Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

I would trade all of my tomorrows for just one yesterday

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Suger verkligen på att uppdatera min blogg men har viktigare saker att göra haha.. Nä men har jobbat nu i helgen o igår så har inte haft tid riktigt.
 Kom just hem från streetdancen och nu har jag beslutsångest på om jag ska äta nudlar elr popcorn.. Försöker hu sluta med chips för att jag vill bli "nyttigare" iaf må bättre. Inte för att nudlar elr popcorn är så nyttigt, men det är åtminstånde inte chips jag äter och äter typ aldrig nudlar eller popcorn. HAHA asså gud vilket tråkigt liv jag har när jag sitter o skriver om den största frågan i mitt liv tydligen o de är popcorn eller nudlar...... Måste skaffa mig ett intressantare liv.. Nu direkt.

AJA i helgen blire STORFEST efterson att jag o brudarna ska fira finaste Lisse som äntligen blir 18 år!! Sen så blire premiär för henne på krogen med mig o Frida så tror vi kommer ha en awesome kväll!

 Längtar riiktigt mycket till påsklovet också. Ska ju till stockholm då och pierca venoms!! Ska dock göra de sista dagen i sthlm eftersom jag inte vill gå runt me svullen tunga där o inte kunna äta haha.. Vill njuta av stockholm först. Men ni får ha en sån bra kväll allesammans så ska jag gå och göra nudlar. Pusspuss 



Har btw töjt mitt öra till 14 mm nu, så nu får jag ääntligen igenom fingret haha!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo