Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

You kissed my lips and you saved me.

Skrivet:    ·  Allmänt
Har just varit ute på en promenad med Robin och Roxy. Blev ingen lång promenad, jag orkar inte med så mycket. Jag gör i princip inget annat än att jobba och ligga i sängen längre. Har ingen ork.. Orkar knappt jobba men har blivit jobbnarkoman typ. Får panik om jag är ledig ens 2 dagar i veckan, och klarar inte av 2 lediga dagar efter varann.. Har så mycket som jag tänker på nu, för mycket. Allting kollapsade där vid jul för mig, när Garbo dog och en massa känslor vällde fram och allt blev bara för mycket. Aldrig fått en panikångest attack förut, men tror jag fått kanske 8st sen dess, blir helt okontrollerbar. Höll på få en på jobbet också men Ulle lyckades få mig att andas innan det hann byggas upp. Har ingen ork. Handlar inte om att jag är lat men vill inte göra nåt om dagarna förutom att ligga hemma i sängen med katterna, och är otroligt lättirriterad, tycker så synd om Robin. Har inte ens ork till att äta om inte Robin påminner mig. Men ibland måste man få tänka på sig själv, och ta hand om sina egna problem. 

 Suttit och försökt rensa lite bilder på instagram idag, har väldigt svårt för sånt. Rensade bara några riktigt gamla. Hatar att ta bort minnen, förstår inte hur folk kan göra sånt helt från ingenstans.. Sen ser jag nån bild på Garbo när jag scrollar, och bryter ihop, osv.. Har en himla tung känsla i hela kroppen. Hur kunde allting bli såhär? Fattar inget egentligen när jag tänker efter.. Men antar att det är så med vissa saker och man kan inte annat än att blicka framåt och försöka tänka på det positiva just nu, även om det känns omöjligt.
 
 Ska ta och försöka se lite Greys anatomy nu iallafall, Texas och Baileys vill mysa. Robin sitter i vardagsrummet och spelar, hade velat se en skräckis men Robin orkade inte så får ta det en annan kväll. 
 Hade kanske tänkt starta en ny blogg men vet inte än.. Skulle vara skönt med en nystart, har så mycket gammalt på denna blogg, men skulle ändå vara skönt att behålla en blogg för en gångs skull haha.. får se hur jag gör.
 Hoppas att ni andra kan sova gott iallafall. Godnatt!
Bild på mig o Texas från imorse. Hade somnat med smink igår därför jag ser så förstörd ut haha.

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-04-01,  kl. 21:21:03

Tro mig jag ska visa dig att allt går om man vill.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo