Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

I hope we meet again.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsaaaan. Kom hem från stan för ett tag sen. William köpte en jättefin fjällräven jacka, typ som min fast min fjällräven är en höst/vår jacka och hans är en vinterjacka! Sen köpte vi en massaaa inrednings saker o smådetaljer till nyalägenheten och sen köpte jag några nagellack på rean, foundation, puder och concealer och som pricken över i:et så åt vi på kungsgrillen. Har nyss hjälpt mamma med maten här hemma, de blir taaacos!! Har även busat och myst med min lillebror Wilmer, min favoritperson❤ Efter middan ska jag städa rummet, men tänkte också lägga ut bild på allt jag köpt om jag hinner!


SÖNDAG❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Har alltid hatat söndagar förut då sändag innebär städdag och att städa mitt rum brukar ta mig ca 9 timmar, eller mer, alltså hela dagen(jag är segast i världen). Men nu på senast tiden har jag märkt att man kan städa snabbt hahah och bara slappa resten av dagen(a) så har bärjat gilla söndagar faktiskt hehe. Just nu sitter jag och äter, gjorde pasta med pesto och ska snart svänga förbi wille o hämta han för sen blir det stan igen! Han ska köpa en jacka o sen ska vi kolla inrednig till willes nya lägenhet! Jag ska även köpa mig ett nytt puder då jag bara har solpuder o jag är grymt less på att gå runt och glittra i ansiktet hahah.. Men aja ska skynda mig nu, puss!! 
Bjussar på en bild från igår på mig o Wilmer o en bild från nuuuu



Arg

Skrivet:    ·  Allmänt
Mina inlägg har ibte publicerats och inte heller sparats nånstans för denhär SKITAPPEN va mycket bättre förr. Jävla äckliga blogg.se.  Har iaf varit i umeå hela torsdags med klassen och först va vi på bildmuseet och sen åt ja, frida o emelie på donken och sen gick vi på stan i 2 timmar innan vi for på en musikkonsert med musik av Stravinskij och sen såg vi en dansföreatällning som hette Snö av Pontus Lidberg och det var typ som våroffer med stravinskij musik. Köpte typ 4 tröjor på stan och en halsduk o en bh.
 Igår va jag o Wille också på stan o då köpte ja ännu mer kläder, även en jcka o en väska och IDAG har jag gått på stan med mamma men fick bara med mig en kofta, färg så jag kan färga tillbaka mina carlingsjeans svarta, vantar och en sak att ha på huvudet. Hade tänkt lägga ut bild på allt snart.
 Igårkväll gick somsagt jag o wille på stan o sen for vi till Hemmakväll sen for vi hem till mig och såg Martyrs, en brutal film, och sen såg vi Dead Mine och sen sov han här. Han kommer snart hit och äter middag också, ha en bra kväll, puss. 






No one is gonna care when you are gone.

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh du är en sån äcklig jävla människa. ÄCKLIG. Det enda jag ser när jag ser dig är ditt feta äckliga ansite och det stör mig att du finns. Jag skiter i vad du säger men bara blotta tanken på att du existerar är sjuk. Du är en falsk människa. En FALSK ful människa och jag hoppas du försvinner för ingen gillar dig. Usch, om du bara visste vad alla sa. Vet att det nu är jag som är "fördomsfull" och kanske diskriminerande, inte vet jag, men måste bara få uuuut hur äcklig denna människa är!! Nämner självklart inga namn då jag inte vill "hänga" ut nån, skulle isf ta det enbart med den personen men det är somsagt MIN blogg och jag känner att detta är ett ställe där jag vill kunna avreagera mig mot sånahär äckliga männislor som bara stör min vardag. Du är lika irriterande som den där lilla majsbiten som fastnar mellan tänderna och som inte går att peta bort. Fy. 


Slappsöndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon kära läsare. Jag vaknade där vid 11 och impuls tog ut mina dreads så just nu är mitt hår i kaos men ska a hårinpackning osvosv sen idag så får hoppas att de blir bättre tillslut.. Pt iaf en ceasarsallad till lunch och såg Grey och mer än så har jag inte hunnit med riktigt förutom att leka med Wilmer. Idag hade jag tänkt hinna med detta:
-Baka nyttiga, smarriga bakelser osv.
-Fara ut och powerwalka/springa.
-Köra ett träningspass ute.
-Storstäda mitt rum.
-Ha lite spa som avslutning.
Så vi får se vad jag hinner riktigt!
Rensade ur alla mina kläder igår, fyfan vilket jobb... Slängde inte mycket, har verkligen problem när de gäller att "släppa" kläder. Även fast de är trasiga eller jag vet att jag aldrig kommer använda dom plaggen igen så intalar jag mig själv att jag ska laga dendär tröjan och jo men jag kommer använda denhär, nångång... Men det blev mer ordning iaf! Bytte till lite höst med dom som hänger framme(eller är de vår?) och sorterade! Nu ska jag byta om för att dra mitt feta arsle ut, ha en bra dag! 




 

Fredag?

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, idag är jag nere och är på dåligt humör. Sitter på Svenskan nu på sista lektionen och vi ser frankenstein igen, vi ska käka middag på stan sen men vet dock inte vars. Kanske skulle följa med dom till mathilda sen ett tag men ska vara med William när han slutar❤

Torsdagar när dom är som bäst❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger och ser Oceans twelve, men fattar noll då ja inte sett 1an o filmen är askonstig och jag är dessutom riktigt trött.. Ska nog gå o lägga mig så jag får mycket sömn! Sovgott!

Idol

Skrivet:    ·  Allmänt
Ligger o ser idol nu, har sett vänner typ hela kvällen/dagen så. Funderar på att göra mig nåt å äta och se greys anatomy, men vi får helt enkelt se! 

Ont o sjuk, vill hem o se film

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, idag är ingen bra dag då jag lyckades knäcka till en kota längst ner i nacken/början av ryggen och har dödens ont direkt ja rör huvet o nacken.. Brukar ju ha problem med ryggen men detta är inte kul d jag dessutom har sträckt mig i andra sidan och är förkyld. Tror jag har feber då ja fryser ihjäl också.. Ska fara förbi ica när ja ska hem o köpa yollibox och sen ska jag göra te eller varm choklad och mysa ner i sängen i mitt superstökiga rum.. Måste städa men de får bli en annan dag, nu vill jag sova.. Har matte o kan inte koncentrera mig ett piss..


magont..

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan hoppsansa. Sitter på SVENSKAN nu och gör ingenting. Har blivit jäättekomstig i magen för varje gång ja äter eller dricker typ soppa eller nutrilett så reagerar min mage askonstigt och jag får jäääättteont.. Typ i förrgår när vi käka pizza så fick ja kraamper i magen som gör så jävla omt, sen fick ja samma nu när ja drack nån nutrilettklunk.. Fick de igår också när ja käkat middag men inte lika mycket.. Konstigt.. 

Kvällsprommis

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag var inte med på ela danslektionen idag pga att ja sträckt ryggen och är förkyld, men va med på de ja kunde o efter dansen for ja o Wille ut o gick en långprommis blev ca 1.5 h. Att vara ute o gå är inga problem med sträckningen, det jobbiga är att vrida o böja så de är jag glad för.
Något anna som jag är glad för är att ja såg en groda!! Jag ääälskar grodor! De är nog ett av mina favvodjur hihi och blev så glad att ja skrek av glädje o plocka upp den hihi. Har inte sett en groda på hela denna sommar och jag har varit såå ledsen över det faktiskt.. Men nu så! 
Nu hade jag tänkt lägga mig och se vänner, godnatt!




When they start to judge you, show them your true colors

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhopp, sitter och har scenografi. Tråkigt är det.. jeppjepp.. vi gör nån jävla koja o ja har suttit o skurit i ett friggolitägg i ca 40 min för att få de till en boll-.- är sjukt less. Idag har jag moderndans men kan inte va med pga min dträckning i ryggen/bröstkorgen, men ska dit iaf o kolla o va med så gott de går! Skriver sen, puss!


Dont you ever say I just walked away, I will always want you.

Skrivet:    ·  Allmänt
kom just hem från bibblan o dallas o är på pisshumör när mamma alltid tar ut all sin jävla skit på mig. Är så less. Ska lägga mig o se vänner, är typ sjuk och har sträckt mig vid bröstkorgen så har ont när ja andas. 

Kom igen, kommentera!

Skrivet:    ·  Allmänt
Börja kommentera nu hörrni!! Mycket mer taggande att blogga när man får kommentarer, skriv om det är nåt ni undrar eller vill veta eller kommentera om ni har nåt förslag om vad jag ska blogga om! Just nu berättar jag ju bara mina dagar vilket kanske inte är så inteessant! Så komigen och kommentera!

Tell them I was happy, now my heart is broken, all my scars are open

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, idag äre måndag och jag är på skolan.
Igår så va ja ute o gick i ca 1.5 timme med Garbo och köpte även yollibox på ica, de va inte lika gott som ja trodde, men helt okej ändå. Idag är ja lite nere o ja glömde mina hörlurar hemma så vet inte vad ja ska göra. aja 


I fell in love with you because you loved me when I couldn't love myself

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, har inte blivit mycket uppdatering de senaste dagarna alltså.. Men ja jag har inte orkat.. I lördags va min sista jobbdag med Bertrand och Jousef. Känns väldigt sorligt, ska ju jobba med dem nästa år också men mycket kan hända på ett år och det är en konstigkänsla att veta att man kanske aldrig mer kommer att träffa denna människan någonsin igen. Vi jobbade 4 hela dagar med varann så det är väldigt konstigt. Hoppas att inget händar så vi kan jobba som planerat nästa år hahah! 
Idag har ja städat mitt rum, eller ja jag håller på med det nuu och sen ska ja ta mig en prommis ner till stan för att köpa yollibox o sen blire att krypa ner framför greys! Bara en chillkväll, har riktigt ont i ryggen..


International street market

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej! Förlåt för usel uppdatering men har jobbat från 12-7 i 2 dar nu och haft skola innan det och dans efter så har inte riktigt haft tid! Jobbar ju somsagt på matmatknaden på torget nu med fransmännen och det är så roligt!! Dom är jääättetrevliga och jättetoliga dom jag jobbar med så det känns lite sorgligt att dom bara är här i 2 dar till.. Aja min hjärna är inställd på engelska då jag har snackat engelska i princip 2 dagar hehe, riktigt roligt dock! Även bra betalt! Imorgon börjar jag iaf 10 ist för 12 eftersom de är fredag så! Längtaar redan nuuu!! Jaja jag har ont i kroppen så ska lägga mig och se lite Greys Nu! Godnatt! 


Fyy så trött jag är..

Skrivet:    ·  Allmänt
Seriöst ja har haft larm sen 7 men vaknade nu men är såååå trött att jag knappt kan hålla ögona öppna.. Ska fixa mig nu o sen fara på nk n, efterdet ska jag jobba i pissvädret..

Godnatt!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit på internationella mat festen typ på stan idag, och ska jobba där imorgon med fransmännen! Blir skitkul, de frågade om ja kunde jobba fram till lördag i 6-8 h varje dag. Just nu ser ja greys och har även hunnit göra Norsd naglar ikväll. Nu ska jag sova, godnatt! 

Träningskläder

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh vill så görna beställa massa träningskläder.. helst domhär work out byxorna!! får dock inte tag på dom nånstans.. Såg en tjej på stan idag som hade såna och blev hur avundsjuk som helst haha.. Ska köpa såna direkt jag får tag på ett par! Sk buda på tradera osv. Vill verkliiigen ha dom.. Vill även ha nya träningströjor.. Har bara typ 2 helsvarta linnen, 1 svart med vit text, ett blått, ett rosa och ett grått med text.. Vill ha mmeeeeeer! Aja nu ska jag hjälpa mamma med maten, ha en bra dag! 

(bilderna tagna från instagram)

you look so dumb right now

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter i historiasalen nu och dör av tråkighet typ... Jag, Emelie o Frida har kört mördartning imorse o de gick hur bra som helst! Ikväll ska jag göra naglar på Nora sen ska jag ut o gååå! (skulle publicerats tidigare idag)

Greys Anatomy

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter o ser greys och myser med lillbrorsan, är barnvakt i en timme ungefär o vi ska snart ut o spela lite bandy! 

Middag

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter o käkar middag nu, ska se greys sen fram tills baletten börjar! Imorgon ska jag o emelie stanna kvar o dansa på hålet efter dansen eftersom vi måate hinna göra en streetdance koreografi lnnan söndag och lägga upp ett schema , men de blir nog kul! 

Blogg. se wtf??

Skrivet:    ·  Allmänt
Min blogg app fick damp och uppdaterades typ plötsligt?? Vet inte riktigt vad jag tycker än, de är mycke fulare men nu kan man göra kursivtext osv, aja vänjer mig nog snart! 

Igår fyllde somsagt Wille 22 år, så jag bakade en snövitstårta och gav han presenter och vi bara myste på! 
Idag har ja varit på skolan och kämpat på haha, har haft matte som är världens roligaste och ikväll har jag balett! Nu ska jag ha modern så skriver sen! 



Grattis William

Skrivet:    ·  Allmänt
(Han jobbar dock hela dagen imorgon så jag ska gå på stan me Nora o sen fira Wille på kvällen!

Vi kom iaf just hem från Moa o Fredde. Vi spelade sällskapsspel i pratade och hade jättetrevligt! Har även hunnit haft filmmys med mamma innan det!

Aja nu ska jag o Garbo krypa ner i sängen och se på Greys anatomy, godnatt



Jobbjobbjobbjobb

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom juust hem från jobbet, känns sköönt att vara hemma haha! Nu dka jag o mamma ha lite myskväll o se the Conjouring och äta lite gott och efter det ska jag och william vidare till Moa o Fredde och mest troligt spela Sällskapsspel eller se film! Blir nog trevligt!

Jag och William har förresten 13 månader idag, vi har dock inte kunnat fira det pga att vi jobbat, tror de är första gången vi inte går ut o äter eller firar:$ Älskar dig William!

Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag hade tänkt sova till halv 11 idag men ricke växkte mig just... hatar när dom gör så eftersom jag inte "får" sova längre än typ senast 10.. Nä nu ska jag ta och fixa mig o käka lite o gå ut o gå för sen ska ja dra mig till dallas för att jobba. Ska även hinna svänga in på aveny sy o köpa en ögonbrynspiercing innan.

Myskväll

Skrivet:    ·  Allmänt

Åh är helt slut.. jobbade till 8 o då for ja hem till wille och vi såg world war Z, och den va bra! Ja somna dock så mussade slutet.. men ska se de imorn.
Imorn jobbar jag hela dagen från 12.. Känns jobbigt o drygt då ja får så ont i fötterna, men pengar kommer inte gratis vetni!

En annan rolig sak är att jag o Emelie håller i en egen street dance grupp! Vi börjar nästa söndag och tjänar 90 kr i timmen, sjukt värt! Dom ska sen uppträda med koreografin son vi gör åt dem vid jul, skitkul!!

Aja, nu ska jag ta och sova, är huuuuur trött somhelst.. godnatt!

Loka

Skrivet:    ·  Allmänt

Är livet. Kolsyrat vatten må va de bästa som finns!

Hungrig

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej sitter och väntar på att nk n ska sluta så vi kan äta.. Är dödens jävla hungrig o vill ha mat nu... Vet inte vad de är för mat dock i matan öppnR inte förrän om 30 min.. men ska köpa en loka så klara ja mig nog till maten! Blir middag på dallas idag också haha, men ska nog ta en sallad o vitlöksbröd bara, vill även träna.. vill ha pengar..

Tidsfördriv

Skrivet:    ·  Allmänt

Tio fakta:
1. Hemstad/ort: Skellefteå.
2. Hårfärg: Rött
3.Längd: 168
4. Frisyr: Utsläppta dreads på ena sidan o hårband haha.
5. Ögonfärg: Melerade
6. Skostorlek: 37.
7. Humör: Glad
9. Civilstatus: I ett förhållande med min underbara William❤
10. Vänster- eller högerhänt: Högerhänt.

Tio saker om ditt liv:
1. Har du nånsin varit kär?: Ja jag är kär
2. Tror du på kärlek?: Ja ofc
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Nä ja tror inte det
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Nej
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: De tror jag inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Nej.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Nej, är ju i ett förhållande, men vill inte starta ett nytt!
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Minns inte..
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej

Tio saker, det där eller det här:
1. Kärlek eller pengar?: Kärlek, eller nä båda
2. Vin eller öl?: Vin
3. Dag eller natt?: Beror påå
4. One night stand eller förhållande?: Förhållande!
5. Tv eller internet?: Internet.
6. Pepsi eller Cola?: Cola light
7 Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Fest
8. Färgfoto eller svartvita?: Färg
9. Telefonkontakt eller face to face?: Face to face.
10. Bilddagboken eller myspace?: Inget av de..

Tio "Har du nånsin":
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut?: Ja haha, eller näää, bara dagen efter.
2. Har du nånsin velat ta ditt liv?: Ja nångång
3. Har du nånsin gjort något du ångra?: Jadåå
4. Har du hoppat bungy jump?: Nej men jag vill!!!
5. Har du nånsin varit med i en olycka?: Nej, eller skar upp tummen på min moppespegel-.-
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?: Haha jaa, tycker dock inte om tårta nu..
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?: Jaa måånga ggr
8. Har du nånsin gått på bio ensam?: Nej och kommer aldrig göra heller
9. Har du nånsin fått utegångsförbud?: Ja väldigt ofta
10. Har du någonsin rökt?: Nej

Tio känslor:
1. Saknar du någon just nu?: Ja, min katt Vilda.
2. Är du glad?: Jarå:)
3. Är du fundersam?: Ja det är jag
4. Är du uttråkad?: Jaa
5. Är du tysk?: Nä
6. Är du du italienare?: Nej.
7. Är du svensk?: Ja.
8. Är du fransk?: Nej.
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Näe, dom va aldrig gifta
0. Gillar du någon just nu?: Ja klart ja gör!

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu?: 09:14
2. Namn? Emelie Eleonora
3. Efternamn?: Lindbergg
4.Vart bor du?: Skellefteå.
5. Hur många barn vill du ha?: typ max 1, gillar inte barn..
6. Vill du gifta dig?: asså känns ju så onödigt, men jaa typ ändå
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Äter aldrig spagetthi, men typ rullar
8. Har du ätit sushi?: Nej fyfan, kommer aaaldrig göra det!
9. Favoritglass?: Typ ben &jerrys cookie dough
10. Humör?: Glad har jag ju sagt?

Fyra grejer:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?: Nej, eller dom letade mig engång när ja "rymde".
2. Har du en hund?: Ja
3. Sover du helst själv eller med någon?: Sover bäst själv o sängen är svalast då men är så jääävla mörkrädd så kan inte somna själv typ..
4.Tror du på spöken?: Inte spöken, men andar

Skulle du:
1. Skulle du vilja vara längre?: Jaa, men bara typ 3 cm!
2. Skulle du vilja ha sex nu?: Nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu?: Hah nej

Kan du:
1. Kan du röra på öronen?: Nej
2. Kan du slicka dig på näsan?: Jaa
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Nja, oftast
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Jo
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Jooda
7. Kan dina vänner lita på dig?: Jo
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Har gjort de
9. Kan du suga?: ?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Ja

Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?: Japp
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?: När ja va mindre
3. Har du syskon?: 5 st, bor dock bara med 2
4. Har du någonsin haft sex med någon?: men ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?: Jaa
6 Har du varit full den här månaden?: Nej
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Jaaa
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?: Jaa
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?: Ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: ja, William är ju 5 år äldre
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?: Nä
13. Har du ljugit på någon fråga än då?: Nej

Vem:
1. Vem älskar du?: Mina syskon, djur, pojkvän o vänner
2. Vem hade du senast sex med?: min pojkvän
3. Vem vill du bli full med? Vet inte
4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: Marilyn manson
5. Vem pratade du senast i telefon med?: Wille
6. Vem är snällast i världen?: vet inte, mina djur<3<3
7. Vem vill du prata med?: Ingen
8. Vem sov du senast med?: Garbo
9. Vem såg dig full senast?: Ingen
10. Vem vet allt om dig?: William, Kajsa, Nora

Godmorgon!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på skolan nu och har naturkunskap och vi jobbar typ om stjärnor o tomrum.. Idag jobbar jag, har inte jobbat sen skolavslutningen för jag har ju sommarjobbat på andra ställen. Tjänade ju kring 20 000 efter skatt i år! Har dock använt upp allt och satte bara in 5000 på kontot.. jaja måååste bli bättre på att spara!! Men jobbar somsagt hela kvällen idag från de ja slutar skolan o heela dagen imorn! Men nu ska jag o Malin fortsätta jobba.

Ryggont..

Skrivet:    ·  Allmänt

Har suttit och pyntat mina naglar ikväll, tyckte de va så tråkigt när dom ba va helt neutrala för ja bruka inte ha så, men nu är jag nöjd iaf!! Ska lägga mig och läsa lite nu, köpte mig ännu en skvallertidning idag! Sovgott, godnatt!

Vänner

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter o ser vänner och ska pynta naglarna lite! Blev ju så sent igår så hann inte göra de! Åh älskar mina VS body mister!! Sheer love är min favorit av dom där som ja la ut!

❤❤❤❤

Skrivet:    ·  Allmänt

Middag

Skrivet:    ·  Allmänt

❤❤❤

Sista lektionen

Skrivet:    ·  Allmänt

och jag är trött som stryk..Som tur är är de matte!

Ont i huvet

Skrivet:    ·  Allmänt

Åhh har så tråkigt och ont i huvet, jävlarns bajs att jag alltid ska ha ont nånstans.. Men de får ja väl leva med..
Åt broccoligratäng idag till lunch o de va 340 kalorier, har ju fasta idag så får bara äta 500 så ska köpa mig en ica sallad till middag! Imorn ska ja äta normalt igen och resten av veckan!
Längtar så jävla mycket till efter middan då jag o wille ska till hamn, lägger ut på alla body mister sen!

Svenska svenska

Skrivet:    ·  Allmänt

Hade nyss svenska och nu har jag dans. Har haft en rätt bra dag o ja har skrattat väldigt mycket åt en vääääldigt patetisk person på ask ahaha asså fyfan så kul, seriöst, mogna till lite!
Nu har vi teori eftersom våran danslärare är bortaa, men ska fortsätta nu, puss!

Don't tell me you're sorry, cause you're not.

Skrivet:    ·  Allmänt

Har fixat mig klart för skolan nu.. Åh orkar inte skola, har ont i halsen o är jävlig Menmen.. Ska iaf fara till hamn idag efter middan nångång och hämta mina VS body mister!! Ååh vad jag har längtat efter dom! De va dock inte dom ja ville ha, men tror de blir superbra ändå! Ska även till gunsen o träna ikväll med mamma o sofia, men ja hör av mig mer under dagen!

Nagelfix

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter o ser vänner och fixar naglarna, har gjort klart första handen och ska snart måla den andra, gjorde bara neutrala naglar just nu. Men ska göra klart handen nu så jag kan sova, fodnatt!

We don't need you

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom just hem från bion, filmen va jääätttebra! Såg ju the mortal instruments som jag skrev i söndags och jag blev inte beviken alls! Och guuuuuud så snygg Jamie Campbell Bower va:O Dog typ helt seriöst haha.. Jag ligger iaf hemma nu och hade tänkt läsa lite innan jag somnar, hade tänkt fixa naglarna också men vi får se hur ja gör!
Wille ska även beställa en skinroller åt mig! De är typ en grej me massa nålar som man rullar över huden o som tar bort typ bristningar, har velat ha den länge nu! BTW så fick ja mina 4 bosy mister idag! Ska fara o hämta ut dom i skelleftehamn imorn!
Kanske ser vänner och gör lite nagelfix nu ist för att läsa! Sovsött!

Bet just av min tand

Skrivet:    ·  Allmänt

Ajajajajjjjjj bwt just av en bit av en tand på gaffeln:( Gjorde skitans ont.. Nu ska jag ta och fixa mig för bion o sen hämta upp Wille!!

Scenografi

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter och har scenografi, det är roligt! Har även ont i magen, jävlarns bajs.. Åt på dallas till lunch haha, inte så nyttigt men åt mest sallad faktiskt och liiiite pommes o vitlöksbröd, sen blir de sallad till middan, sen bioooo!!! Vi har inte bestämt om vi ska fara 18:00 eller 21:00, bokade båda i söndags så vi har bra platser på vilken vi än väljer, men vi får se helt enkelt! Va just ute o gick i över 1 timme på idrotten för vi blev bortglömda i skogen.. jaja skriver när ja kommer hem, ha en bra dag!

Naturkunskap

Skrivet:    ·  Allmänt

Godmorgon, sitter på Nk nu och drt ör supertråkigt.. Nk brukade ju vara kul förr men nu när ja valde till de i 2an så va de supertråkigt.. ny lärare osv. Men ja jag va iaf inte med Linn igår, det blir nån annan dag! For hem till Wille o såg Greys medans han spela xbox med Carl, så då fick ja extra tid med mina 3 små prinsessor( 2 är dock killar hahah) och jag kände mig sjuk.. Har mått illa nu på kvällarna flera dagar i rad och haft magkranper typ både i övre o bedre delen av magen, det har kommit i omgångar och magen har låtit massa osv, tog t.o.m fram glassen igår! Brukar aldrig äta glass, tycker inte om de så mycket så om ja köper en ben&jerrys så räcker den i typ ett halvår hahah, tar bara nån sked sen blir ja less så ja åt lite av de och Rockie, den största(fetaste) "prinsessan" var väldigt mysig och go medans ja hade framme glassen, haha sötgumman❤ Ikväll ska ju jag o William somsagt på bio eftersom de inte blev i söndags! Taggar jättemycket!!

Engelska

Skrivet:    ·  Allmänt

(skulle publiceras i tisdags)Sitter på sista lektionen nu och är huur trött som helst.. Bara ätit ett nudelpack idag eftersom ja inte kunde köpa sallad idag.. Blir iaf sallad till middag, och sen gäller de att inte käka nåt onyttigt ikväll haha.. Ska vara med Linn idag så vi får helt enkelt se vad vi gör!

haha en bild på flätan som Frida gjorde förra lektionen(a)

Tappat mitt kort

Skrivet:    ·  Allmänt

åh har tappat bort mitt bankkort så kan inte göra nåttttt alls.. Sitter iaf hemma hos Wille och vi ser Greys Anatomy, ska snart tbx till skolan, börjar om en kvart igen! Har historia så ja lär skriva nåt inlägg då också haha!

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom just hem från Wille, vi såg klart filmerna o myste pååå, nu ska ja ta och lägga mig o läsa lite tidningar hehe, köpte 2 nya igåår och sen ska jag se lite vänner och sova! Imorgon ska jag vara med Linn, vet inte vad vi ska göra men de blir nog trevligt ändå, sovgott!

No one wants your opinion

Skrivet:    ·  Allmänt

Nu ska jag äta och sen ska jag vidare till min fina prins hihi, eftersom de är måndag har jag egentligen balett ikväll mellan 19:00-21:00, men Karro är inte här i veckan så de blir mys med bästa ist! Ganska skönt ändå, visst de är kul att dansa, men det är även väldigt skönt när man får tid till annat!

Nya pärlor!

Skrivet:    ·  Allmänt

Förra inlägget skulle publicerats efter lunch!
Jag kom iaf nyss hem från stan, köpte massaaa nya pärlor, typ 15 st kanske! Är iaf jättenöjd och vill köpa ännu fler men de är så jävla dyrt.. typ 1 pärla gör 20 spänn.. helt sjukt... Ska snart äta middag iaf, blir typ vegschnitzel o hemmagjort potatismos men innan de ska ja räkna lite matte för de är så kul!

Matte

Skrivet:    ·  Allmänt

Åh hade nyss matte, jag älskar matte! Haatade det förr men nu när jag har valt till svårare matte tycker jag det är askul! Nu har vi dans o sen slutar vi, ganska bra dag idag, engelska, historia, matte och dans, men ja jag är rätt uttråkad nu därför ja skriver flera inlägg, ganska meningslösa dessutom haha men ja ni är ju inte tvingade att läsa haha!

I dont care, I love it

Skrivet:    ·  Allmänt

åå kunde inte ha tråkigare... Vill bara slutaaa...

Cause we hate what you do and we hate your whole crew so please dont stay in touch!

Skrivet:    ·  Allmänt

Sitter på historian nu och har tråkigt.. hatar historia.. det är såå tråkigt. Efter dethär har vi luunch och det är äcklig mat idag, tikka masala.. Ska somsagt fara o köpa mer pärlor till dreadsen idag också! Har ju nåra fina nu, men dom är liiite stora så ska köpa mer glittriga fast lite mindre! Blir nog jäättebra!! Men ska försöka jobba nu.. lägger ut 2 bilder på sötgarbo från imorse!

Filmmys

Skrivet:    ·  Allmänt

Blev att jag for hem till Wille o myste md han o våra missar, åh dom är så fina allihop❤ Vi såg iaf the roommate, eller vi såg typ halva o ska se resten sen! Nu ska jag lägga mig o sova, sovgott så höra vi imorn!!

Idiot

Skrivet:    ·  Allmänt

Blir ingen bio för ja får inte fara för mamma, hon har damp för vi nyss va på bio, de va fan över en vecka sen!!!!!!!!!!! Åh ja blir så jävla arg, ska bara se vänner resten av kvällen för ja får inte lämna huset eftersom ja va i umeå igår? Idiotiskt, aja lär inte fixa naglarna, inte nu när jag är på dåligt humör

The mortal Instrument

Skrivet:    ·  Allmänt

Har städat klart rummet och toan nu så det blir nog mest troligt bio. Den börjar klockan 21:00 men ja har ändå sovmorgon imorn så de är lugnt haha. Har märkt att jag o Wille slösar ganska mycke pengar på nöjen! Varje månnadsdag som vi har käkar vi på Olles och sen far vi oftast på bio, ibland bowling, men oftast händer det att vi käkar ute på restaurang eller subway eller nåt flera ggr i månaden, ibland flera ggr i veckan men då är det ju inga "dyra" ställen som Olles utan då äre ju typ subway osvosvosvosv! Sen kan vi även gå på bio flera ggr i veckan, brukar ofta bli typ 1 gång i veckan men de har hänt att vi sett 2 filmer på en dag också hahah? Ja vi tycker om att slösa pengar pm man säger så hähä;) Nä men ser framemot bion väldigt mycket! Tror filmen är riktigt bra!!
Ska hem och sova(se vänner) direkt efter bion så de blir nog inte så mycke gjort!! Kanske pyntar naglarna lite, har haft som i typ 4 veckor nu tror jag så är rätt less på vita tippar så ska he flitter över!

Do you really enjoy living a life that's so hateful? Cause there's a hole where your soul should be.

Skrivet:    ·  Allmänt

RIP to the girl you used to see, her days are over, baby she's over

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom just hem från stan, vi åt langos och köpte lite fjädrar till dreadsen, ska köpa ännu mer pärlor imorn, har ju bara 3 st just nu för jag har tappat 1:( Ska köpa jättemånga hehe! Men nu ska jag ta och städa mitt rum, Wille snackade om bio ikväll så vi får se om det hinns med, annars blir det på onsdag!

Matfesten

Skrivet:    ·  Allmänt

Godmorgon, jag har nyss vaknat o nu väntar jag o Wille på att Lydia ska vakna så vi kan fara och äta lunch! Idag ska jag bara städa mitt rum så kommer inte hinna så mycket mer hehe, kanske hinner med att fara till Wille bara:)

Vänner

Skrivet:    ·  Allmänt

Ska lägga mig o se vänner nu, har ju varit barnvakt till nu och inte kunnat sova eftersom mamma, ricke och wille inte va här(wille for vid halv 2..) så har varit livrädd.. Ska äntligen krypa ner i sängen nu med finaste Garbo. Ska även fundera ut hur ja ska ha håret när jag sover haha, det är som ivägen och tungt osv, det är ju 55 st,aja blir nog mest troligt sova i fläta igen, men vi får seee, sovgott!

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on Bloglovin







Design