Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte vad jag ska skriva på bloggen längre så den är ganska tråkig men tänkte iaf försöka uppdatera mer om min träning osv

Idag var jag hos Ric och fortsatte med min påbörjade tatuering på höften/revbenen. Vi höll bara på i ca 3 timmar så vart inte så länge ändå, men ska dit på lördag igen och fortsätta. Nu är iaf det mesta klart, ska bara göra klart fågeln och göra lite mer skuggning och en blomma till, få se vad han gör, jag har ju ställt upp som frivillig så han har frihand på tatueringen!
 Är väldigt öm nu, helst på höftbenet och revbenen, men det borde gå över snart!

Imorgon börjar skolan om och det är inget som jag är glad över. Känner inte för att prata med nån utan bara vara själv, lyssna på musik och dricka kaffe.. Tur att vi har kortdag imorgon för ska på gymmet direkt efter och köra ett ben/rumpa pass. 

Nu ligger jag och ser one tree hill, dum som jag är började jag se det igen och fastnade självklart direkt och har bara legat inne och sett det de senaste dagarna när jag varit hemma. Kommer nog ligga o se hela natten för om jag går o lägger mig nu kommer jag aldrig ta mig upp i tid imorgon!

Här är en bild på tatueringen som den ser ut just nu från sidan, har ju lite mer framme på höften/sidan av magen som inte syns men lär väl säkert lägga ut nån bild sen då man ser det också!





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo