Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tisdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå!

Ligger hemma hos Robin och ser Greys Anatomy nu. Robin for in till stan o skulle göra något så bad honom köpa glass så ligger bara och väntar. Blev så himla sugen på glass helt plötsligt haha!

Har inte gjort mycket alls i veckan, festade i fredags vilket var riktigt trevligt. Skulle egentligen på fest hos Kim men åkte istället bil med högge hela kvällen tills vi hämtade robin o då släppte han av oss på krogen. Var ju mollstar och mötte upp Kim o de andra där. Har även jobbat hela helgen så var ledig i måndags o idag så har bara varit hos Robin. 

Ska fortsätta se greys nu, är sista avsnittet som kommit ut så måste hänga med. 


♡Anonym♡
Skrivet: 2015-04-07,  kl. 09:11:34

Roligt att ljuga? Du var inte alls med högge hela kvällen,fattar inte vad du får ut av att ljuga om något sådant

Svar: Ljuga? "Åkte med högge hela kvällen tills vi hämtade Robin". Då menade jag att hela den tiden jag var ute under kvällen åkte jag med högge o pratade istället och missade festen. For ut ganska sent men åkte med honom ända tills ja skulle på krogen, så för mig blev det de jag gjorde hela kvällen(som jag var ute och skulle ha festat egentligen). Nä va inte ute mellan kl 7 till 12 på kvällen, men från 10 tills jag skulle ut. Så för mig blev det vad jag gjorde "hela kvällen" istället för att vara på fest. :)
Emelie Lindberg




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo