Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

18 dagar kvar

Skrivet:    ·  Allmänt
Om 18 dagar så fyller jag 19 år. Kommer nog bli min mest ensama födelsedag någonsin eftersom hela min familj o mormor o morfar far till spanien dagen innan jag fyller år och är borta i 2 veckor och Emelie är i Umeå haha.. Men har ju Garbo så vi ska nog bara vara hemma o mysa, fyller år en måndag tråkigt nog...

Har preciis gjort planer för alla hjärtans dag! Blir en otroligt mysig kväll med Madde! Först ska vi ut o käka middag och sedan ska vi på bio och se fifty shades of grey, ska hämta ut biljetterna på söndag! Tycker alla hjärtans dag är så jävla överskattat. Visst det är mysigt att fara ut o käka middag o bara mysa på med sin pojkvän/flickvän men vafan är ju roligare att festa eller göra nånting än att bara vara hemma! Förra året ville jag festa men mitt ex ville vara hemma så han blev sur o jag blev dumpad på alla hjärtans dag hahah. Men for ut o festade o hade en asbra kväll ändå sen löste vi det dagen efter igen haha. 

Far ju förresten iväg den 4e maj till Magaluf för att gå bartenderskolan som är i 3 veckor, sen ska jag ju stanna o jobba, men fick just reda på att MARILYN MANSON KOMMER O SPELAR I SVERIGE I ÅR, och han kommer bara hit en gång och då kommer han till gröna Lund och då måste jag ju helt klart dit!! Men det var i Juni så ska nog kunna fara till sthlm en kväll och sedan fara tillbaka o jobba haha. Åh blev så jävla glad när jag såg det!

Nä nu ska jag fortsätta läsa och dricka min oboy. Haft ett otroligt jävla craving senaste veckorna, druckit flera ggr per dag haha! Kanske skriver mer senare, ha en bra kväll! 





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo