Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Kommer inte sova alls inatt

Skrivet:    ·  Allmänt
Hallå.

Idag var jag o mamma somsagt på bishop och åt och vi båda åt en ceasarsallad. Efter det for vi och såg S.E.N.S.E. Som var 2.5 timmar lång och det var faktiskt riktigt riktigt trevligt!

Nu ligger jag hemma för första gången på typ 2 månader. Helt sjukt längesen ja sov själv och jag vill inte sova själv. Känns så ensamt och som ja bara kommer drömma mardrömmar så kommer vara vaken hela natten och se serier och träna!

Har även börjat packa för Magaluf, har drömt så sjuuukt många drömmar om Magalu på senaste tiden. I varenda dröm har jag farit dit med Nikki, Lisse och Frida och i varje dröm så har jag alltid glömt mitt bagage hemma! I en dröm tex så skulle vi ta ett flyg men vi missade flyget typ så då skulle vi åka med ett annat flyg bara vi 3 som var riktigt sunkigt och det var en spontanresa så jag tänkte ju inte på att ta nåt bagage med mig, bara handbagage och taket lossnade på flyget så mitt handbagage flög ut. Sen landade vi i Magaluf o jag var bara stressad över mitt bagage. I en annan dröm så skulle vi fara dit på kvällem vid 7, men jag hade inte packat så jag skulle hem o packa när de for och så skulle jag ta ett annat flyg kl 5 på morgon istället men jag hann inte packa klart så glömde massa viktiga grejer. I en annan dröm så insåg jag att jag glömt mitt pass när vi kom till flygplatsen, även mitt handbagage. Inatt så drömde jag att vi kom till Magaluf och hade världens finaste hotell osv men hade glömt min bikini så hade en stresskänsla hela tiden och stressade sönder över att ja glömt min bikini(och även halva bagaget). Vet inte om det är ett tecken på att jag måste börja packa redan nu så jag inte blir stressad och packar i sista sekund och glömmer något. Är bara allmänt stressad över denna resa.. Har inga pengar, hittar inte mitt pass och har inte bokat flyget till stockholm än och det är bara 11(!!!) dagsr kvar!!! ELVA DAGAR. Nyss var det 6 månader kvar. Insåg typ för några dagar sen bara att jag far snart, trodde det var typ 2 månader kvar, har såå mycket att fixa och 55 jävla drinkar att lära mig. Stress, stress, stress, stress....


♡corneliaeriksson.blogg.se♡
Skrivet: 2015-04-24,  kl. 06:54:42 Blogg:  http://corneliaeriksson.blogg.se/

Vad mysigt med en biokväll :)

♡CRILLE LARSSON.♡
Skrivet: 2016-05-26,  kl. 12:26:41

MYS PYS MED DIG.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo