Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

As above, so below

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan!

Idag så skulle jag hem till Emelie och Sebbe för att ta en kaffe med Emelie och prata osv i deras nya lägenhet! Blev så att Emelie bjöd mig på middag, hon är ju också vegetarian så blev ju perfekt!
 Efter maten drack vi kaffe och såg en skräckfilm med Sebbe, som hette Hush, den var faktiskt bättre än vad jag trodde!

Kom hem där vid halv 10 tiden ikväll och då började jag packa lite saker i lådor, jag och Robin får ju nya lägenheten i kåge imorgon! En 3a, är så taggad för vi har inte ens sett lägenheten, vi missade visningen men såg planlösningen och Robins mamma bodde i samma lägenhetshus förut så vi vet på ett ungefär hur lägenheten ser ut! Såå imorgon börjar vi flytta!!

 Är fortfarande sjuk, trodde jag skulle vara frisk till imorgon eftersom jag jobbar imorgon och månaden ut, idag var min sista lediga dag denna månad, men får se hur jag gör imorgon. Är nog ledig ifall det finns möjlighet så jag kan bli helt frisk till på lördag!

Kände mig väldig yr och skakig i kroppen när jag hade packat 3 lådor så la mig och såg en skräckis som hette As above, so below. Den var helt sjukt bra! Blev väldigt mindfuckad så måste nog se den igen haha.. Nu ser jag vänner bara för att få bort obehagskänslan sen ska jag fortsätta packa några lådor till! Sovgott!


♡Anonym♡
Skrivet: 2016-05-07,  kl. 22:50:52

Du är go, galen och en sjukt bra vän. Grattis på födelsedagen RICO 💕🎉👅

♡CHRISTIAN ROTENIUS♡
Skrivet: 2016-05-26,  kl. 12:10:21

VILKET TREVLIGT INBJUDANDE.

♡Anonym♡
Skrivet: 2016-05-26,  kl. 12:28:19

VILKEN FIN TJEJ.

♡robban♡
Skrivet: 2016-05-27,  kl. 11:21:04

fin katt.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo