Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

It wasn't a lie, but it wasn't true

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag absolut inte gjort någonting vettigt, bara legat i sängen hela dagen och sett på oth. Kommer nog ligga o se hela natten för börjar inte förrän 13:20 imorgon. Ska ta en paus nu ifrån sängliggandet och träna lite mage.
Har gjort upp ett nytt träningsschema till mig och Madde ikväll och madde skulle fixa nåt matschema med mycket men bra mat så vi orkar träna. För just nu äter jag aldrig. Äter aldrig frukost eller lunch och äter otroligt lite till middag, om jag ens äter middag men är verkligen aldrig hungrig! Blir dock otroligt mätt av mina proteinshakes och pwon, men nåt måste man ju äta iaf.
 
Sitter och längtar tills nästa gång jag ska tatuera mig. Vill bara tatuera mig nu, hatar att vänta. Ska göra klart den som år från höften och upp till axeln, allt är typ klart förutom de på axeln just nu, sen efter det ska vi direkt börja med mina vingar som jag ska ha under brösten! Dom kommer dock inte kunna bli så stora som jag vill då jag har tatuering på båda sidorna, en text på revbenen på höger sida, och en text och massa annat på andra sidan, och de begränsar storleken på vingarna en hel del då de nästan går in på sidan av brösten.. Men blir nog bra iaf! Sen vill jag fortsätta på min arm så min ena sleeve blir klar nångång. Sen är väl nästa projekt att börja tatuera rumpan och jag är så taggad! Men först måste jag få ihop pengar..
 
Nä men nu ska jag somsagt träna, kommer nog skriva något mer meningslöst inlägg senare, händer inte så mycket i mitt liv haha!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo