Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

We used to say forever, but it's never now..

Skrivet:    ·  Allmänt
Detta skulle ha publicerats igår.

Hejsan.
 Jobbat hela helgen, och skulle jobbat idag också men var så otroligt lugnt så fick ta ledigt. Blev lite besviken då jag verkligen måste jobba för att tänka på annat..
 Har försökt träna ikväll, här hemma bara.. Sa upp mitt gymkort för typ en månad sen vilket var otroligt dumt gjort.. Hatar att gymma hemma, ger inte ett skit när man inte har vikter eller så.. Känns iallafall inte som det.. Men har försökt göra lite rumpövningar iallafall och lite ben, men är omöjligt utan vikter och maskiner, tur jag har ett sånthär gummiband iallafall så kan jag göra litegrann. ska fortsätta med lite lätt mage/rygg nu innan jag duschar och sen går till sängs. 
 Har även hittat en massa fina kläder på junkyard som jag ska klicka hem nu när jag får lönen, kan inte ta på faktura.. Sen har jag även hittat töjstavar och snygga pluggar, 16, 18 och 20mm! Fick ju typ 6 par skitsnygga töjningar/pluggar av Simon när jag piercade mig hos han sist, men de är 20-30 mm så möste töja upp öronen först haha.. Har ju som pausat töjningarna ett tag. Har 14mm i ena örat och andra har helt vuxit igen så måste börja om från början.. Nu jävlar alltså. Har inte töjt öronen på typ 2 år. Alltså 2 år.. Helvete så fort tiden går nu.. 2 år helt bortkastade verkar det som.. Och 1.5 år nu som bara sprungit förbi. Vad händer? Nyss var jag 16 år gammal och hur underbart kär som helst. Sen var jag helt plötsligt 18 år.. Sen 19 år och singel och nu sitter jag här, 20 år gammal och har en sambo, 5 katter och en hund.. Vill bara stanna tiden, jag hinner inte med!!! Känns som det var förra sommaren vi var o såg dead by april, och hade vuxenband på stadsfesten när jag var 16, men det var fan 4 år sen.. Från att vara 16 och så lycklig till 20 med panikångest. Ingenting är likadant längre? Har snart ett år tillsammans med Robin, har 5 st katter, har flyttat hemifrån, tappat kontakten med viktiga personer i mitt liv som jag alltid trodde skulle finnas där, har inte samma vänner alls, Garbo är död och jag är mest bara sur hela tiden.. Vill vara 16 år igen. Känns som att jag sovit senaste 2-3 åren, och bara vaknat och allting är förändrat.





På dessa bilder var jag 16, känns som att jag somnadr efter detta i vaknat upp nu typ.. Usch vad tiden går och allting förändras.
♡Anonym♡
Skrivet: 2016-03-28,  kl. 05:40:42

FAN VILKEN GÄRI.

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-05-25,  kl. 19:34:33

DU ÄR LITE SMAL MEN DU HAR ETT FINT ANSIKTE EMELIE.

♡EMELIE ÖHMAN.♡
Skrivet: 2016-05-26,  kl. 12:25:30

VAD TITTAR DU PÅ EMELIE.

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-05-26,  kl. 12:27:39

E DET IRON MAIDEN. HA HA.

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-05-27,  kl. 11:22:39

det är ju carola häggqvist.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo