Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Remember the moment you left me alone and broke every promise you ever made.

Skrivet:    ·  Allmänt

Hejsan. Ett tag sen ja bloggade här. Skaffade en ny blogg på nouw då deras app var lättare men tänkte ge det ett sista försök här. Har äntligen listat ut hur man gör ett inlägg haha.. Hatar denhär appen verkligen, men men.

Har jobbat sen förra torsdagen sen var jag ledig igår och idag. Imorgon börjar jag klockan 16:00 så ska stiga upp vid 11 hade ja tänkt.

Just nu gör jag inte mycket alls, ligger och lyssnar på bring me the horizon. Har lyssnat på dem sen jag var 15 tror jag om inte längre och deras låtar har tagit mig igenom mina svåraste dagar och deras musik betyder mycket för mig, många känslor för mig inblandat, kärlek, problem med självkänsla, hat, krossat hjärta.. Ja väldigt mycket så blir alltid så känslosam när ja lyssnar på dem för vet aldrig om jag ska känna mig glad eller ledsen eller arg eller bara tom. Känner lixom alla känslor somtidigt. Är SÅ glad för ska ju kanske fara och se dem nu den 25e
November!!! Har inte köpt biljetten än, ska köpa på tisdag OM det finns kvar biljetter då, vilket jag hoppas.

Ska även fortsätta med armen den 16e november. Vi kommer göra en coverup på handen och sen fylla i de luckor som är kvar på undersrmen så vi sedan kan börja med överarmen. Oj va jag längtar!

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-10-22,  kl. 12:41:11

Men tack så mycket fina ni!! Så glad jag blir❤

Svar: Vad är ditt problem? Sluta skriv massa random kommentarer på min blogg.
Emelie Lindberg




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo