Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 09- Platser jag besökt

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja min familj är ju så tråkig och fattig så vi har typ aldrig farit någonstans. När jag va 10 år så for vi till Cypern i en vecka med hela Rickes familj. Då var det inte ens vi som betalade och jag minns inte så jättemycket därifrån. Jag har inteheller några bilder, vi har bara ett fotoalbum med bilde rså kan därför inte lägga ut nån.
 Jag har ju annars varit på standardställen som typ Stockholm, Luleå, Piteå och Umeå hahah men det är väl inget att hurra för-.- Jag var i Göteborg en gång när jag var liten också.
 
 Nu till februari ska jag,Wille,  mamma, ricke, mormor och morfar fara utomland för att fira mig som fyller 18 och morfar som fyller 60(vi fyller år samma dag) och då lutar det mot att vi ska till Gran Canaria för det fanns inte så mycket annat att välja på, men morfar vill inte fara dit och typ inte jag heller för det är så "svenskt" där. Det finns ju typ vanlig svensk husmanskost osv, man vill ju ändå testa på ny mat när man är utomlands, men tackar inte nej att fara dit iaf!
 Sen i april/maj så kanske jag och William ska fara till Egypten eller Californien. Men vi får ju helt enkelt se hur man ligger till med pengar osv!
 
(gammal bild med Kajsa)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo