det dansade jag på skolan mellan 13:00-15:00. 
 Har ju somsagt dansföreställning i helgen med gruppen avancerad jazz/modern, och vi ska ha sammanlagt 4 st föreställningar nu under lördag och söndag. Sen är det överstökat och då har jag baa våran egen föreställning att fokusera på! Vi måste göra 2 danser till på mindre än 2 veckor så vi är under press haha!
  Nä nu ska jag gå ut och gå och sen ska jag iväg. Ha en bra kväll.
 


I give you all of me

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Sitter på skolan nu och ska ha gympa. Efter skolan ska jag dansa och sen ikväll ska jag iväg till min finis. Vi har inte träffat varandra på hela veckan och ska vara ifrån varandra hela helgen..  Känns jobbigt, men det ska nog bra för vi kommer ju ses till veckan igen. 
 Men återkommer kanske senare med nåt inlägg, ska somsagt ha gympa nu..




Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hem från Nikki för ett tag sen. Var med hon o Lisse ett tag, och vi såg på Carrie. 
 Just nu sitter jag och pluggar inför körkortet. Går ganska trögt me teorin just nu, de är ju såå tråkigt.. Men de måste göras.
 Sovgott


Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! Sitter inne i danssalen nu och har precis dansat, och nu ska jag strax ta och dansa igen. Ska dansa fram till klockan 12 och sen efter skolan också. Blir mycket dans nu. Men ska fortsätta nu, puss.
 


Måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello. Har haft Tisdag i hjärnan hela dagen idaag och det är jättejobbigt.. Har varit i danssalen idag efter skolan till ca 18:30 och dansat och stretchat. Riktigt skönt att bara få dansa och bara få vara med sig själv ibland.
 Ikväll har jag städat och gjort lite grejer osv, så nu är jag helt slut och tänkte lägga mig och sova. Har dans imorgon 08:30 så måste vara pigg då. Vi håller ju på med en dansföreställning.
 





Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej.
 Igår hade jag en jättetrevlig kväll med Emelie och Lisse, och även med Markus och dom ett tag. Där vid 1 for dock Emelie hem och då va jag o Lisse ensamma här, och va kivrädda då de spökar i huset, kan inte förklara ens men var väldigt obehagligt de som hände. 
 Lisse for härifrån för ca 1 timme sen och jag hade tänkt ta o städa mitt rum osv nu! 
 Klockan 17:30 ska jag dock vara på nordanå och öva inför en kommande dansuppvisning och sen efter det ska jag till Markus. Kanske skriver när jag kommer hem igen❤



Lördag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon! Jag o Emelie har nyss vaknat och nu hade vi tänkt göra oss nån mat. Igår hade vi en riktigt rolig kväll me Nikki, Lisse Markus och några som han kände. Vi va ute på allstar och hade jättekul.
 



Party

Skrivet:    ·  Allmänt
Hola amigos.
 Sitter hemma med emelie nikki o lisse nuu och väntar på att vi ska ut på krogen! Blir nog riktigt trevligt, men väntar på att markus o dom ska hit föörst. Jaa altså jag ha inte så mycket stt säga förutom HOPPAS VI SES PÅ OLLES O HA EN KUL KVÄLL!


Snart helg

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Kom just precis hem från Markus. Vi såg nån bra film som ja inte vet vad den hette haha. Nä nu hade jag tänkt sova, min hals och allting gör ont och min träningsvärk dödar mig. Vi dansar ju väldigt mycket nu och håller på med en militärdans me klassen, eller ja flera som knappt varit med alls o inte hjälpt till, men vi andra har jobbat på bra!
Godnatt


All we had is gone now.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. Var somsagt och såg på dansföreställning idag och sen så for jag o Lisse o käkade på dallas! Gick inte så bra att vara nyttig haha.. Menmen spela roll! Köpte även en laddare till Wille på stan och sen for jag o lisse till skolan och dansade inför föreställningen med några till. 

 Har nyss ätit middag och nu tänkte jag städa lite tills jag ska till Markus. Mitt rum är så stökigt o Emelie ska hit imorgon så måste få till det haha! Har ju huset för mig själv.i helgen. 



Dansföreställning

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Vaknade för en stund sen o nu har jag fixat mig klart. Ska strax fara iväf o se på en dansföreställning med klassen, ska hämta Lisse vid. 12:30. Idag vet jag inte vad som händer riktigt, så får återkomma med det senare haha, ha en bra dag. Jag själv är ledsen för att mina vita jeans som jag har på mig är smutsiga.. Men orkar inte byta.. Är smutsigt på knät sen ja ramlade ute nån helg o de försvinner inte i tvätten:( men jaja ska ta o fara till Wille nu en tväris!


Godnatt onsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Då var denna onsdag över. Har dansat väldigt mycket idag på skolan till föreställningen och även övningskört. Annars har ja bara legat hemma nästan hela kvällen för jag är hur förkyld som helst.
 Kom iaf nyss hem från Markus, va där ett tag nu på kvällen och fick nyss skjuts hem så hade tänkt sovaa. Godnatt❤


Godnatt❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag varit på skolan och de va liika tråkigt som vanligt så har tyvärr inget nytt o roligt att berätta. Har ganska nyligen kommit hem från att ha träffat nån så känns skönt att komma hem o lägga sig i sin egna säng haha. 
 Tog även en prommis dit o hem så de va sköönt. Om de är bra väder imorgon så funderar jag på att gå, va längesen ja gick till skolan, skulle behöva lite motion!
 Va ju ute o sprang igår en långtur me vovven! Va ute i ca 2 h så känns bra.
 Nä är helt död så ska ta o sova, sovgott!





Umeå

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej! 
 Vet att det har varit väldigt dåligt uppdaterat men har firar valborgs och varit i umeå!
 Valborgs spenderades med mina finaste tjejer hemma hos Nikki och sedanfoe vi ut till Olles där de spårade haha, Men hade en rolig kväll.

 I torsdags så körde jag till Ursviken och åkte sedan med Emelie till Umeå och sovde med henne hos hennes pappa 1 natt. På fredagen så gick jag o Emelie på stan och käkade på donken och fick med mig en fin bh hem. Efter vi gått på stan så mötte jag o Emelie upp min kusin Ida och sedan skiljdes jag o Emelie åt. Hon skulle va hos sin pappa resten av helgen och jag hos Ida som bor på Haga! På fredagskväll lagade vi middag och sedan böev det utgång på Five där vi fick agera dj med Vadim och Victor! Var riktigt trevligt! Lördagen blev en slapplördag med tv tittande och bastu o spa! 
 Idag så mötte jag upp Emelie vid busstationen och fick skjuts med hon o hennes pappa hem igen! 
 Kom hem där vid 6 tiden ungefär och då städade jag lite och nu har jag nyss kommit hem från att ha träffat Oskar en stund och tänkte lägga mig och sova. Godnatt!








Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej! Hela min helg har spenderats i Umeå, men jag berättar mer sen för jag ska iväg nu hihi. Hoppas alla haft en bra helg!
 


Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design