Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

PLUGGAR I SINNE

Skrivet:    ·  Allmänt
ojojojoj skriver nästan aldrig längre MEN har faktiskt ursäkter för jag har jobbat heela helgen och sen igår pluggade jag hela kvällen(förutom hellan halv 9-halv 10 för då gymmade jag med wille) och sen efter gymmet pluggade jag ända till halv 12. Har ett superstort prov i nk på torsdag på tungmetaller, övergödning, försurning, ozonskiktet, växthuseffekten och typ miljö osv. Så jag har fullt upp! skulle egentligen jobba ikväll också men jag var tvungen att plugga ist eftersom jag ska jobba imorgon. Idag slutade jag lite tidigare vid typ halv 1 och då for jag och käkade på dallas med underbara Lydia och sen gick vi på stan ett tag. Fyndade en tröja för 99 kr som har kostat 399! jättefin är den och jättemysig, kan lägga ut bild sen om jag kommer ihåg det. På torsdag direkt efter provet så far jag mamma ricke Liam och wilmer och anton och sofia till anton och sofias stuga i ammarnäs och är där tills på måndag.. Känns lite drygt eftersom jag kommer inte ha nån att vara med på hela helgen... Men längtar tills nästa vecka för att på måndag när jag kommer hem ska jag och Lydia hårdträna och sen ska jag vara med William och sen på tisdag ska jag vara med Lydia hela dagen, vi ska typ träna på dagen och sen blir det nagelfix, spamys med ansiktsmask och massa skräckfilmer och sen sover hon troligtvis här! sen på onsdag ska jag vara med william och då skulle vi typ på olles och käka och sen bowla mned emmy, john och Lydia och på torsdag ska jag william och Lydia vara där! Sen på helgen jobbar william och mest troligt jag medmen när jag inte jobbar kommer jag nog vara med Lydia. Så jag har ett fullspäckat lov som jag ser framemot och jag ska hinna sola nån dag också. Åh vad jag längtar!!!

Fool you made the girl fall in love you said those beautiful things, she thought you spoke things you mean

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej, bloggar för en gångs skull vid datorn. Jag HATAR att blogga från datorn för tycker dom har gjort om blogg.se så det suger. kan man inte ens göra fet eller kursiv text längre??? om nån vet hur man gör så skriv det görna för jag fattar inget. Iallafall så jobbade jag igår och jag jobbar även idag. så jag ska börja göra mig iordning för dagen snart! Igår var jag med kajsa och det var mysigt och trevligt förhar inte varit med henne på länge. Ikvälllllllll ska vi ha nån kväll med klassen och se skräckfilm osv. Det blir kanske kul men det suuuuuuger att jag inte kan vara med willw förf hinner inte vara med han nästa helg heller för då ska familjen upp till ammarnäs..fyfan hatar att vara i fjällen och jag hatar att vara ute för den delen....men ska ha med mig massa nagelgrejer så jag kan pyssla på med det. Nu ska jag gå och gölra nudlar, pusshej!
bild från i somras
tatuering jag tänker göra!

1 mars

Skrivet:    ·  

Har spräckt displayen på min mobil så har därför inte bloggat nåt.. Hatar att bloggafrån datorn men det ska bli bättring nu!!
Igår och idag har jag haft folk här som har gjort naglar så har tjänat pdngar och jag o wille har varit på solbacken och köpt hem massa inredning åt han så nu är hans lägenhet ännu finare!
Jag har iaf nyss kommit hem från gymmet med wille så nu ska ja duscha och äta och sen ska vi ut en långprommis med Gabban!


Design