Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ume tattoo fest

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå!
 Igår så tog jag och Emelie bilen till umeå där vi skulle fara på ume tattoo fest! Vi var supertaggade och guud vad kul det var! Var så många tatuerare där och olika tatueringsstilar och det var så kul att gå runt och se alla som blev tatuerade och det var bara underbart. Men vad är en tatueringsmässa utan att tatuera sig? Så självklart så tatuerade vi oss, hon valde att göra handen och jag valde att göra knät. Direkt han började tatuera ångrade jag hårt mitt val av placering då detta utan tvekan var det värsta jag utsatt mig själv för, trodde att jag skulle svimma av i början. Är dock sååå nöjd med tatueringen, den hade inte kunnat bli bättre, den blev exakt som jag ville! Tatuerade mig hos sober joes(Johan östling) från gävle. Hade gärna velat att han ska göra mitt andra knä också, men blir lite svårt då han somsagt bor i gävle, men får hoppas att han kommer hit nästa år! Då kanske jag även har glömt hur ont det gjorde så jag vågar göra andra knät haha.. 
 
 På tisdag så ska jag till Umeå igen och tatuera mig hos Sebastian på blackwoods, vi ska äntligen fortsätta på min arm, var ju 2 år sen jag började med den haha.. 
 
Är hur som helst såå nöjd med gårdagen. Vi såg även på en suspension show som var såå roligt att se, kanske blir nåt att testa nästa år, om jag vågar haha.. Nä nu ska jag ta nån ipren mot knäet och så ska jag fortsätta att se lite på glee. har även börjat se ahs säsong 6 som är såå bra och även första avsnittet på säsong 13 av greys såg jag idag.. Vill att det ska komma fler avsnitt nu.. Tror även att robin skulle komma hem från piteå imorgon så då kanske vi börjar se nån ny serie. godnatt!❤️
♡Anonym♡
Skrivet: 2016-10-17,  kl. 12:37:58

Då tatueringsfärger ofta har animaliska ingredienserdrar undrar jag om du kollar upp det? bara för du påstår att du är Vegan . Och då borde man inte vilja få i sig vad som helst

Svar: Färgen i sig brukar väldigt sällan innehålla animaliskaprodukter, men kan vara testad på djur. Och ja det är något jag kollar upp :)
Emelie Lindberg




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo