Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Halloj!

Skrivet:    ·  Allmänt

Bloggar väldigt sällan numera, men det är för att jag inte har nån dator och hatar att blogga från mobilen då jag tycker blogg.se appen är jättedålig..
Har inte haft nå internet under hela helgen så känns som man levt under en sten då jag även varit ensam hemma då robin har varit i piteå, men nu är han hemma och nu funkar även internet!
Har börjat se en ny serie som var jättebra, black mirror. Varje avsnitt är som en "kortfilm" och har ingen koppling alls till varandra, handlar mycket om framtida ideér osv, väldigt intressant!
Nää nu hade jag tänkt se lite serie och mysa med missarna, har ju massa kattungar att ta hand om, dom är jättejobbiga just nu så har fullt upp! Sovgott:)

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-11-27,  kl. 09:49:51

Så kort mage/överkropp du har:so och formerna var är kvinnoformerna, jobbigt att se helt rak ut.. har du funderat på att göra en bröstförminsknong och kanske en näsförminskning? Hade inte heller velat ha hängiga bröst och en stor ful näsa. Boka tid i Sthlm, jag opererade mig där! Kan inte vara så kul att Robin går runt och säger att han är less på dig, hur känns det?

Svar: Hahah herregud lägg av nu. Vad har du för problem? Kallas för byxor med HÖG MIDJA och en kort TRÖJA. Är absolut inte rak. Min näsa är verkligen inte stor😂😂 varför skulle jag vilja förminska brösten? Nej de hänger inte. Men ja de sitter inte uppe vid halsen heller, använder inte push up. Klart de dras neråt mer än de som har små bröst. Nej robin är inte less, då skulle han inte be mit flytta med honom till Luleå då han vill flytta dit, nej robin är aldrig i skellefteå längre så han går inte runt och säger sånt. Du är riktigt omogen och är less alla kommentarer, har gjort en anmälan och kommer även blocka denna ipadress. Väx upp.
Emelie Lindberg

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-12-07,  kl. 18:52:55

haha att du ens försvarar dig sådär visar att du är osäker och lagt märket till det haha!! Inte jag som skev förra kommentaren men att blocka IP:n? Stackars lilla flicka som skälv är den osäkraste av dom alla ;) du kanske ska ha mer koll på Robin då? Har då också fått höra att han är sjukt less ditt beteende!!

Svar: Anledningen till att jag blockar Ip:n är för att jag fått SJUKT många kommentarer som har spammat min blogg, på inlägg flera år tillbaka osv. Hände samma sak med min kompis kajsa, nån gick in och spammade hennes blogg med random kommentarer. Så väljer att blocka då jag inte vill ha spamm eller otrevliga kommentarer. Handlar inte om att vara osäker i sig själv. Oohhh nu sårar du mig:(:(:( haha lägg av vafan tror du själv :P
Emelie Lindberg

♡ROBIN HOOD♡
Skrivet: 2016-12-15,  kl. 13:29:44

JAG HAR KÖPT EN BACK ÖL TILL VICTOR.
NIKKI SKA GIFTA SIG MED GANGSTA FRIEND.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo