Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

And maybe I find out a way to make it back some day

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. Har just vaknat och ligger och har sjukt ont i magen.. Ätit alldeles för stark mat på senaste(egentligen alltid men har gått över styr sista månaderna). Misstänker magkatarr och även att jag har IBS, vilket jag misstänkt sedan 4 år tillbaka.. Whisky och Bilbo ligger även och sover på min mage nu så kan knappt andas men vill inte flytta på dem heller, de är ju så söta..

Igår for jag och Robin på bio, vi såg Deadpool, som faktiskt var riktigt bra! Var längesen jag skrattade så mycket. Trodde att komedin och actionen inte skulle passa ihop så hela filmen bara blev överdriven men dom hade lyckats bra!
 Påväg hem så for vi förbi djurvilan så jag kunde prata med Garbo en stund.. Blir alltid så känslosam när jag far dit men känns bra att ha varit dit.

Tänkte ta o käka någonting nu och se lite mer Greys anatomy. Har börjat se det från början igen så är på säsong 6 nu. Kan knappt sluta se haha.. Är ledig idag så ska även ta och storstäda lägenheten. Nä ska fortsätta att mysa med Bilbo, Baileys, Kiwi, Texas och Whisky nu, alla ligger i sängen och myser❤





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo